Σαφώς και μπορούν να παίξουν μαζί, όμως ως καθαρός άσσος, φέτος ο Τζέιμς έκανε τη μακράν καλύτερη του χρονιά. Σε συνδυασμό με το πρωτόγνωρο στένεμα για την Αρκούδα, δεν το πολυκόβω.pan24 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2020 1:05 am
Περί Κουφού έχεις δίκιο(πλάκα θα έχει να ασχοληθούμε εμείς μαζί του στο μεταξύ).
4αρι δύσκολο να πάρουν γιατί εκτός των φετινών από του χρόνου επιστρέφει κι ο Κλάιμπερν στο 3-4.
Κανονικά θέλουν καθαρό 2αρι αλλά τοπ 2αρι απόσο ξέρω ελεύθερο δεν υπάρχει* οπότε ανάλογα τι θα βρούν.
Με Καλάθη στο 1 και μετατόπιση Τζέιμς στο 2 βγαίνει μια χαρά αν υπάρχουν τα χρήματα
*Τοπ 2αρι ελεύθερο υπάρχει, Σβέντ λέγεται, αλλά αν σε μια ομάδα βάλεις Σβέντ και Τζέιμς ούτε 2 μπάλες δε φτάνουν.
Για εμάς τώρα,ακούγεται για Γιόβιτς σε περίπτωση που φύγει ο Καλάθης. Καλάθης των φτωχών σαν να λέμε.
Θα προτιμούσατε αυτό η κάτι σαν τον Πάνγκος;
Εγώ μάλλον Πάνγκος
Και κάτι ακόμα,αν υποθέσουμε ότι ο Νέντοβιτς έχει κασε 700 χιλιάδες, πως θα φαινόταν μια περιφέρεια με Πάνγκος, Νέντοβιτς, Παππά, Μποχωρίδη και έναν αθλητικό φθηνό μπακαπ άσσο;
Η υγεία Πάνγκος και Νέντοβιτς είναι ρίσκο μεν αλλά την ποιότητα τους αν είναι υγιείς δεν την βρίσκεις ούτε κατά διάνοια σε αυτά τα λεφτά.
Για 4αρι έχεις δίκιο, θα πάρει λεπτά εκεί ο Κλάιμπερν, θα πάρει και ο Φόικτμαν και 1-2 Ρώσου και κάτι θα γίνει.
Για το 2ρι επίσης έχεις δίκιο, αλλά μπορεί να φέρει από Αμερική ή Κίνα. Εγώ στη θέση τους θα πήγαινα κατευθείαν για τον Κούρικ και θα ήμουν κομπλέ με άσσο τον Τζέιμς. Άσε που αμφότεροι έχουν κι αθλητικότητα κι όταν θέλουν παίζουν κι άμυνα. Έτσι κι αλλιώς για την άμυνα, έχουν Σαντ Ρος, Χάινς, Κλάιμπερν και Χάκετ.
Κλείνω το οφ τόπικ, αφού ζητήσω συγγνώμη και πάω σε Πάνγκος, Νέντοβιτς. Αυξημένο κίνητρο και για τους 2 τους, για τον Πάνγκος δεν ανησυχώ- έτσι κι αλλιώς δεν παίζει τόσο με "το σώμα του" για τον Νέντοβιτς περισσότερο, αλλά αξίζει τον κόπο. Εκεί που θεωρώ ότι μπάζετε περισσότερο από ότι εμείς με τον Μάντζαρη της τελευταίας 2τίας, είναι με τον Παππά.
Δεν μπορεί πια, στην Ευρωλίγκα. Ούτε με 200 χιλ, ούτε τζάμπα, γιατί κάνει μανούρες. Δεν μπορεί να βγει χρονιά χωρίς μανούρα από τον Παππά.
Ο Μποχωρίδης επίσης αξίζει και στη θέση Παππά τον Μπριάντε Γουέμπερ. Εγγύηση κι έχεις και στάνταρ άμυνα. Αλλιώς Σεμάζ Κρίστον.
Πάνγκος- Γουέμπερ, Νέντοβιτς και Μποχωρίδης κάνουν δουλειά και συνδυάζονται μεταξύ τους.
* Αν φύγει ο Σβεντ για καμιά Αρμάνι ξέρω εγώ ή καμιά Κίνα, μην αποκλείουμε τον Καλάθη στη θέση του.