EL Game 16, Panathinaikos Athens vs Olympiacos Piraeus

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Rice

senior
Reactions: 302
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Δεκ 30, 2022 10:58 pm

Ήταν εξαιρετική όλη η ομάδα σήμερα.Ο Μπολομποι έκανε μεγάλο παιχνίδι σήμερα και ο Πίτερς αρνητικός στην επίθεση αλλά τουλάχιστον δεν ήταν τρύπα στην άμυνα.Ο ΠΑΟ τίποτα,ανύπαρκτα σέντερ,να κατεβάζει την μπάλα ο Μπέικον και να σουτάρει χωρίς πάσα,ο Γκριγκονις όποτε έμπαινε η διαφορά άνοιγε,γενικά πολύ χάλια εμφάνιση.

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2941
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Παρ Δεκ 30, 2022 10:58 pm

Ρε παιδια, Ολυμπιακο βλεπω μονο Ευρωλιγκα. Ουτε το Α1 μεταξυ μας δεν το ειδα.
Διαβαζα για τον ΜΠεικον το'να τ'αλλο... ρευεται αστραπες και περδεται βροντες...
και ειδα το ματς και φαινεται ο απολυτος empty stats / stat padding παιχτης. Τυπου ξεμεινε σε ομαδα που τανκαρει και απλα παιζει για να γραψει στατιστικα για το επομενο συμβολαιο.
Η μπαλα μολις φτασει στα χερια του φευγει μονο με αιτηση (με φαξ... οποτε παιρνει ωριτσα) και απλα εχεις 4 παιχτες που κοιτανε... και οταν τελικα φτασει η μπαλα στα χερια τους σου λενε κατσε να ριξουμε κανα σουτ τωρα που προλαβαινουμε.
Πιο πολυ σαν καταρα παρα σαν ευχη μου φανηκε η παρουσια του.
Περαν του να κανει 20 σουτ ανα παιχνιδι κανει κατι αλλο που να βοηθαει την ομαδα? Παιζει αμυνα? Πασαρει? Κλεινει χωρους? Δημιουργει για κανεναν αλλο περαν του εαυτου του καταστασεις? Πως προσφερει σε winning basketball που λενε?

Ο Ραντονιτς δεν ηταν καμια προπονηταρα... αλλα ολοι ξερανε τι στυλ προπονητης ειναι. Να βαλει 60 να φαει 59 και νομιζω ειχε κανει και καποια δηλωση οτι δεν τον ηθελε τον Μπεικον?

Το προβλημα ειναι πως με προσωπικες επιλογες και φυγε εσυ ελα εσυ του προεδρου δεν γινεται δουλεια... και ειναι ασχημο αυτο.

5
5 Εικόνα
Leo_98

a1greece
Reactions: 504
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Δεκ 30, 2022 11:04 pm

Αν μου έλεγε κανείς ότι θα κάνουμε τέτοια εμφάνιση και θα ρίξουμε 20+ μέσα στο ΟΑΚΑ χωρίς Βεζένκοφ και με τραγικό Πίτερς, δε θα τον έπαιρνα στα σοβαρά...
Μπράβο στην ομάδα που μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα δυνατά της σημεία.
Τρομερός Φαλ, ειδικά το πρώτο του δεκάλεπτο ήταν από τις πιο dominant εμφανίσεις σέντερ του Ολυμπιακού που θυμάμαι!
Φοβερός Γουόκαπ επίσης, παρών παντού σε άμυνα και επίθεση!
Μπολομπόι εξαιρετικός!

Κι ένα μικρό σχόλιο για τον Παναθηναϊκό ή μάλλον για τον Μπέικον.Είναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ο Αμερικανός, σπουδαίο μπασκετικό ταλέντο, τι να λέμε... αλλά αυτό το μπάσκετ "μόνος μου και όλοι σας" δεν μπορεί να είναι η βασική επιλογή μιας ομάδας με στόχους.

0
old boy

junior
Reactions: 200
Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Παρ Δεκ 30, 2022 11:09 pm

Τρομερό παιχνίδι ο ΟΣΦΠ απόψε - ομαδικό, με πάθος, με θετικούς σχεδόν όλους τους παίκτες του και με σύστημα, ρόλους, σκληρή άμυνα και χτύπημα εκεί που χωλαίνει ο αντίπαλος. Όλα σωστά τα 'κανε.
Ο ΠΑΟ παίζει μπάσκετ αλάνας και φέτος όπως εχουμε διαπιστώσει - ακόμα και στην καλύτερη του μέρα δεν γίνεται να κερδίσει τέτοιο ΟΣΦΠ. Σήμερα που έπαιξε χάλια ήρθε ο διασυρμός. Δικαιότατα και εμφατικά.
Εν τω μεταξύ, εκείνη η περιβόητη άμυνα που υποτίθεται παίζει ο Ραντονιτς πού είναι;

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2545
Αγαπημένη θέση: PF

Ο Bacon είναι πολυτέλεια για τον ΠΑΟ, από τους καλύτερους στο 1vs1 και το mid-range παιχνίδι στην διοργάνωση, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι βρίσκεται στον ΠΑΟ από σπόντα και με στόχο να γράψει νούμερα ώστε του χρόνου να διεκδικήσει πάλι με αξιώσεις ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Δεν είναι εικόνα ομάδας αυτή, όσο μέτριοι και αν είναι οι υπόλοιποι, να υπάρχει ένας παίκτης που παίρνει τόσες πολλές επιθέσεις, πολύ συχνά κιόλας χωρίς να αλλάξει ούτε μια πάσα. Σήμερα έβαλε και τα τρίποντα που δεν είναι το ατού του, αλλιώς θα τελείωνε με κάτι σε 8/20 σουτ. Άλλο η Ευρώπη και άλλο το ΝΒΑ, εδώ το παιχνίδι δεν είναι "μόνος μου και όλοι σας" αποδεδειγμένα. Μεγάλη βέβαια και η ευθύνη του Ράντονιτς σε αυτό και στην διαχείριση του, αλλά νομίζω εξάλλου είναι φανερό ότι δεν είναι παίκτης τύπου Ράντονιτς, αλλά επιλογή καθαρά της διοίκησης/ιδιοκτησίας.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Κάτι ήξερε ο Ολυμπιακός και δεν ασχολήθηκε καθόλου με την περίπτωση Μπέικον στις μεταγραφές.
Κάτι ήξερε και ο φουκαράς ο Ράντονιτς και δεν τον ήθελε στον ΠΑΟ.
Αποτέλεσμα: ένας παίκτης καταστροφικός για όλους τους άλλους στην ομάδα του...

2
2 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2941
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Παρ Δεκ 30, 2022 11:11 pm

lefpan έγραψε:
Κάτι ήξερε ο Ολυμπιακός και δεν ασχολήθηκε καθόλου με την περίπτωση Μπέικον στις μεταγραφές.
Κάτι ήξερε και ο φουκαράς ο Ράντονιτς και δεν τον ήθελε στον ΠΑΟ.
Αποτέλεσμα: ένας παίκτης καταστροφικός για όλους τους άλλους στην ομάδα του...
Μα καμια ομαδα στην Ευρωλιγκα περαν του Γιαννακοπουλου δεν ασχοληθηκε μαζι του.

0
austerity_blues
Reactions:

Παρ Δεκ 30, 2022 11:16 pm

το σχόλιο μου για τον αγώνα :

τον έβλεπα με ένα φίλο Παναθηναϊκό και όλη την ώρα έβριζα για το μπάσκετ που έπαιζε η ομάδα του, σε σημείο που μου είπε "ρε μ***κα με τον Ολυμπιακό είσαι" :D

το καταχάρηκα εννοείται, δε το περίμενα, αλλά πραγματικά αυτό το μπάσκετ που παίζει ο Παναθηναϊκός (όχι μόνο σήμερα) είναι αποκρουστικό ακόμα και 150 πόντους να βάζει ο Μπέικον.

περισσότερα αργότερα, αφού διαβάσω και τα σχόλια των υπολοίπων, τώρα έβαλα να δω Magic Euroleague :D

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Παρ Δεκ 30, 2022 11:18 pm

Θα σταθώ μόνο στην ομάδα μου σε 2-3 πράγματα.

1. Θα ήθελα να δω Μπλακ στο 5 με Μπολομποι στο 4

2. Ο Πίτερς απογοήτευση, σήμερα ήταν ευκαιρία να βγει μπροστά, την πέταξε. Και για εμένα έπαιξε πολύ περισσότερο από όσο άξιζε.

3. Προσωπικά θα ήθελα να είχαμε πάρει το 5ο του Μπεικον στην 4η περίοδο.

3
3 Εικόνα
Μέχρι φέτος
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Δεκ 30, 2022 11:29 pm

papp7 έγραψε:

2. Ο Πίτερς απογοήτευση, σήμερα ήταν ευκαιρία να βγει μπροστά, την πέταξε. Και για εμένα έπαιξε πολύ περισσότερο από όσο άξιζε.

Αν ήσασταν έξυπνοι θα αφήνατε τη διαφορά να πέσει στους 15, εμενα το ιδανικό μου θα ήταν να χάσουμε με 40 μπας και ξυπνήσει ο Γιαννακοπουλος... ή φύγει.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3941
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Δεκ 30, 2022 11:31 pm

JohnnyPao έγραψε:
papp7 έγραψε:

Αν ήσασταν έξυπνοι θα αφήνατε τη διαφορά να πέσει στους 15, εμενα το ιδανικό μου θα ήταν να χάσουμε με 40 μπας και ξυπνήσει ο Γιαννακοπουλος... ή φύγει.
αν συνεχιστει το ιδιο πλανο και μεινουν οι ιδιοι ανθρωποι στην ομαδα(παιχτες/σταφ) η 40αρα ειναι θεμα χρονου

0
old boy

junior
Reactions: 200
Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Παρ Δεκ 30, 2022 11:33 pm

Το μόνο θετικό για τον ΠΑΟ απόψε είναι ότι η σφαλιάρα ήταν τόσο σβουρηχτή που πιθανόν να δρομολογήσει εξελίξεις - δε νομίζω να περάσει αναίμακτα αυτή η ήττα. Ίσως μια λύση συμβολαίου ταρακουνήσει την ομάδα και βρει κάποια σανίδα σωτηρίας.

0
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Παρ Δεκ 30, 2022 11:34 pm

JohnnyPao έγραψε:
papp7 έγραψε:

Για ποιο λόγο να το αφήναμε στους 15 ;

0
Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3941
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Δεκ 30, 2022 11:36 pm

old boy έγραψε:
Παρ Δεκ 30, 2022 11:33 pm
Το μόνο θετικό για τον ΠΑΟ απόψε είναι ότι η σφαλιάρα ήταν τόσο σβουρηχτή που πιθανόν να δρομολογήσει εξελίξεις - δε νομίζω να περάσει αναίμακτα αυτή η ήττα. Ίσως μια λύση συμβολαίου ταρακουνήσει την ομάδα και βρει κάποια σανίδα σωτηρίας.
οπως ειχα γραψει πολλες φορες ο ραντο κινδυνευει να φυγει ΜΟΝΟ απο διασυρμους απο οσφπ
αν χανει στους 2-3 ποντους δεν θα τον διωξει ο δγ,τουλαχιστον μεχρι τελος της χρονιας
τωρα πλεο τα πραγματα ειναι δυσκολα για να μεινει

0
avtokrator13

senior
Reactions: 120
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Δεκ 30, 2022 11:38 pm

πως ελεγαν ορισμενοι εδω μεσα να δωσουμε χρονο στον σερβο προπονηταρα και να μην γκρινιαζουμε προωρα?

διωξιμο αμεσα στον σερβο πεδουλακη για να σωθει οτιδηποτε και αν σωζεται και αφηστε τα οπαδικα κολληματα και φερτε σφαιρο

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2022-2023”