EL Game 16, Panathinaikos Athens vs Olympiacos Piraeus
Συντονιστής: Captains
Ήταν εξαιρετική όλη η ομάδα σήμερα.Ο Μπολομποι έκανε μεγάλο παιχνίδι σήμερα και ο Πίτερς αρνητικός στην επίθεση αλλά τουλάχιστον δεν ήταν τρύπα στην άμυνα.Ο ΠΑΟ τίποτα,ανύπαρκτα σέντερ,να κατεβάζει την μπάλα ο Μπέικον και να σουτάρει χωρίς πάσα,ο Γκριγκονις όποτε έμπαινε η διαφορά άνοιγε,γενικά πολύ χάλια εμφάνιση.
0
- reignman
- Reactions: 2941
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ρε παιδια, Ολυμπιακο βλεπω μονο Ευρωλιγκα. Ουτε το Α1 μεταξυ μας δεν το ειδα.
Διαβαζα για τον ΜΠεικον το'να τ'αλλο... ρευεται αστραπες και περδεται βροντες...
και ειδα το ματς και φαινεται ο απολυτος empty stats / stat padding παιχτης. Τυπου ξεμεινε σε ομαδα που τανκαρει και απλα παιζει για να γραψει στατιστικα για το επομενο συμβολαιο.
Η μπαλα μολις φτασει στα χερια του φευγει μονο με αιτηση (με φαξ... οποτε παιρνει ωριτσα) και απλα εχεις 4 παιχτες που κοιτανε... και οταν τελικα φτασει η μπαλα στα χερια τους σου λενε κατσε να ριξουμε κανα σουτ τωρα που προλαβαινουμε.
Πιο πολυ σαν καταρα παρα σαν ευχη μου φανηκε η παρουσια του.
Περαν του να κανει 20 σουτ ανα παιχνιδι κανει κατι αλλο που να βοηθαει την ομαδα? Παιζει αμυνα? Πασαρει? Κλεινει χωρους? Δημιουργει για κανεναν αλλο περαν του εαυτου του καταστασεις? Πως προσφερει σε winning basketball που λενε?
Ο Ραντονιτς δεν ηταν καμια προπονηταρα... αλλα ολοι ξερανε τι στυλ προπονητης ειναι. Να βαλει 60 να φαει 59 και νομιζω ειχε κανει και καποια δηλωση οτι δεν τον ηθελε τον Μπεικον?
Το προβλημα ειναι πως με προσωπικες επιλογες και φυγε εσυ ελα εσυ του προεδρου δεν γινεται δουλεια... και ειναι ασχημο αυτο.
Διαβαζα για τον ΜΠεικον το'να τ'αλλο... ρευεται αστραπες και περδεται βροντες...
και ειδα το ματς και φαινεται ο απολυτος empty stats / stat padding παιχτης. Τυπου ξεμεινε σε ομαδα που τανκαρει και απλα παιζει για να γραψει στατιστικα για το επομενο συμβολαιο.
Η μπαλα μολις φτασει στα χερια του φευγει μονο με αιτηση (με φαξ... οποτε παιρνει ωριτσα) και απλα εχεις 4 παιχτες που κοιτανε... και οταν τελικα φτασει η μπαλα στα χερια τους σου λενε κατσε να ριξουμε κανα σουτ τωρα που προλαβαινουμε.
Πιο πολυ σαν καταρα παρα σαν ευχη μου φανηκε η παρουσια του.
Περαν του να κανει 20 σουτ ανα παιχνιδι κανει κατι αλλο που να βοηθαει την ομαδα? Παιζει αμυνα? Πασαρει? Κλεινει χωρους? Δημιουργει για κανεναν αλλο περαν του εαυτου του καταστασεις? Πως προσφερει σε winning basketball που λενε?
Ο Ραντονιτς δεν ηταν καμια προπονηταρα... αλλα ολοι ξερανε τι στυλ προπονητης ειναι. Να βαλει 60 να φαει 59 και νομιζω ειχε κανει και καποια δηλωση οτι δεν τον ηθελε τον Μπεικον?
Το προβλημα ειναι πως με προσωπικες επιλογες και φυγε εσυ ελα εσυ του προεδρου δεν γινεται δουλεια... και ειναι ασχημο αυτο.
5
5

-
- Reactions: 504
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν μου έλεγε κανείς ότι θα κάνουμε τέτοια εμφάνιση και θα ρίξουμε 20+ μέσα στο ΟΑΚΑ χωρίς Βεζένκοφ και με τραγικό Πίτερς, δε θα τον έπαιρνα στα σοβαρά...
Μπράβο στην ομάδα που μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα δυνατά της σημεία.
Τρομερός Φαλ, ειδικά το πρώτο του δεκάλεπτο ήταν από τις πιο dominant εμφανίσεις σέντερ του Ολυμπιακού που θυμάμαι!
Φοβερός Γουόκαπ επίσης, παρών παντού σε άμυνα και επίθεση!
Μπολομπόι εξαιρετικός!
Κι ένα μικρό σχόλιο για τον Παναθηναϊκό ή μάλλον για τον Μπέικον.Είναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ο Αμερικανός, σπουδαίο μπασκετικό ταλέντο, τι να λέμε... αλλά αυτό το μπάσκετ "μόνος μου και όλοι σας" δεν μπορεί να είναι η βασική επιλογή μιας ομάδας με στόχους.
Μπράβο στην ομάδα που μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα δυνατά της σημεία.
Τρομερός Φαλ, ειδικά το πρώτο του δεκάλεπτο ήταν από τις πιο dominant εμφανίσεις σέντερ του Ολυμπιακού που θυμάμαι!
Φοβερός Γουόκαπ επίσης, παρών παντού σε άμυνα και επίθεση!
Μπολομπόι εξαιρετικός!
Κι ένα μικρό σχόλιο για τον Παναθηναϊκό ή μάλλον για τον Μπέικον.Είναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ο Αμερικανός, σπουδαίο μπασκετικό ταλέντο, τι να λέμε... αλλά αυτό το μπάσκετ "μόνος μου και όλοι σας" δεν μπορεί να είναι η βασική επιλογή μιας ομάδας με στόχους.
0
-
- Reactions: 200
- Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τρομερό παιχνίδι ο ΟΣΦΠ απόψε - ομαδικό, με πάθος, με θετικούς σχεδόν όλους τους παίκτες του και με σύστημα, ρόλους, σκληρή άμυνα και χτύπημα εκεί που χωλαίνει ο αντίπαλος. Όλα σωστά τα 'κανε.
Ο ΠΑΟ παίζει μπάσκετ αλάνας και φέτος όπως εχουμε διαπιστώσει - ακόμα και στην καλύτερη του μέρα δεν γίνεται να κερδίσει τέτοιο ΟΣΦΠ. Σήμερα που έπαιξε χάλια ήρθε ο διασυρμός. Δικαιότατα και εμφατικά.
Εν τω μεταξύ, εκείνη η περιβόητη άμυνα που υποτίθεται παίζει ο Ραντονιτς πού είναι;
Ο ΠΑΟ παίζει μπάσκετ αλάνας και φέτος όπως εχουμε διαπιστώσει - ακόμα και στην καλύτερη του μέρα δεν γίνεται να κερδίσει τέτοιο ΟΣΦΠ. Σήμερα που έπαιξε χάλια ήρθε ο διασυρμός. Δικαιότατα και εμφατικά.
Εν τω μεταξύ, εκείνη η περιβόητη άμυνα που υποτίθεται παίζει ο Ραντονιτς πού είναι;
0
- kojito
- Reactions: 2545
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Bacon είναι πολυτέλεια για τον ΠΑΟ, από τους καλύτερους στο 1vs1 και το mid-range παιχνίδι στην διοργάνωση, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι βρίσκεται στον ΠΑΟ από σπόντα και με στόχο να γράψει νούμερα ώστε του χρόνου να διεκδικήσει πάλι με αξιώσεις ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ.
Δεν είναι εικόνα ομάδας αυτή, όσο μέτριοι και αν είναι οι υπόλοιποι, να υπάρχει ένας παίκτης που παίρνει τόσες πολλές επιθέσεις, πολύ συχνά κιόλας χωρίς να αλλάξει ούτε μια πάσα. Σήμερα έβαλε και τα τρίποντα που δεν είναι το ατού του, αλλιώς θα τελείωνε με κάτι σε 8/20 σουτ. Άλλο η Ευρώπη και άλλο το ΝΒΑ, εδώ το παιχνίδι δεν είναι "μόνος μου και όλοι σας" αποδεδειγμένα. Μεγάλη βέβαια και η ευθύνη του Ράντονιτς σε αυτό και στην διαχείριση του, αλλά νομίζω εξάλλου είναι φανερό ότι δεν είναι παίκτης τύπου Ράντονιτς, αλλά επιλογή καθαρά της διοίκησης/ιδιοκτησίας.
Δεν είναι εικόνα ομάδας αυτή, όσο μέτριοι και αν είναι οι υπόλοιποι, να υπάρχει ένας παίκτης που παίρνει τόσες πολλές επιθέσεις, πολύ συχνά κιόλας χωρίς να αλλάξει ούτε μια πάσα. Σήμερα έβαλε και τα τρίποντα που δεν είναι το ατού του, αλλιώς θα τελείωνε με κάτι σε 8/20 σουτ. Άλλο η Ευρώπη και άλλο το ΝΒΑ, εδώ το παιχνίδι δεν είναι "μόνος μου και όλοι σας" αποδεδειγμένα. Μεγάλη βέβαια και η ευθύνη του Ράντονιτς σε αυτό και στην διαχείριση του, αλλά νομίζω εξάλλου είναι φανερό ότι δεν είναι παίκτης τύπου Ράντονιτς, αλλά επιλογή καθαρά της διοίκησης/ιδιοκτησίας.
1
1

το σχόλιο μου για τον αγώνα :
τον έβλεπα με ένα φίλο Παναθηναϊκό και όλη την ώρα έβριζα για το μπάσκετ που έπαιζε η ομάδα του, σε σημείο που μου είπε "ρε μ***κα με τον Ολυμπιακό είσαι"
το καταχάρηκα εννοείται, δε το περίμενα, αλλά πραγματικά αυτό το μπάσκετ που παίζει ο Παναθηναϊκός (όχι μόνο σήμερα) είναι αποκρουστικό ακόμα και 150 πόντους να βάζει ο Μπέικον.
περισσότερα αργότερα, αφού διαβάσω και τα σχόλια των υπολοίπων, τώρα έβαλα να δω Magic Euroleague
τον έβλεπα με ένα φίλο Παναθηναϊκό και όλη την ώρα έβριζα για το μπάσκετ που έπαιζε η ομάδα του, σε σημείο που μου είπε "ρε μ***κα με τον Ολυμπιακό είσαι"

το καταχάρηκα εννοείται, δε το περίμενα, αλλά πραγματικά αυτό το μπάσκετ που παίζει ο Παναθηναϊκός (όχι μόνο σήμερα) είναι αποκρουστικό ακόμα και 150 πόντους να βάζει ο Μπέικον.
περισσότερα αργότερα, αφού διαβάσω και τα σχόλια των υπολοίπων, τώρα έβαλα να δω Magic Euroleague

-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αν ήσασταν έξυπνοι θα αφήνατε τη διαφορά να πέσει στους 15, εμενα το ιδανικό μου θα ήταν να χάσουμε με 40 μπας και ξυπνήσει ο Γιαννακοπουλος... ή φύγει.papp7 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 30, 2022 11:18 pmΘα σταθώ μόνο στην ομάδα μου σε 2-3 πράγματα.
1. Θα ήθελα να δω Μπλακ στο 5 με Μπολομποι στο 4
2. Ο Πίτερς απογοήτευση, σήμερα ήταν ευκαιρία να βγει μπροστά, την πέταξε. Και για εμένα έπαιξε πολύ περισσότερο από όσο άξιζε.
3. Προσωπικά θα ήθελα να είχαμε πάρει το 5ο του Μπεικον στην 4η περίοδο.
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3941
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
αν συνεχιστει το ιδιο πλανο και μεινουν οι ιδιοι ανθρωποι στην ομαδα(παιχτες/σταφ) η 40αρα ειναι θεμα χρονουJohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Δεκ 30, 2022 11:29 pmΑν ήσασταν έξυπνοι θα αφήνατε τη διαφορά να πέσει στους 15, εμενα το ιδανικό μου θα ήταν να χάσουμε με 40 μπας και ξυπνήσει ο Γιαννακοπουλος... ή φύγει.papp7 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 30, 2022 11:18 pmΘα σταθώ μόνο στην ομάδα μου σε 2-3 πράγματα.
2. Ο Πίτερς απογοήτευση, σήμερα ήταν ευκαιρία να βγει μπροστά, την πέταξε. Και για εμένα έπαιξε πολύ περισσότερο από όσο άξιζε.
0
- papp7
- Reactions: 663
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για ποιο λόγο να το αφήναμε στους 15 ;JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Δεκ 30, 2022 11:29 pmΑν ήσασταν έξυπνοι θα αφήνατε τη διαφορά να πέσει στους 15, εμενα το ιδανικό μου θα ήταν να χάσουμε με 40 μπας και ξυπνήσει ο Γιαννακοπουλος... ή φύγει.papp7 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 30, 2022 11:18 pmΘα σταθώ μόνο στην ομάδα μου σε 2-3 πράγματα.
0
Μέχρι φέτος
-
- Reactions: 120
- Προειδοποιήσεις:
1