ο ντιπιτζισμος ειναι πολυ πιο δυσκολο να ξηλωθει αφου προυποθετει οτι πρεπει να βρεθει καποιος να αγορασειausterity_blues έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 31, 2022 1:29 pmδε διαφωνώ ότι πρέπει να ξηλωθεί ο πεδουλακισμός, εγώ θα πρόσθετα και τον ντιπιτζισμό.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Δεκ 31, 2022 12:57 pm
φιλε τις μεταγραφες δεν τις κανει ο ραντο το ηξερε αυτο απτην αρχη
της κανει ο μεγας σκαουτερ πεδουλακης οπου υπαρχει γιαυτο τον λογο,γιαυτο τον εχει προσλαβει ο ταραντουλας
γιαυτο τον λογο πανηγυριζαν οι πεδουλακικοι οτι βρισκει εξυπνες βομβες σαν παμμεγιστος σκαουτερ που ειναι
αν τις μεταγραφες τις εκανε ο ραντο δεν θα ειχε λογο υπαρξεις ο πεδουλακης
γιαυτο λεμε οτι πρεπει να φυγουν πακετο,δεν αρκει να φυγει μονο ο ραντο πρεπει να ξηλωθει ο πεδουλακισμος απτην ομαδα
για Ράντονιτς έχω τις αμφιβολίες μου.
από το καλοκαίρι πίστευα και πιστεύω ότι ο ΠΑΟ, όντας μια ομάδα χωρίς κορμό και με σχετικά χαμηλό μπάτζετ, χρειάζεται ραντονιτσικό ή σφαιροπουλικό μπάσκετ για να φανεί ανταγωνιστικός στην Ευρωλίγκα και να αρχίσει να χτίζει και κορμό για τα επόμενα χρόνια.
τώρα είναι σε μια κατάσταση που έχει ρίξει λεφτά παίρνοντας καλούς παίκτες που ούτε στα θέλω του προπονητή ταιριάζουν ούτε και μεταξύ τους. να τον διώξετε οκ, αλλά όποιον και να φέρετε θα έχει να διαχειριστεί αυτό το εντελώς κακοστημένο ρόστερ και φυσικά θα έχει και τον Πεδουλάκη πάνω από το κεφάλι του, δε ξέρω αν μπορεί να βελτιωθεί κάτι.
ο πεδουλακισμος ειναι πολυ πιο ευκολο να ξηλωθει γιατι αρκει να το καταλαβει μονο ο δγ