2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Μάιος 20, 2020 1:53 am

yorgos έγραψε:
Τετ Μάιος 20, 2020 1:40 am
Μια ερώτηση: Ο Παπαπέτρου είναι καλύτερος παίκτης από τον Τέιλορ της Ρεάλ;
Όχι, ο Τέιλορ είναι καλύτερος.

Λοιπόν διαβάζω στα "τριφυλλάκια" ότι το μπάτζετ μας θα είναι οριστικά 7εκ, κι υπάρχουν δυο πλάνα, ένα με Καλάθη κι ένα χωρίς. Τα 7εκ είναι λίγα μεν, αλλά περιμέναμε και χειρότερα. Αν ισχύει (τριφυλλάκια είναι αυτά...), να κάνετε ρόστερ με αυτό το μπατζετάκι, για να σας δω...
Σωστός, για Τέιλορ.

Με 7εκ:
1) Χέρμανσον, Αθηναίου
1-2)Γουόκαπ, Μποχωρίδης
2)Λόιντ, Εδώ Παππάς Εκεί Παππάς :shock: (τι γίνεται αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη, όμως, ε;;)
2-3) Μ. Τζάνινγκ ( for your eyes only my dear friend Yorgos)
3) Παπαπέτρου
3-4 Ρόλαντ Σμιτς
4-5) Μήτογλου, Μπέντιλ
5) Μ. Έρικ, Παπαγιάννης

Κάπου στα 7-7.5. Αν δεν βγαίνει ο παράς, τότε Σέλβιν Μακ αντί Γούοκαπ.

JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Μάιος 20, 2020 2:34 am

basket72 έγραψε:
yorgos έγραψε:
Τετ Μάιος 20, 2020 1:40 am
Μια ερώτηση: Ο Παπαπέτρου είναι καλύτερος παίκτης από τον Τέιλορ της Ρεάλ;
Όχι, ο Τέιλορ είναι καλύτερος.

Λοιπόν διαβάζω στα "τριφυλλάκια" ότι το μπάτζετ μας θα είναι οριστικά 7εκ, κι υπάρχουν δυο πλάνα, ένα με Καλάθη κι ένα χωρίς. Τα 7εκ είναι λίγα μεν, αλλά περιμέναμε και χειρότερα. Αν ισχύει (τριφυλλάκια είναι αυτά...), να κάνετε ρόστερ με αυτό το μπατζετάκι, για να σας δω...
Σωστός, για Τέιλορ.

Με 7εκ:
1) Χέρμανσον, Αθηναίου
1-2)Γουόκαπ, Μποχωρίδης
2)Λόιντ, Εδώ Παππάς Εκεί Παππάς :shock: (τι γίνεται αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη, όμως, ε;;)
3) Παπαπέτρου
3-4 Ρόλαντ Σμιτς
4-5) Μήτογλου, Μπέντιλ
5) Μ. Έρικ, Παπαγιάννης

Από περιέργεια και μονο , τα ποσα πως τα υπολογιζεις και σου βγαινουν 7,5 εκατ? Νιώθω ότι τα φουσκώνεις λιγο τα συμβολαια. Καλο είναι αυτό βεβαια γτ ξερεις ποσα θα χαλασεις στη χειροτερη και τα εξοδα μπορουν να πανε μονο κατω από αυτό που υπολόγιζες όχι πανω.

Εγω καπως ετσι εχω την αξια των συγκεκριμενων στο μυαλο μου , πειτε μου αν είμαι πουθενα οφφ.

Γουολκαπ(1,3 εκατ/800+500 μπαι αουτ) , Χερμανσον(κανα 500αρι μαξ) , αθηναιου(100χιλ)
Λοιντ(δεν τον κοβω για πανω από 700-900 μετα από πανδημια , μυριο δεν φτανει) , μποχωριδης(100χιλ) , παππας(400χιλ)
Παπαπέτρου(900χιλ) , Τζανιγκ(κανα 500αρι μαξ αλλιως δεν αξιζει)
Σμιτς(500χιλ) , Μητογλου(500χιλ) , Μπεντιλ(200χιλ)
Ερικ(για μενα για 500αρι είναι κι αυτος ισως κανω λαθος όμως) , Παπαγιάννης(500χιλ)

Αντε 7εκ δηλαδή , όχι ότι θα τα χαλασουμε για ένα 500αρικο αλλα λεμε τωρα. Αυτά για το οικονομικο , για το αγωνιστικο διαφωνω αρκετα , εχεις φτιαξει κι αρκετα καλυτερα . Για τζανιγκ και σμιτς δεν τρελαίνομαι , πιστευω πως μπορει να βρουμε καλυτερα λαχειάκια από αυτους , ο ερικ της μπασκονια πιστευα πως δεν σαρεσει παιχτικα.

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175

Τετ Μάιος 20, 2020 9:41 am

basket72 έγραψε:

Με 7εκ:
1) Χέρμανσον, Αθηναίου
1-2)Γουόκαπ, Μποχωρίδης
3) Παπαπέτρου
3-4 Ρόλαντ Σμιτς
4-5) Μήτογλου, Μπέντιλ
5) Μ. Έρικ, Παπαγιάννης

βρε συ τι Ερικ βασικο ; μετα απο αυτη την κακιστη σεζον που ειχε ; εγω σχεδον αποκλειω να ξαναβρει ομαδα ευρωλιγκα μετα απ αυτη την χρονια.
αλλα και του Τζανινγκ σβηνει το καντηλακι..σιγα σιγα !αλλα αν ειναι για τον Yorgo χαλαλι :P
η προταση που με εξιταρει ειναι ο Σμιτς.μενει ελευθερος ; θα ειχε ενδιαφερον πολυ κατι τετοιο.ωραια εναλλακτικη τελειως προταση,απ ολους αυτους τους Αμερικανους που κοιταμε!

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τετ Μάιος 20, 2020 10:00 am

Ο τζανινγκ είναι για κερασάκι στην τούρτα, είναι πολύ μονοδιαστατος παίκτης. Έχει πολύ περισσότερο νόημα στην ΤΣΣΚΑ απ ό,τι στον οικονομικό Παναθηναϊκό, που λόγω μειωμένης ποιότητας θα χρειαστεί παίκτες που να κανουν περισσότερα πράγματα και να είναι πολυθεσιτες. Προσωπικά δε μου αρέσει πολύ ως παίκτης, απλά λιώνω με το μηχανισμό του. Πλεονέκτημα βέβαια ότι με τόσο κακη σαιζόν η τιμή του, αν είναι ελεύθερος, θα είναι χαμηλότερη της αξίας του.

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
basket72
Reactions:

Τετ Μάιος 20, 2020 10:01 am

Καλημέρα παίδες. Νομίζω χονδρικά ότι είναι στα 7εκ. χωρίς να ξέρω ας πούμε πόσα παίρνει ο Μήτογλου, ο Αθηναίου, ο Παπατζόν κι ο Μπέντιλ. Στους άλλους που προτείνω είμαι μέσα στο +-100ρικο.
Οι κοντοί που είναι και η βάση, νομίζω ότι είναι πολύ καλοί, αλληλοσυμπληρώνονται σε άμυνα κι επίθεση και κολλάνε μαζί.
Επιπλέον όλοι όσοι προτείνω είναι ελεύθεροι εκτός του Σμιτς που λογικά θα μείνει ελεύθερος και εκτός οτυ Γουόκαπ που θα είναι κι ο καλύτερος παίκτης της ομάδς.
Ο ΄΄Ερικ όντως δεν πολυτρελαίνει και κυριότερα είχα κάποιες ενστάσεις για τη συμπεριφορά του. Έμαθα ότι ήτο κύριος στη Βιτόρια/Γκαστέιζ (το όνομα της Βιτόρια στην Εουσκέρα, τη βασκική γλώσσα) και με ένα 400ρι είναι δικός σας. Η φετινή χρονιά δεν μπορεί να είναι κριτήριο βρε σεις για την Μπασκόνια.

Επαίζε χωρίς άσσο !!!! για πολλά παιχνίδια ή άντε με έναν άσσο και γενικά ήταν ομάδα που ταλαιπωρήθηκε πολύ και με τις αλλαγές πορπονητή τα τσαλίμια Κερεχέτα που φέτος το παράκανε με τις καθυστερημένες πληρωμές (ο μόνος που "μιλάει ελληνικά" στον τομέα αυτόν ;) ;) ).
ΠΑρόλα αυτά ο Έρικ θα είναι ο καλύτερος σέντερ που θα έχει περάσει από εσάς τα τελευταία χρόνια. Όχι επειδή είναι μες τους καλύτερους ΜΑΠ αλλά επειδή η στελέχωση σας στο 5 είναι άστα να πάνε την τελευταία 5ετία.

Μια πρώτη απάντηση στον φίλο Yorgos σύφμωνα με τις επιταγές των καιρών. Επίδεχεται βελτίωσης και για αυτό έχω εσάς. :smile:

* Ο Τζάνινγκ δεν χωράει στην ΤΣΣΚΑ. Αλλιώς θα κρατούσε τον καλύτερό του, Χίλιαρντ.
Βγάλτε όμως τον Μάθιου και βάλτε ένα 2-3ρι συμπληρωματικό σουτέρ. Νομίζω ότι ο Λόιντ ή ο Τζαμάρ Σμιθ είναι καλέπς επιλογές ως βασικά 2ρια και μαζί με Γουόκαπ που πάει στο 2 αλλά και έναν πλάγιο (αν όχι, Τζάνιγκ, τότε Ζόραν Ντράγκιτς. κι είστε οκ, δεδομένου ότι τον Παππά από τότε που τραυματίστηκε τον έχω ξεγράψει από παίκτη Ευρωλίγκας..)
Κι αν όχι Έρικ, τότε Πλάις που είναι ελεύθερο πουλί. Οκ δεν είναι ΜΑΠ, αλλά θα σας δώσει άλλα πράγματα, συν ότι είναι καλύτερος ριμ προτέκτορας από τον Παπατζόν .

basket72
Reactions:

Τετ Μάιος 20, 2020 10:15 am

Εμένα κι ο Μπέντιλ δεν με τρελαίνει τόσο στο ρόστερ σας, χωρίς να σημαίνει ότι είναι κακός παίκτης.
Θα προτιμούσα ας πούμε Ντριου Γκόρντον στη θέση του. Ενώ για δυναμίτη ΜΑΠ που να συνδυάζεται με τον Μήτογλου από το 4, θα (ξανά) πρότεινα τον Άλαν Γουίλιαμς της Λόκο (Μόντο... :smile: )
* Για το 2 σας, πρώτη επιλογή νομίζω ότι πρέπει να είναι ο Λόιντ. Με κανά 800ρι τον φέρνετε στο ΟΑΚΑ. Έχει ποιότητα, σουτ, είναι κλατς και έχει χαρακτηριστικά μπροστάρη που θα σας χρειαστούν.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2430
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Μάιος 20, 2020 10:21 am

portokalopita13 έγραψε:
Τρί Μάιος 19, 2020 11:33 pm
basket72 έγραψε:
Τρί Μάιος 19, 2020 10:34 pm

Νομίζω ότι μετά το φιάσκο Παππά δεν αξίζει να φορτωθείτε και τον Μάντζαρη. Καλύτερα μικρός Έλληνας μπας και βγει κιόλας.
εχεις τα δικια σου!παλι μας τα χαλαει ο Νικολας :banghead:
εχω εναλλακτικο σχεδιο με Φρανκαμπ αντι Μαντζαρη :

Παπαγιαννης,Ογκαστ
Εισι(pf-c),Μητογλου,Μπεντιλ
Παπαπετρου,Θανασης
Ααρον Χαρισον,Παππας
Πανγκος,Χερμανσον,Φρανκαμπ
Πολύ ωραία αυτό για τα νέα δεδομένα μας.
Μόνο που αντί του Φράνκαμπ(γιατί να δώσεις θέση ξένου στον 12ο παίκτη) θα έβαζα έναν μικρό και με τα λεφτά του Όγκαστ+τα 100-200 του Φράνκαμπ θα έπαιρνα ένα 5αρι πιο ταιριαστό σε αυτά που θέλουμε από τον παρτενέρ του Παπαγιάννη

Στο hoopfellas σε σχόλιο κάποιου που στο παρελθόν είχε δείξει να έχει όντως πληροφορίες υπάρχει αυτό:
Οι μέχρι στιγμής ενδείξεις ομιλούν για πολύ χαμηλό μπάτζετ, ύψους περίπου 5 εκατ.Ευρώ. Η πρόταση στον Νικ είναι πολύ χαμηλή για την αξία του. Θα θεωρήσω θαύμα να την αποδεχθεί, εκτός εάν ο ιδιοκτήτης αναθεωρήσει. Η προσωπική μου άποψη για τον Βόβορα είναι ότι είναι ένας ευγενής άνθρωπος, αλλά ένα φοβισμένο ανθρωπάκι όσον αφορά στα υπόλοιπα κομμάτια της προσωπικότητάς του, τρέμει και τη σκιά του και χρειάζεται και επιβεβαίωση από ρεπόρτερ της ομάδας για να μιλήσει/εκφραστεί. Η ομάδα εάν πάει με αυτό το μπάτζετ θα έχει σημαιοφόρους τον Παπαπέτρου, τον Μήτογλου και τον Παπαγιάννη, 3-4 άλλους Έλληνες μετριότατου επιπέδου και 6 ξένους λαβράκια, που κανείς δε θα κοστίζει πάνω από 450-500 χιλ.Ευρώ.

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Τετ Μάιος 20, 2020 10:51 am

παιδες ,μια τριαδα Σμιτς-Μητογλου-Βεζενκοφ,πολυ θα μου αρεσε !
οικονομικη αρκετα και προσφερει κ ευελιξια καθως εναλλαξ αυτοι μπορει να καλυπτουν τρυπες στο 3-5 !
σκεφτομαι μηπως τωρα με μικρο μπατζετ σχετικα ειναι ευκαιρια να παμε σε ενα πιο ευρωπαικο μοντελο!αλλωστε με 6 Αμερικανους καθε χρονο τι καταφερναμε... ( ;; ) :?: :ugeek:
και ο Χερμανσον στα γκαρντ ειναι προς μια τετοια κατευθυνση !για αυτο μου αρεσει επιπλεον :!: :!:

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1575
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Τετ Μάιος 20, 2020 11:34 am

Συμβόλαιο έχουν ο Παπαπέτρου,ο Παπαγιάννης και ο Μήτογλου. Σε όλους θα υπάρξει μείωση,αποκλείεται να μείνουν στα ίδια συμβόλαια. Χοντρικά,ο Παπαπέτρου ήταν στο 800-850αρι,ο Παπαγιάννης δεν ξέρω το συμβόλαιο του αλλα πιθανολογώ να ήταν στο 400-450,και ο Μήτογλου αναλογικά φέτος ήταν να πάρει 600.
Οπότε ένα ποσοστό μεταξύ 20-30% κάτω μπορούμε να το υπολογίσουμε.Συν οτι όπως ακούγεται,και έγραψε και ο Καρύδας,ο Παππάς συμφώνησε να μείνει με μεγάλη μείωση,την οποία εκτιμώ στο 50%,δηλαδή κανα 400αρι.
Οπότε τα 4 συμβόλαια στάνταρ που έχουμε τα υπολογίζω στα 1,7-1.8.
Συμβόλαιο έχει και ο Μπέντιλ αν δεν κάνω λάθος,που λογικα θα παιρνει ψιχουλα.

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Τετ Μάιος 20, 2020 11:40 am

σκετο μειωση νομιζω ειπε ο Καρυδας ! δεν την ορισε ως μεγαλη την μειωση αυτη ! οποτε ας περιμενουμε ακομα,μην μας σκασει κανα 500ρι στο κεφαλι ! (που και τα 400 πολλα ειναι..)
ο Μπεντιλ δεν εχει συμβολαιο.για ενα χρονο ηταν ! κανα 200ρι επαιρνε !
Ο Παπαγιαννης αναμενοταν να παρει καπου 650 φετος

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary

Τετ Μάιος 20, 2020 11:58 am

portokalopita13 έγραψε:
σκετο μειωση νομιζω ειπε ο Καρυδας ! δεν την ορισε ως μεγαλη την μειωση αυτη ! οποτε ας περιμενουμε ακομα,μην μας σκασει κανα 500ρι στο κεφαλι ! (που και τα 400 πολλα ειναι..)
Oντως ο Καρυδας δεν προσδιόρισε τη μείωση,ωστόσο απο τις φήμες που κυκλοφορούν,λέγεται οτι άν μείνει,θα μείνει με μεγάλη μείωση.Που κανονικά δηλαδή δεν πρέπει να μείνει γιατι με τα λεφτά που θά πάρει θα βρούμε καλύτερο παίκτη.Αλλα πρέπει να πληρώσουμε την συμπάθεια του dpg.
Ο Μπέντιλ υπέγραψε 2ετες,έτσι ανακοινώθηκε πέρσυ,τώρα αν ήταν κλειστό ή 1+1,δεν το ξέρω.
Αλλα τα 200 μου φαίνονται και πολλά.
Οπως και για Παπαγιάννη μου φαίνονται πολλα, τι 650!!

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Τετ Μάιος 20, 2020 12:02 pm

j-kidd13 έγραψε:
portokalopita13 έγραψε:
Oντως ο Καρυδας δεν προσδιόρισε τη μείωση,ωστόσο απο τις φήμες που κυκλοφορούν,λέγεται οτι άν μείνει,θα μείνει με μεγάλη μείωση.Που κανονικά δηλαδή δεν πρέπει να μείνει γιατι με τα λεφτά που θά πάρει θα βρούμε καλύτερο παίκτη.Αλλα πρέπει να πληρώσουμε την συμπάθεια του dpg.
Ο Μπέντιλ υπέγραψε 2ετες,έτσι ανακοινώθηκε πέρσυ,τώρα αν ήταν κλειστό ή 1+1,δεν το ξέρω.
λογικα 400 χιλ θα παρει ο παππας. αν παρει παραπανω μιλαμε για εγκλημα! εγω θεωρω οτι 300-400 θα εβρισκε και στο eurocup μαξ. καλυτερο ελληνα παικτη με τα λεφτα του δεν βρισκουμε, εκτος του μητρου που λογικα θα ερχοταν με 400-500 και δεν ξερουμε αν θα ηταν καλυτερος.

ο μπεντιλ 1+1 εχει θυμαμαι. 220 χιλ πηρε φετος οποτε κανα 300αρι κοντα αν τον ανανεωσουν. ενω τον συμπαθω τον μπεντιλ, δεν μου ταιριαζει σε αυτο που θελουμε του χρονου πιστευω απο το 4-5αρι μας. οποτε προτιμω να φυγει.

και ο παπατζον νομιζω καπου εκει ειναι ναι, αφου ειχε υπογραψει 5ετες με αυξανουμενες αποδοχες για καθε χρονο. τελος, ο μητογλου θα παρει καπου 600 φετος.

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Τετ Μάιος 20, 2020 12:05 pm

j-kidd13 έγραψε:

αν το τσεκαρες σε επισημα και λεει δυο τοτε σιγουρα 1+1 ! νταξει καλα ειναι τα 200 ! εδωσε και λυσεις ! με Βοβορα στον παγκο θυμησου ποσο καλος και κομβικος ηταν στο Μοναχο..!
καλα ειναι και τα 650 για Παπαγιαννη ! που θα πανε 500 με το -35% ! προηγουμενα χρονια πληρωνονταν υπεραξιες οι Ελληνες χωρις να ηταν κατι το ιδιαιτερο !τωρα εχουμε εχουμε εναν καλο Ελληνικο κορμο που δεν δεν επιβαρυνει ιδιαιτερα το μπατζετ ! καποια ντιλ εχουν γινει καλα !μαλιστα θα χρειαστουν και επαναπροσαρμογες λογικα !βασικα στον Μητογλου..! και μετα στον Παπαπετρου αν κανει αλλη μια σουπερ χρονια κι ως ηγετης αυτη τν φορα !γιατι το -35 % θα ισχυει μονο για το 20-21

0
RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Μάιος 20, 2020 12:08 pm

Στον Παπαπέτρου νομίζω θα ήταν κακό να προταθεί μείωση για την επόμενη χρονιά. Ήδη θα κοπούν από όλους τους άλλους και θα πέσει αρκετά το μπάτζετ. Αυτόν νομίζω δεν πρέπει να τον αγγίξει κάτι τέτοιο, άλλωστε δεν παίρνει και τίποτα τρελά λεφτά. Οκ άλλα τα μεγέθη, αλλά στον Ολυμπιακό το 2011 είχε φύγει κόσμος και ντουνιάς και στον Σπανούλη οι αφοί είχαν πει το συμβόλαιό σου δε το αγγίζει κανείς.

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary

Τετ Μάιος 20, 2020 12:21 pm

portokalopita13 έγραψε:
Τετ Μάιος 20, 2020 12:05 pm
j-kidd13 έγραψε:

αν το τσεκαρες σε επισημα και λεει δυο τοτε σιγουρα 1+1 ! νταξει καλα ειναι τα 200 ! εδωσε και λυσεις ! με Βοβορα στον παγκο θυμησου ποσο καλος και κομβικος ηταν στο Μοναχο..!
καλα ειναι και τα 650 για Παπαγιαννη ! που θα πανε 500 με το -35% ! προηγουμενα χρονια πληρωνονταν υπεραξιες οι Ελληνες χωρις να ηταν κατι το ιδιαιτερο !τωρα εχουμε εχουμε εναν καλο Ελληνικο κορμο που δεν δεν επιβαρυνει ιδιαιτερα το μπατζετ ! καποια ντιλ εχουν γινει καλα !μαλιστα θα χρειαστουν και επαναπροσαρμογες λογικα !βασικα στον Μητογλου..! και μετα στον Παπαπετρου αν κανει αλλη μια σουπερ χρονια κι ως ηγετης αυτη τν φορα !γιατι το -35 % θα ισχυει μονο για το 20-21
Επίσημα ανακοινώθηκε για 2 χρόνια ο Μπεντιλ.Πάντως,απο το Περιστέρι δεν νομίζω να πήρε πάνω απο 50 χιλιάρικα,και μπορεί να λέω και πολλά...Να πήγε στα 200 σε εμάς το θεωρώ too much,αλλά δεν ξέρω κι όλας. Καλά τα 650 για τον Παπαγιάννη, έναν παίκτη 2,20 που δεν μπορεί να ποστάρει,είναι νωχελικός,και στην άμυνα αντί να είναι σταθερά σκιάχτρο,τον καταπίνουν και κοντυτεροι αντίπαλοι,μέχρι να φτάσει ο Μάρτης για να αρχίσει να παίζει,δεν θα έδινα ποτέ 650...Με αυτά τα λεφτά αν ξέρεις την αγορά παίρνεις λαβράκι που θα σου δώσει πολλά και σταθερά,όχι όποτε το θυμάται.Απλά πληρωνουμε σίγουρα την υπεραξία οτι είναι Έλληνας.
Για τις μειώσεις, μιλάμε για την επόμενη χρονιά μόνο.Αλλά να δούμε πως θα εξελιχθεί και η κατάσταση,ακόμα και για την μεθεπόμενη σεζόν, απο άποψη οικονομικών.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”