Καλημέρα παίδες. Νομίζω χονδρικά ότι είναι στα 7εκ. χωρίς να ξέρω ας πούμε πόσα παίρνει ο Μήτογλου, ο Αθηναίου, ο Παπατζόν κι ο Μπέντιλ. Στους άλλους που προτείνω είμαι μέσα στο +-100ρικο.
Οι κοντοί που είναι και η βάση, νομίζω ότι είναι πολύ καλοί, αλληλοσυμπληρώνονται σε άμυνα κι επίθεση και κολλάνε μαζί.
Επιπλέον όλοι όσοι προτείνω είναι ελεύθεροι εκτός του Σμιτς που λογικά θα μείνει ελεύθερος και εκτός οτυ Γουόκαπ που θα είναι κι ο καλύτερος παίκτης της ομάδς.
Ο ΄΄Ερικ όντως δεν πολυτρελαίνει και κυριότερα είχα κάποιες ενστάσεις για τη συμπεριφορά του. Έμαθα ότι ήτο κύριος στη Βιτόρια/Γκαστέιζ (το όνομα της Βιτόρια στην Εουσκέρα, τη βασκική γλώσσα) και με ένα 400ρι είναι δικός σας. Η φετινή χρονιά δεν μπορεί να είναι κριτήριο βρε σεις για την Μπασκόνια.
Επαίζε χωρίς άσσο !!!! για πολλά παιχνίδια ή άντε με έναν άσσο και γενικά ήταν ομάδα που ταλαιπωρήθηκε πολύ και με τις αλλαγές πορπονητή τα τσαλίμια Κερεχέτα που φέτος το παράκανε με τις καθυστερημένες πληρωμές (ο μόνος που "μιλάει ελληνικά" στον τομέα αυτόν ;) ;) ).
ΠΑρόλα αυτά ο Έρικ θα είναι ο καλύτερος σέντερ που θα έχει περάσει από εσάς τα τελευταία χρόνια. Όχι επειδή είναι μες τους καλύτερους ΜΑΠ αλλά επειδή η στελέχωση σας στο 5 είναι άστα να πάνε την τελευταία 5ετία.
Μια πρώτη απάντηση στον φίλο Yorgos σύφμωνα με τις επιταγές των καιρών. Επίδεχεται βελτίωσης και για αυτό έχω εσάς. :smile:
* Ο Τζάνινγκ δεν χωράει στην ΤΣΣΚΑ. Αλλιώς θα κρατούσε τον καλύτερό του, Χίλιαρντ.
Βγάλτε όμως τον Μάθιου και βάλτε ένα 2-3ρι συμπληρωματικό σουτέρ. Νομίζω ότι ο Λόιντ ή ο Τζαμάρ Σμιθ είναι καλέπς επιλογές ως βασικά 2ρια και μαζί με Γουόκαπ που πάει στο 2 αλλά και έναν πλάγιο (αν όχι, Τζάνιγκ, τότε Ζόραν Ντράγκιτς. κι είστε οκ, δεδομένου ότι τον Παππά από τότε που τραυματίστηκε τον έχω ξεγράψει από παίκτη Ευρωλίγκας..)
Κι αν όχι Έρικ, τότε Πλάις που είναι ελεύθερο πουλί. Οκ δεν είναι ΜΑΠ, αλλά θα σας δώσει άλλα πράγματα, συν ότι είναι καλύτερος ριμ προτέκτορας από τον Παπατζόν .