2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μάιος 21, 2020 10:18 am

Ο Jordan στην συνέντευξη τυπου της δεύτερης απόσυρσης του σε ερώτηση για τον Barkley απάντησε οτι δεν θα κερδίσει ποτέ δαχτυλίδι επειδή δεν δείχνει την απαραίτητη αφοσίωση και δέσμευση που απαιτείται ώστε να το πετύχει.

Είναι ακριβώς ο λόγος που ο Παππάς δεν έκανε τίποτα στην καριέρα του και ουτε φυσικά πρόκειται να κάνει. Απλα ηξερε τι να λέει ώστε να γίνει πλούσιος.

Κάπου πηρε το ματι μου παλι κατι δηλώσεις του, καθε καλοκαίρι λιοντάρι ο Νικόλας αλλα τον χειμώνα αγνοείται.

Για να προλάβω όποιον με χαρακτηρίσει εμπαθή με τον αθλητή Παππα θα ομολογήσω ότι είμαι, διότι υπήρξα απο τους πρώτους που ειπα πως έχει τα προσόντα να γίνει ότι κοντινότερο σε Σπανούλη.

2
2 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175

Πέμ Μάιος 21, 2020 10:26 am

shtarkws μπορει να μην ειναι αφοσιωμενος στο μπασκετ ,ειναι ομως στην επανασταση..
(αν διαβασες την χθεσινη συνεντευξη)
θα την κανει μαζι με τον προεδρο του : ΠΑΤΡΙΣ -ΘΡΗΣΚΕΙΑ -ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ :police:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Πέμ Μάιος 21, 2020 10:55 am

https://panathinaikos24.gr/2020/05/21/3 ... thinaikos/

επος οταν παιζουν αναδημοσιευσεις απο sportdog, μεχρι να καταλληξεις στο πραγματικο ονομα !
βλεπεις αρχικα :θελει...Μπιρτς ο Παο
μετα : βομβα με πρωην συμπαικτη του Καρι
και τελικα ειναι ο Μακαντου ,που επαιζε 11 λεπτα μ.ο φετος με την Παρτιζαν :geek:

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1575
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Μάιος 21, 2020 11:03 am

portokalopita13 έγραψε:
Πέμ Μάιος 21, 2020 12:19 am
και ειναι τρελο να βλεπεις οτι ο Προμηθεας χωρις να εχει καταφερει να μαζεψει τοσο πολυ κοσμο στην κατα αλλα μπασκετικη Πατρα -χωρις να εχει καναν μεγιστανα προεδρο &ταυτοχρονα με επενδυσεις σοβαρες να τρεχουν,οπως τα προπονητικα κεντρα που φτιαχνει..
ομως συνεχιζει να αυξανει μπατζετ και οπου να ναι μας φτανει ε!,περα απο την πλακα,μας εφτασε σχεδον !

τι διαολο συμβαινει ρε σεις τελοσπαντων :?: :? :roll:
Δεν ξέρω πόσο,αλλα δε νομίζω οτι ο Προμηθέας έχει πάνω απο 1,5 εκατομμύριο μπατζετ.
Οπότε δεν θα έλεγα οτι μας έφτασε...
shtarkws έγραψε:
Πέμ Μάιος 21, 2020 10:18 am
Ο Jordan στην συνέντευξη τυπου της δεύτερης απόσυρσης του σε ερώτηση για τον Barkley απάντησε οτι δεν θα κερδίσει ποτέ δαχτυλίδι επειδή δεν δείχνει την απαραίτητη αφοσίωση και δέσμευση που απαιτείται ώστε να το πετύχει.

Είναι ακριβώς ο λόγος που ο Παππάς δεν έκανε τίποτα στην καριέρα του και ουτε φυσικά πρόκειται να κάνει. Απλα ηξερε τι να λέει ώστε να γίνει πλούσιος.

Κάπου πηρε το ματι μου παλι κατι δηλώσεις του, καθε καλοκαίρι λιοντάρι ο Νικόλας αλλα τον χειμώνα αγνοείται.

Για να προλάβω όποιον με χαρακτηρίσει εμπαθή με τον αθλητή Παππα θα ομολογήσω ότι είμαι, διότι υπήρξα απο τους πρώτους που ειπα πως έχει τα προσόντα να γίνει ότι κοντινότερο σε Σπανούλη.
Δεν είναι θέμα εμπάθειας,αλλά απλή καταγραφή της πραγματικότητας.
Ο Παππάς όντως ήταν ο μοναδικός που θα μπορούσε να πλησιάσει το στυλ παίκτη του Σπανούλη,είχε όλα τα φόντα,μιλάμε για τρομερή επαφή με το καλάθι και ικανότητα στο σκοράρισμα,αλλά αυτό δεν λέει τίποτα(το τρανότερο παράδειγμα όλων ο Διαμαντόπουλος)όλα τα υπόλοιπα δεν τα είχε,γι αυτό και έμεινε ένας στάσιμος ασταθής παίκτης.

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Πέμ Μάιος 21, 2020 11:08 am

j-kidd13 έγραψε:

Δεν ξέρω πόσο,αλλα δε νομίζω οτι ο Προμηθέας έχει πάνω απο 1,5 εκατομμύριο μπατζετ.

καλα δεν το εννοουσα οτι συμβαινει σε απολυτο βαθμο!εννοειται και στα 5.5 να παμε δεν θα μας εχει φτασει ακομα!
ειναι γεγονος ομως ομως οτι 1.5 δεν ηταν ! ειναι μαλλον διπλασιο συνολικα απ αυτο που λες !
οπως και της ΑΕΚ !και οι μεχρι τωρα ενδειξεις δειχνουν οτι θα ανεβει κι αλλο του Προμηθεα.οποτε δεν τον αγγιζει καμια κριση πανδημιας.. !
1.5 που λες θα ειναι του Ηφαιστου Λημνου (μαζι με το προπονητικο σταφ προφανως )
γιατι να υπολογιζουμε και αυτο ! 5-6 με Βοβορα + Κουστενη..

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Πέμ Μάιος 21, 2020 11:23 am

αυτο που με ενοχλει εμενα περισσοτερο οσο αναφορα τον Παππα ,ειναι οτι για πολλους θα αποτελει την μοναδικη αφορμη για κριτικη στον προεδρο ! ενω αποτελει μονο το κερασακι στην τουρτα.. σε μια σειρα απο τραγικες κινησεις στον σχεδιασμο, μεσα σε μια 8ετια!
οποτε σαν να βλεπω να γινεται ακομα καλυτερα εικονα αυτο που εγραψε ενας φιλος εδω πριν λιγες μερες (σορι,δεν θυμαμαι ποιος ηταν ) οτι ο Παππας μπορει να παιξει ιδανικα τον ρολο του αποδιοπομπαιου τραγου!σοφος ο dpg !σου λεει αν ειναι να με κατηγορουν για κατι ας με κατηγορουν που κραταω τον Παππα,που στο κατω κατω Παναθηναικαρας ειναι..

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary

Πέμ Μάιος 21, 2020 11:26 am

portokalopita13 έγραψε:
Πέμ Μάιος 21, 2020 11:08 am
j-kidd13 έγραψε:

καλα δεν το εννοουσα οτι συμβαινει σε απολυτο βαθμο!εννοειται και στα 5.5 να παμε δεν θα μας εχει φτασει ακομα!
ειναι γεγονος ομως ομως οτι 1.5 δεν ηταν ! ειναι μαλλον διπλασιο συνολικα απ αυτο που λες !
οπως και της ΑΕΚ !και οι μεχρι τωρα ενδειξεις δειχνουν οτι θα ανεβει κι αλλο του Προμηθεα.οποτε δεν τον αγγιζει καμια κριση πανδημιας.. !
1.5 που λες θα ειναι του Ηφαιστου Λημνου (μαζι με το προπονητικο σταφ προφανως )
γιατι να υπολογιζουμε και αυτο ! 5-6 με Βοβορα + Κουστενη..
3 εκατομμυρια μπατζετ ο Προμηθεας??
Οπως ειπα δεν έχω ιδέα περί συμβολαίων,αλλά με μια προχειρη εκτίμηση βάσει του ρόστερ,προσωπικά δεν μου βγαινει επ ουδενι τοσο...Μιλαω μονο για το ποσα δινει σε παικτες και προπονητη ,οχι συνολικά όλα τα έξοδα.

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Πέμ Μάιος 21, 2020 11:32 am

j-kidd13 έγραψε:

Οπως ειπα δεν έχω ιδέα περί συμβολαίων,αλλά με μια προχειρη εκτίμηση βάσει του ρόστερ,προσωπικά δεν μου βγαινει επ ουδενι τοσο...Μιλαω μονο για το ποσα δινει σε παικτες και προπονητη ,οχι συνολικά όλα τα έξοδα.
και εγω για αγωνιστικο μπατζετ μιλαω ,μαζι με τις αμοιβες προπονητικου σταφ !
και ναι τοσα μου βγαινουν για Προμηθεα ,αν βαλω κατω απο την αρχη μεχρι το τελος την περσινη χρονια(με τις διορθωτικες κινησεις μεχρι Μαντζαρη+Μαυροκεφαλιδη)
ξεκινησε με Μπαμπ !που παικτες με το ονομα που ειχε ο Μπαμπ θα αρχισουμε να τους βλεπουμε εμεις σαν ιδιαιτερα δυσκολους στοχους ..!
αλλα με αριθμους συγκεκριμενα ισως να μπορουσε να μας διαφωτισει καλυτερα ο pan24 νομιζω

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary

Πέμ Μάιος 21, 2020 12:03 pm

portokalopita13 έγραψε:
Πέμ Μάιος 21, 2020 11:32 am
j-kidd13 έγραψε:

και εγω για αγωνιστικο μπατζετ μιλαω ,μαζι με τις αμοιβες προπονητικου σταφ !
και ναι τοσα μου βγαινουν για Προμηθεα ,αν βαλω κατω απο την αρχη μεχρι το τελος την περσινη χρονια(με τις διορθωτικες κινησεις μεχρι Μαντζαρη+Μαυροκεφαλιδη)
ξεκινησε με Μπαμπ !που παικτες με το ονομα που ειχε ο Μπαμπ θα αρχισουμε να τους βλεπουμε εμεις σαν ιδιαιτερα δυσκολους στοχους ..!
αλλα με αριθμους συγκεκριμενα ισως να μπορουσε να μας διαφωτισει καλυτερα ο pan24 νομιζω
Εντάξει λίγο υπερβολικός... :lol:

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Πέμ Μάιος 21, 2020 12:09 pm

j-kidd13 έγραψε:

αν ειμαι υπερβολικος θα ειμαι σε αποκλιση 0.5 ! αντε να ειναι προς τα 2.5 !
1-1.5 που λες ηταν του Ηφαιστου Λημνου,ο οποιος ειχε 0 εσοδα απο ευρωπη !
παντως στην ΑΕΚ ηταν σιγουρα 3 το περσινο μπατζετ !
οκ αλλες μεγαλες ομαδες σαν Αρη-Παοκ δεν φταναν ουτε 500ρικο !
κοντοζυγωνει μπατζετ προμηθεα,μην το γελας.. !που μακαρι να ειχαμε και τις εγκαταστασεις του και τοσα βοηθητικα γηπεδα που εχει φτιαξει ο Λιολιος!ο dpg δεν νομιζω να αφησε καμια παρακαταθηκη τοσα χρονια! για ενα ποδηλατοδρομιο στο οακα ξερω να παρακαλα ακομα,να το παρει τζαμπα.. :P

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary

Πέμ Μάιος 21, 2020 12:25 pm

portokalopita13 έγραψε:
Πέμ Μάιος 21, 2020 12:09 pm
j-kidd13 έγραψε:

αν ειμαι υπερβολικος θα ειμαι σε αποκλιση 0.5 ! αντε να ειναι προς τα 2.5 !
1-1.5 που λες ηταν του Ηφαιστου Λημνου,ο οποιος ειχε 0 εσοδα απο ευρωπη !
παντως στην ΑΕΚ ηταν σιγουρα 3 το περσινο μπατζετ !
οκ αλλες μεγαλες ομαδες σαν Αρη-Παοκ δεν φταναν ουτε 500ρικο !
κοντοζυγωνει μπατζετ προμηθεα,μην το γελας.. !που μακαρι να ειχαμε και τις εγκαταστασεις του και τοσα βοηθητικα γηπεδα που εχει φτιαξει ο Λιολιος!ο dpg δεν νομιζω να αφησε καμια παρακαταθηκη τοσα χρονια! για ενα ποδηλατοδρομιο στο οακα ξερω να παρακαλα ακομα,να το παρει τζαμπα.. :P
Yπερβολικος ως προς τους παίκτες τύπου Μπαμπ εννοώ. Τώρα αν έχει 3 μυρια μπάτζετ ο Προμηθεας πραγματικά θα με εκπλήξει, αν κάποιος ξέρει ας μας διαφωτίσει, το παίρνω πάνω μου το off topic σαν επι σειρά ετών mod των Παναθηναικων τοπικς :D
Όπως επίσης και το 1.5 του Ηφαίστου μου φαίνεται πάρα πολύ! Και σιγα τα μεγάλα έσοδα της Ευρώπης!
Πάντως για το μπάτζετ μας, αν ήταν στα 7-7.5 θα ήταν ικανοποιητικα, αλλά δεν το βλέπω...

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Πέμ Μάιος 21, 2020 12:34 pm

j-kidd13 έγραψε:

Yπερβολικος ως προς τους παίκτες τύπου Μπαμπ εννοώ. Τώρα αν έχει 3 μυρια μπάτζετ ο Προμηθεας πραγματικά θα με εκπλήξει, αν κάποιος ξέρει ας μας διαφωτίσει, το παίρνω πάνω μου το off topic σαν επι σειρά ετών mod των Παναθηναικων τοπικς :D
Όπως επίσης και το 1.5 του Ηφαίστου μου φαίνεται πάρα πολύ! Και σιγα τα μεγάλα έσοδα της Ευρώπης!
Πάντως για το μπάτζετ μας, αν ήταν στα 7-7.5 θα ήταν ικανοποιητικα, αλλά δεν το βλέπω...
καλα μην κολας στον Μπαμπ τωρα οτι δυσκολα θα ερχονται σε εμας πια και τετοιου επιπεδου παικτες!!οπως σου ειπα και πιο πανω σχηματικα περισσοτερο το αναφερω,για την κουβεντα !
συμφωνουμε παντως για τα εσοδα απο την ευρωπη οτι δεν λενε και πολλα ! τα σταθερα εσοδα δηλαδη! οπως και να το κανουμε ομως σου δινει εξτρα push για εξευρεση καλυτερων &περισσοτερων χορηγιων -αλλα και στα διαρκειας.
αν δεν βλεπεις ουτε 7 για το επομενο μπατζετ μας τοτε δεν ισχυει ουτε το 35 % ψαλιδι σε σχεση με περσι ,αλλα θα παει ακομα παραπανω!ας αρχισουμε λοιπον να βλεπουμε ως βασιμες και τις φημες αναφορικα με Καλαθη ,οτι του εγινε μια προταση που δεν υπηρχε περιπτωση ποτε να δεχθει,με μειωση που ξεπερνουσε το 35 % και τελικη προσφορα κατω και απο 1.5 m :!: :!: :!:

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary

Πέμ Μάιος 21, 2020 12:46 pm

portokalopita13 έγραψε:
Πέμ Μάιος 21, 2020 12:34 pm
j-kidd13 έγραψε:

καλα μην κολας στον Μπαμπ τωρα οτι δυσκολα θα ερχονται σε εμας πια και τετοιου επιπεδου παικτες!!οπως σου ειπα και πιο πανω σχηματικα περισσοτερο το αναφερω,για την κουβεντα !
συμφωνουμε παντως για τα εσοδα απο την ευρωπη οτι δεν λενε και πολλα ! τα σταθερα εσοδα δηλαδη! οπως και να το κανουμε ομως σου δινει εξτρα push για εξευρεση καλυτερων &περισσοτερων χορηγιων -αλλα και στα διαρκειας.
αν δεν βλεπεις ουτε 7 για το επομενο μπατζετ μας τοτε δεν ισχυει ουτε το 35 % ψαλιδι σε σχεση με περσι ,αλλα θα παει ακομα παραπανω!ας αρχισουμε λοιπον να βλεπουμε ως βασιμες και τις φημες αναφορικα με Καλαθη ,οτι του εγινε μια προταση που δεν υπηρχε περιπτωση ποτε να δεχθει,με μειωση που ξεπερνουσε το 35 % και τελικη προσφορα κατω και απο 1.5 m :!: :!: :!:
Γενικά,μέχρι να βγει να μιλήσει ο dpg,καλό είναι να μην παίρνουμε τίποτα σίγουρο.Τουλάχιστον για το ύψος του μπάτζετ.
Τώρα για παίκτες,επειδή πιστεύω πως προπονητής θα είναι ο Βόβορας,μπορεί να γίνεται κάποια προεργασία.

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Πέμ Μάιος 21, 2020 1:36 pm

Παμε για εξυπνη βομβα...με Μποχατσικ λεει ενας γνωστος-αγνωστος ινσταιντερ !
να υποθεσω τον θυμαστε απο το Μουντομπασκετ με Τσεχια!δεν θα ηταν κακος για 2.ος sg ! ελα ομως εκει που ηδη εχουμε Παππα ! φανταζεστε ο Νικολας να προοριζεται για βασικος ? :shock: :P

0
Agio96

senior
Reactions: 45
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Μάιος 21, 2020 2:15 pm

Ποιος είναι ο μποχατσικ ρε παιδιά διαφωτίστε με..

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”