Δεν το ειδα το παιχνίδι; βγήκαν όλα εκτός το γκρανκινιολικο φινάλε;

Συντονιστής: Captains
Δεν το ειδα το παιχνίδι; βγήκαν όλα εκτός το γκρανκινιολικο φινάλε;
Αδικείσαι, πρέπει να πάρεις πόστο στην ΚΑΕ.avtokrator13 έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 18, 2023 10:53 pmτο ειπα και θα το ξαναπω
λευκη επιταγη σε υλικο-επιλογες το καλοκαιρι σε τρινκερι η σφαιροπουλο
οτιδηποτε αλλο θα ειναι αλλη μια χαμενη χρονια
Και εγώ παρόμοια περίπτωση είμαι, περιστασιακός παίκτης που παίζει μικροποσά. Το χειρότερα είναι να επιμένεις να παίζεις περιμένοντας να ρεφάρεις, και τελικά να χάνεις περισσότερα χρήματα από όσα υπολόγιζες αρχικά (αν δηλαδή έπαιζες με τη συνηθισμένη συχνότητα). Για αυτό, κάνε μια παύση, αν δεις ότι ''δε σου βγαίνει''.sardanapalos έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 18, 2023 10:48 pmΠαιδιά θα σας πω κάτι. Δεν είμαι τζογαδόρος ούτε προτείνω σε κανέναν να παίξει στοίχημα. Παίζω πολύ περιστασιακά και ποτέ πολλά χρήματα, αλλά στο μπάσκετ έχω γούρι πολλά χρόνια τώρα να στοιχηματίζω πάντα στον ΠΑΟ, αν και ολυμπιακός. Και θέλω να πω ότι αυτό το 11-0 με έχει καταστρέψει οικονομικά ρε γμτ. Και τώρα θα πρέπει να ξαναπαίξω στο πρωτάθλημα, γιατί αν χάσουμε θα φταίω εγώ..
Ωραια γουρια εχεις....συνεχισε να παιζεις μικρα ποσα.....στενος συγγενης μου που ειναι Παναθηναικος περιμενει κι ελπιζει καποια στιγμη να φυγει ο Παο μπροστα ωστε να παιξει σεβαστο ποσο στον Ολυμπιακο......και σημερα εβγαλε μεροκαματακι τιμιο στο ημιχρονο.....sardanapalos έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 18, 2023 10:48 pmΠαιδιά θα σας πω κάτι. Δεν είμαι τζογαδόρος ούτε προτείνω σε κανέναν να παίξει στοίχημα. Παίζω πολύ περιστασιακά και ποτέ πολλά χρήματα, αλλά στο μπάσκετ έχω γούρι πολλά χρόνια τώρα να στοιχηματίζω πάντα στον ΠΑΟ, αν και ολυμπιακός. Και θέλω να πω ότι αυτό το 11-0 με έχει καταστρέψει οικονομικά ρε γμτ. Και τώρα θα πρέπει να ξαναπαίξω στο πρωτάθλημα, γιατί αν χάσουμε θα φταίω εγώ..
Εισαι αποθεωση ρε φιλε. Μπραβο.Dedalos έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 18, 2023 9:51 pmΚακο παιχνιδι απο τον οσφπ που αποσυντονιστηκε απο την πιεση του παο. Κακη μερα για γουοκαπ ,σλουκα. Αλλα αναπληρωθικε απο τη βροχη απο τριποντα απο παπ και καναν. Ο οποιος καναν εκανε το 1 ανα μηνα καλο παιχνιδι του. Με 9/16 τριποντα απο αυτουςτους 2 παρα πολυ δυσκολο να χασει ο οσφπ. Ελειψε σε κανενα ο πιτερς; Αντε να δουμε και τομ μπολομποι στο 4.
Γενικα το ματς για μας ειναι αιτια προβληματισμου.
Υσ. Οι ποδοσφαιρικοι ολυμπιακοι σημερα λατρεψαν καναν.Αναπτυσω για μηνες τις θεωριες μου γιατι ειναι ακαταλληλος, σε φιλους ολυμπιακους της μπαλας. Μολις σταθηκε μπροστα στον παγκο του παο τα ξεχασαν ολα και τον αποθεωναν...
εγω αν και τον αγαπαω και μου ειναι συμπαθεστατος στο Σφαιρο δε θα δινα λευκη επιταγη.....avtokrator13 έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 18, 2023 10:53 pmτο ειπα και θα το ξαναπω
λευκη επιταγη σε υλικο-επιλογες το καλοκαιρι σε τρινκερι η σφαιροπουλο
οτιδηποτε αλλο θα ειναι αλλη μια χαμενη χρονια
Και το σωστό τρολάρισμα θέλει ταλέντο, εγώ αυτό ξέρω.Hipster έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 18, 2023 11:27 pmΕισαι αποθεωση ρε φιλε. Μπραβο.Dedalos έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 18, 2023 9:51 pmΚακο παιχνιδι απο τον οσφπ που αποσυντονιστηκε απο την πιεση του παο. Κακη μερα για γουοκαπ ,σλουκα. Αλλα αναπληρωθικε απο τη βροχη απο τριποντα απο παπ και καναν. Ο οποιος καναν εκανε το 1 ανα μηνα καλο παιχνιδι του. Με 9/16 τριποντα απο αυτουςτους 2 παρα πολυ δυσκολο να χασει ο οσφπ. Ελειψε σε κανενα ο πιτερς; Αντε να δουμε και τομ μπολομποι στο 4.
Υσ. Οι ποδοσφαιρικοι ολυμπιακοι σημερα λατρεψαν καναν.Αναπτυσω για μηνες τις θεωριες μου γιατι ειναι ακαταλληλος, σε φιλους ολυμπιακους της μπαλας. Μολις σταθηκε μπροστα στον παγκο του παο τα ξεχασαν ολα και τον αποθεωναν...![]()
και συμφωνουν και ολα τα advanced stats μαζι του!Hipster έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 18, 2023 11:27 pmΕισαι αποθεωση ρε φιλε. Μπραβο.Dedalos έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 18, 2023 9:51 pmΚακο παιχνιδι απο τον οσφπ που αποσυντονιστηκε απο την πιεση του παο. Κακη μερα για γουοκαπ ,σλουκα. Αλλα αναπληρωθικε απο τη βροχη απο τριποντα απο παπ και καναν. Ο οποιος καναν εκανε το 1 ανα μηνα καλο παιχνιδι του. Με 9/16 τριποντα απο αυτουςτους 2 παρα πολυ δυσκολο να χασει ο οσφπ. Ελειψε σε κανενα ο πιτερς; Αντε να δουμε και τομ μπολομποι στο 4.
Υσ. Οι ποδοσφαιρικοι ολυμπιακοι σημερα λατρεψαν καναν.Αναπτυσω για μηνες τις θεωριες μου γιατι ειναι ακαταλληλος, σε φιλους ολυμπιακους της μπαλας. Μολις σταθηκε μπροστα στον παγκο του παο τα ξεχασαν ολα και τον αποθεωναν...![]()