Κεφάλαιο Ράντονιτς στον Παναθηναικό

Συντονιστής: Captains

Έφταιγε ο Ράντονιτς για την εικόνα του Παναθηναικού;

Ναι αρκετά : ήταν ο κύριος υπεύθυνος
8
26%
Μάλλον ναι : μπορούσε να τα πάει και καλύτερα
13
42%
Μάλλον όχι: δεν μπόρεσε να φανεί το έργο του
4
13%
Όχι καθόλου: υπάρχουν άλλοι υπαίτιοι.
6
19%

Σύνολο ψήφων: 31
EPTASFAIROS13

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Φεβ 21, 2023 1:05 am

Για όλα φταίει αυτός ο κακός dpg :lol:

Κρούση έκανε σε καλούς προπονητές και παίχτες όλα αυτά τα χρόνια και εφαγε σε παρα πολλε; περιπτωσεις πορτα απο τοπ ονοματα. Απηυδισμενος πλεον πηρε τους αμπαλους Λι,Γκριγκονις,Πονιτκα,Μπεικον και δεν άκουσε τις εισηγήσεις Αρτζι και προπονητη.Ακομα περίμενώ να δω ένα σύστημα του Ραντονσιτς από αυτό το περιβόητο βίδεο πανευρωπαικου σεμινάριου αμύνης που μας ξεγέλασε ολους καθώς και τα επιθετικά του συστήματα με σκριν στο Γκριγκονις για εκτέλεση. :lol: :D

Μεγάλη γυφτια παντως χωρίς τσίπα να ζητάς όλα τα λεφτά από το διετες

Άβαταρ μέλους
Crash95

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: LynnGreer,Printezis,Scola
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Πάνθηρες Καβάλας,Ολυμπιακός,ΣικάγοΜπουλς
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Φεβ 21, 2023 2:49 am

yorgos έγραψε:
Τρί Φεβ 21, 2023 12:19 am
austerity_blues έγραψε:
Τρί Φεβ 21, 2023 12:02 am
@yorgos δε μπορώ να διαφωνήσω σε κάτι και όντως το ποιος έφερε ποιον δε θα μπορέσουμε ποτέ να το μάθουμε.

φαντάζεστε ο πραγματικός υπεύθυνος να είναι κάποιος σατανικός τρίτος που κανείς δεν υποψιάζεται, τύπου κάποιος που δουλεύει στο κυλικείο του ΟΑΚΑ και κρυμμένος στις σκιές κατευθύνει τους πάντες, συμπεριλαμβανομένου του ντιπιτζί; :D

νομίζω σιγά σιγά πρέπει να πάω για ύπνο :drunk:
Αν υποψιαστώ ότι λόγο στις μεταγραφές κάνει το καραφλοχαιτοπαχύδερμο της καρδιάς μου θα πηδηχτώ από το παράθυρο. Δε νομίζω πως ο κύριος Δημήτρης ακούει κανέναν πάντως. Ό,τι του κατέβει κάνει, ανάλογα με το τι άκουσε, τι είδε στο ίνσταγκραμ και το βαθμό νηφαλιότητας. Αυτός μας έλαχε, τι να κάνουμε, έχουμε παραιτηθεί νομίζω οι περισσότεροι. Προσωπικά ευχαρισιτιέμαι το προϊόν που λέγεται Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός για μένα δεν έχει κανένα ενδιαφέρον. Θα αποκτήσει καλλιτεχνικό ενδιαφέρον αν πάρουμε και τον ευσυγκίνητο στον πάγκο, όπως έβλεπα μπάτσελορ θα βλέπω και τον Παναθηναϊκό, έτσι για χαλάρωση, για τις ατάκες.

- Μαρία, εγώ πιστεύω πως σε κάθε σχέση πρέπει να υπάρχει δούναι και λαβείν.
- Κάτσε βρε Αλέξη τώρα με μπερδεύεις. Ποιοι πρέπει να μας δουνε δηλαδή;
Θα ήθελα general manager στον ΠΑΟ το Νέστορα, μόνο και μόνο για τα σχόλια σου χαχα. Ήταν και στο βόλει στο κεκλεισμένων πριν λίγες μέρες και έκανε ουυ ουυυ στους παίκτες του ΟΣΦΠ. Οι ομάδες είχαν δικαίωμα να βάλουν 10 άτομα της ομάδας στο γήπεδο, φυσικά ένας από τους 10 ήταν ο Νέστορας. Και έναν να είχε δικαίωμα ο ΠΑΟ, πάλι ο Νέστορας θα ήταν.

Για τον Ράντονιτς νομίζω ότι από την μεταγραφή Μπέικον και το τελειώμα του Άντριους χωρίς λόγο, είχε τελειώσει η θητεία του στον ΠΑΟ και περιμέναμε απλά πότε θα γίνει επίσημο.

Εκτός απ'τον Crash Bandicoot που αγαπώ όπως καταλάβατε, λατρεύω και το μπασκετ!!! Αγαπημένες ομάδες Πάνθηρες Καβάλας, Ολυμπιακός, Σικάγο Μπουλς, Εθνική Ελλάδος και Εθνική Αργεντινής (μεγάλη καψούρα με τους γκαούτσος)!!!
avtokrator13

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Φεβ 21, 2023 4:33 am

η απολυτη καταστροφη

η καταλληλη επιλογη για την εξισου καταστροφικη (να το πω κομψα) διοικηση (sic) της τελευταιας δεκαετιας

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Τρί Φεβ 21, 2023 9:30 am

Kαλημερα σε ολους.

Το κεφαλαιο Ραντονιτς ήταν κατα την άποψη μου,μια παταγώδης αποτυχία. Φτάσαμε τέλη Φεβρουαρίου και η ομάδα δεν έδειξε τίποτα στο παρκέ,καμία βελτίωση,καμία πρόοδο,καμία εξέλιξη.Τϊποτα να πιαστείς ώστε να σου δημιουργήσει αισιοδοξία για την επομενη σεζόν έστω. Το μπασκετ που παιζαμε ηταν κακο,η ομαδα πολλες φορες αδυνατουσε να κανει βασικα πραγματα , αρκετες φορες δυσκολευοταν να επιτεθει μεσα απο συστηματα,κατα βαση ειχαμε ατομικες ενεργειες-εμπνευσεις,υπο πιεση της ληξης των 24", η αμυνα που υποτιθεται ειναι τομεας που ο κοουτς Ραντονιτς ειχε περισσοτερη εφεση, ηταν ανυπαρκτη,δεν γινεται ομαδα να βαζει 90 ποντους και παρολα αυτα να χανει τα παιχνιδια. Το κοντερ εγραψε καποιους ιστορικους διασυρμους. Ενω ουτε ειδαμε τους νεαρους Ελληνες να εξελισσονται,πχ χωρις να εχουμε δευτερο 4αρι ο Μαντζουκας ηταν μεταξυ dnp και ελαχιστων λεπτων,ενω οσες φορες επαιρνε χρονο εξεθετε τον Ραντονιτς που δεν τον χρησιμοποιουσε περισσοτερο. Ολα αυτα ειναι κυρια ευθυνη του προπονητη. Τοσους μηνες καθημερινες προπονησεις και δουλεια, και η ομαδα σε καθε ματς σχεδον ειναι σαν να βρισκεται στην πρωτη μερα της προετοιμασιας.

Ο Ραντονιτς ειναι για περιορισμενα πραγματα. Εξακολουθω να μη τον θεωρω κακο ή ανίκανο προπονητη. Ο Ερυθρος Αστερας επι των ημερων του ηταν μια ομαδα δυσκολοκαταβλητη. Αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι εδω τα εκανε μανταρα. Η κριτικη στο προσωπο ηταν ορισμενες φορες ως και ακραια,αλλα εβαλε και αυτος και τα 2 του χερια στο να φτασουμε σε αυτο το σημειο.

Δεν ξερω αν η απομακρυνση του σε αυτο το χρονικο σημειο θα προσφερει κατι.Ισως το "ηλεκτροσοκ" της αλλαγης προπονητη,να φερει αλλαγη στην ψυχολογια και την διαθεση της ομαδας,οχι φυσικα για να παρει το πρωταθλημα,αλλα για να βελτιωσει την εικονα της και να κλεισει την σεζον αξιοπρεπως. Απο την αλλη, και να εμενε ο Ραντονιτς, δυσκολα θα βλεπαμε κατι διαφορετικο,ισα ισα μπορει να ειχαμε και αλλες μαυρες βραδιες, με διαφορες να αγγιζουν τους 30 ποντους.

Εγω ελπιζω απο εδω και περα,να ειναι η τελευταια φορα που θα εχουμε επιπολαιες αποφασεις στην ομαδα, η διοικηση που δεδομενα εχει και αυτη τις ευθυνες της, να λειτουργησει με περισσοτερη υπομονη και με περισσοτερη μπασκετικη λογική,και να ερθει ενας προπονητης καλος, για πορευτουμε για τα επομενα χρονια,και οχι μηνες.(Αυτος δεν ειναι ουτε ο Λακοβιτς,ουτε ο Ποτζεκο)

Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τρί Φεβ 21, 2023 9:32 am

στο μεταξύ γράφεται ότι χτυπάμε το Λακοβιτς που τα πηγαίνει μια χαρά στη γκραν κανάρια. προσωπικά ως Λακοβιτς δε θα το σκεπτόμουν καν.

Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Φεβ 21, 2023 9:33 am

EXASFAIROS13 έγραψε:
Γιατί να έχουμε συμβόλαια τότε; Ας δίνει ο κάθε εργοδότης ό,τι θεωρεί "μη γυφτιά" και να στέλνει εργαζόμενους δεξιά κι αριστερά.

Εικόνα
nikkal

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic

Τρί Φεβ 21, 2023 11:05 am

old boy έγραψε:
Τρί Φεβ 21, 2023 12:45 am
Η εικόνα της ομάδας επί Ραντονιτς ήταν τόσο άθλια που δεν μπορεί να φταίει μόνος αυτός. Ένας μόνο άνθρωπος δεν μπορεί να τα κάνει όλα τόσο σκ@τ@. Βασικός συντελεστής ήταν, αλλά όχι ο μόνος. Ο ινσταγκραμερ είναι φυσικά ο άλλος αλλά δυστυχώς και κάποιοι απ τους παίκτες. Αδιάφοροι και φανερά περαστικοί.
Όσον αφορά τη διοίκηση, δε νομίζω πως ακούει κανένα δημοσιογράφο (εντός ή εκτός εισαγωγικών). Δε νομίζω ότι ακούει κανένα - άσχετο ή γνώστη . Αυτός μ'αρέσει αυτόν παίρνω - δικό μου μαγαζί ειναι άλλωστε.
Τη ρότα τη βάζει ο ντιπιτζι. Γι αυτό και είμαστε στα βράχια.
Αυτό το "αυτός μου αρέσει, αυτόν παίρνω" μου θυμίζει έναν παλιό (και μεγάλο ηλικιακά) συνάδελφό μου που όταν σε κερναγε καφέ τον αποφάσιζε αυτός και πάντα ήταν εσπρέσσο. Και όταν του έλεγες πως δεν θες εσπρέσσο πέταγε την ενδοξη ατάκα "εγώ κερνάω"!!!

Άβαταρ μέλους
No Center-No Party

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc

Τρί Φεβ 21, 2023 11:50 am

Κρίμα ήθελα Ποτσεκο ή έστω Σπανούλη από Ολυμπιακούς :welcome:

Εγώ καλά σου τα'λεγα και τ'ακουγες παράλογα!
Tracy Mac

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Τρί Φεβ 21, 2023 11:58 am

austerity_blues έγραψε:
Δευ Φεβ 20, 2023 11:33 pm
yorgos έγραψε:
Δευ Φεβ 20, 2023 11:26 pm

Ο Πεδουλάκης έφερε το Ράντονιτς και μετά είδε -κι αυτός κι ο Ράντονιτς- τη διοίκηση να παρκάρει παίκτες που είχαν επιλέξει αυτοί και να έρχεται όποιον είδε ο πρόεδρος στο γιουτούμπι.
το σάιτ της αλήθειας είχε γράψει κάποια στιγμή ότι ο Πεδουλάκης έφερε Γκριγκόνις, Άντριους και Γκουντάιτις ενώ ο Ράντονιτς ήθελε άλλους και όντως δε νομίζω να είναι επιλογές ντιπιτζί αυτές (με μικρή επιφύλαξη για τον Γκριγκόνις, τους άλλους σιγά μη τους ήξερε).
Αν εφερε αυτους που λες συν τον Λι, τοτε μια χαρα επιλογες εκανε. Ισως μονο ο Γκουνταιτις να μην ηταν η καλυτερη επιλογη, αλλα θελαμε εναν του στυλ του, αλλο που τελικα ηταν σε κακη κατασταση στην αρχη. Αν και τωρα ειναι βασικος και ο μονος που περιορισε τον Φαλ επιτελους.

Να θυμισω οτι ο Ραντο εφερε Ουολτερς-Ντερικ που ηταν πραγματικα πολυ μετριες επιλογες και οι οποιες μαζι με μπεικον, μας κανουν να ειμαστε πολυ limited στην αμυνα.

Αν εφερνε και τον Πετρουσεφ αντι του Γκουντα, τοτε θα ειμασταν ακομα πιο λαιτ στην αμυνα, αλλα θα ηταν καλυτερη επιλογη απο Γκουντα, απλως δεν θα ταιριαζε με Παπ-Ντερικ ακομα περισσοτερο απο οσο ο Γκουντα.

Τον Πονιτκα ποιος τον διαλεξε τελικα;

Εγω θεωρω οτι η ομαδα αργησε να κλεισει το ροστερ και απο την στιγμη που πηραμε μπεικον χαλασε η οποια χημεια θα μπορουσαμε να εχουμε. Μας εδωσε νικες ο παικταρας Μπεικον αλλα μολις προσαρμοστηκαν, βλεπουμε ειναι ισως ο χειροτερος μας παικτης αυτην την στιγμη και μαζι με Ντερικ το μακραν πιο κακο διδυμο στην αμυνα στην Ευρωλιγκα (αν εμενε ο Νεντο η αμυνα μας δεν υπηρχε περιπτωση να μην τρωει 100 σε καθε ματς).

Το ροστερ μας ειναι παρα πολυ καλο και θεωρω οτι με ενα σοβαρο πλανο και υπομονη (παρα πολυ δυσκολο με ΔΓ προεδρο), κανονικο προπονητη Ευρωλιγκας που θα τον αφησουμε να δουλεψει (παρα πολυ δυσκολο) και με 2-3 στοχευμενες επιλογες παικτων (κυριως στους ψηλους και εναν βασικο ασσο) εχουμε ομαδα 8αδας. Ξερω πολλα ζηταω, αλλα φετος αντιθετα με ολες τις αλλες χρονιες θεωρω οτι εχουμε φτιαξει κορμο (αρκει να μεινει ο Παπ).

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Τρί Φεβ 21, 2023 12:08 pm

Αυτο που ,υπογεια, υπαρχει η ταση να ειπωθει πως ο σκαουτερ Αργυρης εκανε ΠΑΛΙ καλες επιλογες στους ξενους, με ξεπερναει. Ακομα και ενα χαλασμενο ρολοι 2 φορες την μερα λεει την σωστη ωρα. Ο Αρτζι δεν ειναι εδω και καιρο προπονητης, ειναι βετερανος του μπασκετ :sorry:
Μ αρεσε που τον βαλανε και στις ακαδημιες. Ας μας πει καποιος που εχει σχεση με τις ακαδημιες του Παναθηναικου, τι ακριβως κανει εκει :banana:

N.I.2022

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: OSFP

Τρί Φεβ 21, 2023 1:09 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Για όλα φταίει αυτός ο κακός dpg :lol:

Κρούση έκανε σε καλούς προπονητές και παίχτες όλα αυτά τα χρόνια και εφαγε σε παρα πολλε; περιπτωσεις πορτα απο τοπ ονοματα. Απηυδισμενος πλεον πηρε τους αμπαλους Λι,Γκριγκονις,Πονιτκα,Μπεικον και δεν άκουσε τις εισηγήσεις Αρτζι και προπονητη.Ακομα περίμενώ να δω ένα σύστημα του Ραντονσιτς από αυτό το περιβόητο βίδεο πανευρωπαικου σεμινάριου αμύνης που μας ξεγέλασε ολους καθώς και τα επιθετικά του συστήματα με σκριν στο Γκριγκονις για εκτέλεση. :lol: :D

Ο Ράντονιτς ήταν πέρυσι ένας πολύ πετυχημένος προπονητής ομάδας ευρωλίγκας με πρόταση ανανέωσης στα χέρια του !
Αν δεν κάνω λάθος το καλοκαίρι το παλέψατε πολύ για να τον πάρετε στην ομάδα σας, δεν ήρθε αυτός να σας παρακαλά και του κάνατε τη χάρη.
Ο λόγος που ήρθε ήταν μόνο το συμβόλαιο που υπέγραψε (και όχι για τα όμορφα ματιά του dpg).

Ήρθε του ακυρώσατε κάθε πλάνο που είχε στο μυαλό του με παίχτες που στο 80% δεν διάλεξε αυτός, τον μειώσατε σαν coach, ακυρώνοντας η διοίκηση τις δημοσιές αποφάσεις του (Μπέικον) και γενικά πήγατε την καριέρα του πίσω (ο ΠΑΟ εκεί που τελείωσε πέρυσι πάνω κάτω συνεχίζει).

Οπότε καλά κάνει και θέλει και ολόκληρο το συμβόλαιο του (full τα 2 ΧΡΟΝΙΑ) και κανονικά θα έπρεπε να του πληρώσετε και επιπλέων αποζημίωση για τη δυσφήμιση που κάνατε στην καριέρα του !! :-?
:wave:

austerity_blues
Reactions:

Τρί Φεβ 21, 2023 1:21 pm

Tracy Mac έγραψε:
Τρί Φεβ 21, 2023 11:58 am
austerity_blues έγραψε:
Δευ Φεβ 20, 2023 11:33 pm
το σάιτ της αλήθειας είχε γράψει κάποια στιγμή ότι ο Πεδουλάκης έφερε Γκριγκόνις, Άντριους και Γκουντάιτις ενώ ο Ράντονιτς ήθελε άλλους και όντως δε νομίζω να είναι επιλογές ντιπιτζί αυτές (με μικρή επιφύλαξη για τον Γκριγκόνις, τους άλλους σιγά μη τους ήξερε).
Αν εφερε αυτους που λες συν τον Λι, τοτε μια χαρα επιλογες εκανε. Ισως μονο ο Γκουνταιτις να μην ηταν η καλυτερη επιλογη, αλλα θελαμε εναν του στυλ του, αλλο που τελικα ηταν σε κακη κατασταση στην αρχη. Αν και τωρα ειναι βασικος και ο μονος που περιορισε τον Φαλ επιτελους.
μα το πρόβλημα δεν είναι ποιους έφερε και αν είναι σωστές επιλογές ή όχι, αλλά ότι προσέλαβε έναν προπονητή και τελικά του έφερε παίκτες που δεν ήθελε. και μιλάμε για προπονητή που ήρθε με κάποιες περγαμηνές και που αρνήθηκε ανανέωση από άλλη ευρωλιγκάτη ομάδα για να έρθει, όχι για τον Βόβορα.

αυτό είναι πρόβλημα ακόμα κι αν έφερνε τον Giannis (οκ, με μια δόση υπερβολής)

N.I.2022

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: OSFP

Τρί Φεβ 21, 2023 1:22 pm

No Center-No Party έγραψε:
Τρί Φεβ 21, 2023 11:50 am

Κρίμα ήθελα Ποτσεκο ή έστω Σπανούλη από Ολυμπιακούς :welcome:
Θέλω τρελά να έρθει ο Λάσο στον ΠΑΟ, έχω να ρίξω γέλια με τους Παναθηναϊκακιδες, που αν στραβώσει, από πριν τις γιορτές θα τον έχουν αξιολογήσει στην καλύτερη στο επίπεδο “ταβερνιάρης στη Χασιά” και φυσικά τα side του dpg θα μας εξηγούν ότι όλες οι προγενέστερες επιτυχίες του οφείλονταν στο τεράστιο budget της REAL και στους παιχταράδες που είχε, αλλά τώρα ο “παλιάνθρωπος” μας κρατά με το συμβόλαιο!

Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Τρί Φεβ 21, 2023 1:41 pm

Οταν στο τιμόνι μιας τοσο βαριάς φανέλας ειναι συγκριμενος ανθρωπος τα τελευταια 10+ χρονια μονο τοξικότητα και θλίψη θα υπαρχει και στον Παναθηναϊκό αλλα και στις αλλες ομαδες σε ενα βαθμο αφου θελουμε η οχι το βαρος της φανέλας του Παναθηναικου επηρεάζει τα παντα....

Δεν εχει νοημα να αναφερθώ σε στριγκάκια,σε άπειρες βρισιές σε κοινή θέα κλπ αλλα στο πιο πρόσφατο που ειδα σημερα...κλασσικά οδηγώντας και με μενος στο προσωπο ως συνηθως να ζητά απ το Νινο τραγουδι για του χρονου που θα παιζει στο ΟΑΚΑ ....Πολυ μενος καταντά αηδια....

Αν στους τελικούς φετος υπάρξουν τιποτα περίεργα σκηνικά ακομα πιο τοξικά για μενα οι Αγγελοπουλοι αφου παρουμε πρωταθλημα θα πρεπει να κοιτάξουν σοβαρα πλεον αν υπαρχει επιλογη να συμμετέχουμε σε αλλο πρωταθλημα....Να το κοιτάξουν σοβαρα.

Κακά τα ψέματα Ολυμπιακός χωρις Παναθηναϊκό στην Ελλάδα ειδικα δεν υπαρχει και το αντιθετο βεβαια....αν ομως η μια πλευρα εχει τοσο εντονα χαρακτηριστικα υπαρχει σοβαρό προβλημα για το αθλημα...εχουμε δει τοσο έντονες και χυδαίες καταστάσεις που δε νομιζω να εχουν συμβει απο αλλο προεδρο παγκοσμιως....

Αν δεν αλλαξει αυτο νομιζω θα πρεπει ως πρωταθλητές Ελλάδος στο τελος της χρονιάς να κοιτάξουμε τις επιλογες μας....

Υ.Γ.Η τακτική αυτη βεβαια για να προλάβω καποιες αποψεις δεν εχει κανει καλο σε κανενα και ιδιαιτερα στον Παναθηναϊκό....εχει να δει final four 11 χρονια...11!!!Δεν εχει ξανα συμβει τετοιο πραγμα στην ιστορια του και ομως πρεπει να ανεχόμαστε στο Ελληνικό μπασκετ και τη συμπεριφορα αυτη που δεν οδηγεί πουθενα .

Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τρί Φεβ 21, 2023 1:53 pm

Αυτο που ,υπογεια, υπαρχει η ταση να ειπωθει πως ο σκαουτερ Αργυρης εκανε ΠΑΛΙ καλες επιλογες στους ξενους, με ξεπερναει.
Δεν ξέρω αν σε ξεπερνάει ο Λι, ο Άντριους ή ο Γκριγκόνις, αλλά εγώ τους βλέπω καλούτσικους. Βασικά κανείς δεν είναι κακός, η χημεία είναι που ήταν πόντια κι αυτή χάλασε όταν έφυγε ο Παπαπέτρου, άρχισαν οι ομορφιές ότι ο Γκριγκόνις θα παίζει στο 3, δεν είχαμε 4ρι, ήρθε ο Μπέικον, ο Παππάς, ο Πονίτκα, ο Τόμας γεμίσαμε πλάγιους κι είχαμε ρακέτα από βιτάμ. Τον Ουόλτερς λογικό το βλέπω να τον πήρε ο Ράντονιτς, πολύ καλός του είχε βγει στο Βελιγράδι, αν θυμάστε πολλοί εδώ έγραφαν "γιατί δεν τον έφερε ο Πρίφτης που τον είχε στην Ουνίξ, μια χαρά υγιής είναι".
Ο Αρτζι δεν ειναι εδω και καιρο προπονητης
Καλά όχι και τόσο, δεν είναι και αιώνες που πήγε στο ΠΕριστέρι και ξεφτίλιζε τον Πιτίνο...
ειναι βετερανος του μπασκετ :sorry:
Κι αυτό είναι.
Μ αρεσε που τον βαλανε και στις ακαδημιες. Ας μας πει καποιος που εχει σχεση με τις ακαδημιες του Παναθηναικου, τι ακριβως κανει εκει :banana:
Ξέρω γω, μπορεί να έκανε αυτά που έκανε στον Παπαγιάννη ας πούμε, που ακόμη και τη μέρα που έγινε ντραφτ τον Αργύρη ευχαριστούσε, αλλά και αργότερα:
https://www.sport-fm.gr/article/3178188

Τέλος πάντων, πάλι πεδουλακειάδα θα γράψουμε;

Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”