2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Φεβ 24, 2023 1:52 am

δεν αλλαζεις τον πιτερς για τον κουλμποκα εκτος και πρεπει απο καπου να κοψεις μπατζετ σωνει και ντε.. Ειδικα αν φυγουν ταρικ και μπολο και φερεις μιλου εμενα δεν μου κανει για αυτον τον ολυμπιακο ο συμπαθης κατα τα αλλα παικτης. Η λογικη λεει πως αν μεινει ο σασα ερθει ο μιλου και για καποιο λογο δεν θελει τον πιτερς ο μπαρτζω θα ρθει παικτης αθλητικος στο 4.

0
manhac

junior
Reactions: 210
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Φεβ 24, 2023 4:19 am

Hipster έγραψε:
Παρ Φεβ 24, 2023 1:42 am
Ο Κουλμποκα ειναι παιχτης Γιουροκαπ. Πιο σοφτ απο Πιτερς, εξισου αργος και μετριος αμυντικος, οχι καλυτερος σουτερ και δυο αντε διομιση χρονια μικροτερος απο Πιτερς.
Τα λετε λες και ο ενας ειναι βετερανος και ο αλλος στην μεταεφηβεια.
Οσο για το περασμα του απο το ΝΒΑ ηταν ΣΥΝΟΛΙΚΑ 5 λεπτα σε 2 παιχνιδια. Μεχρι και ο Καλαιτζακης περισσοτερο επαιξε. :)
Δεν αλλάζεις Πίτερς με Κουλμπόκα συμφωνώ, και όσα αναφέρεις πάνω κάτω ισχύουν, αλλά το ταβάνι του πιστεύω δεν είναι το Γιουρόπα. Όλα αυτά που περιγράφεις σαν αδυναμίες του, είναι όλα αυτά που είχε και ο Βεζένκοφ όταν ήρθε στον Ολυμπιακό. Δεν είναι σε καμία περίπτωση Βεζένκοφ, ούτε μπορεί να σταθεί τώρα στο Ολυμπιακό, αλλά αν μπορέσει να τις διορθώσει ή να βελτιωθεί στον βαθμό που το έκανε Βεζένκοφ, ταιριάζει στο μπάσκετ που παίζει ο Ολυμπιακός, τουλάχιστον στο κομμάτι της επίθεσης. Εγώ πιο πολύ τον πρότεινα σαν προοπτική και επειδή μου θυμίζει παιχτικά αρκετά τον Βεζένκοφ.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1186
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Παρ Φεβ 24, 2023 2:19 pm

manhac έγραψε:
Παρ Φεβ 24, 2023 4:19 am
Hipster έγραψε:
Παρ Φεβ 24, 2023 1:42 am
Ο Κουλμποκα ειναι παιχτης Γιουροκαπ. Πιο σοφτ απο Πιτερς, εξισου αργος και μετριος αμυντικος, οχι καλυτερος σουτερ και δυο αντε διομιση χρονια μικροτερος απο Πιτερς.
Τα λετε λες και ο ενας ειναι βετερανος και ο αλλος στην μεταεφηβεια.
Οσο για το περασμα του απο το ΝΒΑ ηταν ΣΥΝΟΛΙΚΑ 5 λεπτα σε 2 παιχνιδια. Μεχρι και ο Καλαιτζακης περισσοτερο επαιξε. :)
Δεν αλλάζεις Πίτερς με Κουλμπόκα συμφωνώ, και όσα αναφέρεις πάνω κάτω ισχύουν, αλλά το ταβάνι του πιστεύω δεν είναι το Γιουρόπα. Όλα αυτά που περιγράφεις σαν αδυναμίες του, είναι όλα αυτά που είχε και ο Βεζένκοφ όταν ήρθε στον Ολυμπιακό. Δεν είναι σε καμία περίπτωση Βεζένκοφ, ούτε μπορεί να σταθεί τώρα στο Ολυμπιακό, αλλά αν μπορέσει να τις διορθώσει ή να βελτιωθεί στον βαθμό που το έκανε Βεζένκοφ, ταιριάζει στο μπάσκετ που παίζει ο Ολυμπιακός, τουλάχιστον στο κομμάτι της επίθεσης. Εγώ πιο πολύ τον πρότεινα σαν προοπτική και επειδή μου θυμίζει παιχτικά αρκετά τον Βεζένκοφ.
Δεν μιλησα φυσικα για το ταβανι του. Αυτο δεν το ξερει ουτε ο ιδιος ο παιχτης. Μιλαω για το σημερα. :)
Ο Βεζενκοφ παλι ειχε διαβατηριο. Κατα πασα πιθανοτητα δεν θα τον ειχε παρει ο Ολυμπιακος σαν ξενο οταν τον πηρε.

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2945
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Παρ Φεβ 24, 2023 11:39 pm

Δεν υπαρχει συγκριση κλουμποτα με Βεζενκοφ. Τι λεμε ακριβως? 25 ειναι ο ενας και 28 ειναι ο αλλος. ο Βεζενκοφ στα 20 ηταν πρωτος σκορερ και mvp του πρωταθληματος και επαιρνε μεταγραφη στη Μπαρτσελονα... οπου βρηκε τοπ ανταγωνισμο μπροστα του και εκανε πισωγυρισμα στην καριερα του. Στα 23 ηρθε στον Ολυμπιακο με τον Πριντεζη ακομα να τραβαει ως βασικος και απλα επανηλθε εκει που περιμεναν ολοι οτι λογικα θα ειχε φτασει πιο νωρις.
Δεν νομιζω πως κανεις εβλεπε τον Βεζενκοφ των 2 τελευταιων χρονων του στον Αρη 19-20 χρονων και δεν πιστευε οτι θα γινει παιχτουρα και οτι αξια πηρε μεταγραφη στην Μπαρτσελονα.

2
2 Εικόνα
Rice

senior
Reactions: 302

Δευ Φεβ 27, 2023 8:34 am

Ντορσει ελεύθερος λοιπόν.Πριν από λίγους μήνες ήμουν φανατικά υπέρ του να επιστρέψει,αυτήν τη στιγμή όμως νομίζω ότι δεν πρέπει να γίνει τίποτα που μπορεί να διαταράξει τη χημεία της ομάδας.

1
1 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Φεβ 27, 2023 1:40 pm

Εμένα πιο πολύ από τον Κουλμποκα μ αρέσει ο ξανθουλης του Άρη...... Και πιο πολύ και απ τους δύο μ αρέσει ο Πητερς...... Καλή Σαρακοστή.

2
2 Εικόνα
melagis

junior
Reactions: 51

Δευ Φεβ 27, 2023 10:50 pm

Ο Ντορσευ για να μας απασχολησει θα πρεπει να δεχτει τους ορους μας....
Αν θελει καθε καλοκαιρι να πηγαινει NBA ας παει οπου θελει...
Εγω ξερω οτι παιρνοντας παπανικολαου και Σλουκα απο τον Αρη πριν 10 χρονια περιπου επενδυσαμε σε 2 αμουστακα παιδια που πρόσφεραν στην ομαδα( και τους προσφερθηκαν βεβαια) απιστευτα πραγματα...
Το ίδιο πρεπει και να συμβει απο αυτο το καλοκαιρι

Ρογκαβοπουλος, Μωραιτης, Μητογλου, Μητρου Λογκ, Τανουλης και πολλα αλλα παιδια...

Στηριξη και χρονο συμμετοχης θελουν..
Πρεπει να προετοιμαστουμε για την επομενη μερα...

Σλουκας και Παπ εχουν 1-2 χρονια ακομα...

Για την ωρα παμε δυνατα να παρουμε οτι μας αξιζει.....
Σοβαρα, ταπεινα και συγκεντρωμενα...

0
Dedalos

euroleague
Reactions: 610

Δευ Φεβ 27, 2023 11:06 pm

Καλά ο Ντόρσευ το ίδιο τροπάριο. Δε έχει λέει πρόβλημα για πολυετές συμβόλαιο αλλά με μικρό ΝΒΑ οψιον κάθε καλοκαίρι. Πια καλή ομάδα μπορεί να τον πάρει στα σοβαρά, μόνο ξεπετες για κάλυψη τραυματισμών κάνει.
Είμαι πολύ χαρούμενος με τα σέντερ μας, αλλά αν γίνει διαθέσιμος ο Παπαγιάννης θα τον ήθελα αντί μπολομποι. Πιστεύω στο δικό μας περιβάλλον θα προσφέρει πολλά
Μήτογλου επίσης μόλις γίνει διαθέσιμος
Κι έναν αντικαναν, δυαροτριαρι.
Και τα δικαιώματα του ρογκαβοπουλου αλλά να πάει δανεικός πάλι στο εξωτερικό να παίξει πολύ.
Λίγες, στοχευμένες και ποιοτικές κινησεις

0
assistant

nba

Δευ Φεβ 27, 2023 11:37 pm

Καπου διαβασα οτι ο Ντορσει ζηταει 700κ για το υπολοιπο της χρονιας και πανω απο 1,5Μ για καθε χρονο απ του χρονου........λογικο μετα τη φετινη σουπερ χρονια του......
Καποια στιγμη ειχα γραψει οτι τον Ντορσει δεν τον θελω οχι τοσο για τις μπασκετικες του δεξιοτητες οσο για την πνευματικη και νοητικη του κατασταση........μου φαινεται εξαιρετικα ανωριμος σαν 20χρονο.....

2
2 Εικόνα
assistant

nba

Δευ Φεβ 27, 2023 11:40 pm

https://www.sport24.gr/basket/fenermpac ... 55484.html

Ξανασμιγουν τα αηδονια Ταιλερ-Σκοτι......συνεχιζει την κακη στελεχωση ο Ιτουδης καλα ξεμπερδεματα........

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Φεβ 28, 2023 12:14 am

Ισως ειναι λαθος που δεν τον υπογραφουμε εως το 25..ομαδα ΝΒΑ δεν προκειται να βρει..απο την αλλη τωρα με τους 7 ξενους δεν καιγομαστε και τοσο..ειδικα αν ζηταει 800χιλ για 3 μηνες :lol:

Για να μην ασχολειται ο σκακιστης κατι ξερει..

Οσο για ιτουδη,δειχνει και αλλη μια φορα οτι δεν το χει με το ρικρουτινγκ οσο μπατζετ και να χει..

0
Dedalos

euroleague
Reactions: 610

Τρί Φεβ 28, 2023 1:22 am

assistant77 έγραψε:
Καπου διαβασα οτι ο Ντορσει ζηταει 700κ για το υπολοιπο της χρονιας και πανω απο 1,5Μ για καθε χρονο απ του χρονου........λογικο μετα τη φετινη σουπερ χρονια του......
Καποια στιγμη ειχα γραψει οτι τον Ντορσει δεν τον θελω οχι τοσο για τις μπασκετικες του δεξιοτητες οσο για την πνευματικη και νοητικη του κατασταση........μου φαινεται εξαιρετικα ανωριμος σαν 20χρονο.....
Σύμφωνο απόλυτα και προσθέτω ότι ούτε στην εθνική τον θέλω. Δεν φτιάχνονται ομάδες με παίκτες ακραια οπορτουνιστες

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
iron80

junior
Reactions: 139

Τρί Φεβ 28, 2023 4:26 am

Dedalos έγραψε:
assistant77 έγραψε:
Σύμφωνο απόλυτα και προσθέτω ότι ούτε στην εθνική τον θέλω. Δεν φτιάχνονται ομάδες με παίκτες ακραια οπορτουνιστες
Τον είδαμε στην Εθνική, άφαντος και στα 2 νοκ άουτ, με την Τσεχία δεν συμμετείχε στους πανηγυρισμούς ξενερωμένος που δεν τελείωσε το ματς, ο Λάρι τον έβαλε από κάτω...
Παίκτης που κοιτάει μόνο τα νούμερα του δεν κάνει για τοπ επίπεδο.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3331
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τρί Φεβ 28, 2023 9:42 am

Σε κάθε περίπτωση πάντως είτε δεχόταν ο Ντόρσεϋ να έρθει είτε όχι, με όψιον ή χωρίς, είτε μακροπρόθεσμα μας ωφελούσε είτε όχι δεν έπρεπε να τον παρούμε τώρα. Η ομάδα έχει βρει ρόλους και χημεία, γιατί να διαταραχτεί όλο αυτό και να μας κοστίσει ίσως στα play-off ή στο Φ4; Φέτος έχοιυμε την ομάδα που φαίνετα ικανή για κούπα, του χρόνους ποιος ξέρει.
Αν δεν τα βρει με Φενέρ και το καλοκαίρι είναι διαθέσιμος να το συζητήσουμε.

0
assistant

nba

Τρί Φεβ 28, 2023 1:07 pm

Dedalos έγραψε:
assistant77 έγραψε:
Αντε πες στην εθνικη που ειναι ενα τουρνουα 15 ημερων ενα βλαμμεν........sorry εναν ανωριμο πνευματικα ηθελα να πω ισως και να μπορεις να τον κρυψεις.......σε μια ομαδα ομως υψηλων στοχων αυτο δε γινεται......

Το μεγαλυτερο κομματι της επιτυχιας του φετινου Ολυμπιακου δεν ειναι για μενα τα συστηματα του σκακιστη ή αμυνα με αλλαγες κτλ.......ειναι αυτο το διλεπτο βιντεακι εξω απ τα αποδυτηρια της ομαδας πριν τα παιχνιδια που δειχνει ποσο νοιαζεται και ποσο αγαπαει ο ενας τον αλλο.....

Βλεπουμε παιχτες με καλη καριερα πισω τους πχ Κααναν(μην αρπαχτειςς τυχαιο αλλα και πιο χαρακτηριστικο παραδειγμα) να παρκαρονται για ολοκληρα ημιχρονα και παρ ολ αυτα να ειναι ορθιοι και να στηριζουν τους υπολοιπους.......αυτο δε χαριζεται......αυτο χτιζεται μερα τη μερα..........

Συμπερασματικα ......μακρια απ τους χψ Ντορσει......το ταλεντο τους απο μονο του δε μας ειναι αρκετο.....

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”