2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Απρ 08, 2023 1:04 pm

assistant77 έγραψε:
Σάβ Απρ 08, 2023 12:35 pm
Αφού από Καμπατσο και Λεσορ φτάσαμε να προτείνετε ο Ταβαρες κι ο Μισιτς με ενεργό συμβόλαιο 4 εκατομμυρίων νομίζω πως δεν αργεί η στιγμή που θ ακούσουμε για Εμπιντ και Γιαννη....
Ο Ταβαρες με την εφορία εκεί ούτε τα μισά δεν παίρνει απο τα 4.

0
austerity_blues
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Απρ 08, 2023 1:22 pm

τρομερό πώς πυροβολούν τα πόδια τους διαχρονικά* στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με τόσα non papers για το πόσο χρήμα θα ρίξει ο Πρόεδρος οι προσδοκίες όλων έχουν φτάσει σε μη διαχειρίσιμα ύψη και θα αρχίσουν να σκάνε πραγματικά καλοί παίκτες και καλός προπονητής και θα υπάρχει γκρίνια από τον κόσμο :roulette:

βοηθάει βέβαια και το ότι δε ξέρει τι θέλει ο κόσμος, τη μια ακούμε για υπερομάδα που θα τα σαρώσει όλα, την άλλη για υπομονή και πλάνα 3ετίας, όλα μαζί δε γίνονται εκτός κι αν περιμένουμε ότι θα έρθει τοπ προπονητής και παίκτες τύπου Καμπάτσο, Ταβάρες και ο ΠΑΟ ως οργανισμός θα κάνει υπομονή 3 χρόνια για να έρθουν οι επιτυχίες.

*διαχρονικά = εποχή ντιπιτζί

Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Σάβ Απρ 08, 2023 1:58 pm

pan24 έγραψε:
Σάβ Απρ 08, 2023 10:35 am
Phys87 έγραψε:
Σάβ Απρ 08, 2023 10:06 am

Ποιον θα έπαιρνες εσυ;;μεγάλο μπέρδεμα και τεράστια απόφαση ο προπονητής.
Προπονητή αν γινόταν Λάσο με τα χίλια.
Αν δεν γίνεται αυτός μετά μπλέκει.

Για το ρόστερ το είπα γιατί δεν πιστεύω ότι τοπ προπονητής θα δεχόταν να του πει "έχουμε τον Μπέικον που είναι καψούρα μου, κρατάμε τον Γκριγκόνις που έχει συμβόλαιο, σου έχω κλείσει και Βιλντόζα, κρατάμε και τους Έλληνες αναγκαστικά, πάρε και τον Χεζόνια γιατί είναι ψυχάρα τριφυλλάρα, κράτα Τόμας-Λι η άλλαξε τους να φέρεις και εσύ 2-3 δικούς σου και έτοιμοι"
Ούτε predator να είχες, φοβάμαι ότι αυτές είναι οι συζητήσεις.

Εννοείται πως προτιμάω Λάσο από Αταμάν, που στην πρώτη στραβή θα έχει περισσότερα προβλήματα κι έχει και μια χαλαρουίτα νοοτροπία που στο Ελλάντα (και ειδικά στο Ελλάνα του ΔΓ) δεν τη βλέπω να μακροημερεύει. Δε νομίζω ότι θα μας έρθει ο Λάσο, θα έχει καλύτερες επιλογές, ή έστω πιο σοβαρές.

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
assistant

nba
Reactions: 1754
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Απρ 08, 2023 2:17 pm

Phys87 έγραψε:
assistant77 έγραψε:
Αφού από Καμπατσο και Λεσορ φτάσαμε να προτείνετε ο Ταβαρες κι ο Μισιτς με ενεργό συμβόλαιο 4 εκατομμυρίων νομίζω πως δεν αργεί η στιγμή που θ ακούσουμε για Εμπιντ και Γιαννη....
Βασικά για τον Μισιτς έλεγα που παίρνει 4 καθαρά και έχει συμβόλαιο και για του χρόνου..... Για τον Έντι δεν ξέρω ούτε πόσα παίρνει ούτε πότε λήγει το συμβόλαιο του αλλά και πάλι μου φαίνεται απίθανο να επιλέξει Παναθηναϊκό....

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Απρ 08, 2023 2:24 pm

τι ταβαρες και μισιτς βρε παιδια,απο ποτε εγινε αραβας ο δπγ :lol: Μεχρι το καλοκαιρι σιγουρα θα βλεπουμε καμπατσο μισιτς λεσορ ταβαρες στην ιδια 12δα :roofl: Εγω να θυμισω για ακομα μια φορα οτι και περσι τετοια εποχη τα ιδια λεγανε,τι κλεισμενοι ομπραντοβιτς τζειμς χεζονια ηταν,τι ο καντερ εχει πει το ναι..επιστροφη στην κανονικοτητα κτλ.. Στο τελος θα ερθει ο βιλντοζα και θα ξενερωσετε επειδη δεν ειναι ο λαρκιν.. Για μενα ολη η ουσια ειναι στον προπονητη,αν κλεισει ο λασο πχ δειχνει οτι πατε προς την σωστη κατευθυνση..τωρα αν αυτος παει στην μπαγιερν κατι παει ακομα λαθος..

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2139

Σάβ Απρ 08, 2023 2:46 pm

BillyPao έγραψε:
Σάβ Απρ 08, 2023 12:11 pm
Dedalos έγραψε:
Σάβ Απρ 08, 2023 12:08 pm
Ο Αταμάν πάντα είχε καλές ομάδες, αλλά κορυφαία αποτελέσματα έφερε μόνο όταν πήρε τρελό μπάτζετ. Τι δείγματα έχει δώσει ότι κάνει για ελληνική ομάδα;
Αν Έλληνας προπονητής, με το ρόστερ της φετινής Εφές έμενε εκτός πλευ οφ, θα τον κρεμαγαμε στο Σύνταγμα.
Εδώ κάποιοι κράζουν τον Μπαρτζώκα που έχει τον οσφπ πρώτο και καλύτερο....
Έλα μου ντε, ψάχνω να θυμηθώ πώς λένε τον συμφορουμίτη που κράζει τον Μπαρτζώκα... :P
Έχει διπλή προσωπικότητα εν εξηγείται αλλιώς :obey:

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 248
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Απρ 08, 2023 3:41 pm

Μίσιτς,Ταβαρες;;;;🤯🤪🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Πάμε καλά;;;;;🤣🤪🤯

Πάντως ο Λασο αν έλθει που δεν θα έλθει (γιατί θα έπρεπε να ηταν κλεισμένος ήδη και θα είχε φτιάξει ρόστερ) θα είχε πάθει εγκεφαλικό με τα Καλαιτζακια🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Τι Χεζονια ωρε;;;;;έχει συμβόλαιο.θα φύγει από Ρεάλ να έλθει σε εμάς;;;;;μονάχα αν παραγκωνιζοταν.

Ελάτε στα συγκαλα σας !!!!! Λίγος ρεαλισμός δεν βλάπτει.

Κανένα 2-3αρο από Αμερική με άμυνα και τρίποντο υπάρχει για θέση Γκριγκονις που παίζει άμυνα με τα μάτια;;;

επίσης 4αρι,4-5αρι και δεινόσαυρος εξ Αμερικης;;;;

Λέτε να έλθει κανένας Καντέρ ( που δεν πολυσυμπαθω)αν χάσει στις εκλογές ο Ερντογάν στην Τουρκία και σταματήσει το κυνήγι γκιουλενιστων;;;

0
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 248

Σάβ Απρ 08, 2023 3:48 pm

Πάντως για Καμπατσο -Βιλντοζα για 3-4 έτη
συμβολαια ναι τον έχω ικανό να τα σκάσει και χωρίς προπονητή ακόμα.

Στο ασσοδυο και στο 4 -5 θα δυναμώσουμε ώστε να μπούμε 8αδα του χρόνου.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5023
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Απρ 08, 2023 4:42 pm

assistant77 έγραψε:
οπως εχουμε γραψει θα γινει εκτοξευση

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Σάβ Απρ 08, 2023 4:43 pm

Phys87 έγραψε:
assistant77 έγραψε:
αστειον ποσον για τα δεδομενα της ομαδας του χρονου

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Απρ 08, 2023 4:45 pm

Dedalos έγραψε:
Ο Αταμάν πάντα είχε καλές ομάδες, αλλά κορυφαία αποτελέσματα έφερε μόνο όταν πήρε τρελό μπάτζετ. Τι δείγματα έχει δώσει ότι κάνει για ελληνική ομάδα;
Αν Έλληνας προπονητής, με το ρόστερ της φετινής Εφές έμενε εκτός πλευ οφ, θα τον κρεμαγαμε στο Σύνταγμα.
Υπάρχουν τέτοιοι;

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Σάβ Απρ 08, 2023 4:46 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Απρ 08, 2023 2:24 pm
τι ταβαρες και μισιτς βρε παιδια,απο ποτε εγινε αραβας ο δπγ :lol: Μεχρι το καλοκαιρι σιγουρα θα βλεπουμε καμπατσο μισιτς λεσορ ταβαρες στην ιδια 12δα :roofl: Εγω να θυμισω για ακομα μια φορα οτι και περσι τετοια εποχη τα ιδια λεγανε,τι κλεισμενοι ομπραντοβιτς τζειμς χεζονια ηταν,τι ο καντερ εχει πει το ναι..επιστροφη στην κανονικοτητα κτλ.. Στο τελος θα ερθει ο βιλντοζα και θα ξενερωσετε επειδη δεν ειναι ο λαρκιν.. Για μενα ολη η ουσια ειναι στον προπονητη,αν κλεισει ο λασο πχ δειχνει οτι πατε προς την σωστη κατευθυνση..τωρα αν αυτος παει στην μπαγιερν κατι παει ακομα λαθος..
καμια σχεση το περυσι με το του χρονου
η διαθεση του ταραντουλα να ριξει πολυ χρημα ειναι φανερη και δεδομενη

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Απρ 08, 2023 4:49 pm

assistant77 έγραψε:
Σάβ Απρ 08, 2023 12:31 pm
Dedalos έγραψε:
:roofl: :drunk: :roofl:
Επέζησες από τα γέλια ή να φωνάξω το ΕΚΑΒ;

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
No Center-No Party

senior
Reactions: 226
Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Σάβ Απρ 08, 2023 4:58 pm

Αταμαναρος...
Βιλντοζα-Λι-Μωραιτης
Γκριγκονις-Τομας-Παναγιωτης
Μπέικον-Πονιτκα-Γιωργος
Θανάσης ή Παπι-Μαντζουκας-Αγραβανης
Λεσσορ-Παπαγιαννης-Κωστας
Κάτι τέτοιο φαντάζομαι ότι θα προκύψει αν δεν έχουμε πάλι το σύνηθες ραβε-ξηλωνε και μου φαίνεται αναβάθμιση σε σχέση με φέτος.

0
Εγώ καλά σου τα'λεγα και τ'ακουγες παράλογα!
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Απρ 08, 2023 5:12 pm

Το προπονητικό στυλ του Αταμάν Μ αρέσει πάρα πολύ. Φέτος βαλτωσε στην Εφές, σαν να ξέμεινε από ιδέες αλλά με την πρόκληση ενός νέου πρότζεκτ σε μια νέα ομάδα θα λυθεί αυτό.

Αφού όπως όλα δείχνουν ο ΠΑΟ θέλει να φτιάξει μια win now ομάδα είναι πιο κατάλληλος ο Τούρκος. Ο λάσο αν κρίνουμε από την θητεία του στην Ρεάλ, θέλει να δουλεύει πιο μεθοδικά. Να βάλει τις βάσεις και να χτίσει ένα συμπαγές σύνολο, μια ολοκληρωμένη ομάδα που δεν κολλάει πουθενά.

Καταλαβαίνω βέβαια και τον ΔΓ να διαλέξει το πρώτο σε αυτή την φάση. Ο κόσμος έχει ξενερώσει (δικαίως) και θέλει να δει κάτι άμεσα. . Το δεύτερο, το πλάνο της υπομονής, κινδυνεύει να μείνει άδειο το ΟΑΚΑ στις επόμενες χρονιές ακόμα και με ένα όνομα σα του Λασο. Αυτό θα έπρεπε ήδη να τρέχει (απο την χρονιά του Πρίφτη) και να φαίνονται ηδη τα αποτελέσματα, αλλά οι χρόνιες κάηκαν με μηδέν κέρδος.

Αν όντως βάλει τόσα λεφτά ο ΔΓ είναι δυνατόν να μην ανανεώσει ο Παπαγιάννης ρε παιδιά; Δηλαδή οκ, σούπερ τα ονόματα ξενων που ακούγονται, αλλά με καλύτερο Έλληνα τον Αγραβάνη δεν πάει μακρυά η ομάδα.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”