2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions: 2605
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Απρ 15, 2023 10:43 am

Μπορούμε να σβήσουμε το poll με τους παιχτες απο πανω? Οποιος ήταν να ψηφίσει εχει ψηφίσει και έχουμε δει όλοι τα αποτελέσματα. Πλεον απλα κάνει δύσχρηστο το τοπικ καθώς απαιτει πολυ σκρολαρισμα.

Παιδια αν στο 2 φέρναμε εναν Μπομπουα ή Χιλιαρντ ή Βιλντοζα (και στο 1 είχαμε πχ Καμπατσο και Λι) , για μπακαπ 2 θα προτιμούσατε τον Γκριγκονις ή τον Τομας?

Like για Thomas.
Dislike για Grigonis.

1
1 Εικόνα
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Απρ 15, 2023 10:55 am

JohnnyPao έγραψε:
Σάβ Απρ 15, 2023 10:43 am
Μπορούμε να σβήσουμε το poll με τους παιχτες απο πανω? Οποιος ήταν να ψηφίσει εχει ψηφίσει και έχουμε δει όλοι τα αποτελέσματα. Πλεον απλα κάνει δύσχρηστο το τοπικ καθώς απαιτει πολυ σκρολαρισμα.

Παιδια αν στο 2 φέρναμε εναν Μπομπουα ή Χιλιαρντ ή Βιλντοζα (και στο 1 είχαμε πχ Καμπατσο και Λι) , για μπακαπ 2 θα προτιμούσατε τον Γκριγκονις ή τον Τομας?

Like για Thomas.
Dislike για Grigonis.
Κανένας απο τους δυο! Μάλλον για Μητρου Λονγκ με ελληνικό διαβατήριο θα πάμε μαζί με Βιλντοζα Μωραΐτη στο 2 και στο 1 Καμπατσο-Λι ενώ στο 3 βλέπω Μπέικον Πονιτκα μαζί με Γ Καλαϊτζάκη και το 4 Μαντζούκα και ίσως Αγραβάνη επομένως άλλος ένας ξένος εκεί και στο 5 Κώστας Αντετο μαζί με Λεσορτ και με ερωτηματικό τον παπαγιαννη

0
giorgos45

a1greece
Reactions: 283

Σάβ Απρ 15, 2023 1:07 pm

ακομα κ ο μπομπουα κ στα 34 πιο καλη αμυνα παιζει απο γκριγκονις κ ειναι κ φονιας!θα τον ηθελα με τον μητρου λογνκ στο 2 κ καμπατσο βιλντοσα μωραιτης στον ασσο! ο χιλιαρντ καλος ειναι αλλα εχει θεματα τραυματισμων κ δε ξερω αν αξιζει το ρισκο!

0
BillyPao

champion
Reactions: 2651

Σάβ Απρ 15, 2023 1:11 pm

giorgos45 έγραψε:
Σάβ Απρ 15, 2023 1:07 pm
ακομα κ ο μπομπουα κ στα 34 πιο καλη αμυνα παιζει απο γκριγκονις κ ειναι κ φονιας!θα τον ηθελα με τον μητρου λογνκ στο 2 κ καμπατσο βιλντοσα μωραιτης στον ασσο! ο χιλιαρντ καλος ειναι αλλα εχει θεματα τραυματισμων κ δε ξερω αν αξιζει το ρισκο!
Για σένα τα πράγματα είναι πολύ απλά: όποιος παίκτης παίζει στην ομάδα είναι άχρηστος, ενώ όποιος παίζει αλλού είναι παικταράς και πρέπει να έρθει σε μας. Μέχρι βέβαια να συνειδητοποιήσεις ότι δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου και να αρχίζεις να τον κράζεις με τη σειρά του.

0
giorgos45

a1greece

Σάβ Απρ 15, 2023 1:28 pm

οτι βλεπω αυτο λεω!εσυ τι ειδες δηλ που σαρεσει κ θελεις να τους κρατησουμε?παιχτες που χανουν απο περιστερι παοκ αρη!δε μπορω να καταλαβω...κ εγω ειμαι φαν του γκριγκονις οταν τον πηραμε αλλα το ατομο με τα λεφτα που παιρνει δε προσφερει!να το κρατησω κ του χρονου να λεμε τα ιδια?ο καθενας εχει την αποψη του αυτο κ τπτ αλλο!

0
BillyPao

champion

Σάβ Απρ 15, 2023 1:44 pm

giorgos45 έγραψε:
Σάβ Απρ 15, 2023 1:28 pm
οτι βλεπω αυτο λεω!εσυ τι ειδες δηλ που σαρεσει κ θελεις να τους κρατησουμε?παιχτες που χανουν απο περιστερι παοκ αρη!δε μπορω να καταλαβω...κ εγω ειμαι φαν του γκριγκονις οταν τον πηραμε αλλα το ατομο με τα λεφτα που παιρνει δε προσφερει!να το κρατησω κ του χρονου να λεμε τα ιδια?ο καθενας εχει την αποψη του αυτο κ τπτ αλλο!
Άλλο αυτό που λες, και άλλο να μη σου αρέσει κανένας. Εσύ έχεις πάει στο άλλο άκρο, κανένας δε σου αρέσει. Δηλαδή είναι άχρηστος ο Γκριγκόνις, επειδή το λες εσύ; Αυτή η απαξίωση και ο μηδενισμός είναι που με ενοχλεί.

0
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 248

Σάβ Απρ 15, 2023 1:54 pm

Οι παίχτες που έχουμε είναι καλοί παίχτες αλλά χρειαζόμαστε και τοπ.παιχτες.Μοιραια πρέπει να αποχωρήσουν κάποιοι,έστω και με βαριά καρδιά γιατί δεν θα τους αφήσουμε να βελτιωθούν μετέχοντας σε ένα ακριβοτερο και αναβαθμισμένο ρόστερ.Και εγώ έχω την αίσθηση ότι ο Τόμας ίσως μείνει η ακόμα ακόμα και ο Πονιτκα και Λι.Δυσκολο για Γκριγκονις που δεν παίζει άμυνα και δύσκολο ο Μπέικον καθώς δεν θέλουμε showman που μάλιστα χάνει συνέχεια την τελευταία εγωιστική και βεβιασμένη προσπάθεια.Ακομα και ο συγκινητικός Γκουνταιτις σε μια αναβαθμισμένη 12αδα ίσως χωρούσε δίπλα σε έναν 7φουτερ και έναν Κώστα Αντετοκούμπο.Μπορει με ένα πολύ καλό 4αρι και πολύ καλά ποιντγκαρντ όλοι αυτοί να αποδίδουν πάρα πολύ καλύτερα!!!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έλθουν 2 καινούργια ποιντγκαρντ (βασικός άσσος +Βιλντοζα ),ένα 4αρι και ένα 5αρι.Οι υπόλοιποι 3 ξένοι ίσως είναι και από αυτούς που έχουμε.

0
giorgos45

a1greece

Σάβ Απρ 15, 2023 2:39 pm

στο ξαναλεω ο γκριγκονις ειναι καλος παιχτης απλα ειτε δε θελει να παιξει εχει τα δικα του θεματα ειτε δε ταιριαζει με αυτους τους παιχτες που εχουμε!ο γκουντα για μενα μια χαρα πηγε φετος πολυ φιλοτιμος!δεν τους απαξιωνω ολους!εγω θελω η ομαδα να ανεβει πως θα γινει δηλ!να τους κρατησω οπως εχουμε κανει κ προηγουμενα χρονια κ να λεμε τα ιδια!εσυ μπορει να θες το γκριγκονις το λι το μποχωριδη το καλαιτζακη εγω δεν τους θελω!αποψεις ειναι κ μπορει ο καθενας να τις εκφραζει!

1
1 Εικόνα
BillyPao

champion

Σάβ Απρ 15, 2023 2:55 pm

giorgos45 έγραψε:
Σάβ Απρ 15, 2023 2:39 pm
στο ξαναλεω ο γκριγκονις ειναι καλος παιχτης απλα ειτε δε θελει να παιξει εχει τα δικα του θεματα ειτε δε ταιριαζει με αυτους τους παιχτες που εχουμε!ο γκουντα για μενα μια χαρα πηγε φετος πολυ φιλοτιμος!δεν τους απαξιωνω ολους!εγω θελω η ομαδα να ανεβει πως θα γινει δηλ!να τους κρατησω οπως εχουμε κανει κ προηγουμενα χρονια κ να λεμε τα ιδια!εσυ μπορει να θες το γκριγκονις το λι το μποχωριδη το καλαιτζακη εγω δεν τους θελω!αποψεις ειναι κ μπορει ο καθενας να τις εκφραζει!
Να εκφράζεις όποια άποψη θέλεις, εννοείται. Όσο για τους Έλληνες που αναφέρεις, αναγκαστικά χρειάζονται 6 για τις εγχώριες διοργανώσεις, οπότε αναγκαστικά κάποιοι από αυτούς θα είναι μέτριου ως χαμηλού επιπεδου. Δεν είναι επιλογή μας, πώς να στο εξηγήσω.

0
Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions: 576

Σάβ Απρ 15, 2023 2:58 pm

Μια επιλογή θα μπορούσε να είναι να αντιμετωπίζουμε την Α1 ως μια θυγατρική λίγκα για εξέλιξη παικτών. 40 πρωταθλήματα έχουμε, τόσο πολύ σας νοιάζει το εγχώριο σε σημείο να μη μπορούμε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα στην ΕΛ λόγω έλλειψης ποότητας γηγενών?

0
BillyPao

champion

Σάβ Απρ 15, 2023 3:03 pm

brandon_roy έγραψε:
Μια επιλογή θα μπορούσε να είναι να αντιμετωπίζουμε την Α1 ως μια θυγατρική λίγκα για εξέλιξη παικτών. 40 πρωταθλήματα έχουμε, τόσο πολύ σας νοιάζει το εγχώριο σε σημείο να μη μπορούμε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα στην ΕΛ λόγω έλλειψης ποότητας γηγενών?
Επειδή, καλώς ή κακώς, οι τίτλοι είναι αυτοί που μένουν, νομίζω ότι δύσκολα θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τα παιχνίδια της Α1 για την εξέλιξη των νέων παικτών της ομάδας.

0
Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions: 576

Σάβ Απρ 15, 2023 4:33 pm

BillyPao έγραψε:
brandon_roy έγραψε:
Επειδή, καλώς ή κακώς, οι τίτλοι είναι αυτοί που μένουν, νομίζω ότι δύσκολα θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τα παιχνίδια της Α1 για την εξέλιξη των νέων παικτών της ομάδας.
Μένουν σε ποιούς? Δηλαδή χάρηκε κανείς τους τίτλους με αντίπαλο τον Κολοσσό, τον Προμηθέα κ την ΑΕΚ? Ο Νέστορας κ ο ΔΓ κ οι ούγκανοι που τους ακολουθούν ίσως (η χρονιά επιτυχημένη αφού πήραμε τουλάχιστον ένα τίτλο κ ας είναι το Λιγκ Καπ :drunk:), αλλά δε νομίζω κανείς που να θέλει να δει την ομάδα να προοδεύει ήταν ευχαριστημένος με εκείνες τις χρονιές. Νομίζω θέλει κ αλλαγή νοοτροπίας από μεγάλη μερίδα οπαδών της ομάδας για να ξαναφτάσουμε εκεί που ήμαστε κάποτε.

0
BillyPao

champion

Σάβ Απρ 15, 2023 4:49 pm

brandon_roy έγραψε:
Σάβ Απρ 15, 2023 4:33 pm
BillyPao έγραψε:

Μένουν σε ποιούς? Δηλαδή χάρηκε κανείς τους τίτλους με αντίπαλο τον Κολοσσό, τον Προμηθέα κ την ΑΕΚ? Ο Νέστορας κ ο ΔΓ κ οι ούγκανοι που τους ακολουθούν ίσως (η χρονιά επιτυχημένη αφού πήραμε τουλάχιστον ένα τίτλο κ ας είναι το Λιγκ Καπ :drunk:), αλλά δε νομίζω κανείς που να θέλει να δει την ομάδα να προοδεύει ήταν ευχαριστημένος με εκείνες τις χρονιές. Νομίζω θέλει κ αλλαγή νοοτροπίας από μεγάλη μερίδα οπαδών της ομάδας για να ξαναφτάσουμε εκεί που ήμαστε κάποτε.
Οι τίτλοι, πάλι καλώς ή κακώς, είναι πάντα τίτλοι. Δεν φταίμε εμείς που ο Ολυμπιακός ήταν στην Α2 και πήραμε τίτλους απέναντι σε άλλους αντιπάλους και ούτε σημαίνει ότι αυτοί οι τίτλοι δεν έχουν αξία. Αλλαγή νοοτροπίας δεν πρόκειται να υπάρξει, γιατί στην Ελλάδα ζούμε, όπου μόνο το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Και αυτό δεν αλλάζει, όσο και αν μπορεί να διαφωνεί κανείς με αυτή την προσέγγιση.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2605
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Κυρ Απρ 16, 2023 1:12 pm

Μιας και τελείωσε η σεζον στη γιουρολιγκ για εμάς ☘ και είμαστε λίγες μέρες πριν τα πλειοφ ας γράψω κι εγώ μια αξιολόγηση των παιχτων της ομαδας μας, όσο περιμένω να γινει το κοκορέτσι. Εννοείται μπορει στα πλειοφ να με εκθέσει κάποιος από αυτούς και να κάνω κωλοτουμπες αλλα σε καμια περίπτωση δεν διεκδικώ το αλάθητο. Το μόνο κρίμα είναι που δεν θα δούμε λίγο παραπάνω τον Τομας για να διαμορφώσουμε πιο ολοκληρωμένη άποψη. Έχουμε και λέμε λοιπόν...

1) Nate Wolters (1991) : Το πόσο κακη σεζόν έκανε ο παιχτης φετος δεν φαίνεται μόνο από τα νούμερα του και την εικόνα του στο γήπεδο. Φαίνεται και από το ποσο ευνοϊκές ηταν οι συνθήκες για εκείνον αλλα και παλι δεν τις αξιοποίησε. Ήρθε στον ΠΑΟ που εδω και 2 χρόνια δεν είχε ασο ουτε για δείγμα και συνεπώς ενα ίχνος playmaking skills θα αποτελούσε όαση και φυσικα επαιζε με τον Ράντονιτς ήδη μια σεζόν, ήξεραν ο ενας τον αλλον και θα του ηταν εύκολη η προσαρμογή εδώ. Παρολα αυτα μας έδωσε το απόλυτο μηδέν, οργανωσε μπασκετικα την ομαδα σε ελάχιστα ματς, στα περισσότερα ηταν άφαντος και σε ακόμη πιο πολλά ηταν τραυματίας. Εχει φυγει ήδη από την ομαδα κατά τη γνώμη μου.

2) Paris Lee (1995) : Πολύ καλύτερος από ότι τον περίμενα ο συγκεκριμένος, του ζητήθηκε να κανει πολλά περισσότερα από όσα μπορούσε και ως εναν βαθμό τα έβγαλε εις πέρας. Έχει σουπερ μαμα 😂 και γενικα έδωσε και τη ψυχή του για την ομαδα. Απο τους λίγους που διασώθηκαν απο το φετινό μπάχαλο (ισως ο μόνος). Θεωρητικά του αξίζει να μεινει ως αυστηρά 2ος ασος, αλλά αν έρθουν οντως ΚΑΙ Καμπατσο ΚΑΙ Βιλντοζα, τότε δυστυχώς ο συμπαθής Λι δεν χωράει. Η κατάχρηση ντρίμπλας παντως και το υψηλό usage για τα οποία κατηγορείται πολυ, νομιζω του ζητούνται και δεν τα κανει απο μόνος του, σε μια πιο στρωμένη ομαδα, πισω απο εναν σοβαρο play maker θα ηταν πολύ καλύτερος για 15 λεπτα στο "1" και αλλα 5-10 στο "2".

3) Marius Grigonis (1994) : Οταν ανακοινώθηκε άναβα καπνογόνα και έκανα παρτι, όταν ο Ραντονιτς τον έβγαλε εκτός ομαδας κατάλαβα ότι μιλάμε για μπασκετικό ανέκδοτο. Πλεον όμως που έχει αρχισει να παιζει με τον Σερελη με έχει απογοητεύσει αρκετά. Το βασικό που του λείπει είναι το mentality κατα τη γνώμη μου, δεν είναι killer, δεν θα παρει την ομαδα πάνω του, δεν εχει την καψα να δείξει πράγματα. Μπορεί να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος της ομαδας και να δέχεται να αποτελεί τον 4ο πόλο επίθεσης μετα τον Μπεικον, τον Λι και τον Γουιλιαμς. Εννοείται δεν του ταιριάζει το στυλ μπασκετ που παίζει η ομαδα, αλλά θα ήθελα να βγάζει περισσότερο νεύρο. Αυτο σε συνδυασμό με τη παρα πολυ κακη προσωπική αμυνα που παιζει (και εδω τον περίμενα καλύτερο) με κάνουν να θεωρώ πως με τα λεφτα του βρίσκουμε καλύτερο βασικό 2αρι, έχει όμως συμβόλαιο και για του χρόνου.

4) Matt Thomas (1994) : Ένα από τα προσωπικά μου πουλέν, είχε πολύ μικρό δείγμα γραφής οπότε πολλοί φίλοι της ομαδας ακόμα δεν έχουν καταλάβει την αξία του. Παντως το οτι ήρθε μετα απο τοσες σεζόν στο ΝΒΑ μόνο τυχαίο δεν ειναι. Λόγω του τρόπου μπασκετ (ντρίμπλα-ντρίμπλα-σουτ) που παίζουμε δεν μπορει να φανεί η κλάση του, αλλά αυτό που είδα εγώ απο τον συγκεκριμένο είναι ακριβώς αυτό που λείπει από τον Γκριγκονις, το νεύρο, η σπίθα. Μπήκε απτη 1η μερα και άρχισε να μπουμπουνάει τρίποντα, πήρε φάσεις πάνω του. Εγω θα τον ήθελα πολύ για μπακαπ 2αρι, γνωρίζοντας πως για να αποδώσει περα απο καλό πλειμεικερ η ομαδα χρειάζεται και καλούς σκρινερς ψηλούς. Αλλα με διαφορετικό τύπου παιχτη απο τον Γκριγκονις μπροστα του.

5) Dwayne Bacon (1995) : Τρομερή παιχτουρα, έχω καιρό να δω τέτοιον παιχτη στον ΠΑΟ, απο εποχές Τζειμς μαλλον, αλλά από τη πρώτη στιγμή η σταση μου ήταν ξεκάθαρη όσον αφορά τον συγκεκριμένο. Δεν θεωρώ πως μπορείς να παίξεις winning basketball με τον Μπεικον για βασικό βιολί και νομίζω πως και αυτός μπορεί να βρει καλύτερες ομάδες για να παιζει στο 2ο rotation. Με τον Σερελη εχει βελτιωθεί πολυ και με έχει προβληματίσει για το αν τον θέλω ή οχι, με καλύτερη νοοτροπία από μεριάς του νομίζω δεν τίθεται καν συζήτηση, αλλά επίσης δεν νομιζω πως κάποιος σοβαρός προπονητής που θα ρθει να αναγεννήσει τον ΠΑΟ, θα κάτσει να ασχοληθεί με την νοοτροπία του Μπεικον. Δεν ειναι τοσο το θεμα η αμυνα του, όσο οι κάκιστες επιλογές του στην επίθεση.

6) Mateusz Ponitka (1993) : Πολυεργαλείο, παιζει άνετα τις θέσεις 2 έως 4, στον ασο δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά, παιζει αμυνα (αυτος και ο Λι) για όλη την ομαδα, δίνει ριμπαουντ, βγάζει ένταση, γενικα κάνει όλα τα μικρά πράγματα που δίνουν νίκες σε μια ομαδα, αλλά έχει και προβλήματα. Δεν με νοιάζει το ποσοστό του στο τρίποντο, αυτο λύνεται, αυτο που δεν αντέχω απτον συγκεκριμένο είναι τα πολλά λάθη που κανει και τα άθλια του τελειώματα μετα απο απλά λειαπ, πράγματα που δεν γινεται να τα κάνει τέτοιου στυλ παιχτης. Σε ένα μπατζετ κάτω των 10 εκατ θα τον κρατουσα, αλλά αφού θα εχουμε αύξηση, θα έψαχνα για κάτι καλύτερο.

7) Derrick Williams (1991) : Άλλος ένας που έδωσε τη ψυχή του για την ομάδα, όσο ηταν στα καλά του βοηθούσε πολύ και το κλίμα στα αποδυτήρια, έφτιαξε παρα πολυ το τρίποντο του φετος και γενικα νομιζω στο πρώτο μισό έκανε τη καλύτερη του σεζόν όσον αφορά το καιρό που παιζει στην Ευρώπη. Σουπερ επιθετικά, επαιζε μόνος του όμως την θέση 4 για πολυ καιρό και αναπάντεχα κλάταρε, πολυ ελλιπής αμυντικα που του κόστισε, πλέον έχει χάσει και τη ψυχολογία του και δεν μπορει να βοηθήσει, δεν ειναι κακος παίχτης αλλα κι αυτος αποτελεί ήδη παρελθόν από την ομαδα.

8) Arturas Gudaitis (1993) : Αυτός είχε την ανάποδη πορεία απο τον Γουιλιαμς, ξεκίνησε χάλια και σουλουπωθηκε κάπως στη πορεία. Στην αρχή δεν μπορούσε να ανεβοκατεβει 3 συνεχόμενες φορες το γήπεδο χωρίς να του βγει η γλώσσα και πλέον μπορει να δινει πολύτιμες βοήθειες στην ομαδα. Τα καλά του χρόνια έχουν περάσει ξεκάθαρα ωστοσο και τα μεστά του παιχνίδια θα γίνονται όλο και λιγότερα. Δυστυχώς δεν φρόντισε το σώμα του όσο θα έπρεπε για να κρατηθεί στο υψηλό επίπεδο και πλέον παιζει με βαση την εμπειρία του κυρίως. Τον βλέπω άνετα σε πολλές ομαδες της γιουρολιγκ ως 2ο σεντερ ή και στη Ζαλγκιρις. Στον ΠΑΟ παντως οχι, ακόμα και ο Παπαγιάννης να μείνει θέλουμε 5αρι βασικουρα που να τρώει σίδερα. Εμενα ο αγαπημένος μου απτη στιγμή που ο Lessort δεν έρχεται, είναι ο Nebo της Μακαμπι, ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ!

1
1 Εικόνα
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 248

Κυρ Απρ 16, 2023 2:18 pm

Σε πολλά συμφωνώ με JohnnyPao.Βασοκη μου ένσταση μόνο ο Nebo.Moυ θυμίζει Floyd που δεν μπορεί να κάνει 5 βηματα μέσα στην ρακέτα.Του δίνεις την μπάλα και απλά καρφώνει προσέχοντας μην πατήσει τα κορδόνια του.lol

Και ένα αναστάσιμο ροστερ😜

Campazzo- Lee - Μωραιτης
Vildoza- Μιτρου Λονγκ- Νετζηπογλου
Παπαπετρου-Ponitka
Mickey Jordan-Μαντζουκας-Αγραβανης
Kotsar-Παπαγιαννης

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”