Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Σου απαντώ μόνο και μόνο επειδή με quoteαρες κι όχι επειδή θεωρώ ότι με αφορά.SteveNashidis έγραψε: ↑Κυρ Απρ 16, 2023 8:34 pmΈπειτα από συζήτηση μεταξύ των mod και επειδή είναι χρονιαρες μέρες και επειδή θα ξεκινήσουν και τα πλέι-οφ σε Ελλάδα και Ευρώπη θα γίνουν τώρα κάποιες παρατηρήσεις ώστε να έχουμε και μια ήρεμη συνέχεια. Οι παρατηρήσεις αφορούν όλους και οχι μόνο το quotaρισμενουςassistant77 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 15, 2023 11:24 pm
ΑχαχΧαχαχαχα..... Γελάσαμε πάλι ρε φίλε χρονιάρες μέρες....... Αντε να υποστηριξεις τα μπάτζετ και τα ρόστερ της Φενέρ, της Αρμάνι, της Μπολόνια και της Εφές...... Καλή Ανάσταση αν και πιστεύω ότι θα χρειαστεί να το πιεις όλο το ποτηριο τούτο.....
1) η ελευθερία του λόγου επιτρέπει στον κάθε χρήστη να έχει διαφορετική άποψη ακόμη και αν είναι εκ διαμέτρου αντίθετη από την δική μας
2) δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να αναπτύξει μεμπτό ύφος για οποιαδήποτε άποψη/ τοποθέτηση, στα πλαίσια των κανόνων βέβαια
3) οι προσωπικές κόντρες δεν θα εξελιχθούν σε αυτό το φόρουμ σε σαπουνόπερα εις βάρος της μπασκετικής συζήτησης
Αν θέλετε την γνώμη μου απλά μην τσιμπατε και συνομιληστε μόνο με συγκεκριμένα μέλη που γράφουν εξαιρετικές τοποθετήσεις.
Δε θέλουμε να ρίξουμε φάουλ χρονιαρες μέρες γι'αυτό και θα σταματήσει τώρα όλο αυτό για να μην εξελιχθεί.
Σε αντίθετη περίπτωση τα φάουλ και ο χρονικός αποκλεισμός είναι μονόδρομος για να ηρεμήσει η κατάσταση.
--------------
Το κακό με το δικό μας ματσαρισμα είναι ότι εάν έχουμε κακιές βραδιές θα το πληρώσουμε παραπάνω σε σχέση με το ματσαρισμα με Ζαλγκίρις ή Μπασκόνια. Αλλά η ομάδα είναι προετοιμασμένη για να μην βρεθεί σε κακό βράδυ. Δε θα ήθελα να πάει σε πέμπτο παιχνίδι γιατί η έδρα θα μας δώσει άγχος και βάρος καθώς όλη την χρονιά παίζουμε μπασκεταρα και το final 4 ήταν μονόδρομος, μην πω ότι κρυφή επιθυμία είναι η χρονιά να τελειώσει με κούπα.
Είμαστε σε ένα φόρουμ που πιστεύω ότι είμαστε όλοι ενήλικες..... οπότε αντιπροσωπευοντας μόνο τον εαυτό μου θα πω ότι εγώ θα γράφω-όπως πάντα τα τελευταία 16-17 χρονιά - αυτό που θεωρώ σωστό με βάση τις αρχές μου.... κι εσείς μπορείτε να πράξετε όπως νομίζετε προκειμένου να διαφυλάξετε τα συμφέροντα του μαγαζιού που εκπροσωπειτε....