Olympiacos (1) vs Fenerbahce (8)

Συντονιστής: Captains

Σκορ Σειράς

Olympiacos 3-0
10
23%
Olympiacos 3-1
14
33%
Olympiacos 3-2
10
23%
Fenerbahce 3-2
5
12%
Fenerbahce 3-1
4
9%
Fenerbahce 3-0
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 43
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Απρ 17, 2023 12:10 am

SteveNashidis έγραψε:
Κυρ Απρ 16, 2023 8:34 pm
assistant77 έγραψε:
Σάβ Απρ 15, 2023 11:24 pm

ΑχαχΧαχαχαχα..... Γελάσαμε πάλι ρε φίλε χρονιάρες μέρες....... Αντε να υποστηριξεις τα μπάτζετ και τα ρόστερ της Φενέρ, της Αρμάνι, της Μπολόνια και της Εφές...... Καλή Ανάσταση αν και πιστεύω ότι θα χρειαστεί να το πιεις όλο το ποτηριο τούτο.....
Έπειτα από συζήτηση μεταξύ των mod και επειδή είναι χρονιαρες μέρες και επειδή θα ξεκινήσουν και τα πλέι-οφ σε Ελλάδα και Ευρώπη θα γίνουν τώρα κάποιες παρατηρήσεις ώστε να έχουμε και μια ήρεμη συνέχεια. Οι παρατηρήσεις αφορούν όλους και οχι μόνο το quotaρισμενους

1) η ελευθερία του λόγου επιτρέπει στον κάθε χρήστη να έχει διαφορετική άποψη ακόμη και αν είναι εκ διαμέτρου αντίθετη από την δική μας
2) δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να αναπτύξει μεμπτό ύφος για οποιαδήποτε άποψη/ τοποθέτηση, στα πλαίσια των κανόνων βέβαια
3) οι προσωπικές κόντρες δεν θα εξελιχθούν σε αυτό το φόρουμ σε σαπουνόπερα εις βάρος της μπασκετικής συζήτησης

Αν θέλετε την γνώμη μου απλά μην τσιμπατε και συνομιληστε μόνο με συγκεκριμένα μέλη που γράφουν εξαιρετικές τοποθετήσεις.

Δε θέλουμε να ρίξουμε φάουλ χρονιαρες μέρες γι'αυτό και θα σταματήσει τώρα όλο αυτό για να μην εξελιχθεί.
Σε αντίθετη περίπτωση τα φάουλ και ο χρονικός αποκλεισμός είναι μονόδρομος για να ηρεμήσει η κατάσταση.

--------------

Το κακό με το δικό μας ματσαρισμα είναι ότι εάν έχουμε κακιές βραδιές θα το πληρώσουμε παραπάνω σε σχέση με το ματσαρισμα με Ζαλγκίρις ή Μπασκόνια. Αλλά η ομάδα είναι προετοιμασμένη για να μην βρεθεί σε κακό βράδυ. Δε θα ήθελα να πάει σε πέμπτο παιχνίδι γιατί η έδρα θα μας δώσει άγχος και βάρος καθώς όλη την χρονιά παίζουμε μπασκεταρα και το final 4 ήταν μονόδρομος, μην πω ότι κρυφή επιθυμία είναι η χρονιά να τελειώσει με κούπα.
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Σου απαντώ μόνο και μόνο επειδή με quoteαρες κι όχι επειδή θεωρώ ότι με αφορά.
Είμαστε σε ένα φόρουμ που πιστεύω ότι είμαστε όλοι ενήλικες..... οπότε αντιπροσωπευοντας μόνο τον εαυτό μου θα πω ότι εγώ θα γράφω-όπως πάντα τα τελευταία 16-17 χρονιά - αυτό που θεωρώ σωστό με βάση τις αρχές μου.... κι εσείς μπορείτε να πράξετε όπως νομίζετε προκειμένου να διαφυλάξετε τα συμφέροντα του μαγαζιού που εκπροσωπειτε....

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1753
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Απρ 17, 2023 12:37 am

Κρατιεμαι να μη σχολιασω στα σχολια μιζεριας που βλεπω. Τι 3-2, τι αποκλεισμοι, τι το μπατζετ της Φενερ....αρρωστια κανονικη στον κοσμο η δηθεν "ταπεινοτητα"....

4
4 Εικόνα
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3661
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Δευ Απρ 17, 2023 2:38 am

+1 φάουλ στον χρήστη assistant77

Ο μόνος τρόπος να συνεχίσετε να γράφετε είναι να σεβαστείτε τους κανόνες του φόρουμ. Τα υπόλοιπα περί συμφερόντων που εκπροσωπούνται να αναλυθούν σε pm με τον admin .

Η συζήτηση συνεχίζει μόνο με μπασκετική συζήτηση για τη σειρά χωρίς προσωπικές κόντρες.

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
assistant

nba

Δευ Απρ 17, 2023 6:01 pm

Στο ξαναλέω αφού το έκανες προσωπικό..... Πιστεύω ότι γράφω σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ.... Δε δέχομαι παρατηρήσεις και υποδείξεις από ανθρώπους που δεν ξέρω...
Εγώ θα γράφω αυτά που πιστεύω και θεωρώ σωστά βάσει των αξιών μου.
Εσείς είστε ελεύθεροι να ρίχνετε όσα φάουλ θέλετε αν το κρίνετε σκόπιμο....
Μου είχατε ρίξει 2 χρόνια ban και λόγω αυτού προσαυξησα την ποινή από μόνος μου κατά 4 χρόνια..... Συνέχισα κανονικά τη ζωή μου κι εσείς προφανώς τις δικές σας...
Έχετε κάθε δικαίωμα να προσταυσετε ξαναλέω το μαγαζί σας όπως άλλωστε κάνω κι εγώ με το δικό μου...
Ας μην το συνεχίσουμε, είναι κρίμα πιστεύω μεγάλοι άνθρωποι.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Δευ Απρ 17, 2023 7:19 pm

assistant77 έγραψε:
Δευ Απρ 17, 2023 6:01 pm
Στο ξαναλέω αφού το έκανες προσωπικό..... Πιστεύω ότι γράφω σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ.... Δε δέχομαι παρατηρήσεις και υποδείξεις από ανθρώπους που δεν ξέρω...
Εγώ θα γράφω αυτά που πιστεύω και θεωρώ σωστά βάσει των αξιών μου.
Εσείς είστε ελεύθεροι να ρίχνετε όσα φάουλ θέλετε αν το κρίνετε σκόπιμο....
Μου είχατε ρίξει 2 χρόνια ban και λόγω αυτού προσαυξησα την ποινή από μόνος μου κατά 4 χρόνια..... Συνέχισα κανονικά τη ζωή μου κι εσείς προφανώς τις δικές σας...
Έχετε κάθε δικαίωμα να προσταυσετε ξαναλέω το μαγαζί σας όπως άλλωστε κάνω κι εγώ με το δικό μου...
Ας μην το συνεχίσουμε, είναι κρίμα πιστεύω μεγάλοι άνθρωποι.

Εφόσον είμαστε όντως μεγάλοι άνθρωποι απορώ γιατί συζητάμε αυτονόητα πράγματα.
Πιστεύω ότι γράφω σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ
Όχι δεν γράφεις σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ αυτό λέμε, μπορείς να τους ξαναδιαβάσεις αν έχεις ενδοιασμούς ως προς αυτό. app.php/rules
Το φόρουμ δεν είναι μαγαζί μας, δεν πουλάμε τίποτα και δεν έχουμε κανένα οικονομικό όφελος από αυτό. Από την στιγμή λοιπόν που δεν βρίσκεσαι εδώ για να αγοράσεις κάτι είσαι εδω σαν φιλοξενούμενος με υποχρέωση να σεβαστείς τους κανόνες του οικοδεσπότη
Δε δέχομαι παρατηρήσεις και υποδείξεις από ανθρώπους που δεν ξέρω
Όταν έκανες εγγραφή στο φόρουμ αποδέχτηκες όρους και κανόνες που ισχύουν για όλους, δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς τον εαυτό σου κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους με απαίτηση οι κανόνες να μην ισχύουν για εσένα. Αν έχεις πρόβλημα με την ύπαρξη κανόνων και την τήρηση τους δεν είναι θέμα της κοινότητας μας αλλά δικό σου.

Εννοείται πως δεν θα επανέλθουμε, το θέμα έχει εξαντληθεί, ούτε θα κάνουμε τους αστυνόμους. Πλέον δεν είναι θέμα κατανόησης, είναι θέμα θέλησης.

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Απρ 17, 2023 10:45 pm

Για το παραπάνω θέμα, ας μου επιτραπεί:

1. Οι mods βλέπουν το θέμα "τεχνοκρατικά" (ας το πούμε έτσι), δηλαδή ακολουθώντας το γράμμα των κανόνων.

2. Συνήθως, όταν ακολουθούμε το "γράμμα" και όχι το "πνεύμα" πέφτουμε στην παγίδα των κακοπροαίρετων, που πατώντας πάνω σε αυτή την "τυπολατρεία", κάνουν το φόρουμ άνω-κάτω και αυτοί μένουν στο απυρόβλητο, καλυπτόμενοι πίσω από την ατάκα "αυτή είναι η γνώμη μου".

3. Ακόμα και έτσι, όμως, ο συγκεκριμένος "αιωροπτεριστής" έχει παραβιάσει επανειλημμένα τον κανόνα που λέει να μην επαναλαμβάνουμε μονίμως τα ίδια ποστ, χωρίς να του έχει γίνει η παραμικρή παρατήρηση.

4. Αν πάρουμε μια ζυγαριά, και από τη μια μεριά βάλουμε τον "βοηθό77" και από την άλλη το γνωστό τρολ, θα δούμε ότι ο μεν πρώτος συνεισφέρει ουσιαστικά σε μια μπασκετική ανταλλαγή απόψεων, ενώ ο δεύτερος ηθελημένα τρολάρει συνεχώς, με αποτέλεσμα πολλοί συμφουρομίτες (μεταξύ των οποίων και εγώ) ή να καταπίνουμε το τρολάρισμα υποτιμώντας τον εαυτό μας, ή να φλερτάρουμε μονίμως με φάουλ και "μπάνια".

5. Έχουμε χάσει πολλούς αξιόλογους φίλους από το φόρουμ για παρεμφερείς λόγους "άτεγκτης" και "ψυχρής" εφαρμογής των κανόνων του φόρουμ. Ας μην χάσουμε κι άλλους για χάρη ενός ατιμώρητου τρολ.

Μετά τιμής,
Λεφτέρης Πάνου
(φανερώνω και το ονομάτεπώνυμό μου -- γειά σου, ρε Τηνιακέ σπετσέρη! -- δηλώνοντας έτσι ότι σοβαρολογώ τα μάλα.

3
3 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
ankostas333

sophomore
Reactions: 92
Αγαπημένη θέση: SG

Δευ Απρ 17, 2023 10:57 pm

Ας συνεχίσω κι εγω την κουβέντα περί του γράμματος των κανόνων. Από την μεριά μου υπάρχει η απορία ως προς τον παρακάτω όρο συμμετοχής.

a. Το ύφος του κάθε μηνύματος οφείλει να γράφεται σε κόσμια πλαίσια χωρίς προσβολές, ειρωνείες και προκλήσεις προς τα μέλη του φόρουμ και δημόσια πρόσωπα, και γενικώς με τρόπο που δεν πρόκειται να πυροδοτήσει διαμάχες.
Το ίδιο ισχύει και για τις υπογραφές των μελών.

Δεν έχει παραβιαστεί επανειλημμένα από τα γνωστά τρολ αυτός ο όρος;
Τουλάχιστον στα threads του Ολυμπιακού που παρακολουθώ, δεν έχει γίνει δημόσια προσβολή προς τον προπονητή, τον Canaan, τον Bolomboy και λοιπούς τα προηγούμενα χρόνια;

Ο τρόπος έκφρασης των απόψεων αυτών δεν πυροδοτεί διαμάχες; έστω και στα όρια της ειρωνίας...

Συμφωνώ απόλυτα για την ελευθερία έκφρασης κάθε άποψης αλλά τεκμηριωμένα και χωρίς προσβολές.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Dedalos

euroleague
Reactions: 610
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Απρ 18, 2023 12:31 am

Επειδή τα γραπτά μένουν προκαλώ τον οποιονδήποτε να υποδείξει ποτε έχω βρίσει παίκτη. Τον Πίτερς τον έχω πει βούτυρο , η οποία είναι συνιθεστατη μπασκετική εκφραση
Ειδικά τον κάναν τον λέω και φιλοτιμο και συμπαθη αλλά και απόντα από το γήπεδο γιατί έτσι ειναι
Στα επιχειρήματα μου περιλαμβάνονται και τα στατιστικά της ευρολιγκας, που με επιβεβαιώνουν, και η απάντηση είναι απλώς χαρακτηρισμοί "τρολλ", "αεροπτεριστης"κτλ
Μέχρι και ύβρεις. Δεν έχω απαντήσει ποτέ σε τιποτα. Πρόσφατα με αποκάλεσαν τρελό μέσω βίντεο του γνωστού τραγουδιού του κόκοτα.
Ο κύριος παραπάνω με κατηγορεί ότι επαναλαμβάνω την ίδια άποψη. Έχει αλλάξει κάτι για να τη διαφοροποίησω; Ο κάναν είναι κάκιστος όλη τη χρονια. Όλοι πλέων μιλάνε για την καθίζηση του μπολομποι και τον λίγο Πίτερς αλλά όταν τα λέω εγώ με αποκαλούν τρολ,ειρωνία, προκλητικό κτλ Ολοι λένε ότι ο προπονητής παραχαλαρωσε την ομάδα αλλά όταν το λέω κι εγώ μου επιτίθονται

Ευχαριστώ που επιτέλους με προστατέψατε αν κι ομολογουμένως αργησατε

2
2 Εικόνα
Dedalos

euroleague
Reactions: 610

Τρί Απρ 18, 2023 12:36 am

Αν ήθελα να προσβάλλω τον προπονητή θα αναφερομουν στις ακατανομαστες εκφράσεις που χρησιμοποιεί και μέσω της τηλεόρασης περνούν στα σπίτια μας.
Έχω περιοριστεί στα λάθη που κατά την άποψη μου έχει κάνει.
Δεν τον συμπαθώ , αλλά δεν τον έβρισα ποτέ. Εγωιστική κι αλαζονική συμπεριφορά του καταλογίζω ,με επιχειρήματα, για την περίπτωση καναν

0
assistant

nba

Τρί Απρ 18, 2023 12:48 am

Στο αρχικό του ποστ ο φίλος mod τόνισε ότι με quotaρε τυχαία και μιλάει γενικά για τους κανόνες του φόρουμ....
Όταν απάντησα κι εγώ γενικά καταθέτοντας τη δική μου άποψη για τη διαδικασία ανταλλαγής απόψεων ο mod μου έβαλε ποινή χωρίς να εξηγήσει ποιον κανόνα του φόρουμ δεν έχω ακολουθήσει....
Ακολούθως ο φίλος admin είπε ότι δεν ακολουθώ τους κανόνες του φόρουμ - παρόλο που ο mod είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν αναφέρεται σε μένα - χωρίς κι αυτός να εξηγήσει ποιους κανόνες έχω παραβει....
Δεν καταλαβαίνω πραγματικά..... Έχω μια υγιή - από τα λεγόμενα τρίτων-τετραμελή οικογένεια και είμαι στο τιμόνι μιας οικογενειακής εμπορικής επιχείρησης τα τελευταία 28 χρόνια..... Αντικειμενικά δε γίνεται να είμαι τόσο χαζός αλλά δεν καταλαβαίνω....
Είμαι σε αυτό το φόρουμ απ τους πρώτους μήνες λειτουργίας του πολύ πριν τους περισσότερους mods και admins που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή..... Ήμουν σε αρκετές απ τις πρώτες συναντήσεις των αρχικών μελών του φόρουμ συζητώντας δημιουργικά για το πως θα κάνουμε αυτό το φόρουμ να μακροημερευσει και να προσφέρει πράγματα στο άθλημα που αγαπάμε....Πάρα τις πολλές κρούσεις δεν έγινα mod α) λόγω φόρτου εργασίας και β) γιατί διαφωνούσα με κάποιους "σκληρούς και ατεγκτους" όρους που πρότεινε η πλειοψηφία.... Έχω συμμετάσχει λοιπόν στην αρχική διαμόρφωση των όρων του φόρουμ βάζοντας ένα μικρό, ένα ελάχιστο λιθαράκι.... Οπότε μη μου λέτε όποτε διαφωνείτε με αυτά που γράφω να ξαναδιαβάσω τους κανόνες.... Πείτε μου το συγκεκριμένο κανόνα που δεν τηρησα σε συγκεκριμένο ποστ για να βελτιωθώ....
ΥΓ ευχαριστώ τους 2 φίλους που ξοδεψαν απ το χρόνο τους για να με υποστηρίξουν άμεσα ή έμμεσα.... Το εκτιμώ πολύ.
ΥΓ2 συγγνώμη για το σεντόνι, δεν το συνηθίζω γιατί ξέρω ότι είναι κουραστικό πολύ αλλά έκρινα αναγκαία αυτή μου την τοποθέτηση.
ΥΓ3 είμαστε στην ωραιότερη μπασκετική περίοδο του χρόνου.... Ας επικεντρωθουμε στο μπάσκετ λοιπόν...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions: 491
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls

Τρί Απρ 18, 2023 12:51 am

lefpan έγραψε:
Δευ Απρ 17, 2023 10:45 pm
Για το παραπάνω θέμα, ας μου επιτραπεί:

1. Οι mods βλέπουν το θέμα "τεχνοκρατικά" (ας το πούμε έτσι), δηλαδή ακολουθώντας το γράμμα των κανόνων.

2. Συνήθως, όταν ακολουθούμε το "γράμμα" και όχι το "πνεύμα" πέφτουμε στην παγίδα των κακοπροαίρετων, που πατώντας πάνω σε αυτή την "τυπολατρεία", κάνουν το φόρουμ άνω-κάτω και αυτοί μένουν στο απυρόβλητο, καλυπτόμενοι πίσω από την ατάκα "αυτή είναι η γνώμη μου".

3. Ακόμα και έτσι, όμως, ο συγκεκριμένος "αιωροπτεριστής" έχει παραβιάσει επανειλημμένα τον κανόνα που λέει να μην επαναλαμβάνουμε μονίμως τα ίδια ποστ, χωρίς να του έχει γίνει η παραμικρή παρατήρηση.

4. Αν πάρουμε μια ζυγαριά, και από τη μια μεριά βάλουμε τον "βοηθό77" και από την άλλη το γνωστό τρολ, θα δούμε ότι ο μεν πρώτος συνεισφέρει ουσιαστικά σε μια μπασκετική ανταλλαγή απόψεων, ενώ ο δεύτερος ηθελημένα τρολάρει συνεχώς, με αποτέλεσμα πολλοί συμφουρομίτες (μεταξύ των οποίων και εγώ) ή να καταπίνουμε το τρολάρισμα υποτιμώντας τον εαυτό μας, ή να φλερτάρουμε μονίμως με φάουλ και "μπάνια".

5. Έχουμε χάσει πολλούς αξιόλογους φίλους από το φόρουμ για παρεμφερείς λόγους "άτεγκτης" και "ψυχρής" εφαρμογής των κανόνων του φόρουμ. Ας μην χάσουμε κι άλλους για χάρη ενός ατιμώρητου τρολ.

Μετά τιμής,
Λεφτέρης Πάνου
(φανερώνω και το ονομάτεπώνυμό μου -- γειά σου, ρε Τηνιακέ σπετσέρη! -- δηλώνοντας έτσι ότι σοβαρολογώ τα μάλα.
Χάρηκα που φανέρωσες το πραγματικό σου ονοματεπώνυμο, τώρα μπορώ επισήμως να υποβάλλω τα σέβη μου και να σε ενημερώσω ότι είσαι ένας από τους λόγους που αγάπησα το BASKETFORUM.

0
assistant

nba

Τρί Απρ 18, 2023 12:53 am

Dedalos έγραψε:
Τρί Απρ 18, 2023 12:31 am
Επειδή τα γραπτά μένουν προκαλώ τον οποιονδήποτε να υποδείξει ποτε έχω βρίσει παίκτη. Τον Πίτερς τον έχω πει βούτυρο , η οποία είναι συνιθεστατη μπασκετική εκφραση
Ειδικά τον κάναν τον λέω και φιλοτιμο και συμπαθη αλλά και απόντα από το γήπεδο γιατί έτσι ειναι
Στα επιχειρήματα μου περιλαμβάνονται και τα στατιστικά της ευρολιγκας, που με επιβεβαιώνουν, και η απάντηση είναι απλώς χαρακτηρισμοί "τρολλ", "αεροπτεριστης"κτλ
Μέχρι και ύβρεις. Δεν έχω απαντήσει ποτέ σε τιποτα. Πρόσφατα με αποκάλεσαν τρελό μέσω βίντεο του γνωστού τραγουδιού του κόκοτα.
Ο κύριος παραπάνω με κατηγορεί ότι επαναλαμβάνω την ίδια άποψη. Έχει αλλάξει κάτι για να τη διαφοροποίησω; Ο κάναν είναι κάκιστος όλη τη χρονια. Όλοι πλέων μιλάνε για την καθίζηση του μπολομποι και τον λίγο Πίτερς αλλά όταν τα λέω εγώ με αποκαλούν τρολ,ειρωνία, προκλητικό κτλ Ολοι λένε ότι ο προπονητής παραχαλαρωσε την ομάδα αλλά όταν το λέω κι εγώ μου επιτίθονται

Ευχαριστώ που επιτέλους με προστατέψατε αν κι ομολογουμένως αργησατε
goodpost.gif

1
1 Εικόνα
assistant

nba

Τρί Απρ 18, 2023 12:54 am

Dedalos έγραψε:
Τρί Απρ 18, 2023 12:36 am
Αν ήθελα να προσβάλλω τον προπονητή θα αναφερομουν στις ακατανομαστες εκφράσεις που χρησιμοποιεί και μέσω της τηλεόρασης περνούν στα σπίτια μας.
Έχω περιοριστεί στα λάθη που κατά την άποψη μου έχει κάνει.
Δεν τον συμπαθώ , αλλά δεν τον έβρισα ποτέ. Εγωιστική κι αλαζονική συμπεριφορά του καταλογίζω ,με επιχειρήματα, για την περίπτωση καναν
goodpost.gif

0
thory

euroleague
Reactions: 665

Τρί Απρ 18, 2023 12:57 am

Αν απλα προσπερνούσατε ολοι οσοι εχετε θεμα τα ποστ του φιλου δεδαλου, δεν απαντουσατε, δεν σχολιαζατε, δεν τρολαρατε, δεν τα διαβάζατε καν, με τον καιρο θα βαριοταν αφου κανεις δεν θα ασχολουταν με αυτα που γραφει και θα περιοριζε αρκετά την παρουσια του στο φορουμ.

Εγω προσωπικα δεν εχω θεμα με αυτα που λεει αλλά θέλω και να τον πειραζω (καλοπροαιρετα παντα).

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5644
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Απρ 18, 2023 1:11 am

thory έγραψε:
Τρί Απρ 18, 2023 12:57 am
Αν απλα προσπερνούσατε ολοι οσοι εχετε θεμα τα ποστ του φιλου δεδαλου, δεν απαντουσατε, δεν σχολιαζατε, δεν τρολαρατε, δεν τα διαβάζατε καν, με τον καιρο θα βαριοταν αφου κανεις δεν θα ασχολουταν με αυτα που γραφει και θα περιοριζε αρκετά την παρουσια του στο φορουμ.

Εγω προσωπικα δεν εχω θεμα με αυτα που λεει αλλά θέλω και να τον πειραζω (καλοπροαιρετα παντα).
εγω συμφωνω με αυτο οτι μπορουμε απλα να τα προσπερναμε και τελειωνει το θεμα εκει αλλα οταν εδω και μηνες ενα ηρεμο κατα τα αλλα φορουμ ασχολειται σε ολες τις ηττες (στις περισσοτερες νικες εξαφανιζεται) με εναν χρηστη συγκεκριμενα κατι κανει λαθος και αυτος... Δεν εχουν τρελαθει ολοι χωρις λογο το μονο σιγουρο.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2022-2023”