Ήτανε σε ομάδες που δεν είχαν στόχους στην Ελλάδα και δεν έκανε σχεδόν τίποτα. Ίσως έχει ωριμάσει και δουλέψει λίγο παραπάνω τελευταία τι να πω.Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Δευ Απρ 17, 2023 10:31 pmΚοίτα, παίζει σε ομάδα που δεν έχει μεγάλες φιλοδοξίες και στόχους, νομίζω ότι και στην Ελλάδα θα κανε κάτι αξιοσημείωτο αλλά σε ομάδες τύπου Περιστέρι ή Προμηθέα.
2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- Conan1982
- Reactions: 3703
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
O Χαραλαμπόπουλος πλην την χρονιά που ήταν στον Ολυμπιακό είχε χρόνο συμμετοχής πάντως και με τον Παναθηναϊκό το 16-17 και αργότερα σε Λαύριο, ΠΑΟΚ, Ιωνικό αλλά και στην Ιταλία με την Μπολόνια πέρυσι και με την Πεζάρο φέτος. Φαίνεται ότι αυτό απλώς είναι το ταβάνι του, ένας παίκτης που μπορεί να είναι στο βασικό ροτέιτον μιας μικρομεσαίας ομαδας χωρίς να είναι ο πρωταγωνιστής, μακάρι να εξελιχθεί και να παίξει και σε καλύτερες ομάδες αλλά το θεωρώ απίθανο να φτάσει να παίξει ξανά και στην Ευρωλίγκα εκτός ίσως για συμπλήρωμα στην 15άδα.Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Δευ Απρ 17, 2023 10:31 pmΚοίτα, παίζει σε ομάδα που δεν έχει μεγάλες φιλοδοξίες και στόχους, νομίζω ότι και στην Ελλάδα θα κανε κάτι αξιοσημείωτο αλλά σε ομάδες τύπου Περιστέρι ή Προμηθέα.
0
- shaq7
- Reactions: 7278
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Λογικο μου ακουγεται αυτο που λες,εμεις εχουμε και παπ μακισικ λαρι στην θεση του δυσκολα θα βρει χρονο εκτος και το αξιζει.. απο την αλλη εκει που παιζει δεν ειναι πολυ χαμηλο το επιπεδο?δεν την ξερω καν την ομαδα που παιζει οποτε υποθετω ενα περιστερι θα ταν καλυτερο,ισως και α1 με μας και προπονησεις με μπαρτζω να του προσφερουν περισσοτερα.Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Απρ 18, 2023 12:43 pmΔεν τον θέλω τον Ρογκαβόπουλο, το παιδί είναι 21 ετών, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια ομάδα για πρώτη φορά, θα του κάνει καλό να παίξει τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα σε ίσως λίγο ψηλότερο επιπεδο με πολύ χρόνο συμμετοχής και όχι να προσπαθεί να βρει λεπτά στην Ευρωλίγκα.
0
-
- Reactions: 449
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 1252
- Προειδοποιήσεις:
0
o Lary σε ανυποτο χρονο ειχε δηλωσει οτι ο παικτης που δεν γουσταριε καθολου απο ευρωλιγκα ειναι ο σενγκελια γι 'αυτο το εγραψαJimmyrogue84 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 13, 2023 12:06 pmΟ Λαρεντζάκης δε ξέρω που κολλάει με Σενγκέλια, αλλά ναι θα ήταν μια καλή μεταγραφή.Ο Σενγκέλια βέβαια δεν είναι αυτός της Μπασκόνια, εχει αρχίσει η κάθοδος του αλλά είναι πάντα παίκτης απ το πάνω ράφι.Χάνεις σε σουτ κερδίζεις λίγο σε δύναμη στη ρακέτα σε σύγκριση με Βεζένκοβ αλλά και πάλι τον Βεζένκοβ μόνο με Μίροτιτς μπορώ να τον συγκρίνωfotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τετ Απρ 12, 2023 7:25 pm
αν η μπολονια του χρονου δεν παιξει ευρωλιγκα και ο βεζε κουνησει μαντηλι ο τοκο ο σεγκελιας ερχεται λιμανι η ο λαρεντζακης δεν θα τον θελει στην ομαδα?
1
1

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
- Reactions: 1252
- Προειδοποιήσεις:
0
μπορει αν προσπαθησει για το διδυμο μπλακ μπολομποι γιατι ειχε πει για κινηση δυνατη στο 5 ,να εχει καποια εννοια ολο αυτο ειδαλλως δεν ξερω ... για σλουκα μου δειχνει δυσκολο , παιζει να κανει καμια κινηση για μιλουτινοφ και καλα ειναι"δικος μας" και ειναι μπαμ στο 5 ... τι αλλο να σκεφτω δεν ξερωthory έγραψε: ↑Πέμ Απρ 13, 2023 6:45 pmΓια σλούκα νομίζω.Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 13, 2023 6:36 pm
Για ποιον να κάνει; Παπ, Σλούκας μπορούμε να το αποκλείσουμε νομίζω, μόνο οι 3 ξένοι, Κανάαν (αν τον αποδεσμεύσουμε), Μπολομπόι, Μπλακ. Δεν θα κάνει κάποιος από αυτούς το μπαμ που θα ήθελε ο Γιαννακόπουλος.
Καλά αν φύγει και Σάσα και Σλούκας θα αναγκαστούμε και εμείς να παίζουμε με διαφορετικές συνθέσεις Ελλάδα και Ευρώπη συν ότι δεν είναι και ότι πιο ευχάριστω να μην βασίζεσαι σε κανέναν Έλληνα.
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Ρόγκα παίδες δεν θα ερχόταν για πρωταγωνιστής σε μας, περισσότερο ως παρακαταθήκη θα ερχόταν και θα παιρνε χρόνο στην Α1.Η ομάδα χρειάζεται και λίγο φρέσκο αίμα εγχώριο, ο Ρογκαβόπουλος είναι κι απ τους καλύτερους στην ηλικία του δε θα βλάψει κανέναν η απόκτηση του.Στο κάτω κάτω δεν έχει αξιοποιηθεί και κανένας δικός μας απ τις ακαδημίες, ε δεν νομίζετε ότι ήρθε η ώρα να να αποκτηθεί και κανένα πουλέν;Κι ας μην παίξει του χρόνου Ευρωλίγκα....Ο Μιλουτίνοβ έχει δηλώσει ότι ο Σάσα είναι φίλος του κι ότι εφόσον μείνει θα θελε με 1000 να έρθει Ολυμπιακό του χρόνου!Άλλωστε και το καλοκαίρι πέρσι είχαν γίνει επαφές αλλά δε τον άφηνε η ΤΣΣΚΑ.
0
Από σενγκέλια μακριά έχει πάρει τη κάθοδο και με σοβαρούς τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια . Αν φύγει ο βεζενοφ θα πάρουμε έναν τοπ γκαρντ στη θέση του καναν σκόρερ και ένα καλό τεσσάρι .fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τρί Απρ 18, 2023 1:14 pmo Lary σε ανυποτο χρονο ειχε δηλωσει οτι ο παικτης που δεν γουσταριε καθολου απο ευρωλιγκα ειναι ο σενγκελια γι 'αυτο το εγραψαJimmyrogue84 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 13, 2023 12:06 pm
Ο Λαρεντζάκης δε ξέρω που κολλάει με Σενγκέλια, αλλά ναι θα ήταν μια καλή μεταγραφή.Ο Σενγκέλια βέβαια δεν είναι αυτός της Μπασκόνια, εχει αρχίσει η κάθοδος του αλλά είναι πάντα παίκτης απ το πάνω ράφι.Χάνεις σε σουτ κερδίζεις λίγο σε δύναμη στη ρακέτα σε σύγκριση με Βεζένκοβ αλλά και πάλι τον Βεζένκοβ μόνο με Μίροτιτς μπορώ να τον συγκρίνω
[/quote]
Ο Ρόγκα παίδες δεν θα ερχόταν για πρωταγωνιστής σε μας, περισσότερο ως παρακαταθήκη θα ερχόταν και θα παιρνε χρόνο στην Α1.Η ομάδα χρειάζεται και λίγο φρέσκο αίμα εγχώριο, ο Ρογκαβόπουλος είναι κι απ τους καλύτερους στην ηλικία του δε θα βλάψει κανέναν η απόκτηση του.Στο κάτω κάτω δεν έχει αξιοποιηθεί και κανένας δικός μας απ τις ακαδημίες, ε δεν νομίζετε ότι ήρθε η ώρα να να αποκτηθεί και κανένα πουλέν;Κι ας μην παίξει του χρόνου Ευρωλίγκα....Ο Μιλουτίνοβ έχει δηλώσει ότι ο Σάσα είναι φίλος του κι ότι εφόσον μείνει θα θελε με 1000 να έρθει Ολυμπιακό του χρόνου!Άλλωστε και το καλοκαίρι πέρσι είχαν γίνει επαφές αλλά δε τον άφηνε η ΤΣΣΚΑ.
[/quote]
Δεν λέει κανένας ότι είναι κακό για εμάς να έρθει ο ρόγκα. Κακό είναι για τον παίκτη να έρθει σε μας τι θα του προσφέρει αν είναι να παίζει μόνο α1 και να μην παίζει ευρωλίγκα για ποιό λόγο να έρθει; λογικό είναι να προτιμίσει να πάει σε μια ομάδα που να παίζει eurocup η bcl ή σε μικρομεσαία ομάδα σε καλύτερο πρωτάθλημα π.χ. ισπανικό και να είναι πρωταγωνιστής. Συμφωνώ βέβαια ότι χρειαζόμαστε ανανέωση από του χρόνου.
.
0
- Conan1982
- Reactions: 3703
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι γι' αυτό λέω μια χρονιά ακόμα σε μια καλύτερη ομάδα εκτός Ελλάδας (έτσι όπως έχει καταντήσει η Α1), που να έχει και ευρωπαϊκή παρουσία είτε σε Eurocup είτε σε Champions League.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Απρ 18, 2023 12:56 pmΛογικο μου ακουγεται αυτο που λες,εμεις εχουμε και παπ μακισικ λαρι στην θεση του δυσκολα θα βρει χρονο εκτος και το αξιζει.. απο την αλλη εκει που παιζει δεν ειναι πολυ χαμηλο το επιπεδο?δεν την ξερω καν την ομαδα που παιζει οποτε υποθετω ενα περιστερι θα ταν καλυτερο,ισως και α1 με μας και προπονησεις με μπαρτζω να του προσφερουν περισσοτερα.Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Απρ 18, 2023 12:43 pm
Δεν τον θέλω τον Ρογκαβόπουλο, το παιδί είναι 21 ετών, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια ομάδα για πρώτη φορά, θα του κάνει καλό να παίξει τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα σε ίσως λίγο ψηλότερο επιπεδο με πολύ χρόνο συμμετοχής και όχι να προσπαθεί να βρει λεπτά στην Ευρωλίγκα.
1
1

- shaq7
- Reactions: 7278
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Με τον γουοκαπ ελληνα πλεον αλλα και αποτι ειπε ο καβαλιερατος με τον σταυρου του χρονου θα παει σε 7 ξενους χωρις περιορισμους διευκολυνεται πολυ το ροστερ για του χρονου.
Γουοκαπ -Σλουκας-Λουτζης-Παπ-Λαρι-Λουτζης και ηδη κλεισαμε τους ελληνες και αν μεινει και ο σασα εχουμε και εναν εξτρα.
Μακισικ -Φαλ οι στανταρ ξενοι και μετα μπορεις να παρεις αλλους 5 !!!ο πιτερς λογικα θα μεινει,ο μιλου θα ερθει οποτε μετα σου μενουν 3 θεσεις ξενων κενες.
Γουοκαπ -Σλουκας-Λουτζης-Παπ-Λαρι-Λουτζης και ηδη κλεισαμε τους ελληνες και αν μεινει και ο σασα εχουμε και εναν εξτρα.
Μακισικ -Φαλ οι στανταρ ξενοι και μετα μπορεις να παρεις αλλους 5 !!!ο πιτερς λογικα θα μεινει,ο μιλου θα ερθει οποτε μετα σου μενουν 3 θεσεις ξενων κενες.
1
1

- pan24
- Reactions: 2666
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός πλέον δεν ανησυχεί για την θέση ξένου αν φύγει ο Βεζένκοφ...
Λογικά του χρόνου θα πάει να αλλάξει τον Κάνααν με οχι κάποιο πολύ hot όνομα αλλά κάποιον καλό που ταιριάζει στο πλάνο Μπαρτζώκα. Ας πούμε ο Κρις Τζόουνς πιστεύω ταιριάζει.
Μετά θα αλλάξει Μπολομπόι με ένα άλλο 5αρι(ίσως Μιλουτίνοφ; ) και πιστεύω θα κρατήσει τον Μπλακ.
Πιστεύω θα κρατήσει και Πίτερς. Αν φύγει ο Βεζένκοφ θα τον αλλάξει με ξένο προφανώς που μάλλον θα έχει άλλα χαρακτηριστικά.
Αν μείνει δεν θα το έβλεπα απίθανο να πάει με 6 ξένους, αλλιώς ένα στοιχηματάκι 3-4αρι.
Λογικά του χρόνου θα πάει να αλλάξει τον Κάνααν με οχι κάποιο πολύ hot όνομα αλλά κάποιον καλό που ταιριάζει στο πλάνο Μπαρτζώκα. Ας πούμε ο Κρις Τζόουνς πιστεύω ταιριάζει.
Μετά θα αλλάξει Μπολομπόι με ένα άλλο 5αρι(ίσως Μιλουτίνοφ; ) και πιστεύω θα κρατήσει τον Μπλακ.
Πιστεύω θα κρατήσει και Πίτερς. Αν φύγει ο Βεζένκοφ θα τον αλλάξει με ξένο προφανώς που μάλλον θα έχει άλλα χαρακτηριστικά.
Αν μείνει δεν θα το έβλεπα απίθανο να πάει με 6 ξένους, αλλιώς ένα στοιχηματάκι 3-4αρι.
0