Περιστέρι winmasters - Νέα και Μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
PeristeriBCfan

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιουν 17, 2026 7:55 pm

Lavertis Robinson έγραψε:
Τετ Ιουν 17, 2026 8:58 am
PeristeriBCfan έγραψε:
Τρί Ιουν 16, 2026 10:22 pm
Έστω ότι ο Ξανθόπουλος, όπως ακούγεται έντονα εδώ κι πολύ καιρό, πάει ως βοηθος του Ζοτς στον ΠΑΟ, η ερώτηση μου είναι η εξής:

Ποιος θα τον αντικαταστήσει αρχές Ιουλίου κι τι θα γίνει με τους παίκτες που θα εμέναν απο το περσινό ρόστερ? Άντε να μην πω για μεταγραφές κλπ

Δεν μ'αρεσει καθόλου η όλη κατάσταση για την ομάδα :sorry:
Αν το Περιστερι θελει να λεγεται σοβαρος οργανισμος και ο Ξανθοπουλος σοβαρος επαγγελματιας, οφειλουν να το εχουν ηδη λυσει αυτο εδω και καιρο. Ειτε ετσι είτε αλλιως, δηλ. μενεις και στηνεις την ομαδα ή φευγεις και εχει ήδη βρεθει αντικαταστατης. Και πραγματικα πιστευω οτι εχει γινει ετσι.
Αν γινουν τιποτα παλιά Πεδουλάκικα και αρχισουμε τα "ετσι ειναι ο επαγγελματισμός, σου σφυριζει ο dpg και τρεχεις να εξυπηρετησεις" θα ξενερωσω τη ζωη μου.

Παρολα αυτα πιστευω οτι εχει μεινει κανονικα ο Ξανθοπουλος.

Εδω εχει παιξει σεναριο οτι παει ο Παπαθεοδωρου στον ΠΑΟ βοηθος, και ο Σερελης παει Μαρουσι...
Κι εγω εύχομαι να συνεχίσει κανονικά ο Ξανθόπουλος, γιατί όπως κι να έχει η διαδικασία της προετοιμασίας έχει ξεκινήσει κι η ομάδα θα βρεθεί εντελώς γυμνή...

Κι γενικά πιστεύω, όσο δελεαστική κι ας είναι η πρόταση(όπως φημολογείται) του Ζοτς, ο Ξανθόπουλος θα λάβει υπόψιν(εκτός συμβολαίου κλπ) κι την εμπιστοσύνη που το έχει δείξει το club αλλά κι η πόλη

Στα αγωνιστικά, μάλλον θα παραμείνει ο αριθμός των ξένων στους 6 άρα η ομάδα σίγουρα χρειάζεται ενίσχυση στον ελληνικό κορμό. Κάτι ακουγόταν για Κασελακη/Τσαλμπουρη, δεν βλέπω να έχει προχωρήσει κάποια από τις 2 περιπτώσεις περαιτέρω

Favorite players: Kobe Bean Bryant
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περιστέρι”