brandon_roy έγραψε: ↑Κυρ Απρ 06, 2025 1:59 pm
Reaper έγραψε: ↑Κυρ Απρ 06, 2025 1:38 pm
Μπορει να δοθει διαβαστηριο στον Πιτερς τοτε.
Δεδομενου βεβαια οτι προταθηκε στον Γκραντ να παρει το διαβατηριο (συμφωνα με ρεπορταζ site Γιαννακοπουλου), μαλλον δεν πολυϊσχυει αυτο που λες...
Για τα μάτια του κόσμου ήταν η πρόταση, είναι γνωστή η στάση της ομάδας για της Ελληνοποιήσεις.
Δηλάδη βλέποντας αυτή την Εθνική, αυτό που της λείπει για να ανέβει επίπεδο και να βοηθηθεί ο Γιάννης είναι ο Γκραντ, ο Γκος ή ο Πίτερς?

Μεταξύ μας κοροϊδευόμαστε τώρα? Σταματήστε το gaslighting ρε σεις, τόσοι παικατράδες υπάρχουν διαθέσιμοι στην Ευρώπη για Ελληνοποίηση.
Αν ανατρεξεις πιο πανω, εχω γραψει ξεκαθαρα οτι ειμαι υπερ της καταργησης των θεσεων Ελληνων-ξενων, ωστε το ποιον θα ελληνοποιησει η Εθνικη να μην εμπλεκεται με τις θεσεις Ελληναν-ξενων της Α1.
Η Εθνικη χρειαζεται ακροβολισμενους σουτερ ωστε οι αντιπαλοι ειτε να μη μπορουν να ριξουν 2-3 παικτες στον Γιαννη, ειτε να το κανουν αφηνοντας καποιον καλο σουτερ να γραφει 5-6 3ποντα ανα αγωνα.
Πες μου ποιος Ελληνας εχει το σουτ του Γκραντ και του Πιτερς.
Κατι σχολια περι 10 γηγενων και 2 ξενων σε συλλογους ειναι φοβερα γραφικα, για μενα ειναι εντωπσιακο οτι στο μπασκετ κανεις δεν εχει φτασει μεχρι τελους οπως ο Μποσμαν στο ποδοσφαιρο, γιατι αν το κανει τοτε η αποφαση θα ειναι η ιδια, οτι ορια "γηγενων" εντος Ευρωπαϊκης Ενωσης ειναι παρανομα (ειναι νομιμα για Αμερικανους και κατοχους διαβατηριων εκτος ΕΕ).