Ελληνοποίηση ξένων αθλητών

Συντονιστής: Captains

Συμφωνείτε με την ελληνοποίηση ξένων αθλητών?

ΝΑΙ
20
29%
ΟΧΙ
38
56%
ΑΔΙΑΦΟΡΟ
10
15%

Σύνολο ψήφων: 68
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1560
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Απρ 06, 2025 1:24 pm

prime7 έγραψε:
Κυρ Απρ 06, 2025 1:21 pm
Θα το πω όσο πιο απλά γίνεται. Σταματήστε να κράζετε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ. Κοιτάξτε την ομάδα σας. Έχω σταματήσει να μιλάω στο Forum με φιλάθλους του Παο αλλά το ξεφτιλιζετε. Τα χατίρια του Οσφπ και τα χατίρια του Οσφπ. Σας είπε η ομοσπονδία να κάνει τον Ναν Έλληνα ; Είπατε όχι ; Είπατε. Τέλος. Τα περί σας νοιάζει η Εθνική αφήστε τα αυτά. Το 8ο σας νοιάζει και να νικάει η ομάδα σας.
Ενω εσυ ας πουμε αδιαφορεις για το αν ο Ολυμπιακος παρει την ευρωλιγκα η το πρωταθλημα,και σε απασχολει το καλο της εθνικης μονο. :lol:

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 1980

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Απρ 05, 2025 10:03 pm
tarp7 έγραψε:
Σάβ Απρ 05, 2025 8:30 pm

Καλά ο Παπαθεοδώρου το έγραψε του sdna, γνωστός για το ρόλο του. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα
δυστυχως για εσας πιο πολλες πληροφοριες για τον οσφπ εχει το σδνα παρα οι ρεπορτερ του οσφπ :welcome:
Κι όλες έγκυρες ιδίως ο Μπούκουρας με τον παπατετοιο, απορώ που δ εν τους ζήτησαν από το BBC ακόμη. Προσωπικά το sdna το έχω χεσμ......

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3288
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

j-kidd13 έγραψε:
Κυρ Απρ 06, 2025 1:15 pm
Conan1982 έγραψε:
Κυρ Απρ 06, 2025 1:10 pm

Αν ρωτάς εμένα μια που εγώ το είπα, αυτό πιστεύω. Ορθολογικά αν το κοιτάξουμε το ζητούμενο είναι η Ευρωλίγκα. Και στην Ευρωλίγκα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μας ζημιώσει Θα μου πεις στο πλαίσιο της κόντρας, οπαδοί, ιδιοκτήτες ενδιαφέρονται και για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, οκ, αν όμως σκεφτούν σοβαρά πρέπει να αρνηθούν, όχι για το ηθικό που δεν τους ενδιαφέρει αλλά για την ομάδα και πώς θα την επηρεάσει. Είναι δεδομένο ότι όσο πιο πολλούς παίκτες έχει μια ομάδα στις Εθνικές τόσο περισσότερα προβλήματα έχει στην διάρκεια της σεζόν.
Εμας σαν φιλαθλους/οπαδους, μας καιει η Ευρωλιγκα πρωτα,και μετα το πρωταθλημα,αλλα δεν νομιζω οτι σκεφτονται ετσι οι διοικησεις,νομιζω πως δινουν βαρυτητα και στο πρωταθλημα γιατι καλως η κακως ειναι κοντρα των 2 μεγαλων,αρα εινα και "εγωιστικο" κομματι.
Ε δεν νομιζω οτι πεσει ασχημα στον Ολυμπιακο να μπορει να δηλωσει και τον Ουοκαπ και τον Γκος ως Ελληνες στην Α1,και ποσο τεραστιο πλεονεκτημα παιρνει σε σχεση με τον Παναθηναικο.
Δεν αντιλέγω, αλλά θα είναι λάθος στα δικά μου μάτια, όχι στο ηθικό, στο αγωνιστικό που πρέπει να προεχει η Ευρώπη.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2730
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Απρ 06, 2025 1:27 pm

Conan1982 έγραψε:
Κυρ Απρ 06, 2025 12:54 pm
nikolas_asteri έγραψε:
Κυρ Απρ 06, 2025 12:46 pm

Θα μπορούσα να καταλάβω μια «συμφωνία κυρίων» όπου ο Χ νατουραλιζέ θα δηλωνόταν με την αρχική του υπηκοότητα αλλά σαν κανόνας μου φαίνεται δύσκολο να σταθεί.
Νομικά δεν θα μπορέσει να σταθεί και Ολυμπιακός αποκλείεται να κάνει τέτοια συμφωνία από την στιγμή που έχει Λονγκ, Ντόρσεϊ με ελληνικές ρίζες, τον Σάσα με χρόνια στην Ελλάδα. Θα πρέπει να γίνει πρόβλεψη για αυτούς που έχουν Ελληνικό διαβατήριο με την τιμητική απόδοση. Πόσο πιθανό είναι;
Εγώ πιστεύω το ξαναλέω ότι τον Ολυμπιακό δεν τον συμφέρει ο Γκος να παίζει το καλοκαίρι και δεν θα δεχτεί.
Συμφωνώ, γι’αυτό και είπα για GA (gentlemen’s agreement που λένε και στα esports) και όχι κανόνα.

Γενικά πάντως όλο αυτό αφήνει μια περίεργη γεύση. Έχω γράψει αρκετά εδώ στο φόρουμ για να ξέρετε ότι δεν ασπάζομαι ιδέες περί ελληνικού dna και λοιπά φουστανελάτα. Παρ’όλα αυτά, οι διοργανώσεις μεταξύ εθνικών χωρών γινόταν κάτω από ένα συγκεκριμένο πλαίσιο: εμείς vs αυτοί. Αγωνιστικά πάντα, μην μπλέκουμε άλλες βούρτσες εδώ. Κερδίζει η εθνική και απλά θα χαρώ. Ούτε περηφάνια γιατί που δεν κατάφερα, ούτε κορώνες για το πόσο φανταστικοί είμαστε ως έθνος, ούτε μπούρδες για ανωτερότητα της φυλής.

Ευρωμπάσκετ, καλοκαιράκι, καφές με παγάκια, παίζουμε με Ιταλούς, τους έχουμε, πω φοβίζουν οι Σέρβοι, καλά τώρα ποια Γερμανία κλπ κλπ. Η «μισθοφορική» λογική που έχει αρχίσει να ισχύει, χαλάει λίγο αυτή την όμορφη (για μένα) αίσθηση. Αν δηλαδή με κάποιο μαγικό τρόπο φέρναμε τον Λεμπρόν Τζειμς να παίξει να κερδίζαμε Ευρωμπάσκετ, δεν νομίζω πως θα το χαιρόμουν και πολύ. Λίγο αδιάφορο θα με άφηνε.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary

chainsaw έγραψε:
Κυρ Απρ 06, 2025 1:23 pm
j-kidd13 έγραψε:
Κυρ Απρ 06, 2025 1:12 pm

Κανενα χατιρι δεν κανουνε, δεν μπορει ο Παναθηναικος,και καμια ομαδα, να απαγορευσει σε οποιονδηποτε αθλητη αν θα δεχτει να παρει διαβατηριο απο καποια αλλη χωρα.Δεν ειναι χατιρι του Αταμαν,αλλα οτι οι Τουρκοι σκανε στον Ναν 1 ζεστο μυριο.
Εκεί λοιπόν περιορίζεται η μαγκιά και η ελληνική ψυχη του dpg. :roll:
Προφανως.Μαγκια του που δεν θελει ελληνοποιηση.Τι τον ενδιαφερει αν ο Ναν παρει διαβατηριο απο την Ζουαζιλανδη πχ?

1
1 Εικόνα
BillyPao

allstar
Reactions: 2316
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Απρ 06, 2025 1:29 pm

tarp7 έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Απρ 05, 2025 10:03 pm

δυστυχως για εσας πιο πολλες πληροφοριες για τον οσφπ εχει το σδνα παρα οι ρεπορτερ του οσφπ :welcome:
Κι όλες έγκυρες ιδίως ο Μπούκουρας με τον παπατετοιο, απορώ που δ εν τους ζήτησαν από το BBC ακόμη. Προσωπικά το sdna το έχω χεσμ......
Πιο έγκυρο είναι το SDNA από δήθεν "αντικειμενικά" σάιτ (εδώ γελάμε) του τύπου SPORT24 κλπ. Μάλλον αυτό είναι που σε ενοχλεί.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 831

Κυρ Απρ 06, 2025 1:30 pm

j-kidd13 έγραψε:
prime7 έγραψε:
Κυρ Απρ 06, 2025 1:21 pm
Θα το πω όσο πιο απλά γίνεται. Σταματήστε να κράζετε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ. Κοιτάξτε την ομάδα σας. Έχω σταματήσει να μιλάω στο Forum με φιλάθλους του Παο αλλά το ξεφτιλιζετε. Τα χατίρια του Οσφπ και τα χατίρια του Οσφπ. Σας είπε η ομοσπονδία να κάνει τον Ναν Έλληνα ; Είπατε όχι ; Είπατε. Τέλος. Τα περί σας νοιάζει η Εθνική αφήστε τα αυτά. Το 8ο σας νοιάζει και να νικάει η ομάδα σας.
Ενω εσυ ας πουμε αδιαφορεις για το αν ο Ολυμπιακος παρει την ευρωλιγκα η το πρωταθλημα,και σε απασχολει το καλο της εθνικης μονο. :lol:
Ο Ολυμπιακός με νοιάζει πάνω απ' όλα. Ευθέως το λέω. Υπάρχει θέμα ; Χαίρομαι να νικάει η Εθνική αλλά την χαρά που μου δίνει ο Θρύλος δεν μου την δίνει η Εθνική.

1
1 Εικόνα
BillyPao

allstar

Κυρ Απρ 06, 2025 1:31 pm

prime7 έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Ο Ολυμπιακός με νοιάζει πάνω απ' όλα. Ευθέως το λέω. Υπάρχει θέμα ; Χαίρομαι να νικάει η Εθνική αλλά την χαρά που μου δίνει ο Θρύλος δεν μου την δίνει η Εθνική.
Δηλαδή να κερδίζει η ομάδα, και ας είναι με τη βοήθεια ανήθικων μεθόδων.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary

Κυρ Απρ 06, 2025 1:32 pm

prime7 έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Κανενα θεμα δεν υπαρχει, αλλα εσυ την λες για τους Παναθηναικους οτι δεν τους νοιαζει η εθνικη αλλα το 8ο και το να νικαει η ομαδα τους.Ο,τι ακριβως πιστευεις και εσυ δηλαδη.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague

Κυρ Απρ 06, 2025 1:33 pm

BillyPao έγραψε:
prime7 έγραψε:

Σοβαρά τώρα ; Μιλάμε για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΌ. Η Ευρωλίγκα είναι δίκαιη ; Που έχει ομάδες με κλειστά συμβόλαια και όχι ομάδες που θα έπρεπε να προκρίνονται από τα πρωταθλήματα τους; Ρε τι ψάχνετε ; Οι πρόεδροι των ομάδων μας είναι αλήτες και ανήθικοι οι ίδιοι. Τι περιμένετε δλδ να κάνουν ;;;

0
BillyPao

allstar

Κυρ Απρ 06, 2025 1:37 pm

prime7 έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Σοβαρά τώρα ; Μιλάμε για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΌ. Η Ευρωλίγκα είναι δίκαιη ; Που έχει ομάδες με κλειστά συμβόλαια και όχι ομάδες που θα έπρεπε να προκρίνονται από τα πρωταθλήματα τους; Ρε τι ψάχνετε ; Οι πρόεδροι των ομάδων μας είναι αλήτες και ανήθικοι οι ίδιοι. Τι περιμένετε δλδ να κάνουν ;;;
Στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχει περιορισμός ξένων. Στο πρωτάθλημα ήδη παίζετε με 7 ξένους στην ουσία, αν φτάσετε να παίζετε με 8 έναντι 6 εσένα θα σου φαίνεται ηθικό;

0
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1731
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Απρ 06, 2025 1:38 pm

brandon_roy έγραψε:
Σάβ Απρ 05, 2025 11:20 pm
Reaper έγραψε:
Σάβ Απρ 05, 2025 10:54 pm
Αφου εχουμε αποφασισει να παμε σε αυτο το δρομο, γιατι δεν βρισκουμε καποιον που να σουταρει με 50% για να παιζει στην ιδια 5αδα με τον Γιαννη;

Ο Γουοκαπ, ο Γκος κλπ. ειναι εντελως αναξιοπιστοι σουτερ.

Η καλη 5αδα της Εθνικης χρειαζεται καποιον που να μη μπορει να τον αφησει να σουταρει ο αντιπαλος, σαν τον Βεζενκοφ ή τον Πιτερς στον Ολυμπιακο.

Επειδή ο σκοπός είναι να βολευτεί ο ΟΣΦΠ, όχι να δυναμώσει η Εθνική.
Μπορει να δοθει διαβαστηριο στον Πιτερς τοτε.

Δεδομενου βεβαια οτι προταθηκε στον Γκραντ να παρει το διαβατηριο (συμφωνα με ρεπορταζ site Γιαννακοπουλου), μαλλον δεν πολυϊσχυει αυτο που λες...

0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 871

Κυρ Απρ 06, 2025 1:39 pm

j-kidd13 έγραψε:
chainsaw έγραψε:
Κυρ Απρ 06, 2025 1:23 pm

Εκεί λοιπόν περιορίζεται η μαγκιά και η ελληνική ψυχη του dpg. :roll:
Προφανως.Μαγκια του που δεν θελει ελληνοποιηση.Τι τον ενδιαφερει αν ο Ναν παρει διαβατηριο απο την Ζουαζιλανδη πχ?
Αφού είναι Τουρκοφάγος ρε ο πρόεδρος! Έτσι μας λέει

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague

Κυρ Απρ 06, 2025 1:42 pm

BillyPao έγραψε:
prime7 έγραψε:

Στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχει περιορισμός ξένων. Στο πρωτάθλημα ήδη παίζετε με 7 ξένους στην ουσία, αν φτάσετε να παίζετε με 8 έναντι 6 εσένα θα σου φαίνεται ηθικό;
Ρε Βασίλη τι δεν καταλαβαίνεις. Μιλάμε για επιχειρηματίες. Εμείς τα βλέπουμε ρομαντικά. Το συμφέρον τους κοιτάνε. Ποια ηθική. Στις επιχειρήσεις τους τι νομίζεις ότι κάνουν?Βάζουν ανθρώπους να δουλεύουν υπερωρίες για 800 ευρώ όπως όλους τους σύγχρονους Έλληνες -σκλάβους και θα τους νοιάζει η ηθική του αν ο Γκος/Ναν γίνουν Έλληνες ? Μόνο το ΣΥΜΦΕΡΟΝ τους νοιάζει. Έτσι έβγαλαν λεφτά.

1
1 Εικόνα
BillyPao

allstar

Κυρ Απρ 06, 2025 1:46 pm

prime7 έγραψε:
Κυρ Απρ 06, 2025 1:42 pm
BillyPao έγραψε:

Ρε Βασίλη τι δεν καταλαβαίνεις. Μιλάμε για επιχειρηματίες. Εμείς τα βλέπουμε ρομαντικά. Το συμφέρον τους κοιτάνε. Ποια ηθική. Στις επιχειρήσεις τους τι νομίζεις ότι κάνουν?Βάζουν ανθρώπους να δουλεύουν υπερωρίες για 800 ευρώ όπως όλους τους σύγχρονους Έλληνες -σκλάβους και θα τους νοιάζει η ηθική του αν ο Γκος/Ναν γίνουν Έλληνες ? Μόνο το ΣΥΜΦΕΡΟΝ τους νοιάζει. Έτσι έβγαλαν λεφτά.
Ωραία λογική. Επειδή υπάρχει λαμογιά και αδικία παντού, πρέπει να μας φαίνεται εντάξει που υπάρχει και στον αθλητισμό.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Ανδρών”