Κάνει πολλά λάθη και κινείται σε μια δική του ταχύτητα, ανεξάρτητη από αυτή των υπολοίπων. Δεν ξέρω...Ώρες ώρες λες κάτι κάνει, και λίγο μετά αστοχίες, λάθη... Μετριότητα. Θα αναφέρω ξανά ότι είμαστε ομάδα του σχεδόν. Σχεδόν ομάδα, σχεδόν εύστοχοι, οι νέοι σχεδόν τα καταφέρνουν, όλα σχεδόν. Τίποτε απόλυτο και σίγουρο.forest79 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 30, 2024 1:08 amCoach Periklis έγραψε: ↑Τετ Οκτ 30, 2024 12:48 amο Φουρνιέ πάντως δεν ήταν καθόλου κακός και απόψε , στα μάτια μου πάντα . Ήταν όπως με ΠΑΟ φοβερά άστοχος στη συνάρτηση προσπάθειες/πόντοι αλλά σε όλα τα υπόλοιπα ήταν κομπλέ
δυο μόλις λάθη, βλέπει την πάσα , μαζεύει αμυντικούς πάνω του , ριμπάουντ καθάρισε
όταν καταφέρει να ενταχθεί και αρχίσει να λειτουργεί πιο "αυτόματα" πιστεύω θα δούμε καλύτερα ποσοστά και ακόμα καλύτερο court vision
Ο ΦΟΥΡΝΙΕΡ νομίζω ότι αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΟΣΦΠ ,είναι πολύ αδύναμος αμυντικά στις αλλαγές ,με το σώμα κάπως προσπαθεί δεν είναι τόσο κακός (τον περίμενα χειρότερο).
Είναι πολύ άστοχος έχοντας έως τώρα στην Ευρωλίγκα 20/55 σουτ (36,36% δίποντα τρίποντα FG) αν δεν κάνω λάθος το χειρότερο σε παίκτη Ευρωλίγκας με 20 λεπτά συμμετοχής και άνω.
Ενώ κάτι που δεν έχω δει να σχολιάζεται καθόλου κάνει πολλά λάθη ! Έχει 4 ασίστ για 9 λάθη σε 134,2 λεπτά συμμετοχής . (Ο Φαλ έχει βγάλει 15 ασίστ στο μισό χρόνο συμμετοχής απ ότι έχει ο Εβαν)
Επίσης όταν παίζει ΦΟΥΡΝΙΕΡ με ΒΕΖΕΝΚΟΒ μαζί η ομάδα χάνει αρκετά την αμυντική της ταυτότητα (που ήταν η βάση του ΟΣΦΠ έως και τη περσινή χρόνια).
Δεν ξέρω πως τον βλέπετε ως καλό παίκτη (με τις έως τώρα εμφανίσεις του) αν θα παίξει καλύτερα είναι άλλο θέμα ή αν έχει (που έχει) προοπτικές ,αλλά έως τώρα είναι μακράν ο χειρότερος παίκτης του ΟΣΦΠ στον αγωνιστικό χώρο.
Euroleague Round 6, Olympiacos Piraeus vs Real Madrid
Συντονιστής: Captains
- kite26
- Reactions: 1002
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
2
1
1

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Πολυ σωστα !!forest79 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 30, 2024 10:50 amΗ φάση ήταν απλή ρε παιδιά ,έδωσαν το φάουλ στη προσπάθεια του αλλά δεν μέτρησαν το καλάθι γιατί υπέπεσε σε βήματα στο τέλος της φάσης.SleeperMonk έγραψε: ↑Τετ Οκτ 30, 2024 10:09 am
Μου έπεσαν τα μαλλιά στην φάση αυτή. Νομίζω κανείς δεν κατάλαβε και έχω την εντύπωση, στην ροή του αγώνα, οτι ο ένας ref έδωσε βήματα. Φαντάζομαι είναι άλλη μια μεσοβέζικη απόφαση. Τώρα τι εξήγησαν στις δύο ομάδες, θα είχε πολύ ενδιαφέρον να το μάθουμε
Το φάουλ έγινε στο ξεκίνημα του μπασίματος το καλάθι το πέτυχε στο τέλος αφού υπέπεσε σε βηματα
Πολύ σωστή απόφαση και απλή
ΥΓ. Αλλά δεν πρέπει να γράφουμε για διαιτησία απ όσο γνωρίζω γιατί πολλές απορίες είχα και εγώ στο ντερμπι που δεν κατάλαβα αλλά το εσβησαν το ποστ μου![]()
Βηματα εγιναν μετα το φαουλ. Οπως επισης και το καλαθι μπηκε μετα τα βηματα...
Και οι αστειοι speaker της Nova χλευαζαν τους διαιτητες και καλα τι εφευρεση ηταν αυτη. Θα το ξαναπω ειναι παρα πολυ χαμηλο το επιπεδο τους απο τις γνωσεις μεχρι και τον τροπο περιγραφης
0
- coach blue
- Reactions: 1026
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 579
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχω λόγια να περιγράψω το respect που έχω γι αυτόν τον παίκτη. Το καλοκαίρι είδε να έρχονται στην θέση του, όχι ένας αλλά τρεις παίκτες! Είδε τον Κάνααν να αποχωρεί από την ομάδα με την λήξη του συμβολαίου του, όντας 33 χρόνων. Ο ίδιος βασίζει στα 34 και το κακοκαιρί λήγει το συμβόλαιο του. Όλοι πιστεύαμε ότι θα είναι μεταξύ πάγκου και εξέδρας φέτος. Ακόμα και ο coach πιστεύω για εκεί το πήγαινε. Παρολαυτα ο παίκτης μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια από τα φιλικά! Είναι μακράν από τον 2ο ο πιο X factor παίκτης μας μέχρι στιγμής στην σεζόν. Έχει κερδίσει επάξια τον χρόνο του και την αναβάθμιση του στο ροτεισον.ΤΑΣΟΣ7 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 30, 2024 12:04 amΕιναι τριαντατεσσαρων χρόνων,παίρνει το ένα τρίτο των λεφτων που περνούν οι άλλοι, παίζει πολύ λιγότερο από όλους και το καλοκαίρι πολλοί έλεγαν αν ειναι να αδειάσει λιγο το ροστερ να είναι αυτός που πρέπει να φύγει πρώτος.. Κούνια που μας κούναγε.. Ευτυχώς που ο κοουτσ δεν το διανοηθηκε καν...Ολυμπιακός και Μακισικ πάνε πακέτο και αυτό γιατί Ολυμπιακός σημαίνει ψυχη,σημαίνει ενότητα, σημαίνει πάνω από όλα η ομάδα,σημαίνει αγέλη...Ο Μακισικ είναι όλα αυτά στο έπακρο...Σήμερα ήρθε από τον πάγκο και έδειξε και στους συμπαίκτες τους αλλά και σε όλους όσους ασχολούνται με το άθλημα και γενικά με τον ομαδικο αθλητισμό πως όταν το πιστεύεις μπορείς να πάρεις ένα ματσ ακόμα και μόνος σου...,ακόμα και αν ο αντίπαλος είναι η βασίλισσα της Ευρώπης..Μακισικ respect...!!!
Ο Μπαρτζωκας έκανε χτες μια δήλωση που είναι μεγάλη αλήθεια. Όταν κάποιοι είναι χρόνια σε μια ομάδα έχουμε βαρεθεί τα πρόσωπα τους και να τους βλέπουμε (πχ. φουρτούνης στην μπάλα). Ο οπαδός θέλει πάντα το καινούργιο παίκτη, την ανανέωση, το κάτι διαφορετικό. Τώρα το καταλαβαίνω, ότι σε ένα βαθμό έχω βαρεθεί να βλέπω Ουόκαπ - Σακ - Παπ κτλ. Όμως, αυτοί είναι οι κολόνες της ομάδας μας. Αν θέλουν οι καινούργιοι γκάρντ ας ανταγωνιστούν τον Σακ και αν μπορούν ας κερδίσουν τον χρόνο τους.
Η Ρεάλ ήταν σε πολύ κακό βράδυ, σαν να μην την ενδιέφερε να διεκδικήσει το παιχνίδι. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Η νίκη είναι νίκη. Μια νίκη που ο σύλλογος είχε πολύ μεγάλη ανάγκη. Με Μπάρτσα θα είναι πολύ πιο δύσκολο, αλλά η ψυχολογία που πήραμε από χτες θα μας δώσει φτερά.
Στα του παιχνιδιού έχω να πω τα εξής:
1. Μου έκανε πολύ θετική εντύπωση ο Βιλτόζα σε ένα ταιμ ουτ. Ενώ είχε 3 φουλ και ήξερε ότι δεν θα ξαναμπεί, καθόταν πάνω από τον coach και προσπαθούσε να καταλάβει τις εντολές που έδινε. Από τους παγκίτες μόνο τον Βιλτόζα και τον Παπ είδα. Ο Βιλτόζα μπορεί να αργήσει αλλά θα παίξει μπασκετάρα στην ομάδα.
2. Ο Πίτερς γαμώτο είναι πολύ αδικημένος και στεναχωριέμαι. Ίσως ο Μπαρτζωκας πρέπει να αλλάξει λίγο την διαχείριση με Σάσα. Να το κάνει όπως ο Άταμαν με Ναν. Όταν δεν έχει ρυθμό να τον πετάξει έξω για 1-2 λεπτά να πάρει καμία ανάσα και να ξεθολώσει, πάρα να τον έχει μέσα συνεχόμενα 17 λεπτά.
3. Έχω να δω τόσο μεγάλο παίκτη στην ομάδα μας από την εποχή του Σπανούλη. Για τον Φουρνιέ μιλάω ναι. Ο τύπος είναι σε άλλο level και θα παίξει κομβικό ρόλο για τις κούπες που θα πάρουμε φέτος. Οποιαδήποτε σύγκριση Φουρνιέ - Ναν είναι πολύ άδικη (ο ένας μόλις ήρθε, ο άλλος παίζει δεύτερη σεζόν στην Ευρωλίγκα). Το μόνο που με εκνευρίζει και, δυστυχώς, νομίζω ότι είχε και το ίδιο πρόβλημα στο NBA είναι αυτά τα εκνευρίστικα φλόατερς που χάνει. Θα αρχίσω να αναπολώ τα φλοατερς του Γκός. Θα πρέπει να κάτσει να το δουλέψει πολύ αυτό στις προπονήσεις και είναι επιτακτικό να βρει τρόπο να απειλήσει και μα δίποντο.
4. Ο Θωμάς θα πρέπει να γίνει πιο aggressive στην επίθεση. Μπορεί να σκοράρει όλο το βράδυ με αυτό το τύπου mid range σουτάκι που κάνει. Φτάνει κάτω από την ρακέτα και δεν τον μαρκάρει κάνεις γιατί όλοι περιμένουν ότι θα πασάρει. Άνετα 10-12 πόντους μπορεί να βάζει έτσι. Δεν χρειάζεται να βαράει τρίποντα.
5. Έτσι όπως είδα την ομάδα με την επιστροφή του Γκός, τελευταίοι στο ροτέισον έχουν μείνει ο Βιλτόζα με τον Ντόρσει. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα τους διαχειριστεί χωρίς να τους κάψει.
3
3

- golitog7
- Reactions: 1725
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ισχύει. Και μάλιστα έλεγε πόσο πολύ ταιριάζει με Φουρνιέ. Επειδή τον παρακολουθώ τακτικά ο τύπος είναι ο μοναδικός που πράγματι ξέρει πολύ μπάσκετ και δεν πουλάει παπά όπως όλα τα υπόλοιπα pod casts-μανιτάρια. Όποιος έχει χρόνο και θέλει να ανοίξει λίγο τους ορίζοντες του στο μπάσκετ ο Τζιμ είναι η μοναδική επιλογή.JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Οκτ 29, 2024 11:15 pmO Shaq ειναι ενας από τους καλύτερους 6ους παιχτες της διοργάνωσης. Επειδή συζητούσαμε και για μπασκετικους αναλυτές... ο πρώτος και ίσως ο μοναδικός που έλεγε πως ο McKissic είναι πολύ σημαντικός για τον φετινό ΟΣΦΠ λόγω της έλλειψης αθλητικοτητας του υπολοίπου ροστερ και πως δεν πρόκειται να χάσει τη θέση του από τους Dorsey & Vildoza ήταν ο Hoopfellas.
ΥΓ. Πρέπει να βρεθεί τρόπος να αξιοποιηθεί περισσότερο και ο Peters.
0
- golitog7
- Reactions: 1725
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Να σου θυμήσω ότι δεν είμαστε στα 90ς που υπήρχαν στην ευρώπη δυο ομάδες και οι υπόλοιποι ήταν τραχανοπλαγιάδες. Η Μπάγερν είναι πολύ καλή ομάδα, κέρδισε και την ρεαλ, κέρδισε χθες εκτός την Βίρτους σε ένα ματς ζωής και θανάτου για του ιταλούς και τον προπονητή τους και γενικά έχουν κερδίσει ΟΛΑ τα κλειστά παιχνίδια που παίξανε φέτος.kite26 έγραψε: ↑Τρί Οκτ 29, 2024 11:56 pmΠήγαμε και χάσαμε από την Μπάγερν. Αν είναι δυνατόν!! Ήμαρτον! Ρε ήμαρτον!kojito έγραψε: ↑Τρί Οκτ 29, 2024 11:54 pmΠάντως στο σενάριο που κάνουμε 2/2 με Μπαρτσελόνα και ΠΑΟ (λίγες πιθανότητες όμως όχι ανέφικτο), με ρεκόρ 5-3 θα είμαστε αρκετά καλά. Ακόμα και το 4-4 ίσως το λες εντάξει (μπορούσαμε και καλύτερα αλλά όχι και καταστροφή) με δεδομένο ότι θα έχουμε παίξει εκτός με Εφές, Φενέρ, ΠΑΟ και εντός με Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, μια πεντάδα αγώνων δηλαδή που και οι 3 νίκες επιτυχία θεωρούνται.
Καλώς ήρθες στην Euroleague του 2024 φίλε!
5
5

-
- Reactions: 1088
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ο φουρνιε δεν μπορει ολικα να κριθει τωρα και κακως κρινεται, αλλα εδω κρινεται ολη η ομαδα και προεξοφλειται η χρονιά...
Περιμενουν καποιοι ο Φουρνιε στο συγκεκριμενο χρονικο σημειο να ειναι ο Ναν της 2ης σεζον στον Παο ή ο Ναν ο περσινος οταν ειχε βρει ρυθμο και να τα σταζει απο παντου. θυμηθειτε λιγο ποτε αρχισε να ρολαρει ο Ναν περσι.και ποσα παιχνιδια ειχε και κεινος που δεν τα εβαζε.
Αλλα γενικοτερα η υπομονη και η σωστη αξιολογηση εχουν χαθει στην κριτικη της ομαδας. Αστοχες συγκρισεις συνεχως.
Ενας παικτης σαν τον Ναν ή τον Φουρνιε πιο γρηγορα θα φανει στο χιρο μπολ των γκαρντ του Αταμαν παρα σε ομαδα του Μπαρτζωκα. Ειναι λογικο.
Αγνοουμε οτι ο φουρνιε ακουει φουλ τον προπονητη και προσπαθει να ενταχθει στην φιλοσοφια του και δεν τον ενδιαφερει να βγει πρωτος σκορερ. Οση πιεση ασκειται στον μπαρτζωκα και στην ομαδα για αμεσα αποτελεσματα ασκειται και στον Φουρνιε που θελουμε να γαζωνει και τιποτα αλλο. Πρεμουρα κανονικη.
Εσεις θελετε φουρνιε πολυβολο και κοιτατε την στατιστικη του απο τον οκτωβριο και τον συγκρινετε και με τον Ναν που στο Παο ειχε και εχει ολη την ελευθερια του κοσμου.
Μπακαλιστικα μου φαινονται ολα αυτα και υπαρχει ξεκαθαρα ΝΑΝίαση.
ετσι λεγεται αυτη η παθηση. Ειναι οταν μας τρεχουν τα σαλια για τον Ναν και οτιδηποτε αλλο μας φαίνεται λιγο και ποταπο.
Εγω το εχω πει η Ευρωλιγκα του Παο αγωνιστικά δεν φτουραει μια η επιδραση της οσο η ζημια που εχει κανει στο ψυχολογικο κομματι.
Περιμενουν καποιοι ο Φουρνιε στο συγκεκριμενο χρονικο σημειο να ειναι ο Ναν της 2ης σεζον στον Παο ή ο Ναν ο περσινος οταν ειχε βρει ρυθμο και να τα σταζει απο παντου. θυμηθειτε λιγο ποτε αρχισε να ρολαρει ο Ναν περσι.και ποσα παιχνιδια ειχε και κεινος που δεν τα εβαζε.
Αλλα γενικοτερα η υπομονη και η σωστη αξιολογηση εχουν χαθει στην κριτικη της ομαδας. Αστοχες συγκρισεις συνεχως.
Ενας παικτης σαν τον Ναν ή τον Φουρνιε πιο γρηγορα θα φανει στο χιρο μπολ των γκαρντ του Αταμαν παρα σε ομαδα του Μπαρτζωκα. Ειναι λογικο.
Αγνοουμε οτι ο φουρνιε ακουει φουλ τον προπονητη και προσπαθει να ενταχθει στην φιλοσοφια του και δεν τον ενδιαφερει να βγει πρωτος σκορερ. Οση πιεση ασκειται στον μπαρτζωκα και στην ομαδα για αμεσα αποτελεσματα ασκειται και στον Φουρνιε που θελουμε να γαζωνει και τιποτα αλλο. Πρεμουρα κανονικη.
Εσεις θελετε φουρνιε πολυβολο και κοιτατε την στατιστικη του απο τον οκτωβριο και τον συγκρινετε και με τον Ναν που στο Παο ειχε και εχει ολη την ελευθερια του κοσμου.
Μπακαλιστικα μου φαινονται ολα αυτα και υπαρχει ξεκαθαρα ΝΑΝίαση.
ετσι λεγεται αυτη η παθηση. Ειναι οταν μας τρεχουν τα σαλια για τον Ναν και οτιδηποτε αλλο μας φαίνεται λιγο και ποταπο.
Εγω το εχω πει η Ευρωλιγκα του Παο αγωνιστικά δεν φτουραει μια η επιδραση της οσο η ζημια που εχει κανει στο ψυχολογικο κομματι.
3
3

Φίλε Σακ μοιράσαμε λεφτά χτεςshaq7 έγραψε: ↑Τρί Οκτ 29, 2024 7:08 pmNα δουμε και ο μιλου ποσο μπορει να παιξει γιατι ειναι ο μονος που μπορει να τα βαλει με ταβαρες και στις δυο ακρες του παρκε..Αν βγαλει ενα 20λ θα τον φορτωσει και με φαουλ..Για μενα παντως φουλ κομβικοι παικτες βιλντοζα μιλου απεναντι σε καμπατσο ταβαρες..Ο μουσα ειναι δεδομενο οτι θα μας ριξει 2-3τρ και 15π τουλαχιστον.
Αν ειναι κακος παλι ο γουοκαπ θα χρειαστει να βγει μπροστα ο γκος που χει να παιξει κανα μηνα..
τον μακισικ τον επαιξα και εγω οβερ 7.5..θα παιξει αρκετα λογικα ,το θεμα ειναι να μην τρωει ταπες απο ταβαρες ιμπακα..
1
1

- kite26
- Reactions: 1002
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι, άμα κάνεις τον Έντουαρντς να φαίνεται ένα κράμα MJ και White Chocolate, ομαδάρα θα σου φαίνεται η Μπάγερν. Όργια έκανε με εμάς, ήταν ασταμάτητος. Οκ, δεν είναι και κακός παίκτης, αλλά είπαμε.golitog7 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 30, 2024 11:10 amΝα σου θυμήσω ότι δεν είμαστε στα 90ς που υπήρχαν στην ευρώπη δυο ομάδες και οι υπόλοιποι ήταν τραχανοπλαγιάδες. Η Μπάγερν είναι πολύ καλή ομάδα, κέρδισε και την ρεαλ, κέρδισε χθες εκτός την Βίρτους σε ένα ματς ζωής και θανάτου για του ιταλούς και τον προπονητή τους και γενικά έχουν κερδίσει ΟΛΑ τα κλειστά παιχνίδια που παίξανε φέτος.
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 41
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και χτες 26 πόντους έβαλε , γενικά πάντως αν δεν σου αρέσει η ομάδα μπορείς να φτιάξεις ένα blog και να γκρινιάζεις απεριόριστα, εδώ είναι φόρουμ και εσύ από αυτά που που έχω διαβάσει μέχρι τώρα είσαι μέσα στην άρνηση.kite26 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 30, 2024 11:56 amΝαι, άμα κάνεις τον Έντουαρντς να φαίνεται ένα κράμα MJ και White Chocolate, ομαδάρα θα σου φαίνεται η Μπάγερν. Όργια έκανε με εμάς, ήταν ασταμάτητος. Οκ, δεν είναι και κακός παίκτης, αλλά είπαμε.golitog7 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 30, 2024 11:10 am
Να σου θυμήσω ότι δεν είμαστε στα 90ς που υπήρχαν στην ευρώπη δυο ομάδες και οι υπόλοιποι ήταν τραχανοπλαγιάδες. Η Μπάγερν είναι πολύ καλή ομάδα, κέρδισε και την ρεαλ, κέρδισε χθες εκτός την Βίρτους σε ένα ματς ζωής και θανάτου για του ιταλούς και τον προπονητή τους και γενικά έχουν κερδίσει ΟΛΑ τα κλειστά παιχνίδια που παίξανε φέτος.
Άμα σε χαλάει άστο ή τουλάχιστον μην δείχνεις σε τόσο μεγάλο βαθμό τα κόμπλεξ που κουβαλάς.
2
2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
- Μυστικό Αρκούδι
- Reactions: 169
- Αγαπημένος παίκτης: Τεόντοσιτς
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φίλε, καλό είναι να υπάρχουν και αρνητικοί και θετικοί και ουδέτεροι. Έτσι οι απόψεις μπαίνουν σε τριβή και βγαίνουν κάποια συμπεράσματα. Αν θες το φόρουμ να συμβαδίζει με τη δική σου οπτική, μπορείς και εσύ να φτιάξεις ένα blog στυλ olakokkina.since1925 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 30, 2024 12:12 pmΚαι χτες 26 πόντους έβαλε , γενικά πάντως αν δεν σου αρέσει η ομάδα μπορείς να φτιάξεις ένα blog και να γκρινιάζεις απεριόριστα, εδώ είναι φόρουμ και εσύ από αυτά που που έχω διαβάσει μέχρι τώρα είσαι μέσα στην άρνηση.
Άμα σε χαλάει άστο ή τουλάχιστον μην δείχνεις σε τόσο μεγάλο βαθμό τα κόμπλεξ που κουβαλάς.
0
-
- Reactions: 41
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο συγκεκριμένος και μερικοί είναι μονίμως αρνητικοί, όταν τα βλέπεις όλα αρνητικά σημαίνει ότι το ρημαδι το άθλημα ή κάτι στην ομάδα που υποστηρίζεις σε χαλάει άρα μπορείς να βγάλεις τα απωθημένα σου σε σόλο φάση.Μυστικό Αρκούδι έγραψε: ↑Τετ Οκτ 30, 2024 12:16 pmΦίλε, καλό είναι να υπάρχουν και αρνητικοί και θετικοί και ουδέτεροι. Έτσι οι απόψεις μπαίνουν σε τριβή και βγαίνουν κάποια συμπεράσματα. Αν θες το φόρουμ να συμβαδίζει με τη δική σου οπτική, μπορείς και εσύ να φτιάξεις ένα blog στυλ olakokkina.since1925 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 30, 2024 12:12 pm
Και χτες 26 πόντους έβαλε , γενικά πάντως αν δεν σου αρέσει η ομάδα μπορείς να φτιάξεις ένα blog και να γκρινιάζεις απεριόριστα, εδώ είναι φόρουμ και εσύ από αυτά που που έχω διαβάσει μέχρι τώρα είσαι μέσα στην άρνηση.
Τώρα βέβαια μερικούς σας ενόχλησε η χτεσινή νίκη και η στήριξη του κόσμου στον coach και ακόμα περισσότερο οι δηλώσεις του προπονητή και μερικών παικτών.
0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
-
- Reactions: 1445
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ντόρσι,Βιλντόζα κυρίως και μετά Γκος είναι παίχτες που μπορούν να γράψουν 10 πόντους σε παιχνίδι. Οι δύο πρώτοι και παραπάνω. Όταν αυτοί αρχίσουν να σκοράρουν τότε θα δούμε το πραγματικό ταβάνι της ομάδας. Πιστεύω είναι πολύ υψηλό. Πρέπει όμως κάποια στιγμή να ξυπνήσουν. Αυτό θα γίνει μέσα από τις προπονήσεις και τα φαινομενικά εύκολα ματς του πρωταθλήματος κυρίως.. Στα ματς Α1 μπορούν να γράφουν άνετα 10+ πόντους Ντόρσι και Βιλντόζα από άποψη ποιότητας. Πρέπει να δωθεί κάποια ελευθερία να σκοράρουν, να παίρνουν προσπάθειες. Δεν είναι χτεσινοί παίχτες, έχουμε δει στην πορείας τους στην Ευρώπη αρκετά πραγματάκια για το τι μπορούν να κάνουν.
2
2

O Φουρνιέ είναι ένας πολύ καλός παίκτης, όπως φαίνεται από την καριέρα του. Σαφώς δεν είναι στιλ ναν σε καμιά περίπτωση, είναι τρομερός σουτέρ, τα τελευταία χρόνια στο ΝΒΑ ήταν σε πτώση, σε μας πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει και θ ανεβάσει την απόδοση του. Το καλοκαίρι σχεδόν όλοι θεωρούσαμε ότι οι ομάδα πρέπει να πάρει έναν παίκτη σαν τον ναν και ίσως οι περισσότεροι περίμεναν ότι ο φουρνιέ ήταν του στιλ ναν ή κοντα σ αυτό . Γι αυτό υπάρχει αρκετή γκρίνια για την απόδοση του, που ως ένα βαθμό είναι δικαιολογημένη τουλάχιστον ως προς τις πρωτοβουλίες που παίρνει μέσα στον αγώνα .
0
- Μυστικό Αρκούδι
- Reactions: 169
- Αγαπημένος παίκτης: Τεόντοσιτς
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0