EuroLeague Final Four KAUNAS 2023

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Μάιος 15, 2023 9:25 pm

lefpan έγραψε:
Δευ Μάιος 15, 2023 9:09 pm
assistant77 έγραψε:
Δευ Μάιος 15, 2023 1:58 pm

ΥΓ 2 εγω παντως δεν ειμαι μαλλον τοσο τιμιος....δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση να παω ποτε εφορευτικη......αν ηθελα να περασω 16+ωρες απ τη ζωη μου σ ενα εκλογικο κεντρο εχω πολλους δικηγορους φιλους που δινουν 120 ευρω στο βοηθο τους που υπογραμμιζει με το χαρακα τα ονοματα..........
Τα 120 ευρώ στον γραμματέα τα δίνει το κράτος (960 στον δικαστικό αντιπρόσωπο και 120 στον γραμματέα). Δεν ξέρω αν εννοείς ότι ο δικηγόρος δίνει και αυτός άλλα 120 ευρώ στον γραμματέα (καμιά φορά γίνεται και αυτό).
Η δουλειά του γραμματέα δεν είναι απλώς να υπογραμμίζει με το χάρακα. Κάνει και άλλα πολλά πράγματα που δεν φαίνονται στην στατιστική!!!
Έχει πολλή δουλειά το Σάββατο για να γραφτούν όλα τα ονόματα όλων των υποψηφίων εις τετραπλούν (ή να κολληθούν προεκτυπωμένες καταστάσεις, που και αυτό είναι άλλο μανίκι). Επίσης, πρέπει να συμμετέχει στην καταμέτρηση και στην συμπλήρωση των πρακτικών με τους σταυρούς που έλαβε ο καθένας. Μιλάμε για πολλή δουλειά.
Ο γραμματέας, τουλάχιστον κουτσοπληρώνεται.
Οι άμοιροι της εφορευτικής επιτροπής πάνε τσάμπα. Πάντως, εγώ σε όλες τις εκλογές που έχω διοριστεί, έχω πέσει σε πολύ ευσυνείδητα παιδιά που βοηθάνε χωρίς γκρίνιες. Στο τέλος, κάτι δίνεις και σε αυτούς από τα δικά σου (ειδικά αν είναι γάτοι/ες και βοηθήσουν την κατάσταση).
Φυσικα και το κρατος τα δινει ,δεν εννοουσα κατι αλλο........ο δικηγορος ομως επιλεγει ποιον θα παρει.......οσο για τη δυσκολια του πραγματος εχω αδελφικη φιλη(που εχει κουμπαρο δικηγορο) που δε χανει εκλογες με τιποτα......δε μου εχει πει ποτε΄΄θα μου βγει η πιστη αναποδα αλλα πρεπει να παω΄΄......ο κοσμος βγαζει δυσκολα 120 ευρω στη συγχρονη Ελλαδα......

0
Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1470
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μάιος 15, 2023 9:53 pm

Θυμήθηκα παλιότερες εκλογές που είχαμε κάνει πολ εδώ και βγάλαμε κυβέρνηση Ανταρσία

4
1 Εικόνα 3 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 1987

Δευ Μάιος 15, 2023 10:47 pm

assistant77 έγραψε:
Δευ Μάιος 15, 2023 1:58 pm
fotis vlachopoulos έγραψε:
Δευ Μάιος 15, 2023 1:18 pm

αδερφε χαρτι βγαζω απο μονος μου αν θελω ,εχω μονοεδρικο φαρμακειο οποτε ειμαι on call 24/7 απλα σκεφτομαι οτι θα χωσω καποιον αλλο στη θεση μου και δεν μου κανει καρδια να το κανω . δεν θα με ενοχλουσε τοσο πολυ αν δεν ηταν η 7η συνεχομενη φορα που "κληρωνομαι " για εφ. επιτροπη . τεσπα θα το δω μαλλον απο κινητο αν εχει καποιος να μου προτεινει κανενα σαιτ safe ας στειλει pm.
Φιλε αυτο ειναι τιμιο που λες και σε τιμα αλλα ετσι διαιωνιζεται μια αρρωστη κατασταση.........δεν καταλαβαινω γιατι να παει καποιος δωρεαν που δουλευει 6 10ωρα τη βδομαδα και περιμενει μια Κυριακη να ξεκουραστει και να την αφιερωσει στην οικογενεια του και να μη δωσουν ενα 100ρικο στους δημοσιους υπαλληλους να πανε εφορευτικη........το κοστος ειναι ευτελες μπροστα στα 100δες εκατομμυρια που σκορπανε για τις προεκλογικες καμπανιες.......

ΥΓ παρεπιπτοντως οι δημοσιοι υπαλληλοι (το ξερω γιατι ειχαν καλεσει τη γυναικα μου που ειναι δασκαλα )απαλασσονται απ αυτην την υποχρεωση.....
ΥΓ 2 εγω παντως δεν ειμαι μαλλον τοσο τιμιος....δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση να παω ποτε εφορευτικη......αν ηθελα να περασω 16+ωρες απ τη ζωη μου σ ενα εκλογικο κεντρο εχω πολλους δικηγορους φιλους που δινουν 120 ευρω στο βοηθο τους που υπογραμμιζει με το χαρακα τα ονοματα..........
ΥΓ 3 οσον αφορα το site αν δεν εχεις euroleague tv που ειναι η καλυτερη λυση τοτε αυτο που θα σου προτεινα ειναι το sportushub.stream.....
Οι υπάλληλοι των δήμων δεν μπορούν να μπουν γιατί ασχολούνται με τη μετάδοση αποτελεσμάτων και τη οργάνωση των εκλογών..
Συμφωνώ και εγω ότι πρέπει και η εφορευτική να πληρώνετε, μπορούν να βάζουν και ανέργους η φοιτητές

0
Redoctor_33

senior
Reactions: 259

Δευ Μάιος 15, 2023 11:08 pm

εξελίξεις στο μέτωπο final4

Είχαμε περιέλθει σένα τέλμα.
Οι Λιθουανοί ήθελαν 1,5 νεφρό για διαμονή στο Κάουνας. Το ταξίδι με αμάξι 5 ώρες φανταζε βασανιστικό μόνος. Οι σκέψεις να χαθεί ο ημιτελικός είχαν πολλαπλασιαστει
Μέχρι που το πρωί με πήρε ένας συνφανταρος συνάδερφος και αποφασίσαμε στα καπάκια να συνταξιδεψουμε. Άμεσα το κόστος μειώθηκε και τα logistics έγιναν πολύ πιο ευκολα

0. Άδεια απτή δουλειά X
1. 1ο Αεροπορικό ✓
2. Mεταφορα Κάουνας Χ (ενοικίαση από Βαρσοβία)
3. Εισιτήριο ημιτελικού Χ
4. Διαμονή Χ (λογικά στα περίχωρα του Κάουνας. Thanks Antanas)
5. Εισιτήριο τελικού Χ
6. 4στερος ?
7. Επιστροφή σε αεροδρόμιο αναχώρησης Χ
8. Πτήση επιστροφής ✓ (πρωί από Βαρσοβία μέσω Λάρνακας) μετά από νυχτερινή οδήγηση επίσης οριακή

ΕΡΧΟΜΑCTE

Φανελα Mckissic και από μέσα ΣΦΙΝΑΣΚΑΠΑ

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Δευ Μάιος 15, 2023 11:14 pm

berry έγραψε:
Δευ Μάιος 15, 2023 9:53 pm
Θυμήθηκα παλιότερες εκλογές που είχαμε κάνει πολ εδώ και βγάλαμε κυβέρνηση Ανταρσία
Καλή φάση, να το επαναλάβουμε. Θα αρχίσουμε να λέμε και ποιο κόμμα είναι καλύτερο , ποιο έχει τους περισσότερους τίτλους-κούπες, αν το ΣΕΦ κάνει για κεντρική ομιλία ή είναι μακριά οι κερκίδες ή αν ο Μπαρτζώκας θα έκανε ανασχηματισμό με το εξελάκι κτλ.... Θα ζήσουμε θειικές στιγμές.

1
1 Εικόνα
Antanas

Reactions: 7
Αγαπημένη ομάδα: Zalgiris

Τρί Μάιος 16, 2023 7:51 am

Hello everybody

I'm really happy that more Olympiacos fans are coming to Kaunas,

I got some question in case or transport and accommodation

If you decide to travel to Ryga or Warsaw there is a lot of option in case of busses to travel to Kaunas

https://www.flixbus.co.uk/?_sp=6d543770 ... ICEALw_wcB

https://ecolines.net/international/en

https://luxexpress.eu/en/routes/warsaw-kaunas/

https://www.eurolines.lt/en

In case of accommodation

Vilnius is expensive option - capital with good transportation lines, a lot activities and etc. travel from Vilnius to Kaunas takes around 1,5 hours and cost about 8-10 eur.

Jonava is cheap option - quite good and comfortable place 30 km from Kaunas, small city with lower prices.

Btw about tickets, prices are doping down fast, there is a lot of Lithuanian who bought a lot tickets and now drooping prices because of the time and demand. Still take care of scammers.

Have a nice day

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3328
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τρί Μάιος 16, 2023 8:50 am

Redoctor_33 έγραψε:
Δευ Μάιος 15, 2023 11:08 pm
εξελίξεις στο μέτωπο final4

Είχαμε περιέλθει σένα τέλμα.
Οι Λιθουανοί ήθελαν 1,5 νεφρό για διαμονή στο Κάουνας. Το ταξίδι με αμάξι 5 ώρες φανταζε βασανιστικό μόνος. Οι σκέψεις να χαθεί ο ημιτελικός είχαν πολλαπλασιαστει
Μέχρι που το πρωί με πήρε ένας συνφανταρος συνάδερφος και αποφασίσαμε στα καπάκια να συνταξιδεψουμε. Άμεσα το κόστος μειώθηκε και τα logistics έγιναν πολύ πιο ευκολα

0. Άδεια απτή δουλειά X
1. 1ο Αεροπορικό ✓
2. Mεταφορα Κάουνας Χ (ενοικίαση από Βαρσοβία)
3. Εισιτήριο ημιτελικού Χ
4. Διαμονή Χ (λογικά στα περίχωρα του Κάουνας. Thanks Antanas)
5. Εισιτήριο τελικού Χ
6. 4στερος ?
7. Επιστροφή σε αεροδρόμιο αναχώρησης Χ
8. Πτήση επιστροφής ✓ (πρωί από Βαρσοβία μέσω Λάρνακας) μετά από νυχτερινή οδήγηση επίσης οριακή

ΕΡΧΟΜΑCTE

Φανελα Mckissic και από μέσα ΣΦΙΝΑΣΚΑΠΑ
Αν το δούμε λίγο απαισιόδοξα βέβαια παίζει να σε:
1. Απολύσουν από την δουλειά επειδή έφυγες χωρίς άδεια.
2. Να μην βρείτε κάπου ...μέσα να μείνετε.(ευτυχώς είναι καλοκαίρι, να έχετε μαζί σας...υπνόσακο και υπόστρωμα), το διαμονή στα περίχωρα συνεχίζει να ισχύει.
3. Να μην βρείτε εισιτήρια ημιτελικού
4. Να μην έχετε βρει ακόμα κάπου να μείνετε (πιστεύω να μην πετάξετε τον υπνόσακο)
5. Να μην βρείτε εισιτήρια για τον τελικό
6. Να μείνουμε 3στεροι (το χειρότερο από όλα για εμάς, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα συμπάσχουμε και για σας)
7 Να χάσετε την πτήση επιστροφής το εισιτήριο να μην μεταφέρεται και να έχετε ξεμείνει από λεφτά (το google maps με περπάτημα το δείχνει γύρω στις 16 μέρες, ελπίζω να είστε σε καλή φυσική κατάσταση)

Εννοείται πως είναι καθαρά χιουμοριστικό αφού δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί το ...6.
:P

2
2 Εικόνα
Dlolo

Reactions: 0

Τρί Μάιος 16, 2023 2:35 pm

Καλήμερα. Βρίσκω εισιτήρια μόνο στο viagogo που είναι σαιτ μεταπώλησης. Το έχει χρησιμοποιήσει κανένας για να αγοράσει ρώτα ή στο παρελθόν? Γιατί βλέπω πουλάει ξεχωριστά εισιτήρια για ημιτελικό και τελικό.

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1733
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Μάιος 16, 2023 5:33 pm

Πολλή ησυχία έχει πέσει στο γκρουπ. Να υποθέσω ότι στίβετε το μυαλό σας για να βρείτε πως θα περιορίσουμε τα τρία πυραυλοκίνητα γκαρντ της Μονακό, ε;

Ε λοιπόν σας έχω τη λύση. Στην πρώτη φάση θα κάνει ο Λάρυ ένα τάκλιν στον αστράγαλο του Οκόμπο και στη δεύτερη ο Λούντζης ένα αντίστοιχο στον Λόιντ. Άλλη λύση δεν υπάρχει.

Πέρα από την πλάκα πολύ δύσκολα τα πράγματα με την περιφέρεια τους. Είναι και τρεις ρε φίλε, ποιον να πρωτοκλείσεις. Μία πεντάδα με Σλούκα, Μακκίσικ, Παπ, Βεζένκοφ, Φαλ πιστεύω θα τους παντρώσει κάπως και είναι και λειτουργική μπροστά. Ελπίζω να είναι σε καλή μέρα απ έξω οι Μακκίσικ και Παπ, είναι κομβικής σημασίας.
Αν μας απενεργοποιήσουν τον Σάσα με τον σούπερ αμυντικό Μπράουν ή Μονέκε θα ρίσκαρα με Σλούκα, Γουόκαπ, Μακκίσικ, Παπ και Μπλακ. Πολύ σκληρή πεντάδα και δεν νομίζω να έχει τοσο μεγάλο πρόβλημα στο 4-5 μιας και τα 4αρια τους ενώ δαγκώνουν πίσω μπροστά είναι λίγο ξυλοκόποι (Ο Μπράουν έχει βάλει όλα κ όλα 3 τρίποντα στη σεζόν, Ο Μονέκε δεν έχει βάλει κανένα). Σ' αυτήν την περίπτωση μάλιστα θα έδινα εντολή στον παίκτη που μαρκάρει τον Μπράουν ή τον Μονέκε να κλείνει επιδεικτικά μέσα δίνοντας τους απλόχερα το σουτ (τουλάχιστον αρχικά) έτσι ώστε να μειώσουμε τους διαδρόμους προς το καλάθι. Είναι πολύ δυνατοί στο 1vs1, δεν πρέπει να τους αφήσουμε επουδενί να πάνε προς το καλάθι ενώ θωρακίζεις έτσι και το ριμπάουντ. Αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και τα τεσάρια τους τα βάλουν βλέπουμε.

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 947

Τρί Μάιος 16, 2023 5:55 pm

Conan1982 έγραψε:
Δευ Μάιος 15, 2023 1:32 pm
fotis vlachopoulos έγραψε:
Δευ Μάιος 15, 2023 1:18 pm

αδερφε χαρτι βγαζω απο μονος μου αν θελω ,εχω μονοεδρικο φαρμακειο οποτε ειμαι on call 24/7 απλα σκεφτομαι οτι θα χωσω καποιον αλλο στη θεση μου και δεν μου κανει καρδια να το κανω . δεν θα με ενοχλουσε τοσο πολυ αν δεν ηταν η 7η συνεχομενη φορα που "κληρωνομαι " για εφ. επιτροπη . τεσπα θα το δω μαλλον απο κινητο αν εχει καποιος να μου προτεινει κανενα σαιτ safe ας στειλει pm.
Άρα ψηφίζεις σε χωριό; Συνήθως στα χωριά όσοι είναι Εφορευτική επιτροπή πάνε. Είναι εύκολες αυτές οι εκλογές, ούτε διπλές, ούτε τριπλές, ούτε τοπικά, συνεννοήσου με τα άλλα μέλη να το πάτε βάρδια, Απ' το πρωί εσύ και κατά το απογευματάκι φεύγεις και έρχεται ο άλλος, δεν πρόκειται να τραβήξει και πολύ. Αν ο δικαστικός αντιπρόσωπος έχει και βοηθό δεν νομίζω να έχει θέμα.
φοινικας Συρου γκουγκλαρε το θα δεις και το φαρμακειο μου πρωτη μουρη . ευελπιστω σε καλη συννενοηση μεταξυ μελων αλλα στην τελικη φιλε μου ας σηκωσουμε την κουπα και ας μην το δω live . η ομαδα πανω απο ολα .

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5644
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Μάιος 16, 2023 5:58 pm

Δεν λεω καλη ομαδα η μονακο και οντως εχει 3 γκαρντ πυραυλοκινητα τα οποια ομως παιζουν hero ball ,αμυνα με τα ματια και χωρις καμια εμπειρια απο φ4..ο οκομπο εντωμεταξυ αν δεν κανω λαθος δεν σταυρωσε 3ποντο σε ολα τα πλει οφ..
Δεν εχουν το μεγεθος να μας περιορισουν την κυκλοφορια ,δεν εχουν παικτη να ματσαρει τον φαλ και μπραουν ντιαλο δεν βαζουν 3ποντο ουτε με αιτηση στο ΙΚΑ.

Ο φαλ θα ειναι ο παικτης κλειδι για μενα μιας και θα χρειαστει να παιξει πολυ,με αυτον μεσα ουτε μπουκες θα μπορουν να κανουν αλλα και στην επιθεση θα εχουμε ευκολους ποντους.(αν ειναι ευστοχος και δεν τα χανει απο κατω)

Γουοκαπ επισης το ιδιο σημαντικος,πρεπει να κυνηγαει τον τζειμς αλλα και να του επιτιθεται για ευκολα καλαθια μιας και απλα θα τον κοιταει,οπως στα περσινα παιχνιδια.

Απο εκει και περα σιγουρα θα χρειαστει να ειναι σε καλη μερα και ο σλουκας που ειναι ο ηγετης μας,ο βεζε που θα χει δυσκολο εργο απεναντι σε σκυλια του πολεμου αλλα και ο παπ που οποτε ειναι θετικος μπροστα και πισω δεν χανουμε ποτε.. Πιστευω και ο σακ θα κανει πανηγυρι απεναντι σε τετοια γκαρντ.

Αρα για μενα η μονακο πρεπει να αγχωνεται πως θα μας αντιμετωπισει και οχι εμεις..Αν βρεθουμε στην μερα μας δεν εχουμε κανενα αντιπαλο και θα εχουμε και 5χιλ κοσμο στην κερκιδα.

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Μάιος 16, 2023 7:03 pm

shaq7 έγραψε:
Δεν λεω καλη ομαδα η μονακο και οντως εχει 3 γκαρντ πυραυλοκινητα τα οποια ομως παιζουν hero ball ,αμυνα με τα ματια και χωρις καμια εμπειρια απο φ4..ο οκομπο εντωμεταξυ αν δεν κανω λαθος δεν σταυρωσε 3ποντο σε ολα τα πλει οφ..
Δεν εχουν το μεγεθος να μας περιορισουν την κυκλοφορια ,δεν εχουν παικτη να ματσαρει τον φαλ και μπραουν ντιαλο δεν βαζουν 3ποντο ουτε με αιτηση στο ΙΚΑ.

Ο φαλ θα ειναι ο παικτης κλειδι για μενα μιας και θα χρειαστει να παιξει πολυ,με αυτον μεσα ουτε μπουκες θα μπορουν να κανουν αλλα και στην επιθεση θα εχουμε ευκολους ποντους.(αν ειναι ευστοχος και δεν τα χανει απο κατω)

Γουοκαπ επισης το ιδιο σημαντικος,πρεπει να κυνηγαει τον τζειμς αλλα και να του επιτιθεται για ευκολα καλαθια μιας και απλα θα τον κοιταει,οπως στα περσινα παιχνιδια.

Απο εκει και περα σιγουρα θα χρειαστει να ειναι σε καλη μερα και ο σλουκας που ειναι ο ηγετης μας,ο βεζε που θα χει δυσκολο εργο απεναντι σε σκυλια του πολεμου αλλα και ο παπ που οποτε ειναι θετικος μπροστα και πισω δεν χανουμε ποτε.. Πιστευω και ο σακ θα κανει πανηγυρι απεναντι σε τετοια γκαρντ.

Αρα για μενα η μονακο πρεπει να αγχωνεται πως θα μας αντιμετωπισει και οχι εμεις..Αν βρεθουμε στην μερα μας δεν εχουμε κανενα αντιπαλο και θα εχουμε και 5χιλ κοσμο στην κερκιδα.
Λιγο διαφωνω με την αμυνα των σταρ τους.......ο Λοιντ ειναι σιγουρα καλος αμυντικος και ο Τζειμς οταν θελει(που σε ματς σαν αυτο θα θελει)δεν τον περνας με τιποτα........οκ ο Οκομπο ειναι λιγο μαυρη τρυπα αλλα μεχρι εκει ....για μενα.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5644
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Μάιος 16, 2023 7:13 pm

assistant77 έγραψε:
Τρί Μάιος 16, 2023 7:03 pm
shaq7 έγραψε:

Λιγο διαφωνω με την αμυνα των σταρ τους.......ο Λοιντ ειναι σιγουρα καλος αμυντικος και ο Τζειμς οταν θελει(που σε ματς σαν αυτο θα θελει)δεν τον περνας με τιποτα........οκ ο Οκομπο ειναι λιγο μαυρη τρυπα αλλα μεχρι εκει ....για μενα.
περσι στα πλειοφ η φετος γιατι δεν ηθελε δηλαδη ? και γιατι να θελει τωρα? μετα με τι δυναμεις θα παιζει επιθεση να βγει ο MVP? :D εγω τελευταια φορα που τον εχω δει τον τζειμς να παιζει αμυνα ηταν κατι τελικοι παο ολυμπιακος :lol:

και για λοιντ διαφωνω οτι ειναι καλος,αλλο να πιεζει την μπαλα που και που,μεχρι και ο κανααν καλυτερος αμυντικος ειναι.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3328
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τρί Μάιος 16, 2023 7:34 pm

Η Ρεάλ κατά πάσα πιθανότητα θα είναι χωρίς και τον Πουαριέ στο Φ4. Έχει βέβαια μεγάλο βάθος στο ρόστερ για να καλύψει τις απουσίες των Ντεκ και Γιαμποσελέ αλλά για τον Ταβάρες θα είναι πολύ δύσκολο απέναντι στην Μπάρτσα που έχει μεγάλα κορμιά να ρίξει πάνω του,

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τρί Μάιος 16, 2023 7:58 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Μάιος 16, 2023 7:34 pm
Η Ρεάλ κατά πάσα πιθανότητα θα είναι χωρίς και τον Πουαριέ στο Φ4. Έχει βέβαια μεγάλο βάθος στο ρόστερ για να καλύψει τις απουσίες των Ντεκ και Γιαμποσελέ αλλά για τον Ταβάρες θα είναι πολύ δύσκολο απέναντι στην Μπάρτσα που έχει μεγάλα κορμιά να ρίξει πάνω του,
Ισχύει, σημαντική απώλεια, ειδικά απέναντι στην ομάδα που παίζει το πιο στοχευμένο μπάσκετ από όλες, δεν υπάρχει περίπτωση να μην προσπαθήσουν να τον κουράσουν, να τον φθείρουν με φάουλ, να τον χτυπήσουν όπου μπορούν μπροστά και πίσω.

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2022-2023”