Τελικός F4 2023- Olympiacos Piraeus vs Real Madrid

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μάιος 21, 2023 11:40 pm

Rebedierdos έγραψε:
Κυρ Μάιος 21, 2023 11:17 pm
Θα συμφωνήσω εν μέρει με τον ορισμό λουζερ διότι δεν μπορείς να παίζεις δύο σερί χρονιά το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη και να μην έχεις μια κούπα. Κάτι λείπει.

Απ' την άλλη γενικά ο οργανισμός του μπασκετικού ΟΣΦΠ έχει κάνει λάβαρο το :
"μέχρι τέλους" και το
" έχουμε την καλύτερη ομάδα έχοντας το χαμηλότερο μπάτζετ".
Εγώ θα σταθώ στο ότι αν στη θέση ενός εκ των Μπλάκ , μπολομποι, λουτζη, Λαρεντζάκη, πητερς που ήταν όλοι υπό το μηδέν σήμερα βρισκόταν ένας παίκτης του 1.5 μυρίου , σήμερα όλα θα ήταν διαφορετικά.
Μέχρι πριν όχι πολύ καιρό,, κάποιοι θα έγραφαν για τον κειναν, όπου στη θέση του έπρεπε να είναι ο ντορσει του 1.5 εκατομμυρίου, με τον οποιό ντόρσει δε θα πηγαίναμε καν στο φ4. Η ομάδα σαφώς έχει αδυναμίες, όλες οι ομάδες έχουν. Πχ ο γουοκαπ δεν τα βάζει σταθερά ή ο σλούκας που δεν ήταν καλός σήμερα, αλλά πχ ο Πετερς, δεν ήταν για να μπει με τέτοιον βεζέ ούτε 5 λεπτά. Η ήττα ήρθε στις λεπτομέρειες και για ένα σουτ. Εκεί που έχουμε καθαρή έλλειψη είναι στο 3 στη θέση του Παπ. Του χρόνου , μετά και την ελληνοποίηση του γουόκαπ θα λυθεί το πρόβλημα αυτό. Αν μείνει και ο Βεζέ πάλι τελικό φ4 θα είμαστε.

0
Rebedierdos

senior
Reactions: 254
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: LAC
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Μάιος 21, 2023 11:43 pm

Quincy έγραψε:
Κυρ Μάιος 21, 2023 11:33 pm
Rebedierdos έγραψε:
Κυρ Μάιος 21, 2023 11:17 pm
Θα συμφωνήσω εν μέρει με τον ορισμό λουζερ διότι δεν μπορείς να παίζεις δύο σερί χρονιά το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη και να μην έχεις μια κούπα. Κάτι λείπει.

Απ' την άλλη γενικά ο οργανισμός του μπασκετικού ΟΣΦΠ έχει κάνει λάβαρο το :
"μέχρι τέλους" και το
" έχουμε την καλύτερη ομάδα έχοντας το χαμηλότερο μπάτζετ".
Εγώ θα σταθώ στο ότι αν στη θέση ενός εκ των Μπλάκ , μπολομποι, λουτζη, Λαρεντζάκη, πητερς που ήταν όλοι υπό το μηδέν σήμερα βρισκόταν ένας παίκτης του 1.5 μυρίου , σήμερα όλα θα ήταν διαφορετικά.
Βαφτίζεις λουζερ μια ομάδα που χάνει 2 ματς στο φ4 στον πόντο. Να σου θυμίσω πως κι η καλύτερη ομάδα του ΠΑΟ στην ιστορία του κέρδισε τον τίτλο για δυο χαμένα σουτ. Επίσης για δυο σουτ το πήρε ο ΟΣΦΠ το 12. Απλά έτσι είναι τα φ4. 25% που λέει κι ο Ζελικο
Δεν είναι μόνο δύο οι χαμένοι τελικοί.

0
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. :sorry:
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague

Κυρ Μάιος 21, 2023 11:45 pm

BillyPao έγραψε:
Κυρ Μάιος 21, 2023 11:35 pm
Redfly έγραψε:
Κυρ Μάιος 21, 2023 11:28 pm

Υπάρχει πρόβλημα κατανόησης ή μου φαίνεται? Μα για την Α1 αναφέρομαι, θα γίνουμε κουραστικοί αν γράφουμε τα ίδια και τα ίδια.
Όταν λες κάτι που δεν ισχύει, φυσικά και υπάρχει πρόβλημα κατανόησης. Εκτός και αν έχετε πάρει 10 σερί πρωτάθληματα και δεν το ξέρω.
Εγώ έκανα μία ευχή , να πάμε για το πρωταθληματάκι τώρα να συγκεντρωθούμε μέχρι τέλους, και εσύ θες off topic συζητήσεις. Δεν έγραψα κάπου πόσα πρωταθλήματα έχεις, για το ποιος έχει την καλύτερη ομάδα εδώ και πάνω από 10 χρόνια εγραψα, με βάση και την ευρωπαική πορεία των ομάδων. Δυστυχώς κάποιες φορές δεν κερδίζει ο καλύτερος ακόμα και σε σειρά αγώνων.

0
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague

Κυρ Μάιος 21, 2023 11:46 pm

dublicate

0
Jamesharden13

junior
Reactions: 153
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Μάιος 21, 2023 11:49 pm

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟ 12 ΠΗΡΕ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΜΕ 20ΧΡΟΝΑ ΤΟ 13 ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΗΡΕ ΕΧΑΣΕ 2 ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ,ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΟΥΤ,ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΚΑΝΕ 27-2 ΣΤΗΝ 3Η ΠΕΡΙΟΔΟ ΗΜΗΤΕΛΙΚΟΥ,ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΕΧΑΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ Η ΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΛΟΥΖΕΡ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΗ ΦΑΝΕΛΑ

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 994
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Μάιος 21, 2023 11:54 pm

Rebedierdos έγραψε:
Κυρ Μάιος 21, 2023 11:43 pm
Quincy έγραψε:
Κυρ Μάιος 21, 2023 11:33 pm

Βαφτίζεις λουζερ μια ομάδα που χάνει 2 ματς στο φ4 στον πόντο. Να σου θυμίσω πως κι η καλύτερη ομάδα του ΠΑΟ στην ιστορία του κέρδισε τον τίτλο για δυο χαμένα σουτ. Επίσης για δυο σουτ το πήρε ο ΟΣΦΠ το 12. Απλά έτσι είναι τα φ4. 25% που λέει κι ο Ζελικο
Δεν είναι μόνο δύο οι χαμένοι τελικοί.
Εγώ μιλούσα για αυτόν τον ΟΣΦΠ του Μπαρτζώκα που έχει πάει 2 φορές φ4 και έχασε και τις 2 στο σουτ. Αν τώρα σκόπευες να μας αναλύσεις το γιατί είναι λούζερ ο ΟΣΦΠ γενικά, ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω :)

2
2 Εικόνα
Leo_98

a1greece
Reactions: 504
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Δευ Μάιος 22, 2023 12:00 am

Πονάει πολύ το σημερινό γιατί χάθηκε η ιδανική ευκαιρία σε μία σεζόν που η ομάδα άγγιξε την τελειότητα.
Με την διαφαινόμενη αποχώρηση του Βεζένκοφ και τους Σλούκα, Παπανικολάου να μεγαλώνουν, δεν ξέρω πότε θα ξανά βρεθούμε τόσο κοντά στο όνειρο.

Από την άλλη ας μην τα μηδενίζουμε και όλα. Ούτε παταγώδης αποτυχία είναι που έχουμε πάει δύο σερί F4 με μικρομεσαίο μπάτζετ, ούτε loser γίναμε επειδή χάσαμε στο τελευταίο σουτ.
Κανείς δεν έχει συμβόλαιο με την επιτυχία. Στεναχώρια ναι, αφορισμός όχι.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 948
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Δευ Μάιος 22, 2023 12:02 am

Coach Periklis έγραψε:
Κυρ Μάιος 21, 2023 10:03 pm
Για μένα τελείωσε και το μπάσκετ μετά το ποδόσφαιρο

Το πιο looser σωματείο στην Ελλάδα

Ένα κάρο χαμένους τελικούς

Ας κρεμάσουν λάβαρο για το Φ4 να χαιρόμαστε

3 λεπτά επιθέσεις στη τύχη
δεν συμφωνω, μη ξεχνας οτι ο Ολυμπιακος απο τοτε που τα παρατησε ο Κοκκαλης αρχες 2000ς για μια δεκαετια σχεδον μεχρι να αναλαβουν οι αγγελοπουλοι και να φτιαξουν παλι μια ισχυρη ομαδα, ηταν παρατημενος. Αν δεν ηταν θα μπορουσε να ειχε 1-2 τιτλους ακομα.

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2044
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Δευ Μάιος 22, 2023 12:09 am

Jamesharden13 έγραψε:
Κυρ Μάιος 21, 2023 11:49 pm
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟ 12 ΠΗΡΕ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΜΕ 20ΧΡΟΝΑ ΤΟ 13 ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΗΡΕ ΕΧΑΣΕ 2 ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ,ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΟΥΤ,ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΚΑΝΕ 27-2 ΣΤΗΝ 3Η ΠΕΡΙΟΔΟ ΗΜΗΤΕΛΙΚΟΥ,ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΕΧΑΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ Η ΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΛΟΥΖΕΡ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΗ ΦΑΝΕΛΑ
να στο εξηγήσω γιατί φωτογραφίζομαι

αρχικά το 12 ήταν άλλη ομάδα και είχε winners . Γύρισε ματς χαμένο από 19 πόντους διαφορά . Το 13 απέδειξε στο παρκέ με ΑΠΟΛΥΤΟ μπάσκετ και με τον καλύτερο γκαρντ της εποχής εκείνης ότι ήταν winner

από κει και πέρα , από το 2000 ή 2002 που υφίσταται η ευρωλίγκα όπως την ξέρουμε σήμερα

ο Ολυμπιακός έχει 8 Φ4 , 6 τελικούς , 2 Ευρωλίγκες

ο Ολυμπιακός είναι όσο μεγάλή είναι και η Αρμάνι Μιλάνο. Δεν ξέρω πόσοι θεωρούν βαριά την φανέλα της Μιλάνο . Δεν βάζω και τις ομάδες που δεν υπάρχουν πλέον . Η Βαρεζε έχει 5 . Βαριά φανέλα 10 τόνους έχει η Μακαμπι , η Ρεαλ , η ΤΣΣΚΑ κι ο ΠΑΟ . Δλδ οι ΠΟΛΥΝΙΚΕΣ

Δικαίωμα μου να μην με καλύπτει να έχω τόσες ευκαιρίες - συμμετοχές- ομαδάρες και να έχω μόνο 2 κούπες . Τα ίδια λέω και για την Μπαρτσελόνα , ακόμα μεγαλύτεροι losers

από κει και πέρα , η ψυχούλα δεν αντέχει για 4η φορά σε 10 χρόνια αυτό το συναίσθημα . Δεν αντέχει άλλο για να ξανακάτσει να το βιώσει

κι ας πάρει άλλες 3 ευρωλίγκες μέσα στη δεκαετία. Δεν θα πω όχι , Ολυμπιακός θα είμαι και αύριο . Αλλά η καρδούλα μέχρι εδώ άντεξε

αν σας τριγκαρε πολύ το σχόλιο, συγνώμη ρε παιδιά . Γενικά δεν έχω προκαλέσει στο φόρουμ . Και δεν έχω σκοπό και να συνεχίσω να σας ενοχλώ κιόλας οπότε να είστε όλοι καλά να τα πούμε σε κανενα τουρνουά Εθνικής

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1733
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich

Δευ Μάιος 22, 2023 12:15 am

jazz thrilos έγραψε:
Κυρ Μάιος 21, 2023 10:29 pm
Coach Periklis έγραψε:
Κυρ Μάιος 21, 2023 10:03 pm
Για μένα τελείωσε και το μπάσκετ μετά το ποδόσφαιρο

Το πιο looser σωματείο στην Ελλάδα

Ένα κάρο χαμένους τελικούς

Ας κρεμάσουν λάβαρο για το Φ4 να χαιρόμαστε

3 λεπτά επιθέσεις στη τύχη
Κάτσε ρε Περικλή, τι λέμε τωρα; Τι looser σωματείο και ειρωνείες για τα λάβαρα που θυμίζουν σαιτς και οπαδούς άλλων ομαδων;;

Μήπως δεν έχει τελειώσει και τόσο πολύ το ποδόσφαιρο μεσα σου και μεταφέρεις μια νοοτροπία "νίκης με κάθε μέσο" και μη ανοχήςστο γεγονος ότι στον αθλητισμό υπάρχουν και οι αποτυχιες;;

Όταν τα παίρναμε με buzzers και τους πιάναμε κορόιδα ήμασταν winners; Νομίζω ότι χρειάζεται νηφαλιοτητα. Εχουμε αποδείξει ως οπαδοί ότι έχουμε εξαιρετικη ικανότητα να γκρεμίζουμε ότι καλό και ελπιδοφόρο χτίζεται με κόπο επειδή χάσαμε ένα ματς εδώ η ένα τρόπαιο εκεί.

Κανείς, μα κανείς δεν δίνει σημασία στο προτσες (που λεγανε και οι μαρξιστες παλια);; Τι να πούνε και οι sixers ή η Βοστωνη;;;; :peace:

Έχουμε χτισει κάτι πολύ σπουδαίο και χρειάζεται στήριξη για να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπασκετ.
Φίλτατε Jazz είσαι μέσα σ αυτούς που κρατάνε το επίπεδο του φόρουμ σε καλό επίπεδο ακόμα. Ρισπεκτ

0
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 525

Δευ Μάιος 22, 2023 12:20 am

Συγχαρητηρια σε αυτη την ομαδα που καταφερε να φτασει μια ανασα και να χασει για 1 σουτ απο αυτους τους απιθανους Ισπανους...

Συγχαρητηρια στον κοουτς που με το μπατζετ που διεθετε καταφερε να παρει το μεγιστο απο τους παιχτες του και να κανει ολους τους Ελληνες να ασχοληθουν με την Ευρωλιγκα και φετος. Και το κουτσαρισμα του Μπαρτζωκα στο final four ηταν ΑΨΟΓΟ!

Το mentality των παιχτων της Ρεαλ σε συνδιασμο με τον εξυπνο τροπο που προφυλαξε τον γιγαντα Ταβαρες ο Ματεο και επαιξε με το μυαλο των ερυθρολευκων αφηνοντας ανοιχτους να σουταρουν αυτους που επρεπε, ηταν τα κλειδια της νικης.

Ακομη και η πικρα ειναι μεσα στο παιχιδι, κι αυτη χρειαζεται. Ειδαμε εναν εξαιρετικο απο καθε αποψη τελικο, οι συγκινησεις και τα συναισθηματα χτυπησαν ταβανι, ηταν μια μπασκετικη πανδεσια.

Σημερα κερδισε το μπασκετ, στην τελικη αυτο ειναι που μετραει περισσοτερο απο ολα!

Ετσι γραφεται η ιστορια. Ο Ολυμπιακος μετα το Τελ Αβιβ τελειωσε? Οχι βεβαια...

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος qspock την Δευ Μάιος 22, 2023 12:21 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1753
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic

Εγω θα ειμαι ειλικρινης προς τον εαυτο μου.

Ελεγα οτι "τι ωραιο μπασκετ παιζει η ΤΣΣΚΑ, η Ρεαλ, η Μπαρτσελονα κλπ." οταν τις κερδιζαμε εμεις (τις 2 πρωτες) ή οταν η Μπαρτσελονα εχει 2/17 τιτλους σε Final 4 ;

Οχι, ελεγα, κοιτα τους λουζερ και τους χλευασα.

Ε δε θα πω αλλα σε εμας. Γιναμε οι λουζερ εμεις απ οτι φαινεται πλεον.

0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
old boy

junior
Reactions: 200
Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Δευ Μάιος 22, 2023 12:21 am

Τι λουζερς ρε παίδες; πόσο είστε, 8 χρονών; μπάσκετ δεν έχετε παίξει; δεν υπάρχει ομάδα λουζερ.

Καταλαβαίνω την πίκρα των ολυμπιακών αλλά έτσι είναι το παιχνίδι - κρίνεται σε λεπτομέρειες. Παίξατε το κατά γενική ομολογία καλύτερο μπάσκετ στη διοργάνωση, φτάσατε τελικό και τον χάσατε για ένα σουτ από μια εξίσου κορυφαία ομάδα. Δεν παίξατε με την Άλμπα και χάσατε 15 πόντους.

Αν υπήρχε άνθρωπος που περίμενε τελικό απέναντι στη Ρεαλ να είναι περίπατος στο πάρκο, ε μάλλον κατεβάζει οπαδικες εφημερίδες αμάσητες και έχει θολή κρίση.

3
3 Εικόνα
Jamesharden13

junior
Reactions: 153
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law

Δευ Μάιος 22, 2023 12:24 am

Reaper έγραψε:
Εγω θα ειμαι ειλικρινης προς τον εαυτο μου.

Ελεγα οτι "τι ωραιο μπασκετ παιζει η ΤΣΣΚΑ, η Ρεαλ, η Μπαρτσελονα κλπ." οταν τις κερδιζαμε εμεις (τις 2 πρωτες) ή οταν η Μπαρτσελονα εχει 2/17 τιτλους σε Final 4 ;

Οχι, ελεγα, κοιτα τους λουζερ και τους χλευασα.

Ε δε θα πω αλλα σε εμας. Γιναμε οι λουζερ εμεις απ οτι φαινεται πλεον.
Μπορεις να κοιταξεις και τα αντιστοιχα μπατζετ των ομαδων για να πεις μια ομαδα λουζερ

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 517
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Δευ Μάιος 22, 2023 12:34 am

Rebedierdos έγραψε:
Κυρ Μάιος 21, 2023 11:19 pm
shaq7 έγραψε:
Κυρ Μάιος 21, 2023 11:12 pm
Να θυμισω οτι λεγαμε οτι δεν θα ξαναδουμε Φ4 για χρονια οταν σταματησε ο σπαν και ηδη ειμαστε στα 2..Η χρονια ηταν ονειρικη και τεραστια υπερβαση αλλα με πολυ πικρο τελος δυστυχως..Τι να κανουμε ετσι ειναι το μπασκετ,ολη η ευρωπη θεωρει οτι ημασταν η καλυτερη ομαδα φετος,απολαυσαμε πολλες παιχνιδαρες της ομαδας,μπορουσαμε να το παρουμε αλλα τα χασαμε στο τελος συν οτι ο γιουλ εβαλε καλαθαρα οπως ο μισιτς περσι..

Η ομαδα ιδια θα ειναι του χρονου,μπορει και ο σασα να πεισμωσε και να θελει να το σηκωσει πριν φυγει..Οσο υπαρχει ο μπαρτζωκας και οι αφοι εγω δεν φοβαμαι. Περηφανος για αυτην την ομαδα και ας μην πηραμε το κατσαρολι..
Με τον Σπανούλη σήμερα όπως και πέρυσι , θα τα είχες πάρει , αυτή είναι η διαφορά
Όχι. Με τον Σπανούλη προ δεκαετίας ναι, θα το είχαμε πάρει. Ήταν ίσως το κορυφαίο guard στην Ευρώπη. Με τον Σπανούλη των τελευταίων δυο χρόνων του στην ομάδα όμως θα ζοριζόμασταν να φτάσουμε play off. Είναι λογικό ο σημαντικότερος παίκτης της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας να μας μένει στο μυαλό για το μεγαλείο του, αλλά οφείλουμε να είμαστε και ρεαλιστές. Η ομάδα των τελευταίων δυο χρόνων δεν «χωρούσε» τον Σπανούλη. Να μην ξεχνάμε πόσες φορές κολλούσε η μπάλα στα χέρια του και καταλήγαμε είτε σε τούβλο από την περιφέρεια είτε σε τάπα.

Όσο για το losers, επειδή το έγραψα κι εγώ, έχουμε χάσει 6 τελικούς. Είναι πάρα πολλοί. 4 με κάτω τα χέρια και 2 με μαχαιριά στο τέλος. Το 3/9 δεν το λες και καλό.

Προφανώς και η πορεία της ομάδας είναι απόλυτα επιτυχημένη. Μένει η πίκρα και η απογοήτευση επειδή φάνηκε να φοβόμαστε να κερδίσουμε αλλά ο συνολικός απολογισμός είναι ξεκάθαρα θετικός.

Πρέπει τώρα να μαζέψουν τα κομμάτια τους παίκτες και προπονητές να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να δούμε με ψυχραιμία και νηφαλιότητα τη επόμενη μέρα. Πιθανή αποχώρηση Vezenkov, Σλούκα στέλνει τον κορμό για βρούβες και μας βάζει σε διαδικασία rebuilding αντί για συνέχεια της φετινής ομάδας.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2022-2023”