2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
2
2

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν δεν τσακωνόταν ο ΔΓ με τον Πάπα ή/και αν κλείσει ο Ντορσει απέναντι έχουν πλεονέκτημα σίγουρα πια στα διαβατήρια.
Υπολογίζουμε ότι μέσα στη χρονιά κανονικοί παίχτες στο ροτεισιον με ρόλο και διαβατήριο θα είναι οι: Γουόκαπ, Λαρι, Παπ από εμάς και Μητογλου, Μαντζουκας, Σλουκας από απέναντι. 3 και 3. Αν υποθέσουμε ότι ο Πάπα έφυγε και για τους 2, αν υποθέσουμε ότι δεν παίξει Ντορσει, όποιος πάρει Παπι έχει 4ο έτοιμο παίχτη ευρωλιγκας με διαβατήριο.
Επίσης, να πούμε εδώ κιόλας ότι η λογική του "πάρε 6 τουμπανους ξένους και παίξε στα ίσια τον ΠΑΟ" πάει περίπατο κοιτώντας ποιοι είναι οι ξένοι μας. Δεν είμαστε σε εποχές Κλεϊζα, έχουμε κανονική ομάδα. Γκος, Κανααν, Μακκισικ, Πίτερς, Φαλ, Μιλου. Να πάρεις 2 τουμπανους ξένους και να αφήνεις εκτός τον Κανααν (επειδή έχεις Πάπας/Λούντζη) και ποιον άλλον; το 2ο 4αρι σου, ένα από τα 2 5αρια σου ή τον Γκος; Τον Μακκισικ θα αφήσεις αναγκαστικά και χάνεις μοναδικά χαρακτηριστικά.
Μπορεί να ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ να γίνει έτσι, αλλά δεν το λες ιδανικό πλάνο επειδή δεν μας αρέσει αρκετά ο Παπαπέτρου πχ.
Υπολογίζουμε ότι μέσα στη χρονιά κανονικοί παίχτες στο ροτεισιον με ρόλο και διαβατήριο θα είναι οι: Γουόκαπ, Λαρι, Παπ από εμάς και Μητογλου, Μαντζουκας, Σλουκας από απέναντι. 3 και 3. Αν υποθέσουμε ότι ο Πάπα έφυγε και για τους 2, αν υποθέσουμε ότι δεν παίξει Ντορσει, όποιος πάρει Παπι έχει 4ο έτοιμο παίχτη ευρωλιγκας με διαβατήριο.
Επίσης, να πούμε εδώ κιόλας ότι η λογική του "πάρε 6 τουμπανους ξένους και παίξε στα ίσια τον ΠΑΟ" πάει περίπατο κοιτώντας ποιοι είναι οι ξένοι μας. Δεν είμαστε σε εποχές Κλεϊζα, έχουμε κανονική ομάδα. Γκος, Κανααν, Μακκισικ, Πίτερς, Φαλ, Μιλου. Να πάρεις 2 τουμπανους ξένους και να αφήνεις εκτός τον Κανααν (επειδή έχεις Πάπας/Λούντζη) και ποιον άλλον; το 2ο 4αρι σου, ένα από τα 2 5αρια σου ή τον Γκος; Τον Μακκισικ θα αφήσεις αναγκαστικά και χάνεις μοναδικά χαρακτηριστικά.
Μπορεί να ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ να γίνει έτσι, αλλά δεν το λες ιδανικό πλάνο επειδή δεν μας αρέσει αρκετά ο Παπαπέτρου πχ.
0
-
- Reactions: 947
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
Sportdog, σημερινό! Φρέσκο-Φρέσκο!!!
0
- shaq7
- Reactions: 5644
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο σλουκας οσο παει και δειχνει τι ανθρωπος ειναι...κυκλοφορει βιντεο που τον εχουν παρει βιντεοκληση οπαδοι με συνθηματα υβριστικα και αυτος ειναι ολο χαρουλες και γελακια..οπου να ναι θα τα τραγουδαει και αυτος.. ευτυχως που σεβεται τους αφους και τους οπαδους που τον στηριξαν 10 χρονια..
Πλεον κυκλοφορει με μπραβους εντωμεταξυ..
1
1

Όταν αναφέρεσαι σε εμένα καλύτερα να αφήνεις κατά μέρος τις ειρωνείες οπότε δεν κατάλαβα το μπολνταρισμένο, μου το εξηγείς;jazz thrilos έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 6:19 pmΣυγγνώμη, γίνεται οι μοντς να αυτοτιμωρηθουν με φάουλ για flame posts; Ή ήταν πολλά τα τρία χρόνια ψυχραιμιας και αυτοσυγκρατησης για ορισμένους Παναθηναικους;
![]()
Οπότε το flame ποιο είναι; Η Ελληνοποίηση Γουοκαπ είναι σκάνδαλο αφού έγινε χωρίς να πληροί κανένα δικαιολογητικό και μέχρι σήμερα δεν μας έχει εξηγήσει κανένας το γιατί.
Είναι διαφορετικό το να μην προκαλείς, είναι διαφορετικό να μην θέλεις να ακούσεις την πραγματικότητα γιατί ενοχλεί.
1
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
Πρέπει να είναι χαρούμενοι οι φίλοι του Ολυμπιακού που κυκλοφορεί με μπράβους ένας αθλητής, επειδή έκανε μια μεταγραφή, στον αιώνιο αντίπαλο. Αυτοί είμαστε.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 6:30 pmΟ σλουκας οσο παει και δειχνει τι ανθρωπος ειναι...κυκλοφορει βιντεο που τον εχουν παρει βιντεοκληση οπαδοι με συνθηματα υβριστικα και αυτος ειναι ολο χαρουλες και γελακια..οπου να ναι θα τα τραγουδαει και αυτος.. ευτυχως που σεβεται τους αφους και τους οπαδους που τον στηριξαν 10 χρονια..
1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 2771
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε σκάνδαλο είναι τι να κάνουμε τώρα; Δεν είναι και καμία βρισιά. Αναλύθηκε το θέμα όταν προέκυψε, ψαχουλέψαμε όλοι ΦΕΚ και μεκ και ακονίσαμε τη δικανική μας και στην τελική δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, το κατάπιαμε και προχωρήσαμε. Αυτό δεν το κάνει μη σκάνδαλο.jazz thrilos έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 6:19 pmΣυγγνώμη, γίνεται οι μοντς να αυτοτιμωρηθουν με φάουλ για flame posts; Ή ήταν πολλά τα τρία χρόνια ψυχραιμιας και αυτοσυγκρατησης για ορισμένους Παναθηναικους;
![]()
0

Αποκλείεις την πιθανότητα να ήξεραν οι αφοι οτι μπορει να πάει απεναντι;shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 6:30 pmΟ σλουκας οσο παει και δειχνει τι ανθρωπος ειναι...κυκλοφορει βιντεο που τον εχουν παρει βιντεοκληση οπαδοι με συνθηματα υβριστικα και αυτος ειναι ολο χαρουλες και γελακια..οπου να ναι θα τα τραγουδαει και αυτος.. ευτυχως που σεβεται τους αφους και τους οπαδους που τον στηριξαν 10 χρονια..
0
- berry
- Reactions: 1470
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Διανύω 2η εβδομάδα διακοπών my friendshtarkws έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 4:22 pmBerry είσαι διακοπές, ή είναι απλά Δευτέρα;berry έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 3:41 pmΕδώ και ένα update των ελευθερων για να ψαχτειτε
Αντε κάντε καμία δουλειά
Έχω πιει κάτι μπύρες και μου κάτσε και το κοκκινιστό βαρύ μετά την παραλία, μην τα περιμένετε όλα από εμένα
https://www.spotrac.com/nba/free-agents ... available/
Έριξα την σιεστα μου,μπαίνω να δω τι παίκτες έχετε προτείνει και βλέπω το απόλυτο ζιρο
Τι να σας πω πραγματικά
Σκάνε βόμβες Λαρετζακη και ΒΧ .Τρέμετε
1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 3928
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
θα ξεθυμανει ακομα αρχη ειναι και τον σπανουλη δεν τον εβριζαν τους πρωτους μηνεςPhys87 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 6:34 pmΠρέπει να είναι χαρούμενοι οι φίλοι του Ολυμπιακού που κυκλοφορεί με μπράβους ένας αθλητής, επειδή έκανε μια μεταγραφή, στον αιώνιο αντίπαλο. Αυτοί είμαστε.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 6:30 pmΟ σλουκας οσο παει και δειχνει τι ανθρωπος ειναι...κυκλοφορει βιντεο που τον εχουν παρει βιντεοκληση οπαδοι με συνθηματα υβριστικα και αυτος ειναι ολο χαρουλες και γελακια..οπου να ναι θα τα τραγουδαει και αυτος.. ευτυχως που σεβεται τους αφους και τους οπαδους που τον στηριξαν 10 χρονια..
ενας απτους λογους πηρε τοσο μεγαλο συμβολαιο ηταν και οτι θα επρεπε να αντιμετωπισει και τετοιες καταστασεις
0
Είναι ηλιου φαεινότερο ότι το αποκαλείς σκάνδαλο (όπως όλοι οι φίλοι του Παναθηναικου) γιατί αφορά τον Γουοκαπ. Αν γινόταν ο Γκιστ ξέρω γω ελληνας, αμφιβάλλω πολύ ότι θα διάβαζα την λέξη σκάνδαλο από όσους στηρίζουν Παναθηναικο.shtarkws έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 6:32 pmΌταν αναφέρεσαι σε εμένα καλύτερα να αφήνεις κατά μέρος τις ειρωνείες οπότε δεν κατάλαβα το μπολνταρισμένο, μου το εξηγείς;jazz thrilos έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 6:19 pm
Συγγνώμη, γίνεται οι μοντς να αυτοτιμωρηθουν με φάουλ για flame posts; Ή ήταν πολλά τα τρία χρόνια ψυχραιμιας και αυτοσυγκρατησης για ορισμένους Παναθηναικους;
![]()
Οπότε το flame ποιο είναι; Η Ελληνοποίηση Γουοκαπ είναι σκάνδαλο αφού έγινε χωρίς να πληροί κανένα δικαιολογητικό και μέχρι σήμερα δεν μας έχει εξηγήσει κανένας το γιατί.
Είναι διαφορετικό το να μην προκαλείς, είναι διαφορετικό να μην θέλεις να ακούσεις την πραγματικότητα γιατί ενοχλεί.
Σκάνδαλο και ο Λαρκιν, σκάνδαλο και ο Λορέντζο Μπράουν. Πρωτοφανή αυτά που κάνει ο Λιολιος; Όχι βέβαια, αλλά αφορούν τον Γουοκαπ δυστυχώς.
Αλλα τελοσπαντων, ας κανουν οτι θελουν Τουρκοι και Ισπανοι. Σε καλοκαιρινή κουβέντα που ο Ολυμπιακός δυσκολεύεται στους Έλληνες, σε φόρουμ όπου όλα βαίνουν ομαλά, μας λες ότι μας έσωσε ο Λιολιος με το σκάνδαλο υπέρ μας; Πραγματικά δεν καταλαβαίνεις ότι είναι επιθετικό το σχόλιο σου και υπογραμμίζει την προτίμηση σου;; Μόνο όταν διαβάζουμε για μαμρα και φάρους θιγόμασταν εδώ μεσα;; Πλέον μπορούμε άνετα σημερα να λέμε ότι ο Λιολιος και το ΥΠ. Εσωτερικών είναι υπαλληλοι των Αγγελοπουλων;; Αλλιώς γιατί να γίνουν συνεργοί σε σκανδαλο;;
Αυτή είναι η ταπεινή μου εξήγηση. Δεν μου έκανε καλή εντύπωση η λέξη "σκανδαλο" σε χαλαρή κουβέντα για το πρόβλημα ελληνικού κορμού στον Ολυμπιακό. Και είμαι πεπεισμένος ότι κάποιο ρόλο θα παίζει και η οπαδική προτίμηση στην επιλογή λέξεων.