2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Peris123

sophomore
Reactions: 31
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ginobili
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 27, 2023 11:04 am

Christofis έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 10:56 am
j-kidd13 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 9:56 am

Λογικα κακος ειναι βουνο μου. :lol:

Κατα τυχη βγηκε mvp στον τελικο, ειναι αντιστοιχο με την ατακα του Γουορχολ για τα 15 λεπτα δημοσιοτητας. Κακος παικτης,μας πιασανε κοτσο.
Πριν να σχολιασετε κατι το οποιο λεω ως προσωπικη αποψη μπειτε και διαβαστε. MVP ηταν ο αδελφος του οχι ο αυτος που πηρατε.

Ειπα ξεκαθαρα οταν τον συγκρινεις με κατι ολιντε και χολμς που κυκλοφορουν ειναι παικταρας. Οταν τον συγκρινεις με τοκο και μιρο ειμαι
Μετριοτητα
He deserves that Most Valuable Player of the Finals award. In case you missed it, Hernangomez took home the title and gave his team the award. Scoring 27 points, seven three-pointers, tallying six straight threes in a 10-minute run to cap the game, he was able to be the MVP and bring the title home.

Τα παιδιά για MVP σε τελικό λένε, που τον πήρε ο Bo. Ο αδελφός του πήρε τον τίτλο για όλο το τουρνουά.

Τώρα ο καθένας μας λέει την προσωπική του άποψη (και κρίνεται για αυτήν).
Όσον αφορά τη μεταγραφή εγώ παιδιά είμαι ενθουσιασμένος, είναι αυτό ακριβώς που στα χαρτιά χρειαζόταν η front line. Δίνει χώρο, έχει ηγετικές ικανότητες και το βασικότερο σηκώνει την επαφή και παίζει αρκετά καλή άμυνα + ριμπάουντ. Ναι δεν έπιασε το NBA αλλά στην Ευρώπη θα κάνει πιστεύω τεράστια καριέρα.

Εδώ θα είμαστε να τα λέμε (ελπίζω :P)

2
2 Εικόνα
Phys87

nba
Reactions: 824
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 27, 2023 11:05 am

Christofis έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Κατα τυχη βγηκε mvp στον τελικο, ειναι αντιστοιχο με την ατακα του Γουορχολ για τα 15 λεπτα δημοσιοτητας. Κακος παικτης,μας πιασανε κοτσο.
Πριν να σχολιασετε κατι το οποιο λεω ως προσωπικη αποψη μπειτε και διαβαστε. MVP ηταν ο αδελφος του οχι ο αυτος που πηρατε.

Ειπα ξεκαθαρα οταν τον συγκρινεις με κατι ολιντε και χολμς που κυκλοφορουν ειναι παικταρας. Οταν τον συγκρινεις με τοκο και μιρο ειμαι
Μετριοτητα
NBA player Juancho Hernangomez, aka Bo Cruz, led Spain to their fourth EuroBasket championship with a phenomenal 27-point outing. The 'Hustle' movie star bagged the Finals MVP award for his performance.
MVP του τελικού, όχι του τουρνουά. Προσωπικά προτιμώ παίχτες που βγαίνουν μπροστά σε τελικούς, απο παίχτες που σε κουβαλάνε, και κάνουν χρονια MVP, και στους τελικούς εξαφανιζόνται. Το winning mentality δεν φτιάχνεται, δείχνει να το έχει.

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1188

Πέμ Ιούλ 27, 2023 11:07 am

Phys87 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 10:12 am
Christofis έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 9:27 am
Εντελως φιλικα ο Χουαντσο σε συγκριση με τον Σεγκελια ειναι μια μετριοτητα. Σε συγκριση με τον τωρινο οχι τον prime Μιροτιτς ειναι πιο κατω απο μετριοτητα. Ο Χουανταο σε συγκριση με τα υπολοιπα τεσσαρια της ευρωπαικης αγορας ειναι παικταρας.

Ειναι παικτης που γυαλιζε παγκους και επαιζε σε χαμενα παιχνιδια στο ΝΒΑ. Τετοιοι παικτες υπαρχουν αμετρητοι στην αλλη πλευρα του ατλαντικου. Το ουι ειχε ενεργο ρολο στην Χειροτερη Ισπανια των τελευταιων χρονων που ασχετα αν πηρε το χρυσο( λογω ενος αμερικανου) δεν μου λεει κατι. Ο πονιτκα οδηγησε την μπασκετομανα πολωνια στην 4αδα με 20αρες.

Και ας μην μου πει κανεις για πιτερς και Σικμα. Δεν τους συγκρινα με τον Χουαντσο αλλα οταν εχεις την ευκαιρια να παρεις σεγκελια και παιρνεις τον κακο ερναγκομεθ μην το παρουσιαζεις σαν μεταγραφαρα
Τώρα αλήθεια, μέσα σου τα πιστεύεις αυτά; Ή προσπαθείς να εκλογικεύσεις την κατάσταση για να μην τρελαθείς, με αυτό που συμβαίνει φέτος το καλοκαίρι;
Τι ακριβως εγινε φετος το καλοκαιρι φιλε μου; Γιατι εγω δεν βλεπω καμια υπερομαδα ισα ισα βλεπω μια ομαδα γεματη ρολιστες.( ασχετα αν πιστευω οτι ο Αταμαν θα τους κανει παικταραδες τον γκαινκαι τον πολωνο και τον Κωστα αλλα απο του χρονου δηλαδη 2024-2025).
Ειπα την προαωπικη μου αποψη . Ο παικτης χουαντσο ηταν ενας παγκιτης 11ος-12ος παικτης σε μετειες ομαδες του ΝΒΑ. Αυτο ηταν τι να κανουμε τωρα. Ο σεγκελια ειναι πολυ καλυτερος αν εξαιρεσεις την χρονια την περσινη με το συνοθυλευμα της βιρτους. Ο μιροτιτς ειναι 10 φορες καλυτερος. Αυτο σου ειπα. Και ναι αν ειχα σαν ολυμπιακος την δυνατοτητα να παρω καποιον ειναι ο σεγκελια και το εχω πει εδω και βδομαδες στο ποστ του ολυμπιακου. Καλος παικτης ο χουαντσο αλλα ιεροσυλια να τον βαλεις διπλα σε φωτση και τσαρτσαρη που ειχες το 2009 . Επισης οπως ειπαμε ο ΜVP ηταν ο αλλος ερναγκομεθ ο γουιλι αυτος που πηρε η Μπαρτσα

0
Phys87

nba

Πέμ Ιούλ 27, 2023 11:10 am

Christofis έγραψε:
Phys87 έγραψε:

Τώρα αλήθεια, μέσα σου τα πιστεύεις αυτά; Ή προσπαθείς να εκλογικεύσεις την κατάσταση για να μην τρελαθείς, με αυτό που συμβαίνει φέτος το καλοκαίρι;
Τι ακριβως εγινε φετος το καλοκαιρι φιλε μου; Γιατι εγω δεν βλεπω καμια υπερομαδα ισα ισα βλεπω μια ομαδα γεματη ρολιστες.( ασχετα αν πιστευω οτι ο Αταμαν θα τους κανει παικταραδες τον γκαινκαι τον πολωνο και τον Κωστα αλλα απο του χρονου δηλαδη 2024-2025).
Ειπα την προαωπικη μου αποψη . Ο παικτης χουαντσο ηταν ενας παγκιτης 11ος-12ος παικτης σε μετειες ομαδες του ΝΒΑ. Αυτο ηταν τι να κανουμε τωρα. Ο σεγκελια ειναι πολυ καλυτερος αν εξαιρεσεις την χρονια την περσινη με το συνοθυλευμα της βιρτους. Ο μιροτιτς ειναι 10 φορες καλυτερος. Αυτο σου ειπα. Και ναι αν ειχα σαν ολυμπιακος την δυνατοτητα να παρω καποιον ειναι ο σεγκελια και το εχω πει εδω και βδομαδες στο ποστ του ολυμπιακου. Καλος παικτης ο χουαντσο αλλα ιεροσυλια να τον βαλεις διπλα σε φωτση και τσαρτσαρη που ειχες το 2009 . Επισης οπως ειπαμε ο ΜVP ηταν ο αλλος ερναγκομεθ ο γουιλι αυτος που πηρε η Μπαρτσα
Πρώτον δεν είμαι φίλος σου. Δεύτερον δεν σχολίασες ότι μετά την μεταγραφή Σλουκα, ο Παναθηναϊκός δεν θα κάνει άλλη που έγραφες. Τρίτον τα είπαμε Περι MVP. Ελπίζω να είσαι εδώ τον χειμώνα να τα λέμε, για το τι έγινε φέτος το καλοκαίρι.

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1457
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιούλ 27, 2023 11:12 am

Christofis έγραψε:
Phys87 έγραψε:

Φίλε είσαι προκατειλημένος. Ο Χουάντσο είναι άνετα καλύτερος του Τόκο. Το NBA είναι για λίγους!

2
2 Εικόνα
Rebedierdos

senior
Reactions: 254
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: LAC
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Ιούλ 27, 2023 11:15 am

Το potential που έχει αυτή τη στιγμή ο χουαντσο δεν το έχει ούτε ο γέρο σεγκελια ούτε ο φασολακομιροτοτσ μην τρελαθουμε.

2
2 Εικόνα
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. :sorry:
Christofis

euroleague
Reactions: 1188

Πέμ Ιούλ 27, 2023 11:22 am

Phys87 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 11:10 am
Christofis έγραψε:

Πρώτον δεν είμαι φίλος σου. Δεύτερον δεν σχολίασες ότι μετά την μεταγραφή Σλουκα, ο Παναθηναϊκός δεν θα κάνει άλλη που έγραφες. Τρίτον τα είπαμε Περι MVP. Ελπίζω να είσαι εδώ τον χειμώνα να τα λέμε, για το τι έγινε φέτος το καλοκαίρι.
Πρωτον μην ριχνεις το επιπεδο. Ουτε σε προκαλεσα ουτε τιποτα. Οταν θα ξανασχολιασεις σχολιο μου θα μου μιλας με σεβασμο οπως μιλαω παντα στα σχολια μου. Αν δεν σου αρεσει αυτο που λεω να το προσπερνας. Εγω εδω θα ειμαι το χειμωνα. Επισης δεν ειπα ποτε οτι ο παναθηναικος δεν θα κανει αλλη μεταγραφη και μην με μπερδευεις με αλλον και να ασκεις μενος. Ο καθενας εχει την αποψη του.

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 893
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Ιούλ 27, 2023 11:24 am

Phys87 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 10:39 am
chainsaw έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 10:17 am

Καλά, δεν έγινε και σεισμός. Χαλαρωσε. Σε πανευρωπαικο επιπεδο ειμαστε απλα ανταγωνιστικοι. Το λέω πρώτος ότι είστε φαβορί για τους εγχώριους τίτλους βαση ταλεντου, αλλά δεν γίνατε και ντριμ τιμ. Πήρατε μια πολύ δυνατή 4αδα συν 2 φερελπις παικτες που δεν εχουν ομως ψηθει στο επίπεδο της ευρωλιγκας. Οι Έλληνες που επέστρεψαν φυσικά και προσφέρουν στο κομμάτι της ομοιογενειας, αλλά δεν είναι αυτό που λέμε παικταραδες. Παίζει να τερματίσετε πάλι εκτός 8αδας και πίσω από τον Ολυμπιακό.
Εγώ χαλαρός είμαι, εσυ δεν έγραφες και ξανά έγραφες ότι μετά το συμβόλαιο Σλουκα, δεν έμεινε σάλιο για άλλη μεγάλη μεταγραφή;
Και την προστακτική τύπου χαλάρωσε, στους φίλους σου.
Εγώ είμαι φίλος με όλους :)
Αν δεις προσεκτικα, χειρότερα μίλησες στο προηγούμενο σου ποστ στο άλλο παιδί.

Είχα πει ότι δε θα φτασει πάνω από 12-13 μύρια το μπάτζετ. Τώρα είναι στα 13 κάτι. Αν πάρετε και αλλο παικτη άνω του μυριου θα έχω πέσει έξω, ναι.

0
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 640
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Έλα παιδιά όλα καλά.

Εμείς είμαστε ενθουσιασμένοι με τον παιχταρα, ο φίλος του Ολυμπιακού ενθουσιασμένος που δεν πήραμε Τόκο με 1 μύριο μπάι άουτ, και καταλήξαμε με τον παγκιτη του ΝΒΑ. Παρταρουμε όλοι σήμερα!

Ερώτηση.
Είμαστε σίγουροι για Μπαλτσεροφσκι? Λογικά δε θα είχε ανακοινωθεί και αυτός?

4
2 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1585
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Πέμ Ιούλ 27, 2023 11:25 am

Christofis έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Μετριοτητα
ΜVP του τελικου ειπαμε.Οχι της διοργανωσης.
Το αν ειναι μετριοτητα σε σχεση με Μιροτιτς και Σενγκελια, το αφηνω στην αντιληψη του καθενος.
Σιγουρα, παντως χτυπαει ασχημα στον μεσο φιλο του Ολυμπιακου να βλεπει τον Παναθηναικο να κλεινει μεγαλες μεταγραφες εκει που ειναι καβαλα στο αλογο εδω και 2 χρονια.

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Πέμ Ιούλ 27, 2023 11:27 am

Soupamantar έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 10:44 am
chainsaw έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 10:17 am

Καλά, δεν έγινε και σεισμός. Χαλαρωσε. Σε πανευρωπαικο επιπεδο ειμαστε απλα ανταγωνιστικοι. Το λέω πρώτος ότι είστε φαβορί για τους εγχώριους τίτλους βαση ταλεντου, αλλά δεν γίνατε και ντριμ τιμ. Πήρατε μια πολύ δυνατή 4αδα συν 2 φερελπις παικτες που δεν εχουν ομως ψηθει στο επίπεδο της ευρωλιγκας. Οι Έλληνες που επέστρεψαν φυσικά και προσφέρουν στο κομμάτι της ομοιογενειας, αλλά δεν είναι αυτό που λέμε παικταραδες. Παίζει να τερματίσετε πάλι εκτός 8αδας και πίσω από τον Ολυμπιακό.
Αδελφέ εσύ έγραφες πως τα χρήματα του Σλούκα θα κόψουν απ το υπόλοιπο μπάτζετ..έπεσες έξω:) .
Έγραψες το μπάτζετ θα είναι στα 10 μύρια, έπεσες έξω.

Αν οι προβλέψεις σου να τερματίσουμε εκτός 8αδας είναι όπως και οι άλλες που έκανες , είμαι αρκετά αισιόδοξος για ευρωπαϊκό τίτλο :D

Αναμένεται μια ακόμη δυνατή μεταγραφή.
Eιχα πει 12-13 μύρια μπάτζετ, όπως έγραψα ήδη. Ακομα εκει ειναι. Μαζι με το ενα μυριο που παιρνιε ο Γκριγκονις. Αν θες, βρίσκω το ποστ.

0
Phys87

nba

Πέμ Ιούλ 27, 2023 11:27 am

xomitsious έγραψε:
Έλα παιδιά όλα καλά.

Εμείς είμαστε ενθουσιασμένοι με τον παιχταρα, ο φίλος του Ολυμπιακού ενθουσιασμένος που δεν πήραμε Τόκο με 1 μύριο μπάι άουτ, και καταλήξαμε με τον παγκιτη του ΝΒΑ. Παρταρουμε όλοι σήμερα!

Ερώτηση.
Είμαστε σίγουροι για Μπαλτσεροφσκι? Λογικά δε θα είχε ανακοινωθεί και αυτός?
Έκλαψα….

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary

Πέμ Ιούλ 27, 2023 11:30 am

chainsaw έγραψε:
Phys87 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 10:39 am

Εγώ χαλαρός είμαι, εσυ δεν έγραφες και ξανά έγραφες ότι μετά το συμβόλαιο Σλουκα, δεν έμεινε σάλιο για άλλη μεγάλη μεταγραφή;
Και την προστακτική τύπου χαλάρωσε, στους φίλους σου.

Είχα πει ότι δε θα φτασει πάνω από 12-13 μύρια το μπάτζετ. Τώρα είναι στα 13 κάτι. Αν πάρετε και αλλο παικτη άνω του μυριου θα έχω πέσει έξω, ναι.
Σλουκας 2.7 - Bιλντοζα 1.7 - Μωραιτης 250
Γκαι 1.2(700+500 buy out)-Γκραντ 550
Παπαπετρου 700-
Χουαντσο 2.2-Μητογλου 700-Μαντζουκας 300
Λεσορτ 1.5-Μπαλτσεροφσκι 1(500+500 buy out)-Aντετοκουμπο 300
Αταμαν 1.3-1.4

Χοντρικα ειμαστε ηδη στα 14,5 , χωρις να βαλω το συμβολαιο του Γκριγκονις,η οποιου ερθει στην θεση του,οποτε 15.5 +

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague

Πέμ Ιούλ 27, 2023 11:35 am

j-kidd13 έγραψε:
chainsaw έγραψε:

Παπαπετρου 700-
Αταμαν 1.3-1.4

Χοντρικα ειμαστε ηδη στα 14,5 , χωρις να βαλω το συμβολαιο του Γκριγκονις,η οποιου ερθει στην θεση του,οποτε 15.5 +
Από πότε μπαίνει στη σουμα το συμβολαιο το κοουτς; Αν είναι έτσι, να μετρήσουμε και τους φροντιστες και το λοιπο staff.
Δεν είχε διαρρεύσει πουθενά το συμβολαιο και το buy out του Γκάι. Μπραβο σου που το ξέρεις.

Η έλευση του Αταμαν έκανε τη διαφορά φέτος. Άλλο να προσπαθείς να πείσεις παίκτες να παιξουν για τον Αρτζυ, όπως έγινε το 2017 και αλλο για δις κάτοχο ευρωλιγκας.

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary

Πέμ Ιούλ 27, 2023 11:38 am

chainsaw έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 11:35 am
j-kidd13 έγραψε:

Παπαπετρου 700-
Αταμαν 1.3-1.4

Από πότε μπαίνει στη σουμα το συμβολαιο το κοουτς; Αν είναι έτσι, να μετρήσουμε και τους φροντιστες και το λοιπο staff.
Δεν είχε διαρρεύσει πουθενά το συμβολαιο και το buy out του Γκάι. Μπραβο σου που το ξέρεις.

Η έλευση του Αταμαν έκανε τη διαφορά φέτος. Άλλο να προσπαθείς να πείσεις παίκτες να παιξουν για τον Αρτζυ, όπως έγινε το 2017 και αλλο για δις κάτοχο ευρωλιγκας.
Γιατι τσαμπα ηρθε ο Αταμαν?Δεν πληρωθηκε?
Ευχαριστω για την επιβραβευση περι του buy out του Γκαι, ωστοσο νομιζω πως ειχε βγει στην δημοσιοτητα, πρεπει να εχει αναφερθει και στο sdna,αν δεν κανω λαθος.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”