He deserves that Most Valuable Player of the Finals award. In case you missed it, Hernangomez took home the title and gave his team the award. Scoring 27 points, seven three-pointers, tallying six straight threes in a 10-minute run to cap the game, he was able to be the MVP and bring the title home.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 27, 2023 10:56 amΠριν να σχολιασετε κατι το οποιο λεω ως προσωπικη αποψη μπειτε και διαβαστε. MVP ηταν ο αδελφος του οχι ο αυτος που πηρατε.
Ειπα ξεκαθαρα οταν τον συγκρινεις με κατι ολιντε και χολμς που κυκλοφορουν ειναι παικταρας. Οταν τον συγκρινεις με τοκο και μιρο ειμαι
Μετριοτητα
Τα παιδιά για MVP σε τελικό λένε, που τον πήρε ο Bo. Ο αδελφός του πήρε τον τίτλο για όλο το τουρνουά.
Τώρα ο καθένας μας λέει την προσωπική του άποψη (και κρίνεται για αυτήν).
Όσον αφορά τη μεταγραφή εγώ παιδιά είμαι ενθουσιασμένος, είναι αυτό ακριβώς που στα χαρτιά χρειαζόταν η front line. Δίνει χώρο, έχει ηγετικές ικανότητες και το βασικότερο σηκώνει την επαφή και παίζει αρκετά καλή άμυνα + ριμπάουντ. Ναι δεν έπιασε το NBA αλλά στην Ευρώπη θα κάνει πιστεύω τεράστια καριέρα.
Εδώ θα είμαστε να τα λέμε (ελπίζω