2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- golitog7
- Reactions: 1927
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Σύντροφοι ήταν το πρώτο φιλικό της χρονιάς. Γνώμη μου είναι ότι σε τέτοια ματς δεν βγάζουνε κανένα μα κανένα συμπέρασμα. Μη πέφτουμε στη λουμπα των δημοσιογραφισκων με τα διθυραμβικά σχόλια. Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Τους άκουγα χθες και νόμιζα ότι παίζουνε τελικό Μουντομπάσκετ και όχι πρώτο φιλικό της χρονιάς. Έχουμε γίνει χειρότεροι από τους Άγγλους στο ποδόσφαιρο
1
1

-
- Reactions: 1245
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο θανασης εχει τοσο μεγαλο αθλητικο χαρισμα και τοση ενεργεια που η οποιαδηποτε "τρυπα" σε επιπεδο βασικων καλυπτεται ... σε οποιαδηποτε ομαδα ευρωλιγκας θα μπορουσε να εχει ρολο πεμπτου ψηλου και σε καμποσες ισως να ηταν και βασικος , απολαμβανει ομως τη ζωη στο μιλγουοκι διπλα στον γιαννη και δεν νομιζω να το κουνησει απο εκει .
1
1

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
- Προειδοποιήσεις:
0
πριν καποιες μερες ελεγα οτι θα κανω τηλεφωνο σε φιλο σερβο που εργαζεται γαι την εκκλησια της Σερβιας να μεσολαβισει ο μητροπολιτης για την αποφαση του μιροτιτς και καποιες μερες μετα διαβασα αρθρο στο οποιο ο προεδρος της παρτιζαν κατηγορουσε τον μητροπολιτη οτι επηρρεασε την αποφαση του νικολα ... παιδια δεν εχω καμια αναμιξη σε ολο αυτο πιστεψτεμε !AlexD έγραψε: ↑Τετ Αύγ 02, 2023 8:50 pmwww.thrylos24.gr/thrylos-thriskeia-kai-stin-agia-sofia
Πάντως η προσπάθεια να έρθει ο Μίροτιτς συνεχίζεται![]()
1
1

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
- Reactions: 1472
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο λουντζης και εμενα μου αρεσει λογω μεγεθους, αξιοπιστου σουτ αλλα μεχρι τωρα θεωρουσα οτι ειναι ενα δυαρι που λογω ελλειψης πλειμεικερ στις μικρες εθνικες και στις ομαδες που επαιξε τον ναφτισαμε ασσο. Δηλαδη μου εκανε για παικτη με μετριο χειρισμο της μπαλας και που δεν εχει τοσο καλο ματι στο γηπεδο παρα περισσοτερο ενστικτο για να σκοραρει.
Αυτο που με εξεπληξε εχθες δεν ειναι οι 13 ποντοι( ενταξει τα εχασα λιγο οταν τον ειδα να παιρνει το πρωτο του τριποντο μετα απο τριπλα σε φαση που κατεβασε ο ιδιος την μπαλα) αλλα οι 7 ασσιστ με μολις ενα λαθος.
Ισως τελικα απλα τον ετρωγε το αγχος και τωρα που ξερει οτι αναγκαστικα θα εχει χρονο στο ροτεισον να ειχε αποδοση βαση του ταλεντου του. Τι να πω. Μακαρι να κανει στεπ απ οντως.
Ο κυριως λογος που περυσι τελειωσες πρωτος στην κανονικη διαρκεια ειναι ο βιονικος κυριος γουοκαπ που ειχε μεσο ορο ασιστ οσο και ο σλουκας αλλα μαρκαρε απο το 1 μεχρι το 5 και για δυο παικτες πολλες φορες με το μηδεν στα λαθη να ειναι ο κανονας και οχη η εξαιρεση. Φυσικα ολοι θυμουνται το λαθος με την φενερ λες και δεν υπαρχουν κακες στιγμες στην καριερα του καθενος.
Ο μητογλου ητανε καλος χθες αλλα ηταν λιγο ατσουμπαλος στις κινησεις του πολλες φορες( του φευγε η μπαλα μεσα απο τα χερια) δειγμα οτι εχει καιρο να παρει μερος σε πρεγματικο αγωνα. Ο θανασης επαιζε τεσσερα και περιμενε μεσα στην ρακετα να μοιρασει μπλοκ. Φοβερος. Εγω παρα το γεγονος των περιορισμενων δυνατοτητων επιθετικα θα τον ηθελα στον ολυμπιακο και τον ηθελα και οταν ηταν στον παναθηναικο μονο και μονο που με το παθος του ανεβαζει ολη την ομαδα. Μου θυμιζει τον παπανικολαου σε μικροτερες ηλικιες οσο αφορα αυτο το κομματι
Αυτο που με εξεπληξε εχθες δεν ειναι οι 13 ποντοι( ενταξει τα εχασα λιγο οταν τον ειδα να παιρνει το πρωτο του τριποντο μετα απο τριπλα σε φαση που κατεβασε ο ιδιος την μπαλα) αλλα οι 7 ασσιστ με μολις ενα λαθος.
Ισως τελικα απλα τον ετρωγε το αγχος και τωρα που ξερει οτι αναγκαστικα θα εχει χρονο στο ροτεισον να ειχε αποδοση βαση του ταλεντου του. Τι να πω. Μακαρι να κανει στεπ απ οντως.
Ο κυριως λογος που περυσι τελειωσες πρωτος στην κανονικη διαρκεια ειναι ο βιονικος κυριος γουοκαπ που ειχε μεσο ορο ασιστ οσο και ο σλουκας αλλα μαρκαρε απο το 1 μεχρι το 5 και για δυο παικτες πολλες φορες με το μηδεν στα λαθη να ειναι ο κανονας και οχη η εξαιρεση. Φυσικα ολοι θυμουνται το λαθος με την φενερ λες και δεν υπαρχουν κακες στιγμες στην καριερα του καθενος.
Ο μητογλου ητανε καλος χθες αλλα ηταν λιγο ατσουμπαλος στις κινησεις του πολλες φορες( του φευγε η μπαλα μεσα απο τα χερια) δειγμα οτι εχει καιρο να παρει μερος σε πρεγματικο αγωνα. Ο θανασης επαιζε τεσσερα και περιμενε μεσα στην ρακετα να μοιρασει μπλοκ. Φοβερος. Εγω παρα το γεγονος των περιορισμενων δυνατοτητων επιθετικα θα τον ηθελα στον ολυμπιακο και τον ηθελα και οταν ηταν στον παναθηναικο μονο και μονο που με το παθος του ανεβαζει ολη την ομαδα. Μου θυμιζει τον παπανικολαου σε μικροτερες ηλικιες οσο αφορα αυτο το κομματι
1
1

Ο Λούντζης αναπτέρωσε τις ελπίδες μας για αυτόν, με αυτή την εμφάνιση.
Αμυντικά, χωρίς συζήτηση , παίζει σταθερά σε επίπεδο ευρολιγκας και μάλιστα πάνω από το μ.ο. Και στο ντοσιτς πήγε καλά, άσχετα από τις αστειοτητες των διαιτητών
Κράτησε όμως και την ομάδα οργανωτικά, και στην επίθεση. Πραγματικά ίσως θα έπρεπε η ομάδα να κοιτάει για τριάρι δυάρι παικταρα κι όχι ασοδυο.
Αμυντικά, χωρίς συζήτηση , παίζει σταθερά σε επίπεδο ευρολιγκας και μάλιστα πάνω από το μ.ο. Και στο ντοσιτς πήγε καλά, άσχετα από τις αστειοτητες των διαιτητών
Κράτησε όμως και την ομάδα οργανωτικά, και στην επίθεση. Πραγματικά ίσως θα έπρεπε η ομάδα να κοιτάει για τριάρι δυάρι παικταρα κι όχι ασοδυο.
0
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Θανάσης θα μπορούσε να αναλάβει ρόλο 5ου ψηλού, εμψυχωτή, ψήστη και τραμπουκου στις στιγμές που θέλουμε να ξεσηκώσουμε το γήπεδο για να ξυπνήσει η ομάδα.
Θα ήταν ιδανικό αυτήν την στιγμή εφόσον έχουμε και θέμα με τους ξένους, αλλά αποκλείεται να φύγει από Αμερική.
Σε σχέση με την εθνική, μας κάνει πάρα πολύ καλό που ήρθαν έτσι τα πράγματα και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ο Λούντζης και θα πάρει ευθύνες με την εθνική. Έτσι βελτιώνεται ένας παίχτης, ειδικά ένας που χρειάζεται αυτοπεποίθηση.
Το ίδιο με διαφορετικό τρόπο ισχύει για Λαρι.
Ας ελπίσουμε να γίνει όπως πέρυσι, να πάρει τα πάνω του με την εθνική και να έρθει με φόρα, όχι σαν τον Τσιπρα, να παίξει καλά στην αρχή της σεζόν.
Από την άλλη, Παπ και Γουόκαπ θα κουραστούν πολύ και θα χρειαστούν ανάσες μέσα στην χρονιά και κάποια στιγμή μερικές μέρες ξεκούρασης, κάπου προς τα Χριστούγεννα λογικά.
Το ίδιο θα ισχύει και για τα 5ρια μας
Εκεί μπαίνει πάλι η κουβέντα για έναν Θανάση που ιδανικά θα χρειαζόταν η ομάδα
Οι Γκος, Πάπας, Μακκισικ, Πίτερς, Σικμα, Κανααν, Τανουλης θα είναι οι μόνοι (7) παίχτες χωρίς υποχρεώσεις σε εθνικές και που θα κάνουν προετοιμασία κανονικά με την ομάδα
Για αυτό πρέπει να πάρουμε Ναν, να έχουμε έναν ακόμα παίχτη στην προετοιμασία
Θα ήταν ιδανικό αυτήν την στιγμή εφόσον έχουμε και θέμα με τους ξένους, αλλά αποκλείεται να φύγει από Αμερική.
Σε σχέση με την εθνική, μας κάνει πάρα πολύ καλό που ήρθαν έτσι τα πράγματα και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ο Λούντζης και θα πάρει ευθύνες με την εθνική. Έτσι βελτιώνεται ένας παίχτης, ειδικά ένας που χρειάζεται αυτοπεποίθηση.
Ας ελπίσουμε να γίνει όπως πέρυσι, να πάρει τα πάνω του με την εθνική και να έρθει με φόρα, όχι σαν τον Τσιπρα, να παίξει καλά στην αρχή της σεζόν.
Από την άλλη, Παπ και Γουόκαπ θα κουραστούν πολύ και θα χρειαστούν ανάσες μέσα στην χρονιά και κάποια στιγμή μερικές μέρες ξεκούρασης, κάπου προς τα Χριστούγεννα λογικά.

Οι Γκος, Πάπας, Μακκισικ, Πίτερς, Σικμα, Κανααν, Τανουλης θα είναι οι μόνοι (7) παίχτες χωρίς υποχρεώσεις σε εθνικές και που θα κάνουν προετοιμασία κανονικά με την ομάδα

Για αυτό πρέπει να πάρουμε Ναν, να έχουμε έναν ακόμα παίχτη στην προετοιμασία

1
1

-
- Προειδοποιήσεις:
0
Ρε ατιμουλη για αυτο μονο θες τον Ναν; Για να υπαρχει ενας επιπλεον παικτης στην προετοιμασια;AlexD έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 03, 2023 10:59 amΟ Θανάσης θα μπορούσε να αναλάβει ρόλο 5ου ψηλού, εμψυχωτή, ψήστη και τραμπουκου στις στιγμές που θέλουμε να ξεσηκώσουμε το γήπεδο για να ξυπνήσει η ομάδα.
Για αυτό πρέπει να πάρουμε Ναν, να έχουμε έναν ακόμα παίχτη στην προετοιμασία![]()
1
1

-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μην ανησυχείς, δεν θα πούμε τίποτα για σένα στα αδέρφια μας, είσαι σειφ. Δεν κάνεις άλλο ένα τηλέφωνο να του εξηγήσουν ότι δεν υπάρχει κάτι πιο χριστιανικό από το να πάει στον Ολυμπιακό;fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 03, 2023 10:49 amπριν καποιες μερες ελεγα οτι θα κανω τηλεφωνο σε φιλο σερβο που εργαζεται γαι την εκκλησια της Σερβιας να μεσολαβισει ο μητροπολιτης για την αποφαση του μιροτιτς και καποιες μερες μετα διαβασα αρθρο στο οποιο ο προεδρος της παρτιζαν κατηγορουσε τον μητροπολιτη οτι επηρρεασε την αποφαση του νικολα ... παιδια δεν εχω καμια αναμιξη σε ολο αυτο πιστεψτεμε !AlexD έγραψε: ↑Τετ Αύγ 02, 2023 8:50 pmwww.thrylos24.gr/thrylos-thriskeia-kai-stin-agia-sofia
Πάντως η προσπάθεια να έρθει ο Μίροτιτς συνεχίζεται![]()
Για να σε βοηθήσω, οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι χτες ήταν σε ταβερνάκι στο παραθαλάσσιο χωριό Bigova και ενώ περνούσε ωραία με την παρέα του χτύπησε το κινητό του και μιλούσε σοβαρός για ώρα.
Αν ισχύουν οι πληροφορίες από Ιταλία είναι έτοιμος να περάσει απέναντι, προλαβαίνεις δε προλαβαίνεις!
0
-
- Προειδοποιήσεις:
0
με τον πορφυριο τα λεγανε ... τυχαιο το ονομα? δεν νομιζω ...AlexD έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 03, 2023 11:12 amΜην ανησυχείς, δεν θα πούμε τίποτα για σένα στα αδέρφια μας, είσαι σειφ. Δεν κάνεις άλλο ένα τηλέφωνο να του εξηγήσουν ότι δεν υπάρχει κάτι πιο χριστιανικό από το να πάει στον Ολυμπιακό;fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 03, 2023 10:49 am
πριν καποιες μερες ελεγα οτι θα κανω τηλεφωνο σε φιλο σερβο που εργαζεται γαι την εκκλησια της Σερβιας να μεσολαβισει ο μητροπολιτης για την αποφαση του μιροτιτς και καποιες μερες μετα διαβασα αρθρο στο οποιο ο προεδρος της παρτιζαν κατηγορουσε τον μητροπολιτη οτι επηρρεασε την αποφαση του νικολα ... παιδια δεν εχω καμια αναμιξη σε ολο αυτο πιστεψτεμε !
Για να σε βοηθήσω, οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι χτες ήταν σε ταβερνάκι στο παραθαλάσσιο χωριό Bigova και ενώ περνούσε ωραία με την παρέα του χτύπησε το κινητό του και μιλούσε σοβαρός για ώρα.
Αν ισχύουν οι πληροφορίες από Ιταλία είναι έτοιμος να περάσει απέναντι, προλαβαίνεις δε προλαβαίνεις!
1
1

-
- Προειδοποιήσεις:
0
μα για τριαρι που να μπαινει μεσα και να σταζει η τσουτσου του φαρμακι στο τριποντο και να δαγκωνει στην αμυνα σαν δρακος του κομοντο μιλαω κατσε να δεις πως το λεν στο αμερικα αα ναι 3nD το λενε δεν ειναι αναγκη να ειναι σκορερ των 25 ποντων κατ εμε , ας ειναι ενας που θα μπει θα σου σταξει 3-4 τριποντα και και κανα δυο λευ απ αλλα να τα εχει στανταρ ρε παιδι μου τι παθαιναμε με τον βεζενκοφ που λεγαμε δεν "φανηκε σημερα" κι ειχε γραψει 14-ποντους ε ετσι ενα πραγμαnikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Αύγ 02, 2023 3:03 pmΜα και SF να έρθει, οι απαιτήσεις του κόσμου για παικταρά που να τα στάζει, δεν αλλάζουν. Απλά συνήθως οι μπόμπερ είναι οι SG γι’αυτό είναι επικεντρωμένοι εκεί. Το να σου έρθει ένας ακόμα Παπανικολάου καλό θα είναι, αλλά οι φίλοι του Ολυμπιακού θέλουν κάποιον που να ματώνει το διχτάκι μέρα μπαίνει μέρα βγαίνει, ανεξάρτητου θέσης.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τετ Αύγ 02, 2023 2:25 pmμε κινδυνο να γιονω κουραστικος εξακολουθω να θελω παικτη που να παιζει στο τρια και να ειναι τρια οχι δυομισυ .
0
-
- Προειδοποιήσεις:
0
Εναν λοτζεσκι στην πρωτη του χρονια θες φιλε μου, αλλα δυσκολο να βρεις τοσο value for money παικτη. Ο οτζελεγε ειναι τετοιος αλλα τον προσπερασαμε πολυ ευκολαfotis vlachopoulos έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 03, 2023 12:19 pmμα για τριαρι που να μπαινει μεσα και να σταζει η τσουτσου του φαρμακι στο τριποντο και να δαγκωνει στην αμυνα σαν δρακος του κομοντο μιλαω κατσε να δεις πως το λεν στο αμερικα αα ναι 3nD το λενε δεν ειναι αναγκη να ειναι σκορερ των 25 ποντων κατ εμε , ας ειναι ενας που θα μπει θα σου σταξει 3-4 τριποντα και και κανα δυο λευ απ αλλα να τα εχει στανταρ ρε παιδι μου τι παθαιναμε με τον βεζενκοφ που λεγαμε δεν "φανηκε σημερα" κι ειχε γραψει 14-ποντους ε ετσι ενα πραγμαnikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Αύγ 02, 2023 3:03 pm
Μα και SF να έρθει, οι απαιτήσεις του κόσμου για παικταρά που να τα στάζει, δεν αλλάζουν. Απλά συνήθως οι μπόμπερ είναι οι SG γι’αυτό είναι επικεντρωμένοι εκεί. Το να σου έρθει ένας ακόμα Παπανικολάου καλό θα είναι, αλλά οι φίλοι του Ολυμπιακού θέλουν κάποιον που να ματώνει το διχτάκι μέρα μπαίνει μέρα βγαίνει, ανεξάρτητου θέσης.
0
-
- Προειδοποιήσεις:
0
α να γεια σου !(λεκτικη μεταφραση του θαμπς απ )Christofis έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 03, 2023 12:42 pmΕναν λοτζεσκι στην πρωτη του χρονια θες φιλε μου, αλλα δυσκολο να βρεις τοσο value for money παικτη. Ο οτζελεγε ειναι τετοιος αλλα τον προσπερασαμε πολυ ευκολαfotis vlachopoulos έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 03, 2023 12:19 pm
μα για τριαρι που να μπαινει μεσα και να σταζει η τσουτσου του φαρμακι στο τριποντο και να δαγκωνει στην αμυνα σαν δρακος του κομοντο μιλαω κατσε να δεις πως το λεν στο αμερικα αα ναι 3nD το λενε δεν ειναι αναγκη να ειναι σκορερ των 25 ποντων κατ εμε , ας ειναι ενας που θα μπει θα σου σταξει 3-4 τριποντα και και κανα δυο λευ απ αλλα να τα εχει στανταρ ρε παιδι μου τι παθαιναμε με τον βεζενκοφ που λεγαμε δεν "φανηκε σημερα" κι ειχε γραψει 14-ποντους ε ετσι ενα πραγμα
1
1

-
- Προειδοποιήσεις:
0
βασικα κι εμεις οι ολυμπιακοι τον εχουμε υποτιμησει παραπολλες φορες το θανασαρα κι ειναι λαθος.thory έγραψε: ↑Τετ Αύγ 02, 2023 11:28 pmΌσοι τον έχουν δει, ξέρουν ότι πρόκειται για παίκτη που αλλάζει τα δεδομένα, εκτός από "μερικούς" που θα τον βγάλουν άχρηστο επειδή δεν τον πήρε η παναθα.AlexD έγραψε: ↑Τετ Αύγ 02, 2023 10:36 pmΣυμφωνώ για Θανάση και δεν το βλέπω να έρχεται όπως και να χει, μια χαρά είναι εκεί.
Σε άλλα νέα, βάζει φωτιά ο Ιωάννου στο τουιτερ γράφοντας ότι ο Ναν άλλαξε σήμερα ατζέντη και πήγε από τον ατζέντη του Λεμπρον σε εκείνον του Γιάννη, δηλαδή την Octagon που κάνει δουλειές στην Ευρώπη και με την ομάδα, έχει αρκετούς Έλληνες μέσα.
Αν ισχύει η είδηση, ίσως πραγματικά ο Ναν είναι κοντά στο να έρθει στην Ευρώπη και μάλλον στην Ολυμπιακάρα της καρδιάς μας.
Εδώ πάνε να βγάλουν προβληματικό τον Μιροτιτς τι να λέμε τώρα
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2370
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν βρίσκω πολλούς τέτοιους παίκτες για να έρθουν ΟΣΦΠ να παίξουν 15 λεπτά και να στάζουν σταθερά 4 τρίποντα και 2 λευ απfotis vlachopoulos έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 03, 2023 12:19 pm
μα για τριαρι που να μπαινει μεσα και να σταζει η τσουτσου του φαρμακι στο τριποντο και να δαγκωνει στην αμυνα σαν δρακος του κομοντο μιλαω κατσε να δεις πως το λεν στο αμερικα αα ναι 3nD το λενε δεν ειναι αναγκη να ειναι σκορερ των 25 ποντων κατ εμε , ας ειναι ενας που θα μπει θα σου σταξει 3-4 τριποντα και και κανα δυο λευ απ αλλα να τα εχει στανταρ ρε παιδι μου τι παθαιναμε με τον βεζενκοφ που λεγαμε δεν "φανηκε σημερα" κι ειχε γραψει 14-ποντους ε ετσι ενα πραγμα
Όσοι τα κάνουν αυτά είναι βασικοί στην Ευρώπη
Ίσως Ναναλι και Κλαιμπερν που είναι 33ηδες , αλλά δε νομίζω να σου βάζουν σταθερά 14 πόντους . Θα ήταν όμως σουπερ κινήσεις . Δεν έχουμε θέση για ξένους , τα έχουμε κάνει όλα λάθος , οπότε το ξεχνάμε
Ο Θανάσης θα ήταν ιδανικό φιτ , γιατί στα μάτια μου παίζει από 3 έως 5 ανάλογα τις ορέξεις του σκασκιστή , αλλά τέρμα άσουτος για 3
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"