2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1927
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Αύγ 03, 2023 9:23 am

Σύντροφοι ήταν το πρώτο φιλικό της χρονιάς. Γνώμη μου είναι ότι σε τέτοια ματς δεν βγάζουνε κανένα μα κανένα συμπέρασμα. Μη πέφτουμε στη λουμπα των δημοσιογραφισκων με τα διθυραμβικά σχόλια. Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Τους άκουγα χθες και νόμιζα ότι παίζουνε τελικό Μουντομπάσκετ και όχι πρώτο φιλικό της χρονιάς. Έχουμε γίνει χειρότεροι από τους Άγγλους στο ποδόσφαιρο

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1245
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Αύγ 03, 2023 10:44 am

VanDam99 έγραψε:
Τετ Αύγ 02, 2023 10:20 pm
Σε μια περίπτωση που δεν ανανέωνε ακόμα ο Θανάσης με Μπακς, θα τον θέλατε για 5ο ψηλό; Αυτή τη στιγμή θεωρώ μπορεί να σταθεί
Ο θανασης εχει τοσο μεγαλο αθλητικο χαρισμα και τοση ενεργεια που η οποιαδηποτε "τρυπα" σε επιπεδο βασικων καλυπτεται ... σε οποιαδηποτε ομαδα ευρωλιγκας θα μπορουσε να εχει ρολο πεμπτου ψηλου και σε καμποσες ισως να ηταν και βασικος , απολαμβανει ομως τη ζωη στο μιλγουοκι διπλα στον γιαννη και δεν νομιζω να το κουνησει απο εκει .

1
1 Εικόνα
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

euroleague

Πέμ Αύγ 03, 2023 10:49 am

AlexD έγραψε:
Τετ Αύγ 02, 2023 8:50 pm
www.thrylos24.gr/thrylos-thriskeia-kai-stin-agia-sofia

Πάντως η προσπάθεια να έρθει ο Μίροτιτς συνεχίζεται :D
πριν καποιες μερες ελεγα οτι θα κανω τηλεφωνο σε φιλο σερβο που εργαζεται γαι την εκκλησια της Σερβιας να μεσολαβισει ο μητροπολιτης για την αποφαση του μιροτιτς και καποιες μερες μετα διαβασα αρθρο στο οποιο ο προεδρος της παρτιζαν κατηγορουσε τον μητροπολιτη οτι επηρρεασε την αποφαση του νικολα ... παιδια δεν εχω καμια αναμιξη σε ολο αυτο πιστεψτεμε !

1
1 Εικόνα
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Christofis

euroleague
Reactions: 1472

Πέμ Αύγ 03, 2023 10:55 am

Ο λουντζης και εμενα μου αρεσει λογω μεγεθους, αξιοπιστου σουτ αλλα μεχρι τωρα θεωρουσα οτι ειναι ενα δυαρι που λογω ελλειψης πλειμεικερ στις μικρες εθνικες και στις ομαδες που επαιξε τον ναφτισαμε ασσο. Δηλαδη μου εκανε για παικτη με μετριο χειρισμο της μπαλας και που δεν εχει τοσο καλο ματι στο γηπεδο παρα περισσοτερο ενστικτο για να σκοραρει.

Αυτο που με εξεπληξε εχθες δεν ειναι οι 13 ποντοι( ενταξει τα εχασα λιγο οταν τον ειδα να παιρνει το πρωτο του τριποντο μετα απο τριπλα σε φαση που κατεβασε ο ιδιος την μπαλα) αλλα οι 7 ασσιστ με μολις ενα λαθος.

Ισως τελικα απλα τον ετρωγε το αγχος και τωρα που ξερει οτι αναγκαστικα θα εχει χρονο στο ροτεισον να ειχε αποδοση βαση του ταλεντου του. Τι να πω. Μακαρι να κανει στεπ απ οντως.

Ο κυριως λογος που περυσι τελειωσες πρωτος στην κανονικη διαρκεια ειναι ο βιονικος κυριος γουοκαπ που ειχε μεσο ορο ασιστ οσο και ο σλουκας αλλα μαρκαρε απο το 1 μεχρι το 5 και για δυο παικτες πολλες φορες με το μηδεν στα λαθη να ειναι ο κανονας και οχη η εξαιρεση. Φυσικα ολοι θυμουνται το λαθος με την φενερ λες και δεν υπαρχουν κακες στιγμες στην καριερα του καθενος.

Ο μητογλου ητανε καλος χθες αλλα ηταν λιγο ατσουμπαλος στις κινησεις του πολλες φορες( του φευγε η μπαλα μεσα απο τα χερια) δειγμα οτι εχει καιρο να παρει μερος σε πρεγματικο αγωνα. Ο θανασης επαιζε τεσσερα και περιμενε μεσα στην ρακετα να μοιρασει μπλοκ. Φοβερος. Εγω παρα το γεγονος των περιορισμενων δυνατοτητων επιθετικα θα τον ηθελα στον ολυμπιακο και τον ηθελα και οταν ηταν στον παναθηναικο μονο και μονο που με το παθος του ανεβαζει ολη την ομαδα. Μου θυμιζει τον παπανικολαου σε μικροτερες ηλικιες οσο αφορα αυτο το κομματι

1
1 Εικόνα
Dedalos

euroleague
Reactions: 635

Πέμ Αύγ 03, 2023 10:58 am

Ο Λούντζης αναπτέρωσε τις ελπίδες μας για αυτόν, με αυτή την εμφάνιση.
Αμυντικά, χωρίς συζήτηση , παίζει σταθερά σε επίπεδο ευρολιγκας και μάλιστα πάνω από το μ.ο. Και στο ντοσιτς πήγε καλά, άσχετα από τις αστειοτητες των διαιτητών
Κράτησε όμως και την ομάδα οργανωτικά, και στην επίθεση. Πραγματικά ίσως θα έπρεπε η ομάδα να κοιτάει για τριάρι δυάρι παικταρα κι όχι ασοδυο.

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Πέμ Αύγ 03, 2023 10:59 am

Ο Θανάσης θα μπορούσε να αναλάβει ρόλο 5ου ψηλού, εμψυχωτή, ψήστη και τραμπουκου στις στιγμές που θέλουμε να ξεσηκώσουμε το γήπεδο για να ξυπνήσει η ομάδα.

Θα ήταν ιδανικό αυτήν την στιγμή εφόσον έχουμε και θέμα με τους ξένους, αλλά αποκλείεται να φύγει από Αμερική.

Σε σχέση με την εθνική, μας κάνει πάρα πολύ καλό που ήρθαν έτσι τα πράγματα και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ο Λούντζης και θα πάρει ευθύνες με την εθνική. Έτσι βελτιώνεται ένας παίχτης, ειδικά ένας που χρειάζεται αυτοπεποίθηση.
Το ίδιο με διαφορετικό τρόπο ισχύει για Λαρι.
Ας ελπίσουμε να γίνει όπως πέρυσι, να πάρει τα πάνω του με την εθνική και να έρθει με φόρα, όχι σαν τον Τσιπρα, να παίξει καλά στην αρχή της σεζόν.

Από την άλλη, Παπ και Γουόκαπ θα κουραστούν πολύ και θα χρειαστούν ανάσες μέσα στην χρονιά και κάποια στιγμή μερικές μέρες ξεκούρασης, κάπου προς τα Χριστούγεννα λογικά.

Το ίδιο θα ισχύει και για τα 5ρια μας :!:
Εκεί μπαίνει πάλι η κουβέντα για έναν Θανάση που ιδανικά θα χρειαζόταν η ομάδα :roll:

Οι Γκος, Πάπας, Μακκισικ, Πίτερς, Σικμα, Κανααν, Τανουλης θα είναι οι μόνοι (7) παίχτες χωρίς υποχρεώσεις σε εθνικές και που θα κάνουν προετοιμασία κανονικά με την ομάδα :!:

Για αυτό πρέπει να πάρουμε Ναν, να έχουμε έναν ακόμα παίχτη στην προετοιμασία :hoho:

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague

Πέμ Αύγ 03, 2023 11:03 am

AlexD έγραψε:
Πέμ Αύγ 03, 2023 10:59 am
Ο Θανάσης θα μπορούσε να αναλάβει ρόλο 5ου ψηλού, εμψυχωτή, ψήστη και τραμπουκου στις στιγμές που θέλουμε να ξεσηκώσουμε το γήπεδο για να ξυπνήσει η ομάδα.

Θα ήταν ιδανικό αυτήν την στιγμή εφόσον έχουμε και θέμα με τους ξένους, αλλά αποκλείεται να φύγει από Αμερική.

Σε σχέση με την εθνική, μας κάνει πάρα πολύ καλό που ήρθαν έτσι τα πράγματα και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ο Λούντζης και θα πάρει ευθύνες με την εθνική. Έτσι βελτιώνεται ένας παίχτης, ειδικά ένας που χρειάζεται αυτοπεποίθηση.
Το ίδιο με διαφορετικό τρόπο ισχύει για Λαρι.
Ας ελπίσουμε να γίνει όπως πέρυσι, να πάρει τα πάνω του με την εθνική και να έρθει με φόρα, όχι σαν τον Τσιπρα, να παίξει καλά στην αρχή της σεζόν.

Από την άλλη, Παπ και Γουόκαπ θα κουραστούν πολύ και θα χρειαστούν ανάσες μέσα στην χρονιά και κάποια στιγμή μερικές μέρες ξεκούρασης, κάπου προς τα Χριστούγεννα λογικά.

Το ίδιο θα ισχύει και για τα 5ρια μας :!:
Εκεί μπαίνει πάλι η κουβέντα για έναν Θανάση που ιδανικά θα χρειαζόταν η ομάδα :roll:

Οι Γκος, Πάπας, Μακκισικ, Πίτερς, Σικμα, Κανααν, Τανουλης θα είναι οι μόνοι (7) παίχτες χωρίς υποχρεώσεις σε εθνικές και που θα κάνουν προετοιμασία κανονικά με την ομάδα :!:

Για αυτό πρέπει να πάρουμε Ναν, να έχουμε έναν ακόμα παίχτη στην προετοιμασία :hoho:
Ρε ατιμουλη για αυτο μονο θες τον Ναν; Για να υπαρχει ενας επιπλεον παικτης στην προετοιμασια;😏😏😉😉 Εμενα μου φαινεται οτι το κανεις γιατι θες να σηκωσεις ευρωκουπα..

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Πέμ Αύγ 03, 2023 11:12 am

fotis vlachopoulos έγραψε:
AlexD έγραψε:
Τετ Αύγ 02, 2023 8:50 pm
www.thrylos24.gr/thrylos-thriskeia-kai-stin-agia-sofia

Πάντως η προσπάθεια να έρθει ο Μίροτιτς συνεχίζεται :D
πριν καποιες μερες ελεγα οτι θα κανω τηλεφωνο σε φιλο σερβο που εργαζεται γαι την εκκλησια της Σερβιας να μεσολαβισει ο μητροπολιτης για την αποφαση του μιροτιτς και καποιες μερες μετα διαβασα αρθρο στο οποιο ο προεδρος της παρτιζαν κατηγορουσε τον μητροπολιτη οτι επηρρεασε την αποφαση του νικολα ... παιδια δεν εχω καμια αναμιξη σε ολο αυτο πιστεψτεμε !
Μην ανησυχείς, δεν θα πούμε τίποτα για σένα στα αδέρφια μας, είσαι σειφ. Δεν κάνεις άλλο ένα τηλέφωνο να του εξηγήσουν ότι δεν υπάρχει κάτι πιο χριστιανικό από το να πάει στον Ολυμπιακό;

Για να σε βοηθήσω, οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι χτες ήταν σε ταβερνάκι στο παραθαλάσσιο χωριό Bigova και ενώ περνούσε ωραία με την παρέα του χτύπησε το κινητό του και μιλούσε σοβαρός για ώρα.

Αν ισχύουν οι πληροφορίες από Ιταλία είναι έτοιμος να περάσει απέναντι, προλαβαίνεις δε προλαβαίνεις!

0
fotis vlachopoulos

euroleague

Πέμ Αύγ 03, 2023 12:10 pm

AlexD έγραψε:
Πέμ Αύγ 03, 2023 11:12 am

Μην ανησυχείς, δεν θα πούμε τίποτα για σένα στα αδέρφια μας, είσαι σειφ. Δεν κάνεις άλλο ένα τηλέφωνο να του εξηγήσουν ότι δεν υπάρχει κάτι πιο χριστιανικό από το να πάει στον Ολυμπιακό;

Για να σε βοηθήσω, οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι χτες ήταν σε ταβερνάκι στο παραθαλάσσιο χωριό Bigova και ενώ περνούσε ωραία με την παρέα του χτύπησε το κινητό του και μιλούσε σοβαρός για ώρα.

Αν ισχύουν οι πληροφορίες από Ιταλία είναι έτοιμος να περάσει απέναντι, προλαβαίνεις δε προλαβαίνεις!
με τον πορφυριο τα λεγανε ... τυχαιο το ονομα? δεν νομιζω ...

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague

Πέμ Αύγ 03, 2023 12:19 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Τετ Αύγ 02, 2023 3:03 pm
Τετ Αύγ 02, 2023 2:25 pm
με κινδυνο να γιονω κουραστικος εξακολουθω να θελω παικτη που να παιζει στο τρια και να ειναι τρια οχι δυομισυ .
Μα και SF να έρθει, οι απαιτήσεις του κόσμου για παικταρά που να τα στάζει, δεν αλλάζουν. Απλά συνήθως οι μπόμπερ είναι οι SG γι’αυτό είναι επικεντρωμένοι εκεί. Το να σου έρθει ένας ακόμα Παπανικολάου καλό θα είναι, αλλά οι φίλοι του Ολυμπιακού θέλουν κάποιον που να ματώνει το διχτάκι μέρα μπαίνει μέρα βγαίνει, ανεξάρτητου θέσης.
μα για τριαρι που να μπαινει μεσα και να σταζει η τσουτσου του φαρμακι στο τριποντο και να δαγκωνει στην αμυνα σαν δρακος του κομοντο μιλαω κατσε να δεις πως το λεν στο αμερικα αα ναι 3nD το λενε δεν ειναι αναγκη να ειναι σκορερ των 25 ποντων κατ εμε , ας ειναι ενας που θα μπει θα σου σταξει 3-4 τριποντα και και κανα δυο λευ απ αλλα να τα εχει στανταρ ρε παιδι μου τι παθαιναμε με τον βεζενκοφ που λεγαμε δεν "φανηκε σημερα" κι ειχε γραψει 14-ποντους ε ετσι ενα πραγμα

0
Christofis

euroleague

Πέμ Αύγ 03, 2023 12:42 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Τετ Αύγ 02, 2023 3:03 pm

Μα και SF να έρθει, οι απαιτήσεις του κόσμου για παικταρά που να τα στάζει, δεν αλλάζουν. Απλά συνήθως οι μπόμπερ είναι οι SG γι’αυτό είναι επικεντρωμένοι εκεί. Το να σου έρθει ένας ακόμα Παπανικολάου καλό θα είναι, αλλά οι φίλοι του Ολυμπιακού θέλουν κάποιον που να ματώνει το διχτάκι μέρα μπαίνει μέρα βγαίνει, ανεξάρτητου θέσης.
μα για τριαρι που να μπαινει μεσα και να σταζει η τσουτσου του φαρμακι στο τριποντο και να δαγκωνει στην αμυνα σαν δρακος του κομοντο μιλαω κατσε να δεις πως το λεν στο αμερικα αα ναι 3nD το λενε δεν ειναι αναγκη να ειναι σκορερ των 25 ποντων κατ εμε , ας ειναι ενας που θα μπει θα σου σταξει 3-4 τριποντα και και κανα δυο λευ απ αλλα να τα εχει στανταρ ρε παιδι μου τι παθαιναμε με τον βεζενκοφ που λεγαμε δεν "φανηκε σημερα" κι ειχε γραψει 14-ποντους ε ετσι ενα πραγμα
Εναν λοτζεσκι στην πρωτη του χρονια θες φιλε μου, αλλα δυσκολο να βρεις τοσο value for money παικτη. Ο οτζελεγε ειναι τετοιος αλλα τον προσπερασαμε πολυ ευκολα

0
Dedalos

euroleague
Reactions: 635

Πέμ Αύγ 03, 2023 1:16 pm

Πραγματικά ο οτζιλεγιε είναι από τις μεγαλύτερες χαμένες ευκαιρίες του καλοκαιριού. Και με πόσα να έκλεισε στη Βαλένθια;

0
fotis vlachopoulos

euroleague

Πέμ Αύγ 03, 2023 1:28 pm

Christofis έγραψε:
Πέμ Αύγ 03, 2023 12:42 pm

Εναν λοτζεσκι στην πρωτη του χρονια θες φιλε μου, αλλα δυσκολο να βρεις τοσο value for money παικτη. Ο οτζελεγε ειναι τετοιος αλλα τον προσπερασαμε πολυ ευκολα
α να γεια σου !(λεκτικη μεταφραση του θαμπς απ )

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague

Πέμ Αύγ 03, 2023 1:33 pm

thory έγραψε:
Τετ Αύγ 02, 2023 11:28 pm
AlexD έγραψε:
Τετ Αύγ 02, 2023 10:36 pm
Συμφωνώ για Θανάση και δεν το βλέπω να έρχεται όπως και να χει, μια χαρά είναι εκεί.

Σε άλλα νέα, βάζει φωτιά ο Ιωάννου στο τουιτερ γράφοντας ότι ο Ναν άλλαξε σήμερα ατζέντη και πήγε από τον ατζέντη του Λεμπρον σε εκείνον του Γιάννη, δηλαδή την Octagon που κάνει δουλειές στην Ευρώπη και με την ομάδα, έχει αρκετούς Έλληνες μέσα.

Αν ισχύει η είδηση, ίσως πραγματικά ο Ναν είναι κοντά στο να έρθει στην Ευρώπη και μάλλον στην Ολυμπιακάρα της καρδιάς μας.
Όσοι τον έχουν δει, ξέρουν ότι πρόκειται για παίκτη που αλλάζει τα δεδομένα, εκτός από "μερικούς" που θα τον βγάλουν άχρηστο επειδή δεν τον πήρε η παναθα.
Εδώ πάνε να βγάλουν προβληματικό τον Μιροτιτς τι να λέμε τώρα
βασικα κι εμεις οι ολυμπιακοι τον εχουμε υποτιμησει παραπολλες φορες το θανασαρα κι ειναι λαθος.

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2370
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Πέμ Αύγ 03, 2023 1:40 pm

Δεν βρίσκω πολλούς τέτοιους παίκτες για να έρθουν ΟΣΦΠ να παίξουν 15 λεπτά και να στάζουν σταθερά 4 τρίποντα και 2 λευ απ

Όσοι τα κάνουν αυτά είναι βασικοί στην Ευρώπη

Ίσως Ναναλι και Κλαιμπερν που είναι 33ηδες , αλλά δε νομίζω να σου βάζουν σταθερά 14 πόντους . Θα ήταν όμως σουπερ κινήσεις . Δεν έχουμε θέση για ξένους , τα έχουμε κάνει όλα λάθος , οπότε το ξεχνάμε

Ο Θανάσης θα ήταν ιδανικό φιτ , γιατί στα μάτια μου παίζει από 3 έως 5 ανάλογα τις ορέξεις του σκασκιστή , αλλά τέρμα άσουτος για 3

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”