Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1725
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μάιος 27, 2024 11:26 am

Coach Periklis έγραψε:
Δευ Μάιος 27, 2024 10:47 am
j-kidd13 έγραψε:
Δευ Μάιος 27, 2024 10:27 am

Εγω διαφωνω,δεν ειναι ευκολο να παρεις την ευρωλιγκα,ουτε ειναι απλο να πας τοσο συχνα στο f4.
Ο Ολυμπιακος χρειαζεται ενισχυση σε ποιοτητα και προσωπικοτητα, ο Μπαρτζωκας εχει τα κολληματα του,αλλα εχει μια ομαδα που ειναι εκει, σταθερα. Με 2-3 αλλαγες ισχυροποιειται ακομα περισσοτερο.
Οσον αφορα τους ψηλους, ειχαν απεναντι τον Ταβαρες.Διπλα του ο Φαλ εμοιαζε μισος. Δεν ειναι ευκολο να παιξεις απεναντι του. Φυσικα εχουν ευθυνη και ο Φαλ και ο Μιλουτινοφ,για την εικονα τους,οπως και ο Μπαρτζωκας,αλλα αλλο αυτο,αλλο να τους βγαλουμε ανικανους.
Ο Ολυμπιακος απλα χρειαζεται ποιοτικη ενισχυση,τον κορμο τον εχει,χρειαζεται ενα γκαρντ που να μπορει να δωσει σκορ σταθερα,τον Ντορσευ για να ξεμπλοκαρει λιγο τα διαβατηρια, και ενα αξιοπιστο 3αρι, και ειναι ετοιμος οπως ειναι.
Εν τω μεταξύ τα γράφεις αυτά λίγες αφού ο αιώνιος έκανε ακριβώς ο,τι δεν έκανε ο Ολυμπιακός, το έκανε εμφατικά , το έκανε να μοιάζει εύκολο και είχε ψηλό που δεν έμοιαζε μίσος απέναντι στον Ταβαρες και έμοιαζε αρκετά εφικτό να παίζεις απέναντι του

Ευχαριστώ ειλικρινά για την καλή πρόθεση που έχεις , αλλά όχι

Θέλει γενναίες αποφάσεις πλέον , αλλά ο οργανισμός του Ολυμπιακού δεν φαίνεται να είναι γενναίος

Ο κύκλος μου πάντως τελικούς δεν θα πάει να δει κι ας έχει διαρκείας. Για ανανέωση του χρόνου ούτε λόγος εννοείται

Να δούμε πως θα αντιδράσει ο κόσμος , έχω περιέργεια δεν ξέρω πόσοι είναι υπ ατμον
Αυτα που γραφω δεν ειναι προιον καλης προθεσης, ειναι η αποψη μου, δεν παριστανω τον αντικειμενικο,χαρηκα που αποκλειστηκε ο Ολυμπιακος απο την Ρεαλ, αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση με το πως βλεπω την ομαδα του. Θαυμαζω αυτο που εχει χτισει ο Μπαρτζωκας,και με κινησεις ποιοτητας θα γινει ακομα πιο ισχυρο. Δεν δεχομαι τον μηδενισμο, ορισμενοι μιλατε λες και δεν πηγε καν στο f4.
Ο Ολυμπιακος, σε ζητημα δουλειας,προπονησης,ομοιογενειας κλπ, ειναι στο 100,και ο Παναθηναικος στο μηδεν,0,ζερο. Λογικο να επενδυσει η ομαδα μου πανω στην ατομικη ποιοτητα, απο την στιγμη δε που ο προπονητης μας,την θελει και δινει ελευθερια στον παικτη του να παρει την αποφαση.
Δεν λεω οτι δεν θελει αλλαγες στον τροπο που λειτουργει ο Ολυμπιακος, απλα θελει μια ενισχυση στην ισχυρη που βαση που εχει.
Οσον αφορα τον Ταβαρες, τον αντιμετωπισαμε με επιτυχια, δεν του δωσαμε πεδιο δρασης, πεφτανε πανω του 2 και 3 παικτες,ενω στην αμυνα τον φθειραμε με την ορμη και την δυναμη που εχει ο Λεσορ,τετοιο παικτη δεν εχει ο Ολυμπιακος, καλος ο Ραιτ, αλλα Λεσορ δεν ειναι.Και οι Φαλ Μιλουτινοφ με τον Ταβαρες αντιπαλο,χανουν το πλεονεκτημα που εχουν

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1143
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μάιος 27, 2024 11:27 am

karamelitsa έγραψε:
Δευ Μάιος 27, 2024 11:21 am
kite26 έγραψε:
Δευ Μάιος 27, 2024 11:13 am

Κοίτα, για να αξιοποιηθούν οι ψηλοί σου πρέπει να έχεις και σούπερ κοντούς. Απλά πράγματα. Και τον Γιοκιτς να έχεις χωρίς κοντούς δεν πας πουθενά.
Συμφωνώ άλλα οι κοντοί φταίνε που ο Φαλ φοβάται να ποστάρει ακόμα και τον Καμπάτσο, δεν μαζευει ριμπάουντ και στην άμυνα χάνεται? Δεν είναι κακός όπως προείπα άλλα δεν είναι στην καμία παίκτης του 1,8εκ. ουτε καν...πληρώσαμε υπεραξία στο φουλ...έως και κότσους μας έπιασε.
Δεν ξέρω...Αυτό που ξέρω είναι ότι χρειάζεται άμεσα να τα ξαναβρούμε με τη λογική και η τωρινή διοίκηση του Ολυμπιακού δε βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση. Αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή, διότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.

Τα πιο σημαντικά ζητούμενα τώρα είναι:
1. Θεαματική αύξηση μπάτζετ
2. Τροποποίηση του ΣΕΦ ώστε να γίνει κανονικό γήπεδο μπάσκετ.

Αυτό θα φέρει και τον κόσμο στο γήπεδο και θα τον κάνει να πιστέψει στο πρότζεκτ.

3
3 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 550
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Δευ Μάιος 27, 2024 11:29 am

Μου φαίνεται περίεργο να μαι από τους αισιόδοξους της κουβέντας, αλλά διάφορα πράγματα που διαβάζω απλά δεν στέκουν.

- Το ότι πέρυσι είχαμε Σλούκα και Vezenkov και μετά το τίποτα δεν ισχύει. Στον τελικό ο Canaan έκανε ματσάρα και ο Σλούκας ήταν κάτω του μετρίου. Έχασε κρίσιμες βολές, πέρναγε την μπάλα στον Fall στα 4 μέτρα με τον χρόνο να τελειώνει κι άλλα τέτοια όμορφα.

- Προφανώς οι συμμετοχές στα final 4 δεν είναι για λάβαρα, αλλά δεν είναι και αμελητέες. Είναι ένα δείγμα ότι η ομάδα βρίσκεται στις κορυφαίες της Ευρώπης. Το ότι ο Ολυμπιακός βρήκε έναν ψόφιο Παναθηναϊκό και γι αυτό κατάφερε ό,τι κατάφερε δεν έχει καμία βάση εφόσον μπαίνει στο πλάνο και η ευρωπαϊκή πορεία.

- Το ότι έρχονται μαύρα χρόνια για την ομάδα επειδή χτες το σήκωσε ο ΠΑΟ επίσης δεν προκύπτει από κάπου. Είναι στο χέρι της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου. Το 2013 φάγαμε μια ωραιότατη σκούπα ως Β2Β πρωταθλητές Ευρώπης. Το 2014 δεν πήραμε τίποτα. Πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν από εκεί που δεν το περιμένουμε.

- Στον πρωταθλητισμό χρειάζεται και η τύχη. Χωρίς να θέλω να μειώσω το τεράστιο κατόρθωμα του ΠΑΟ, του κατσαν και κάποια πράγματα πολύ καλά. Πήρε τεράστιες νίκες με buzzer beater και έπαιξε play off με ομάδα χωρίς έδρα που έχασε τον καλύτερο της παίκτη μετά από μόλις 30' στη σειρά.

- Για το πρωτάθλημα προφανώς ο Παναθηναϊκός ξεκινάει με μεγάλο προβάδισμα. Η διαφορά ποιότητας στα guard είναι χαώδης. Καλύτερό μας guard αυτή τη στιγμή είναι ο Goss. Αυτό νομίζω αρκεί. Συνεχίζω όμως να πιστεύω οτι ο Μπαρτζώκας είναι καλύτερος προπονητής του Ataman (όχι τόσο επιτυχημένος βέβαια) και ότι ίσως μπορεί να το κρύψει σε σειρά αγώνων. Υπερτερούμε σε άλλες θέσεις. Και τέλος μπορεί να έχουμε 0/3 στα ματς πρωταθλήματος, αλλά έχουμε πάρει άλλα 4 παιχνίδια, ίσως και σημαντικότερα. Πάλι την ίδια διαφορά είχαμε στα guard.

Κάποιες σωστές κατά την άποψή μου παρατηρήσεις δεν έχουν σχέση με το χθεσινό επίτευγμα του ΠΑΟ.

- Χρειάζεσαι κορυφαία guard για να κατακτήσεις τίτλους. Όσο καλοί και να ναι οι ψηλοί, χρειάζονται και σωστό τάισμα. Ας δούμε λίγο τους πρωταθλητές των τελευταίων ετών. Το ότι ο Μπαρτζώκας ήθελε τον Nunn δείχνει ότι κι αυτός το αντιλαμβάνεται. Το ότι κινηθήκαμε για Evans το ίδιο. Τώρα που ο Evans βγαίνει εκτός κάδρου η λογική λέει ότι θα κινηθούμε για αντίστοιχης ποιότητας παίκτη. Ελπίζω να μην καταφύγουμε στις γνωστές δικαιολογίες για πλειστηριασμούς κτλ.

- Η καραμέλα με το μπάτζετ πέρα από το ότι μας τα χει κάνει τσουρέκια, κάνει κακό και στην ομάδα. Όσο κατεβάζουμε το ταβάνι μας, τόσο πιο εύκολο είναι να το "τρυπήσουμε" και να "χαιρόμαστε" γι αυτό, ενώ οι διπλανοί μας σηκώνουν κούπες.

7
7 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Δευ Μάιος 27, 2024 11:32 am

Sokos έγραψε:
Μου φαίνεται περίεργο να μαι από τους αισιόδοξους της κουβέντας, αλλά διάφορα πράγματα που διαβάζω απλά δεν στέκουν.

- Το ότι πέρυσι είχαμε Σλούκα και Vezenkov και μετά το τίποτα δεν ισχύει. Στον τελικό ο Canaan έκανε ματσάρα και ο Σλούκας ήταν κάτω του μετρίου. Έχασε κρίσιμες βολές, πέρναγε την μπάλα στον Fall στα 4 μέτρα με τον χρόνο να τελειώνει κι άλλα τέτοια όμορφα.

- Προφανώς οι συμμετοχές στα final 4 δεν είναι για λάβαρα, αλλά δεν είναι και αμελητέες. Είναι ένα δείγμα ότι η ομάδα βρίσκεται στις κορυφαίες της Ευρώπης. Το ότι ο Ολυμπιακός βρήκε έναν ψόφιο Παναθηναϊκό και γι αυτό κατάφερε ό,τι κατάφερε δεν έχει καμία βάση εφόσον μπαίνει στο πλάνο και η ευρωπαϊκή πορεία.

- Το ότι έρχονται μαύρα χρόνια για την ομάδα επειδή χτες το σήκωσε ο ΠΑΟ επίσης δεν προκύπτει από κάπου. Είναι στο χέρι της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου. Το 2013 φάγαμε μια ωραιότατη σκούπα ως Β2Β πρωταθλητές Ευρώπης. Το 2014 δεν πήραμε τίποτα. Πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν από εκεί που δεν το περιμένουμε.

- Στον πρωταθλητισμό χρειάζεται και η τύχη. Χωρίς να θέλω να μειώσω το τεράστιο κατόρθωμα του ΠΑΟ, του κατσαν και κάποια πράγματα πολύ καλά. Πήρε τεράστιες νίκες με buzzer beater και έπαιξε play off με ομάδα χωρίς έδρα που έχασε τον καλύτερο της παίκτη μετά από μόλις 30' στη σειρά.

- Για το πρωτάθλημα προφανώς ο Παναθηναϊκός ξεκινάει με μεγάλο προβάδισμα. Η διαφορά ποιότητας στα guard είναι χαώδης. Καλύτερό μας guard αυτή τη στιγμή είναι ο Goss. Αυτό νομίζω αρκεί. Συνεχίζω όμως να πιστεύω οτι ο Μπαρτζώκας είναι καλύτερος προπονητής του Ataman (όχι τόσο επιτυχημένος βέβαια) και ότι ίσως μπορεί να το κρύψει σε σειρά αγώνων. Υπερτερούμε σε άλλες θέσεις. Και τέλος μπορεί να έχουμε 0/3 στα ματς πρωταθλήματος, αλλά έχουμε πάρει άλλα 4 παιχνίδια, ίσως και σημαντικότερα. Πάλι την ίδια διαφορά είχαμε στα guard.

Κάποιες σωστές κατά την άποψή μου παρατηρήσεις δεν έχουν σχέση με το χθεσινό επίτευγμα του ΠΑΟ.

- Χρειάζεσαι κορυφαία guard για να κατακτήσεις τίτλους. Όσο καλοί και να ναι οι ψηλοί, χρειάζονται και σωστό τάισμα. Ας δούμε λίγο τους πρωταθλητές των τελευταίων ετών. Το ότι ο Μπαρτζώκας ήθελε τον Nunn δείχνει ότι κι αυτός το αντιλαμβάνεται. Το ότι κινηθήκαμε για Evans το ίδιο. Τώρα που ο Evans βγαίνει εκτός κάδρου η λογική λέει ότι θα κινηθούμε για αντίστοιχης ποιότητας παίκτη. Ελπίζω να μην καταφύγουμε στις γνωστές δικαιολογίες για πλειστηριασμούς κτλ.

- Η καραμέλα με το μπάτζετ πέρα από το ότι μας τα χει κάνει τσουρέκια, κάνει κακό και στην ομάδα. Όσο κατεβάζουμε το ταβάνι μας, τόσο πιο εύκολο είναι να το "τρυπήσουμε" και να "χαιρόμαστε" γι αυτό, ενώ οι διπλανοί μας σηκώνουν κούπες.
Το μπάσκετ που παίξαμε φέτος σου άρεσε;

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1102
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Μάιος 27, 2024 11:33 am

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
kite26 έγραψε:
Δευ Μάιος 27, 2024 11:13 am

Κοίτα, για να αξιοποιηθούν οι ψηλοί σου πρέπει να έχεις και σούπερ κοντούς. Απλά πράγματα. Και τον Γιοκιτς να έχεις χωρίς κοντούς δεν πας πουθενά.
Δεν ισχύει ακριβώς αυτό. Θα χάσει σε δυναμική αλλά αυτού του δίνεις τη μπάλα και σκοράρει μόνος. Οι δικοί μας δεν έχουν προσωπική φάση!
Ε μα τι λέμε, δείτε όλα τα καλάθια του Φαλ, είναι όλα κάτω από την στεφάνι όταν πάρει εκει την μπάλα. Εχει 0 προσωπική φάση και όλη την καριέρα του την χρωστάει στον Παπαγιάννη, νιώθω ότι πρέπει να του δώσει το μισό συμβόλαιο που πήρε!! Εντάξει ίσως να υπερβάλω γιατί μετά το περσινό γιογιό που τον έκανε ο Ταβάρες και με τον Γιούλ που τον άφησε να σουτάρει με είχε εκνευρίσει, ήρθε και η εξωφρενική αναναίωση που πήρε φέτος και άλλη μια καταστροφική εμφάνιση στο F4 και έδεσε το γλυκό. Εγώ πάντως και σε αυτό το F4 είδα ποιοι παίκτες έχουνε τα μπιμπ για να μας πάνε μπροστά και ποιοι όχι. Ελπίζω να το είδε και ο κόουτς, και ελπίζω να κατάλαβε τι κοτσάνα είχε κάνε πέρυσι με την μη χρησιμοποίηση του καλύτερού μας σουτέρ Πιτερς στον τελικό, αν τον είχε βάλει έστω και 3-4 λεπτά ίσως τώρα να είχαμε μια έχτρα κούπα.

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Δευ Μάιος 27, 2024 11:39 am

Αυτοί είναι ικανοί να πούνε ότι πάμε σε περαιτέρω μείωση μπάτζετ, επειδή το να πάμε φάιναλ φορ δε συμφέρει, διότι επιδρά αρνητικά στην ψυχολογία των παικτων. Αυτή είναι η λογική που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο μπασκετικό τμήμα.

3
1 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 946

Δευ Μάιος 27, 2024 11:40 am

Τέτοιο προβληματισμό και εκνευρισμό από τον κόσμο του Ολυμπιακού είχα πάρα πολλά χρόνια να δω. Και όλοι λένε τα ίδια παντού. Forum,Social Media, ραδιόφωνα κτλπ. Θέλει μεγάλη προσοχή να μην υπάρξει ισοπέδωση και διαλυθεί ότι έχει χτιστεί. Αυτό θέλει και ο Dpg.

Δεν χρειάζεται απαξίωση σε παίκτες τύπου Φαλ. Από τους ψηλούς περιμεναμε να σηκώσουμε την Euroleauge??

Αν το μήνυμα περάσει σε Αφους και Προπονητή ίσως όλο αυτό που έγινε να είναι το καλύτερο σενάριο να αλλάξει τακτική η ομάδα. Αν και τώρα συνεχίσει το στυλ πάμε με τον τρόπο μας θα ξενερώσει όλο τον κόσμο και βλέπω του χρόνου το Σεφ άδειο.

Εντωμεταξυ πέρα από το να πάρουμε παικταραδες για να μας σπρώξουν στα δύσκολα και λίγο για το μάτι ρε παιδί μου .. Ποιους μνημονεύουμε; Τον Νακιτς και τον Μπακατσια ή τον Ρίβερς και τον Τζόνσον ; Καλοί οι συμπληρωματικοί παίκτες και απαραίτητοι αλλά θες και αυτόν που θα χαρείς να δεις στο γήπεδο να σου κάνει τα τρελά του.

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Δευ Μάιος 27, 2024 11:44 am

Sokos έγραψε:

Εχεις και τα δίκια σου και εσύ, επι της ουσίας δεν μπορώ να διαφωνήσω σε κάτι από αυτά που έγραψες...το πρόβλημα μου είναι ότι από του προέδρους έως και τον προπονητή, τουλάχιστον αυτά που δηλώνουν, δεν νιώθω ότι θα αλλάξει κάτι επι της ουσίας.

Για τα Guard τώρα πάλι η ομάδα μας φταίει, όταν ο καλύτερός σου είναι ο Γκός που και αυτός την μισή χρονιά τραυματίζεται κάτι έχεις κάνει λάθος στον σχεδιασμό...

Προφανώς και ο Παναθηναικός είχε και τύχη, δεν φτάνεις στην κορυφή χωρίς τύχη, άλλα δες πως έπαιξε με την Ρεάλ και δες πως πάιξαμε εμείς...εμείς χάσαμε με κάτω τα χέρια 11 πόντους και αυτοί κόντεψαν να τους ρίξουν 20αρα στο κεφάλι...ακόμα και στο πρώτο δεκάλπετο φάγανε ένα σκασμό πόντους από την Ρεάλ άλλα έχουν και πάικτες να βάζουν την μπάλα στο καλάθι, εμείς δεν τους έχουμε και μοιραία μείναμε πίσω σχεδόν 20 πόντους και γεια σας..

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 550
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Δευ Μάιος 27, 2024 11:47 am

kite26 έγραψε:
Δευ Μάιος 27, 2024 11:32 am

Το μπάσκετ που παίξαμε φέτος σου άρεσε;
Καθόλου. Αποκρουστικό ήταν τις περισσότερες φορές. Όλη τη σεζόν έκραζα (από το καλοκαίρι βασικά). Εκ του αποτελέσματος, φάνηκε ότι μπορεί να μας φτάσει μέχρι κάποιο σημείο. Η ένστασή μου είναι στο να τα βάφουμε μαύρα και να λέμε ότι έρχονται πέτρινα χρόνια.

Ούτε στον coach, ούτε στους Αγγελόπουλους νομίζω άρεσε η εικόνα της ομάδας. Γι αυτό και ελπίζω πως το καλοκαίρι θα διορθώσουν τις αστοχίες (έστω τις πιο χοντρές). Αν συνεχίσουν τις παρωπίδες και τις ίδιες δικαιολογίες, τότε ναι, θα υπάρξει σταδιακή απαξίωση.

3
3 Εικόνα
TuTiS

junior
Reactions: 96
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Δευ Μάιος 27, 2024 11:48 am

karamelitsa έγραψε:
Δευ Μάιος 27, 2024 11:33 am
TakeshyKurosawa1 έγραψε:

Δεν ισχύει ακριβώς αυτό. Θα χάσει σε δυναμική αλλά αυτού του δίνεις τη μπάλα και σκοράρει μόνος. Οι δικοί μας δεν έχουν προσωπική φάση!
Ε μα τι λέμε, δείτε όλα τα καλάθια του Φαλ, είναι όλα κάτω από την στεφάνι όταν πάρει εκει την μπάλα. Εχει 0 προσωπική φάση και όλη την καριέρα του την χρωστάει στον Παπαγιάννη, νιώθω ότι πρέπει να του δώσει το μισό συμβόλαιο που πήρε!! Εντάξει ίσως να υπερβάλω γιατί μετά το περσινό γιογιό που τον έκανε ο Ταβάρες και με τον Γιούλ που τον άφησε να σουτάρει με είχε εκνευρίσει, ήρθε και η εξωφρενική αναναίωση που πήρε φέτος και άλλη μια καταστροφική εμφάνιση στο F4 και έδεσε το γλυκό. Εγώ πάντως και σε αυτό το F4 είδα ποιοι παίκτες έχουνε τα μπιμπ για να μας πάνε μπροστά και ποιοι όχι. Ελπίζω να το είδε και ο κόουτς, και ελπίζω να κατάλαβε τι κοτσάνα είχε κάνε πέρυσι με την μη χρησιμοποίηση του καλύτερού μας σουτέρ Πιτερς στον τελικό, αν τον είχε βάλει έστω και 3-4 λεπτά ίσως τώρα να είχαμε μια έχτρα κούπα.
Μετά από τα χθεσινά απόνερα, με αρκετά πιο ήρεμο μυαλό θεωρώ ότι θέλει 3 βαρβάτες προσθήκες η ομάδα. Porter Jr. χθές, Coulson και Dorsey (όχι τόσο παικτικά ο τελευταίος αλλά λόγω διαβατηρίου) οι πιο «εφικτές» και ελπίζεις για επιστροφή Σάσα τον Φλεβάρη. Πραγματικά είναι μονόδρομος κάτι τέτοιο γιατί σε πιθανή σκούπα από Παναθηναϊκό που δεν την αποκλείω, θα μπούμε σε επικίνδυνα μονοπάτια, εσωστρέφειας και στο τέλος θα μείνουμε 10 άτομα μόνιμα στο σεφ.

0
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1087
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Δευ Μάιος 27, 2024 11:56 am

Για τους Αφους: Η επιτυχία Παο θα πω εγώ με Σλουκα και Ναν είναι ένα τέλειο κάρμα για αυτούς.

Να σου έχει παίξει τέτοια μπασκεταρα ο Μπι και να σε έχει φτάσει ένα κωλοσουτ απ’το πιο όμορφο 3ple crown στην ιστορία του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Να σου έχει βγάλει από τη μύγα ξύγκι δημιουργώντας υπεραξίες σε ΟΛΟΥΣ τους παίκτες. Κι εσυ να του παίρνεις Σίκμα και Μπραζ. Karma is a bitch…

Για τον κόσμο: Θα συνιστούσα ψυχραιμία αλλά είμαστε οπαδοί και μάλιστα Έλληνες, οπότε μας καταλαβαίνω. Είναι τρελό mindfuck να προσπαθείς 10 χρόνια για έναν ακόμα τίτλο με 3 χαμένους τελικούς και να κερδίζει ο άλλος first try την ομάδα από την οποία έχασες πέρσι με το μισό της ρόστερ εκτός.

Ναι, το 3/9 είναι κακό ποσοστό τελικών. Αλλά το κάνει ακόμα χειρότερο στο μυαλό όλων το ασύλληπτο και στα όρια στατιστικού λάθους 7/7!!! των απέναντι. Δεν ξέρω αν έχει υπάρξει ξανά ομάδα που να έχει κερδίσει τους πρώτους 7 τελικούς που συμμετείχε (και μιλάω για ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, οχι εφηβικά ή την Αυστραλία σε διοργανώσεις της Ωκεάνιας).

4
4 Εικόνα
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2263
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Δευ Μάιος 27, 2024 12:00 pm

Sokos έγραψε:

- . Το ότι κινηθήκαμε για Evans το ίδιο. Τώρα που ο Evans βγαίνει εκτός κάδρου η λογική λέει ότι θα κινηθούμε για αντίστοιχης ποιότητας παίκτη. Ελπίζω να μην καταφύγουμε στις γνωστές δικαιολογίες για πλειστηριασμούς κτλ.
Το ξέρεις και το ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός στερείται οποιαδήποτε λογικής

Πόσες φορές έχουμε ακούσει το ή ο Χ ή κανένας . 2Μ μόνο για τον τάδε

Να το κάνουμε και πιο λιανα; Πριν 3 χρόνια μας έλεγαν υπέρβαση στο μπάτζετ θα γίνει μόνο για Καλάθη . Το παιδί δεν ήθελε πήγε Μπάρτσα φιλάκια

Δεν ήρθε Μιροτιτς πηγές σε Σικμα , δεν πήγες σε Τζαμπαρι Πάρκερ πχ

Ή Ναν ή Μπραζντεικις

Είναι σα να βλέπω ήδη τα καλοκαιρινά δημοσιεύματα

Υπέρβαση μόνο για Βεζενκοφ χαχαχα

Ντελουλου

2
2 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Δευ Μάιος 27, 2024 12:08 pm

Coach Periklis έγραψε:
Sokos έγραψε:

- . Το ότι κινηθήκαμε για Evans το ίδιο. Τώρα που ο Evans βγαίνει εκτός κάδρου η λογική λέει ότι θα κινηθούμε για αντίστοιχης ποιότητας παίκτη. Ελπίζω να μην καταφύγουμε στις γνωστές δικαιολογίες για πλειστηριασμούς κτλ.

Να το κάνουμε και πιο λιανα; Πριν 3 χρόνια μας έλεγαν υπέρβαση στο μπάτζετ θα γίνει μόνο για Καλάθη . Το παιδί δεν ήθελε πήγε Μπάρτσα φιλάκια

Ή Ναν ή Μπραζντεικις

Ντελουλου
Μα εκει είναι το πρόβλημα ότι δεν τους εμπιστευεσαι, το καλοκαίρι από κλεισμένο τον Μίροτιτς, πήγαμε στον Σίκμα, οκ δεν μας έκατσε άλλα από τον Μίροτιτς μέχρι τον Σικμα είναι χάος, δεν υπήρχε άλλος?? Στην τελική κάποιες φορές πρέπει να κάνεις και κάποιες υπερβάσεις, ας έκανε το καλοκαίρι την υπέρβαση με Ναν, ας έσκαγε ένα καλό Buy buy στην Μονακό για James... ο DPG τα έσκaσε υπερβολικά χοντρά για Σλούκα άλλα το ήξερε για να πας πρώτος θέλεις τους καλύτερους και θα πρέπει να τους πληρώσεις.

Για μένα παίρνεις τον Πόρτερ άμεσα...τώρα είναι η ευκαιρία....χτυπάς και τον Ντόρσευ για διαβατήρια, κάνεις ανταλλαγή Μπραζντέικις με Ρογκα. και έτσι και ενισχύεις τον Ελληνικό κορμό και έχεις και 2 πάικτες που να έχουν το 1 vs1 (Πόρτερ και Ντόρσευ). Μην ξεχνάμε ότι ο Ντόρσευ σε εμάς έκανε την καλύτερη του χρονιά, και προπερσυ ήταν ο πρώτος μας σκόρερ....

0
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1375

Δευ Μάιος 27, 2024 12:10 pm

Μεσα στη χρονια λογω των τραυματισμων αποκτηθηκαν δυο παικτες . Πετρουσεφ , ραιτ .
Με αυτους τους δυο εγινε ενα καλο σερι νικων και ειναι δεδομενο οτι οσο περισσοτερο παιζουν μαζι τοσο καλυτεροι θα γινονται .

Με στοχο αυτοι οι δυο να ειναι τα βασικο διδυμο ψηλων για την νεα χρονια .

Με φαλ μιλουτινοφ δεν περιμενα κατι απεναντι στην ρεαλ .
Ειδικα για φαλ ο οποιος ειχε δειξει στα προηγουμενα δυο φαιναλ φορ οτι σε τετοια παιχνιδια χανεται . Οχι τον καμπατσο , ουτε τον καμπιασο δεν μπορει να ποσταρει αν τον δει με φανελα ρεαλ .

Θεωρω και εγω λανθασμενη την επεκταση του συμβολαιου του ειδικα σε αυτα τα λεφτα για τοσο περιορισμενο μπατζετ αν πχ με τα ιδια λεφτα επαιρνες πουαριε .

Ειδαμε στο ματς με την ρεαλ οτι χτυπησαν ανελεητα στην αμυνα τον γκος με στοχο να μην εχει ανασες και στην επιθεση . Δεν θα ριξω φταιξιμο στον παικτη , δεν υπηρχε βοηθεια στα σκριν που ετρωγε .

Με τον γουοκαπ δεν ασχοληθηκαν καθολου . Στην επιθεση του αφηναν ολα τα σουτ . Στην αμυνα τον αναγκασαν να μαρκαρει μακρια απο την μπαλα για να μην ρισκαρουν κλεψιματα και ποντους στο τρανζισιον . Αυτο πρεπει να διορθωθει . Δεν μπορει ο παικτης να σηκωσει τετοιο βαρος . Αλλος θα επρεπε να ειναι ο ρολος του .

Να δουμε μετα τους τελικους του πρωταθληματος τι περιθωρια υπαρχουν εχοντας σαν δεδομενο οτι φαλ μιλουτινοφ θα παιρνουν 3.6 και θα πρεπει να σπασουν συμβολαια για να ερθει ο εβανς ( η καποιος αλλος αν ακυρωθει η μεταγραφη λογω του τραυματισμου του ) ο οποιος βεβαια μονος του δεν θα καταφερει να λυσει ολα τα προβληματα .

Πρεπει επισης να αποκτηθει κανονικο τριαρι . Αν υπαρχει τοση λατρεια για τον μακισικ ας ειναι το αναπληρωματικο δυαρι της ομαδας .

Δεν γινεται ομαδα που θελει να παρει ευρωλιγκα να επιτρεπει στον αντιπαλο να παιζει τρια μετρα αντερ .

Το οτι το πηρε ο παναθηναικος ειναι δωρο ωστε να μην κρυφτουν αυτα τα προβληματα κατω απο το χαλακι . Θα ηταν βολικο για την ομαδα μας να το παρει η ρεαλ . Θα λεγαμε οτι ηταν ανικητη αφου κερδισε και τον τελικο .

Να δουμε καλυτερο μπασκετ κυριως .

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Μάιος 27, 2024 12:17 pm

Coach Periklis έγραψε:
Sokos έγραψε:

Ή Ναν ή Μπραζντεικις

Ντελουλου
Αν κάναμε υπέρβαση και για Καλάθη έπρεπε να το κλείσουμε το μαγαζάκι πραγματικά. Για παίχτη χωρίς σουτ δεν δίνεις για κανέναν λόγο πολλά λεφτά! Γιατί προφανώς και θα σε οδηγήσει στην αποτυχία!

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”