Αυτα που γραφω δεν ειναι προιον καλης προθεσης, ειναι η αποψη μου, δεν παριστανω τον αντικειμενικο,χαρηκα που αποκλειστηκε ο Ολυμπιακος απο την Ρεαλ, αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση με το πως βλεπω την ομαδα του. Θαυμαζω αυτο που εχει χτισει ο Μπαρτζωκας,και με κινησεις ποιοτητας θα γινει ακομα πιο ισχυρο. Δεν δεχομαι τον μηδενισμο, ορισμενοι μιλατε λες και δεν πηγε καν στο f4.Coach Periklis έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 10:47 amΕν τω μεταξύ τα γράφεις αυτά λίγες αφού ο αιώνιος έκανε ακριβώς ο,τι δεν έκανε ο Ολυμπιακός, το έκανε εμφατικά , το έκανε να μοιάζει εύκολο και είχε ψηλό που δεν έμοιαζε μίσος απέναντι στον Ταβαρες και έμοιαζε αρκετά εφικτό να παίζεις απέναντι τουj-kidd13 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 27, 2024 10:27 am
Εγω διαφωνω,δεν ειναι ευκολο να παρεις την ευρωλιγκα,ουτε ειναι απλο να πας τοσο συχνα στο f4.
Ο Ολυμπιακος χρειαζεται ενισχυση σε ποιοτητα και προσωπικοτητα, ο Μπαρτζωκας εχει τα κολληματα του,αλλα εχει μια ομαδα που ειναι εκει, σταθερα. Με 2-3 αλλαγες ισχυροποιειται ακομα περισσοτερο.
Οσον αφορα τους ψηλους, ειχαν απεναντι τον Ταβαρες.Διπλα του ο Φαλ εμοιαζε μισος. Δεν ειναι ευκολο να παιξεις απεναντι του. Φυσικα εχουν ευθυνη και ο Φαλ και ο Μιλουτινοφ,για την εικονα τους,οπως και ο Μπαρτζωκας,αλλα αλλο αυτο,αλλο να τους βγαλουμε ανικανους.
Ο Ολυμπιακος απλα χρειαζεται ποιοτικη ενισχυση,τον κορμο τον εχει,χρειαζεται ενα γκαρντ που να μπορει να δωσει σκορ σταθερα,τον Ντορσευ για να ξεμπλοκαρει λιγο τα διαβατηρια, και ενα αξιοπιστο 3αρι, και ειναι ετοιμος οπως ειναι.
Ευχαριστώ ειλικρινά για την καλή πρόθεση που έχεις , αλλά όχι
Θέλει γενναίες αποφάσεις πλέον , αλλά ο οργανισμός του Ολυμπιακού δεν φαίνεται να είναι γενναίος
Ο κύκλος μου πάντως τελικούς δεν θα πάει να δει κι ας έχει διαρκείας. Για ανανέωση του χρόνου ούτε λόγος εννοείται
Να δούμε πως θα αντιδράσει ο κόσμος , έχω περιέργεια δεν ξέρω πόσοι είναι υπ ατμον
Ο Ολυμπιακος, σε ζητημα δουλειας,προπονησης,ομοιογενειας κλπ, ειναι στο 100,και ο Παναθηναικος στο μηδεν,0,ζερο. Λογικο να επενδυσει η ομαδα μου πανω στην ατομικη ποιοτητα, απο την στιγμη δε που ο προπονητης μας,την θελει και δινει ελευθερια στον παικτη του να παρει την αποφαση.
Δεν λεω οτι δεν θελει αλλαγες στον τροπο που λειτουργει ο Ολυμπιακος, απλα θελει μια ενισχυση στην ισχυρη που βαση που εχει.
Οσον αφορα τον Ταβαρες, τον αντιμετωπισαμε με επιτυχια, δεν του δωσαμε πεδιο δρασης, πεφτανε πανω του 2 και 3 παικτες,ενω στην αμυνα τον φθειραμε με την ορμη και την δυναμη που εχει ο Λεσορ,τετοιο παικτη δεν εχει ο Ολυμπιακος, καλος ο Ραιτ, αλλα Λεσορ δεν ειναι.Και οι Φαλ Μιλουτινοφ με τον Ταβαρες αντιπαλο,χανουν το πλεονεκτημα που εχουν