Kώστας Σλούκας - Ο αρχηγός του ΠΑΟ

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 730
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιουν 15, 2024 2:25 am

gkostas37 έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 2:14 am
kojito έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 2:02 am

Συν το ότι πυροδοτεί το κλίμα εν'οψει Εθνικής τώρα. Ακόμα κι αν έχεις πρόβλημα με συμπαίκτες, βρείτε τα ιδιωτικά ρε αδερφέ.
Μεταξύ μας και η συμπεριφορά του Ουόκαπ στον 2ο τελικό ήταν απαρέδεκτη και έδειξε έλλειψη σεβασμού στον Σλούκα. Του έκανε ο Κάνααν την χειρονομία για τα χρήματα και ο άλλος από δίπλα χειροκροτούσε και επικροτούσε. Μετά από αυτό τι να συζητήσεις. Πόσο μάλλον όταν παίζεις στην Εθνική από παιδάκι και έρχεται ένας ουρανοκατέβατος, που πήρε το διαβατήριο όπως το πήρε, να του συμπεριφέρεται έτσι. Νομίζω όλοι μας θα θέταμε το ίδιο βέτο (αν τελικά ισχύει).
Αυτό έχει παρεξηγηθεί. Ο Γουόκαπ πάει ξεκάθαρα εκεί για πυρόσβεση όχι για να κοροιδέψει το Σλούκα.
ssoulliss έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 2:11 am
- Ουσιαστικά λοιπόν στην τελευταία συνέντευξη τύπου της ομάδας του που μόλις είχε κατακτησει το πρωτάθλημα, είπε ξεκάθαρρα ότι πέρυσι δεν ήθελε να φύγει από τον Ολυμπιακό, αλλά τον έδιωξαν.
Δε νομίζω ότι εννοούσε αυτό. Νομίζω αυτό που είπε ήταν : "θα πήγαινα Φενέρ, αλλά το γεγονός ότι μου φέρθηκαν έτσι οι Αγγελό και ο αρχισατανιστής τους μου έδωσε το ηθικό έρεισμα να πάω στον ΠΑΟ που με ζητάει 10 χρόνια τώρα"

1
1 Εικόνα
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Σάβ Ιουν 15, 2024 2:26 am

plo koon έγραψε:
gkostas37 έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 2:14 am

Μεταξύ μας και η συμπεριφορά του Ουόκαπ στον 2ο τελικό ήταν απαρέδεκτη και έδειξε έλλειψη σεβασμού στον Σλούκα. Του έκανε ο Κάνααν την χειρονομία για τα χρήματα και ο άλλος από δίπλα χειροκροτούσε και επικροτούσε. Μετά από αυτό τι να συζητήσεις. Πόσο μάλλον όταν παίζεις στην Εθνική από παιδάκι και έρχεται ένας ουρανοκατέβατος, που πήρε το διαβατήριο όπως το πήρε, να του συμπεριφέρεται έτσι. Νομίζω όλοι μας θα θέταμε το ίδιο βέτο (αν τελικά ισχύει).
Αυτό έχει παρεξηγηθεί. Ο Γουόκαπ πάει ξεκάθαρα εκεί για πυρόσβεση όχι για να κοροιδέψει το Σλούκα.
ssoulliss έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 2:11 am
- Ουσιαστικά λοιπόν στην τελευταία συνέντευξη τύπου της ομάδας του που μόλις είχε κατακτησει το πρωτάθλημα, είπε ξεκάθαρρα ότι πέρυσι δεν ήθελε να φύγει από τον Ολυμπιακό, αλλά τον έδιωξαν.
Δε νομίζω ότι εννοούσε αυτό. Νομίζω αυτό που είπε ήταν : "θα πήγαινα Φενέρ, αλλά το γεγονός ότι μου φέρθηκαν έτσι οι Αγγελό και ο αρχισατανιστής τους μου έδωσε το ηθικό έρεισμα να πάω στον ΠΑΟ που με ζητάει 10 χρόνια τώρα"
Ποια πυρόσβεση ρε σύ, ειρωνικά γελάει,σαν να συμφωνεί με τον Καναν, εντάξει δεν είμαστε τυφλοί.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 896
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Ιουν 15, 2024 2:30 am

ssoulliss έγραψε:
kojito έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 2:17 am

Ε οι μόνοι άλλοι Έλληνες του Ολυμπιακού στην Εθνική είναι ο Λαρεντζάκης και ο Παπανικολάου. Εντάξει, τον Λάρι δεν τον λες και το καλύτερο παιδί και με τον Παπανικολάου ίσως είχαν κάποια μίνι κόντρα, αλλά από το μίνι κόντρα μέχρι το "υπάρχει θέμα" είναι τεράστιος δρόμος. Νομίζω πιο πολύ ίσως ο ίδιος θέλει να γιγαντώσει το θέμα, παρά το ότι υπάρχει θέμα. Κόντρες πάντα υπήρχαν σίγουρα μεταξύ των Ελλήνων, αλλά στο τέλος όλοι έβαζαν το εγώ τους κάτω από την Εθνική Ομάδα και νερό στο κρασί τους.

Εδώ κάποτε παραμονές Ευρωμπάσκετ έπαιζαν χοντρές μπουνιές ο Μπουρούσης με τον Παππά. Δεν είδα κάποιον από τους δυό τους να θέτει θέμα συμμετοχής του μετά, ή να βγαίνει και να μιλάει δημόσια για τον άλλον.
Ας περιμένουμε 2 ημέρες που θα μαζευτεί η εθνική. Αν δώσει το παρών εκεί θα πρέπει να ερωτηθεί, αν δε δώσει το παρών θα πρέπει να ερωτηθεί ο Σπανούλης. Επειδή όμως οι δημοσιογράφοι είναι αρκετές φορές συνυπεύθυνοι για το κλίμα πολύ φοβάμαι ότι θα πέσει γραμμή και θα μπει εμπρός το σύστημα "τσιμμουδιά".

Για το δεύτερο που αναφέρεις, χωρίς όμως να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι είχε γίνει στη Φινλανδία κατά τη διάρκεια του τουρνουά, μπροστά σε ξένες αποστολές.
Ρε συ, δε γίνεται να μην πάει ο Σλούκας. Έδωσε το λόγο του και τη συγκατάθεση του, ώστε να μπει στις κλήσεις. Έχει προπόνητη τον Σπανούλη, όχι κάποιο τυχαίο.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2477
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Σάβ Ιουν 15, 2024 2:38 am

Τέτοια μελέτη για ερμηνεία και παραπομπή στη συνέντευξη του Σλούκα [1] τα επόμενα χρόνια (ειδικά τα καλοκαίρια) ούτε ο Πλάτωνας ή ο Καντ.

[1] Κ. Σλούκας. Συνέντευξη τύπου. ΟΑΚΑ, 14/6/2024

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3980
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιουν 15, 2024 2:40 am

chainsaw έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 2:35 am
τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 2:33 am
σλουκας και χουαντσο επαθαν θλαση
Kατα τ'αλλα κακώς διαχειρίζονταν τον χρόνο συμμετοχής του στον Ολυμπιακό. 3η-4η θλάση για φέτος.
ειπαν οτι ειναι η ιδια που τον ενοχλει απτα παιχνιδια με την μακαμπι

γιατι εφυγε ο σλουκας τα εχουμε γραψει 1 εκατ φορες,δεν ηταν για τον χρονο συμμετοχης και για το αν παρει το τελευταιο σουτ
δεν γουσταροντε με τον μπαρτζωκα,δεν θελει ο ενας να βλεπει τον αλλον γιαυτο εφυγε
αν τον πηγαινατε με το καλο θα πηγαινε στην φενερ,τον πηγατε με το κακο οποτε για πεισμα ευτυχως ηρθε σε εμας

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 896
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Ιουν 15, 2024 2:43 am

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 2:40 am
chainsaw έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 2:35 am

Kατα τ'αλλα κακώς διαχειρίζονταν τον χρόνο συμμετοχής του στον Ολυμπιακό. 3η-4η θλάση για φέτος.
ειπαν οτι ειναι η ιδια που τον ενοχλει απτα παιχνιδια με την μακαμπι

γιατι εφυγε ο σλουκας τα εχουμε γραψει 1 εκατ φορες,δεν ηταν για τον χρονο συμμετοχης και για το αν παρει το τελευταιο σουτ
δεν γουσταροντε με τον μπαρτζωκα,δεν θελει ο ενας να βλεπει τον αλλον γιαυτο εφυγε
αν τον πηγαινατε με το καλο θα πηγαινε στην φενερ,τον πηγατε με το κακο οποτε για πεισμα ευτυχως ηρθε σε εμας
Ναι οκ. Ισχύει αυτό. Αλλά παραπονιόταν και για τον χρόνο συμμετοχής μεταξύ άλλων.

Το ότι τον πήγαν με το κακο, πως το εννοείς; Για εξήγησε μας. Θα ξέρεις κάτι παραπάνω μάλλον

0
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1094
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιουν 15, 2024 3:17 am

plo koon έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 3:09 am
Το «με 20 λεπτά κανένας ηγέτης» είναι ξεκάθαρη μομφή για ρόλο/χρονο.

Αρνούμαι να πιστέψω ότι παίκτες που είναι μεγαλωμένοι στην ένταση και στο βρισίδι θα φύγουν από μια ομάδα γιατί ο προπονητής μιλάει έντονα και ρίχνει Παναγίες. Δεν αξίζει να ασχολούμαστε αν αυτό ισχύει
ναι αλλα η πιατσα αυτο λεει. ποια πιατσα δεν μας ειπανε. πιατσα ταξι?
ενω οσα λεγονται απο την αλλη ειναι διαρροές Μπαρτζωκα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2387
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Σάβ Ιουν 15, 2024 3:27 am

plo koon έγραψε:

Αρνούμαι να πιστέψω ότι παίκτες που είναι μεγαλωμένοι στην ένταση και στο βρισίδι θα φύγουν από μια ομάδα γιατί ο προπονητής μιλάει έντονα και ρίχνει Παναγίες. Δεν αξίζει να ασχολούμαστε αν αυτό ισχύει
Εσένα αν το αφεντικό σου ή ο προιστάμενός σου, σου λέει κάθε μέρα στη δουλειά "δούλεψε καλύτερα γαμώ το Χρ@στ@ σου και γ@μ@ την Π@ναγ@ία σου" πως θα σου φαινόταν; Από που προκύπτει ότι οι παίκτες είναι μεγαλωμένοι στο βρισίδι; Άλλο η ένταση και οι παρατηρήσεις, και άλλο το βρισίδι. Επίσης κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του όρια, κάτι που είναι ανεκτό για εσένα μπορεί για κάποιον άλλο να μην είναι.
Heisenberg έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 2:51 am
Διαρροες απο την πλευρα του Μπαρτζώκα αρα ψεμματα αλλα τα υπολοιπα που κυκλοφορουν στην πιατσα ειναι εγκυρα.
ποια πιατσα? την πορτοκαλι την αντικειμενικη? πηγη παρακαλω?
Η μεγαλύτερη επιτυχία του DPG είναι το γεγονός πως έχει καταφέρει να συσπειρώσει τον κόσμο του Ολυμπιακού γύρω από το Μπαρτζώκα. Μιλάμε για PSYOP που θα το μελετούν οι επιστήμονες του μέλλοντος. Και εγώ φίλος του Ολυμπιακού είμαι, κοντεύω τα 45 και παρακολουθώ την ομάδα από το 1991. Φιλική συμβουλή, αν μου επιτρέπεις φυσικά: Πάρτο λίγο πιο χαλαρά με το "σκακιστή" και τους "θρυλικούς μάγκες" :peace:

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Σάβ Ιουν 15, 2024 3:30 am

GK_23 έγραψε:
plo koon έγραψε:

Εσένα αν το αφεντικό σου ή ο προιστάμενός σου, σου λέει κάθε μέρα στη δουλειά "δούλεψε καλύτερα γαμώ το Χρ@στ@ σου και γ@μ@ την Π@ναγ@ία σου" πως θα σου φαινόταν; Από που προκύπτει ότι οι παίκτες είναι μεγαλωμένοι στο βρισίδι; Άλλο η ένταση και οι παρατηρήσεις, και άλλο το βρισίδι. Επίσης κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του όρια, κάτι που είναι ανεκτό για εσένα μπορεί για κάποιον άλλο να μην είναι.
Heisenberg έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 2:51 am
Διαρροες απο την πλευρα του Μπαρτζώκα αρα ψεμματα αλλα τα υπολοιπα που κυκλοφορουν στην πιατσα ειναι εγκυρα.
ποια πιατσα? την πορτοκαλι την αντικειμενικη? πηγη παρακαλω?
Η μεγαλύτερη επιτυχία του DPG είναι το γεγονός πως έχει καταφέρει να συσπειρώσει τον κόσμο του Ολυμπιακού γύρω από το Μπαρτζώκα. Μιλάμε για PSYOP που θα το μελετούν οι επιστήμονες του μέλλοντος. Και εγώ φίλος του Ολυμπιακού είμαι, κοντεύω τα 45 και παρακολουθώ την ομάδα από το 1991. Φιλική συμβουλή, αν μου επιτρέπεις φυσικά: Πάρτο λίγο πιο χαλαρά με το "σκακιστή" και τους "θρυλικούς μάγκες" :peace:
εδω μιλαμε του ειχε βγαλει παρατσουκλι δηλαδη του εκανε μπουλινγκ οχι απλα τον εβριζε
και μετα κανει εντυπωση σε μερικους που εφυγε η για οτι ειπε σημερα

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 730
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas

Σάβ Ιουν 15, 2024 3:31 am

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 3:12 am
plo koon έγραψε:

ο ιδιος ο σλουκας ειπε σε συνεντευξη του οτι δεν εφυγε για 2-3 λεπτα παραπανω

αν σου ριχνει παναγιες σε καθε φαση και σου εχει βγαλει παρατσουκλι π....λα τοτε φευγεις
βασικα και πολυ εκατσε επρεπε να την ειχε κανει νωριτερα
Ποτέ έδωσε αυτή την απάντηση; Εγώ τώρα μιλάω για δήλωση που έκανε αυθόρμητα τη στιγμή που νόμιζε ότι ήταν Καβάλα στο άλογο. Όταν δλδ τρέχει η γλώσσα ροδάνι και λέγονται οι μεγάλες αλήθειες κατά τα φαινόμενα.

Το κουτσουλα τώρα δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε σαν κάτι περισσότερο από αστικό μύθο.

1
1 Εικόνα
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Σάβ Ιουν 15, 2024 3:34 am

plo koon έγραψε:
Σάβ Ιουν 15, 2024 3:31 am
[
Ποτέ έδωσε αυτή την απάντηση; Εγώ τώρα μιλάω για δήλωση που έκανε αυθόρμητα τη στιγμή που νόμιζε ότι ήταν Καβάλα στο άλογο. Όταν δλδ τρέχει η γλώσσα ροδάνι και λέγονται οι μεγάλες αλήθειες κατά τα φαινόμενα.

Το κουτσουλα τώρα δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε σαν κάτι περισσότερο από αστικό μύθο.
το ειχε πει σε μια συνετευξη στην αρχη της χρονιας που μιλουσαν απτο οακα

βγαλε το κ και βαλε π στην θεση του

δεν πειραζει ασε να ειναι αστικος μυθος και εσυ πιστευε οτι εφυγε επειδη επαιζε 3 λεπτα λιγοτερα
ειδικα απο αυτα που ειπε σημερα ο σλουκας

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2785
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Σάβ Ιουν 15, 2024 3:37 am

ηθελε κουτσαρά δηλαδη και οχι κουτσούλα?

ρε μπαναιαμ... και προσωπικα ξεφτιλισματα. και σαδιστης δηλαδη.
αλλο?

4
2 Εικόνα 2 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος reignman την Σάβ Ιουν 15, 2024 3:45 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gkostas37

a1greece
Reactions: 470
Αγαπημένη θέση: SG, SF
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Σάβ Ιουν 15, 2024 3:37 am

τουλουμπα έγραψε:
GK_23 έγραψε:

εδω μιλαμε του ειχε βγαλει παρατσουκλι δηλαδη του εκανε μπουλινγκ οχι απλα τον εβριζε
Έχω διαβάσει στο τουίτερ για το παρατσούκλι του και νομίζω είναι τρολιά. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι τέτοιος άνθρωπος για να αποκαλεί έναν επαγγελματία παίκτη τόσο υποτιμητικά, δεν είναι καν αστείο δλδ, είναι προσβλητικό και προβληματικό για τον ίδιο τον ανθρωπο που το χρησιμοποιεί, πόσο μάλλον όταν το κάνει σε επαγγελματικό επίπεδο. Γι' αυτό νομίζω είναι τρολιά.

0
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2387
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Σάβ Ιουν 15, 2024 3:38 am

τουλουμπα έγραψε:
Αυτό για το παρατσούκλι, δεν το γνωρίζω.

Για να μείνουμε στην ουσία πάντως, ο Σλούκας δικαιώθηκε εμφατικά για την επιλογή που έκανε το καλοκαίρι. Αυτό δεν είναι θέμα ερμηνείας, είναι fact.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα, εγώ δεν μπορώ να πείσω κανέναν για τις πηγές μου. Ο καθένας διαλέγει τι θα πιστέψει και τι θα απορρίψει.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2785
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Σάβ Ιουν 15, 2024 3:44 am

προσπαθω να σκεφτω το σεναριο και το context στο οποιο μπορει ο B να τον εβγαλε κουτσούλα και δεν μου ερχεται....

1) Χασαμε καποιο παιχνιδι και ο Σλουκας πηρε την λαθος επιλογη και ηρθε η ηττα...
2 hours later
Στα αποδυτηρια με κρυο νερο... ο Σλουκας κανει ενα ντουζακι

- KΩΣΤΑ , ΚΩΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΤΧΜ Κ ΓΤΠΜ ωχ μπανιο κανεις ρε γτχς? ΩΧ! ΡΕ ΤΙ ΚΟΥΤΣΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ????

2) Μετα απο νικη στα αποδυτηρια οπου ο Σλουκας δεν ειναι και πολυ χαρουμενος επειδη επαιξε 20.5 λεπτα αντι για 27

Β - GOOD JOB GUYS! I LOVED THE WAY YOU ALL PLAYED TONIGHT. YOU KEPT IT TOGETHER, YOU FOUGHT LIKE A GROUP, YOU HELD EACH OTHER ACCOUNTABLE AND MOST IMPORTANTLY YOU NEVER GAVE UP. BE PROUD, THIS IS OUR YEAR
Slou - ...............
B - BRIGHTEN UP ΜΩΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΛΑ

καηκα.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”