Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3331
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιουν 21, 2024 10:59 pm

berry έγραψε:
Παρ Ιουν 21, 2024 10:48 pm
Γι αυτό θα πάρουμε νβαερς μουαχ

:hoho:

Πλάκα πλάκα όλο και κάνας Λοτζεσκι θα υπάρχει

Και τι ζητάμε; Μέγεθος, αθλητικοτητα, σουτ, ντρίμπλα, καλή λήψη αποφάσεων, ελίτ άμυνα, ευχέρεια σε επίθεση και οργάνωση, λίγα λάθη, να είναι κλατς, ομαδικός, να βάζει πάνω από το εγώ την ομάδα αλλά να κουβαλάει την ομάδα στα δύσκολα, να μην ζητάει πολλά χρήματα, να είναι καλό παιδί, να μπορεί να μάθει γρήγορα Ελληνικά και να θέλει να παντρευτεί Ελληνίδα.

6
6 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

allstar
Reactions: 1476
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic

Παρ Ιουν 21, 2024 11:05 pm

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 964
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιουν 21, 2024 11:10 pm

nikolakias έγραψε:
Παρ Ιουν 21, 2024 10:28 pm
JohnnyPao έγραψε:
Παρ Ιουν 21, 2024 10:08 pm
Κατά τη γνώμη ο Χαραλαμπόπουλος θα φαινόταν πολύ χρήσιμος στον ΟΣΦΠ φέτος, στους τελικούς της Α1 θα μπορούσατε να αφήσετε τον Μακισικ εκτός και να είχατε τον Ράιτ στην 6αδα των ξένων.

Καλό θα είναι να τον πάρετε φέτος, είναι σε πολύ καλύτερη φυσική κατάσταση από ότι τον θυμάστε και έχει και το σουτάκι απτο 3ποντο, θα δίνει ανάσες στην Α1 και ίσως θα μπορέσει να βοηθήσει και στη euroleague λίγο αν χρειαστεί.

Walkup - Goss(1/2) - Long
Dorsey - Larentzakis
Mykhaliuk(3/2) - Papanikolaou
Vezenkov - Peters(4/3)
Milutinov - Fall - Petrusev(5/4)

Υπάρχει ένα συνειδητό κενό στη θέση "2" στα χαρτιά, ώστε να χωρέσει ο Keenan Evans τον Γενάρη που θα γυρίσει, μέχρι τότε βέβαια αυτό θα καλύπτεται άνετα από Goss, Mykhaliuk και Dorsey, ακόμα και χωρίς τον Evans πάντως αυτό το σύνολο είναι καλύτερο από το φετινό σας. Όταν μπει ο Evans θα έχει τη θέση του Long στη 12αδα στην Ευρώπη. 13ος παίχτης ο ΒΧ.
Ο Έβανς, αν είναι να έρθει, καλό θα ήταν, κατά τη γνώμη μου, να είναι μόνο σαν παίκτης-στοίχημα. Δε νοείται να κάνεις τον προγραμματισμό σου υπολογίζοντας σε αυτόν ως βασικό γρανάζι της ομάδας. Δε γίνεται να πας ως τον Γενάρη-Φλεβάρη με Ντόρσεϋ και Λαρεντζάκη μόνο στο '2', ειδικά στην κατάσταση που είναι ο τελευταίος που (άποψή μου) μετά βίας βλέπεται. Τον Γενάρη-Φλεβάρη οι ομάδες κοιτάνε για ένα καλό finish στη regular season, όχι για να ξεκινήσουν να συμπληρώνουν το ρόστερ τους. Αν ο Μίχαϊλιουκ μπορεί να κουβαλήσει δύο θέσεις (2 και 3) και ο Χαραλαμπόπουλος να παίρνει ένα τίμιο δεκάλεπτο στην Ευρωλίγκα (χλωμό το δεύτερο) το συζητάμε.
Στο μεταξύ είδα σήμερα στην Εθνική τον Λαρετζάκη, δεν έχω λόγια, μάλλον ο χειρότερος παίκτης που έπαιξε σήμερα...για μένα ο Λαρετζάκης του χρόνου είναι μόνο για Ελλάδα και σαν 12ος παίκτης το πολύ στην Ευρωλίγκα...

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Basketikos77

Reactions: 2
Αγαπημένος παίκτης: Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Παρ Ιουν 21, 2024 11:18 pm

kite26 έγραψε:
Παρ Ιουν 21, 2024 9:51 pm
Ποιος Κλαιμπερν τώρα; Ο παίκτης αυτός ειναι για καμιά Βιλερμπάν. Άντε για καμία Αρμάνι στην καλύτερη.

Χίλιες φορές να πάμε σε παίκτες-στοιχηματα, νέους, και ό,τι γίνει. Καλύτερα Χαραλαμπόπουλος και Ρογκαβοπουλος. Έπρεπε να είχαμε χωθεί για Τολιοπουλο, τώρα πέταξε το πουλί.
Για Τολιόπουλο έχει ακουστεί ότι αυτός διέρρευσε το ηχητικό με τον Πρίντεζη. Έκανα μια σχετική έρευνα στο ισντα, και δεν τον ακολουθεί ο Τολιοπουλος, αλλά ακολουθεί τον Σπανούλη. Αυτά είναι απλά εικασίες έτσι, μην παρεξηγηθώ. Εάν ισχύει, εγώ δεν θα τον ήθελα στην ομάδα

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 964
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Παρ Ιουν 21, 2024 11:39 pm

Basketikos77 έγραψε:
Παρ Ιουν 21, 2024 11:18 pm
kite26 έγραψε:
Παρ Ιουν 21, 2024 9:51 pm
Ποιος Κλαιμπερν τώρα; Ο παίκτης αυτός ειναι για καμιά Βιλερμπάν. Άντε για καμία Αρμάνι στην καλύτερη.

Χίλιες φορές να πάμε σε παίκτες-στοιχηματα, νέους, και ό,τι γίνει. Καλύτερα Χαραλαμπόπουλος και Ρογκαβοπουλος. Έπρεπε να είχαμε χωθεί για Τολιοπουλο, τώρα πέταξε το πουλί.
Για Τολιόπουλο έχει ακουστεί ότι αυτός διέρρευσε το ηχητικό με τον Πρίντεζη. Έκανα μια σχετική έρευνα στο ισντα, και δεν τον ακολουθεί ο Τολιοπουλος, αλλά ακολουθεί τον Σπανούλη. Αυτά είναι απλά εικασίες έτσι, μην παρεξηγηθώ. Εάν ισχύει, εγώ δεν θα τον ήθελα στην ομάδα
Και να ερχόταν πόσα θα πρόσφερε στην πράξη και πόσο θα έπαιζε?? Το πολύ πολύ να έπαιρνε την θέση του Λούτζη ή του Λονγκ στην 12αδα και θα έπαιζε max κανένα 5λεπτο. Αυτοί οι παίκτες σαν τον Λονγκ για να δείξουν δουλειά πρέπει να παίζουν αρκετά και να περνάει κάμποσο η μπάλα από τα χέρια τους, κάτι που στον Ολυμπιακό δεν μπορεί να συμβεί...ειδικά αν πάρουμε Ντόρσει και π.χ. Εβανς του χρόνου με Γουόκαπ, Ντόρσευ, Γκος, Εβανς πόσο θα έπαιζε?, και δεν μιλάμε καν να πάρουμε και άλλον καλό Guard.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2945
Αγαπημένος παίκτης: delete me

Σάβ Ιουν 22, 2024 12:16 am

berry έγραψε:
Παρ Ιουν 21, 2024 11:05 pm
https://www.spotrac.com/nba/player/stat ... mclaughlin

και ο mclovin δεν ειναι ασχημος
Εικόνα

1
1 Εικόνα
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1093
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Σάβ Ιουν 22, 2024 12:34 am

Δεν υπαρχει θεμα κλαιμπερν. επειδη βλεπω οτι αναφερθηκε παλι.
Κοντοζυγωνει η ωρα για να κινηθουνε απο το ΝΒΑ. αυτο υπαρχει ως τωρα.
απο ευρωλιγκα απασχολουν μονο ο ντορσευ και ο Εβανς.
Υπαρχει συμφωνια με NBAer που αναμενεται να μην βρει ομαδα στο ΝΒΑ λεει σημερα η δικη μου πιατσα πληροφοριων και μιλανε και με αλλον εναν.
πιατσα που δεν εχει σχεση με την γνωστη πιατσα. :D

0
Άβαταρ μέλους
coach blue

a1greece
Reactions: 1045

Σάβ Ιουν 22, 2024 12:41 am

Heisenberg έγραψε:
Υπαρχει συμφωνια με NBAer που αναμενεται να μην βρει ομαδα στο ΝΒΑ λεει σημερα η δικη μου πιατσα πληροφοριων και μιλανε και με αλλον εναν.
Χωρις να εχω καποια πληροφορια θεωρω πιο βατη περιπτωση απο τα ονοματα που εχουν ακουστει τον φουρνιε .

Ο μιχαλιουκ χομπιστας μου φαινεται . Περισσοτερο τον ενδιαφερει να ειναι στο nba και ας μην παιζει παρα να παιξει καπου αλλου .

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2945
Αγαπημένος παίκτης: delete me

Σάβ Ιουν 22, 2024 12:43 am

Heisenberg έγραψε:
να με σχωρας αλλα ... ολες οι πληροφοριες απο την αγνωστη πιατσα ειναι μουφα.

παω μια στην γνωστη πιατσα να ρωτησω , αμ'πώς... πρεπει να κανουμε και κρος τσεκι τις ινφορμέσιο ασουμε.

0
Heisenberg

a1greece

Σάβ Ιουν 22, 2024 12:48 am

reignman έγραψε:
Σάβ Ιουν 22, 2024 12:43 am
Heisenberg έγραψε:
να με σχωρας αλλα ... ολες οι πληροφοριες απο την αγνωστη πιατσα ειναι μουφα.

παω μια στην γνωστη πιατσα να ρωτησω , αμ'πώς... πρεπει να κανουμε και κρος τσεκι τις ινφορμέσιο ασουμε.
προτεινω να παμε στην πηγη της πιατσας. Ελα στο Σουνιο. ξερω που εχει εξοχικο ο DPG. ελα να παρακολουθησουμε ποιον θα φερει εκει αυριο για να τον κλεισει και αυτον. θα φερω κυαλια

1
1 Εικόνα
Heisenberg

a1greece

Σάβ Ιουν 22, 2024 1:00 am

coach blue έγραψε:
Σάβ Ιουν 22, 2024 12:41 am
Heisenberg έγραψε:
Χωρις να εχω καποια πληροφορια θεωρω πιο βατη περιπτωση απο τα ονοματα που εχουν ακουστει τον φουρνιε .

Ο μιχαλιουκ χομπιστας μου φαινεται . Περισσοτερο τον ενδιαφερει να ειναι στο nba και ας μην παιζει παρα να παιξει καπου αλλου .
εκτος αυτου ο Μιχαλιουκ θα αργησει να παρει την αποφαση και εδω βλεπεις δεν αντεχουμε μια εβδομαδα. θα φαμε τα αντερα μας περιμενοντας τον.θα μας πεθανει.
Δεν ξερω με ποιους μιλανε. ισως ο ενας να μην εχει αναφερθει καθολου.
ο Φουρνιε καποιοι λενε οτι φοβουνται οτι δεν ειναι σε καλη κατασταση. δεν ξερω αληθεια.
ας μας πει καποιος που γνωριζει αν ειναι ετοιμοπολεμος.

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1455
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιουν 22, 2024 1:05 am

Θέλουμε παίχτες με κίνητρο.. να παίξουν άμυνα να πάρουν το ριμπάουντ να σκοράρουν γενικά να κερδίσουν.. θέλουμε παίχτες να κερδίζουν.. να το επιζητούν..

0
Rebedierdos

senior
Reactions: 254
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: LAC
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιουν 22, 2024 1:43 am

Θέλουμε ηγέτες , αυτό θέλουμε. Πήξαμε στα καλά παιδιά στους καλούς χαρακτήρες και στους δουλευταραδες .

0
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. :sorry:
Άβαταρ μέλους
nikolakias

junior
Reactions: 330
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
Αγαπημένη ομάδα: San Antonio

Σάβ Ιουν 22, 2024 1:55 am

Δεν νομίζω πως θα είναι ούτε ο Φουρνιέ ούτε ο Μίχαϊλιουκ αυτός που θα έρθει. Κάποιος εντελώς άκυρος μου μυρίζεται. Ο Φουρνιέ σε καμία περίπτωση δεν θα είναι σε καλή κατάσταση ύστερα από δύο χρόνια αποχή. Δεν θα είναι καν διψασμένος να κάνει νούμερα, όπως ο Ναν που στο πίσω μέρος του μυαλού του είναι πάντα το NBA και η επιστροφή. Στην καλύτερη να είναι στα επίπεδα του Μίτροβιτς που από τότε που γύρισε πουλάει τρέλα και είναι ζεν 24/7 (και ο οποίος, παρεμπιπτόντως, έπαιρνε και λεπτά στο NBA, δεν ερχόταν από αποχή σαν τον Γάλλο). Ο Μίχαϊλιουκ προτίμησε φέτος να κάνει τον νερουλά των Σέλτικς (αν δεν κάνω λάθος δεν πήρε μυρωδιά παρκέ στα play-off) απ' το να έρθει σε μας ή στους απέναντι. Πιστεύετε ότι είναι από τους παίκτες που έχουν κίνητρο; Γιατί αν είναι άνευρος να λείπει!

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Ιουν 22, 2024 2:11 am

Εμένα η πιάτσα μου λέει ότι ο φουρνιε είναι ο εκλεκτός ..βασικό ότι ήθελε να παίξει σε μας ακόμα και στο πικ του..Αν πέσει στα 3 το κασέ του..

Εγώ δεν τον είδα πολύ πέρσι δεν έχω άποψη για την κατάσταση σου αλλά ο Σταύρου και οι shotclock που υποτίθεται είναι γνωστες του ΝΒΑ λένε θα κάνει παπάδες εδώ.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”