Και τι ζητάμε; Μέγεθος, αθλητικοτητα, σουτ, ντρίμπλα, καλή λήψη αποφάσεων, ελίτ άμυνα, ευχέρεια σε επίθεση και οργάνωση, λίγα λάθη, να είναι κλατς, ομαδικός, να βάζει πάνω από το εγώ την ομάδα αλλά να κουβαλάει την ομάδα στα δύσκολα, να μην ζητάει πολλά χρήματα, να είναι καλό παιδί, να μπορεί να μάθει γρήγορα Ελληνικά και να θέλει να παντρευτεί Ελληνίδα.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- Conan1982
- Reactions: 3331
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και τι ζητάμε; Μέγεθος, αθλητικοτητα, σουτ, ντρίμπλα, καλή λήψη αποφάσεων, ελίτ άμυνα, ευχέρεια σε επίθεση και οργάνωση, λίγα λάθη, να είναι κλατς, ομαδικός, να βάζει πάνω από το εγώ την ομάδα αλλά να κουβαλάει την ομάδα στα δύσκολα, να μην ζητάει πολλά χρήματα, να είναι καλό παιδί, να μπορεί να μάθει γρήγορα Ελληνικά και να θέλει να παντρευτεί Ελληνίδα.
6
6

- karamelitsa
- Reactions: 964
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Στο μεταξύ είδα σήμερα στην Εθνική τον Λαρετζάκη, δεν έχω λόγια, μάλλον ο χειρότερος παίκτης που έπαιξε σήμερα...για μένα ο Λαρετζάκης του χρόνου είναι μόνο για Ελλάδα και σαν 12ος παίκτης το πολύ στην Ευρωλίγκα...nikolakias έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 10:28 pmΟ Έβανς, αν είναι να έρθει, καλό θα ήταν, κατά τη γνώμη μου, να είναι μόνο σαν παίκτης-στοίχημα. Δε νοείται να κάνεις τον προγραμματισμό σου υπολογίζοντας σε αυτόν ως βασικό γρανάζι της ομάδας. Δε γίνεται να πας ως τον Γενάρη-Φλεβάρη με Ντόρσεϋ και Λαρεντζάκη μόνο στο '2', ειδικά στην κατάσταση που είναι ο τελευταίος που (άποψή μου) μετά βίας βλέπεται. Τον Γενάρη-Φλεβάρη οι ομάδες κοιτάνε για ένα καλό finish στη regular season, όχι για να ξεκινήσουν να συμπληρώνουν το ρόστερ τους. Αν ο Μίχαϊλιουκ μπορεί να κουβαλήσει δύο θέσεις (2 και 3) και ο Χαραλαμπόπουλος να παίρνει ένα τίμιο δεκάλεπτο στην Ευρωλίγκα (χλωμό το δεύτερο) το συζητάμε.JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 10:08 pmΚατά τη γνώμη ο Χαραλαμπόπουλος θα φαινόταν πολύ χρήσιμος στον ΟΣΦΠ φέτος, στους τελικούς της Α1 θα μπορούσατε να αφήσετε τον Μακισικ εκτός και να είχατε τον Ράιτ στην 6αδα των ξένων.
Καλό θα είναι να τον πάρετε φέτος, είναι σε πολύ καλύτερη φυσική κατάσταση από ότι τον θυμάστε και έχει και το σουτάκι απτο 3ποντο, θα δίνει ανάσες στην Α1 και ίσως θα μπορέσει να βοηθήσει και στη euroleague λίγο αν χρειαστεί.
Walkup - Goss(1/2) - Long
Dorsey - Larentzakis
Mykhaliuk(3/2) - Papanikolaou
Vezenkov - Peters(4/3)
Milutinov - Fall - Petrusev(5/4)
Υπάρχει ένα συνειδητό κενό στη θέση "2" στα χαρτιά, ώστε να χωρέσει ο Keenan Evans τον Γενάρη που θα γυρίσει, μέχρι τότε βέβαια αυτό θα καλύπτεται άνετα από Goss, Mykhaliuk και Dorsey, ακόμα και χωρίς τον Evans πάντως αυτό το σύνολο είναι καλύτερο από το φετινό σας. Όταν μπει ο Evans θα έχει τη θέση του Long στη 12αδα στην Ευρώπη. 13ος παίχτης ο ΒΧ.
3
3

- Basketikos77
- Reactions: 2
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για Τολιόπουλο έχει ακουστεί ότι αυτός διέρρευσε το ηχητικό με τον Πρίντεζη. Έκανα μια σχετική έρευνα στο ισντα, και δεν τον ακολουθεί ο Τολιοπουλος, αλλά ακολουθεί τον Σπανούλη. Αυτά είναι απλά εικασίες έτσι, μην παρεξηγηθώ. Εάν ισχύει, εγώ δεν θα τον ήθελα στην ομάδαkite26 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 9:51 pmΠοιος Κλαιμπερν τώρα; Ο παίκτης αυτός ειναι για καμιά Βιλερμπάν. Άντε για καμία Αρμάνι στην καλύτερη.
Χίλιες φορές να πάμε σε παίκτες-στοιχηματα, νέους, και ό,τι γίνει. Καλύτερα Χαραλαμπόπουλος και Ρογκαβοπουλος. Έπρεπε να είχαμε χωθεί για Τολιοπουλο, τώρα πέταξε το πουλί.
2
2

- karamelitsa
- Reactions: 964
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Και να ερχόταν πόσα θα πρόσφερε στην πράξη και πόσο θα έπαιζε?? Το πολύ πολύ να έπαιρνε την θέση του Λούτζη ή του Λονγκ στην 12αδα και θα έπαιζε max κανένα 5λεπτο. Αυτοί οι παίκτες σαν τον Λονγκ για να δείξουν δουλειά πρέπει να παίζουν αρκετά και να περνάει κάμποσο η μπάλα από τα χέρια τους, κάτι που στον Ολυμπιακό δεν μπορεί να συμβεί...ειδικά αν πάρουμε Ντόρσει και π.χ. Εβανς του χρόνου με Γουόκαπ, Ντόρσευ, Γκος, Εβανς πόσο θα έπαιζε?, και δεν μιλάμε καν να πάρουμε και άλλον καλό Guard.Basketikos77 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 11:18 pmΓια Τολιόπουλο έχει ακουστεί ότι αυτός διέρρευσε το ηχητικό με τον Πρίντεζη. Έκανα μια σχετική έρευνα στο ισντα, και δεν τον ακολουθεί ο Τολιοπουλος, αλλά ακολουθεί τον Σπανούλη. Αυτά είναι απλά εικασίες έτσι, μην παρεξηγηθώ. Εάν ισχύει, εγώ δεν θα τον ήθελα στην ομάδαkite26 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 9:51 pmΠοιος Κλαιμπερν τώρα; Ο παίκτης αυτός ειναι για καμιά Βιλερμπάν. Άντε για καμία Αρμάνι στην καλύτερη.
Χίλιες φορές να πάμε σε παίκτες-στοιχηματα, νέους, και ό,τι γίνει. Καλύτερα Χαραλαμπόπουλος και Ρογκαβοπουλος. Έπρεπε να είχαμε χωθεί για Τολιοπουλο, τώρα πέταξε το πουλί.
1
1

-
- Reactions: 1093
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν υπαρχει θεμα κλαιμπερν. επειδη βλεπω οτι αναφερθηκε παλι.
Κοντοζυγωνει η ωρα για να κινηθουνε απο το ΝΒΑ. αυτο υπαρχει ως τωρα.
απο ευρωλιγκα απασχολουν μονο ο ντορσευ και ο Εβανς.
Υπαρχει συμφωνια με NBAer που αναμενεται να μην βρει ομαδα στο ΝΒΑ λεει σημερα η δικη μου πιατσα πληροφοριων και μιλανε και με αλλον εναν.
πιατσα που δεν εχει σχεση με την γνωστη πιατσα.
Υπαρχει συμφωνια με NBAer που αναμενεται να μην βρει ομαδα στο ΝΒΑ λεει σημερα η δικη μου πιατσα πληροφοριων και μιλανε και με αλλον εναν.
πιατσα που δεν εχει σχεση με την γνωστη πιατσα.

0
- coach blue
- Reactions: 1045
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Χωρις να εχω καποια πληροφορια θεωρω πιο βατη περιπτωση απο τα ονοματα που εχουν ακουστει τον φουρνιε .Heisenberg έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 22, 2024 12:34 amΔεν υπαρχει θεμα κλαιμπερν. επειδη βλεπω οτι αναφερθηκε παλι.
πιατσα που δεν εχει σχεση με την γνωστη πιατσα.![]()
Ο μιχαλιουκ χομπιστας μου φαινεται . Περισσοτερο τον ενδιαφερει να ειναι στο nba και ας μην παιζει παρα να παιξει καπου αλλου .
0
- reignman
- Reactions: 2945
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
να με σχωρας αλλα ... ολες οι πληροφοριες απο την αγνωστη πιατσα ειναι μουφα.Heisenberg έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 22, 2024 12:34 amΔεν υπαρχει θεμα κλαιμπερν. επειδη βλεπω οτι αναφερθηκε παλι.
παω μια στην γνωστη πιατσα να ρωτησω , αμ'πώς... πρεπει να κανουμε και κρος τσεκι τις ινφορμέσιο ασουμε.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
προτεινω να παμε στην πηγη της πιατσας. Ελα στο Σουνιο. ξερω που εχει εξοχικο ο DPG. ελα να παρακολουθησουμε ποιον θα φερει εκει αυριο για να τον κλεισει και αυτον. θα φερω κυαλιαreignman έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 22, 2024 12:43 amνα με σχωρας αλλα ... ολες οι πληροφοριες απο την αγνωστη πιατσα ειναι μουφα.Heisenberg έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 22, 2024 12:34 amΔεν υπαρχει θεμα κλαιμπερν. επειδη βλεπω οτι αναφερθηκε παλι.
παω μια στην γνωστη πιατσα να ρωτησω , αμ'πώς... πρεπει να κανουμε και κρος τσεκι τις ινφορμέσιο ασουμε.
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
εκτος αυτου ο Μιχαλιουκ θα αργησει να παρει την αποφαση και εδω βλεπεις δεν αντεχουμε μια εβδομαδα. θα φαμε τα αντερα μας περιμενοντας τον.θα μας πεθανει.coach blue έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 22, 2024 12:41 amΧωρις να εχω καποια πληροφορια θεωρω πιο βατη περιπτωση απο τα ονοματα που εχουν ακουστει τον φουρνιε .Heisenberg έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 22, 2024 12:34 amΔεν υπαρχει θεμα κλαιμπερν. επειδη βλεπω οτι αναφερθηκε παλι.
Ο μιχαλιουκ χομπιστας μου φαινεται . Περισσοτερο τον ενδιαφερει να ειναι στο nba και ας μην παιζει παρα να παιξει καπου αλλου .
Δεν ξερω με ποιους μιλανε. ισως ο ενας να μην εχει αναφερθει καθολου.
ο Φουρνιε καποιοι λενε οτι φοβουνται οτι δεν ειναι σε καλη κατασταση. δεν ξερω αληθεια.
ας μας πει καποιος που γνωριζει αν ειναι ετοιμοπολεμος.
0
-
- Reactions: 1455
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 254
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: LAC
- Προειδοποιήσεις:
3
- nikolakias
- Reactions: 330
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν νομίζω πως θα είναι ούτε ο Φουρνιέ ούτε ο Μίχαϊλιουκ αυτός που θα έρθει. Κάποιος εντελώς άκυρος μου μυρίζεται. Ο Φουρνιέ σε καμία περίπτωση δεν θα είναι σε καλή κατάσταση ύστερα από δύο χρόνια αποχή. Δεν θα είναι καν διψασμένος να κάνει νούμερα, όπως ο Ναν που στο πίσω μέρος του μυαλού του είναι πάντα το NBA και η επιστροφή. Στην καλύτερη να είναι στα επίπεδα του Μίτροβιτς που από τότε που γύρισε πουλάει τρέλα και είναι ζεν 24/7 (και ο οποίος, παρεμπιπτόντως, έπαιρνε και λεπτά στο NBA, δεν ερχόταν από αποχή σαν τον Γάλλο). Ο Μίχαϊλιουκ προτίμησε φέτος να κάνει τον νερουλά των Σέλτικς (αν δεν κάνω λάθος δεν πήρε μυρωδιά παρκέ στα play-off) απ' το να έρθει σε μας ή στους απέναντι. Πιστεύετε ότι είναι από τους παίκτες που έχουν κίνητρο; Γιατί αν είναι άνευρος να λείπει!
0
- shaq7
- Reactions: 5648
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εμένα η πιάτσα μου λέει ότι ο φουρνιε είναι ο εκλεκτός ..βασικό ότι ήθελε να παίξει σε μας ακόμα και στο πικ του..Αν πέσει στα 3 το κασέ του..
Εγώ δεν τον είδα πολύ πέρσι δεν έχω άποψη για την κατάσταση σου αλλά ο Σταύρου και οι shotclock που υποτίθεται είναι γνωστες του ΝΒΑ λένε θα κάνει παπάδες εδώ.
Εγώ δεν τον είδα πολύ πέρσι δεν έχω άποψη για την κατάσταση σου αλλά ο Σταύρου και οι shotclock που υποτίθεται είναι γνωστες του ΝΒΑ λένε θα κάνει παπάδες εδώ.
0