Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 970
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 25, 2024 3:11 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Τρί Ιουν 25, 2024 3:04 pm
Ολυμπιακός ΠΑΟ παίζουν μόνο.. τι να κάνει nba δεν φτάνει..Αν δεν δώσουμε πολλά ετοιμαστείτε για νέα επικοινωνιακή ήττα! Αν θες τον παίχτη για λόγους τιμής μπαίνεις σε πλειστηριασμό.. αν δεν σε νοιάζει τότε πας παρακατω
Ο Βεζένκοφ αν έρθει Ευρώπη πρέπει να τον πάρεις πάση θυσία, αν όχι και ειδικά αν πάει στον Παναθηναικό, δεν ειναι μόνο επικοινωνιακή ήττα, είναι ήττα σε κάθε επίπεδο και αγωνιστικά αν το πάρεις θα ανοίξει η ψαλίδα σε δυσθεώρητα ύψη και δεν μαζεύται με τίποτα. Τώρα βέβαια θα μου πεις αν πάει ο άλλος και δώσει π.χ. 4-5εκ. τον χρόνο μπορείς να ακολουθήσεις?? Προφανώς όχι, μπλέξιμο μεγάλο.

0
Delpo1987

junior
Reactions: 245
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 25, 2024 3:13 pm

Δεν ξέρω γιατί απαξιώνεται το ρόστερ που έγραψε ένας φίλος πιο πάνω με Ντορσει και έναν τοπ σκόρερ στα γκαρντ αλλά εμένα μου κάνει και θα είναι και παρά πολύ καλύτερο από το τωρινό (αρκει ο τοπ σκόρερ να είναι 2-3 και όχι 1-2 ) . Όλοι έχουμε επηρεαστεί από τις κινήσεις του ΠΑΟ στους κοντούς αλλά όσους και να έχει 2 θα παίζουν μέσα , άντε τρεις (με τον έναν να είναι ο Γκαρντ αναγκαστικά σε κοντά σχηματα) . Όποτε γουακαπ , γκος , ντορσει και τοπ τιερ Γκαρντ φοργουορτ βγάζει σχήματα που μαρσάρουν μια χαρά με όλα τα ζευγάρια του ΠΑΟ (που είναι η καλύτερη περιφέρεια στην Ευρώπη και σας έχει τρομάξει όλους ) . Όλα θα εξαρτηθούν από τον τοπ παίχτη που θα παρουμε , από το αν θα παρουμε μάλλον τοπ παίχτη . Στο 3 είμαστε και οι δυο κακοί κατά τη γνώμη μου (για αυτό έγραψα 2-3 και όχι ασσοδυο ) . Εμείς με 34+ και ξεζουμισμένο Παπανικολάου και τους άλλους δυο 😭 και ο ΠΑΟ με Παπαπέτρου , γκριγκονις (που δεν είναι τρία ) . Στους ψηλούς αν είμαστε υγιείς υπερτερούμε ξεκάθαρα αυτή τη στιγμή . Θυμηθείτε τα παιχνίδια που έκανε ο Λεσορ με το Φαλ αντίπαλο .
Ας παρουμε αυτόν τον σούπερ παίχτη μια χαρά ομάδα θα έχουμε να διεκδικήσει τα πάντα . Αν έρθει κ ο Βεζενκοφ γινόμαστε φαβορί .

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2047
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τρί Ιουν 25, 2024 3:14 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Ολυμπιακός ΠΑΟ παίζουν μόνο.. τι να κάνει nba δεν φτάνει..Αν δεν δώσουμε πολλά ετοιμαστείτε για νέα επικοινωνιακή ήττα! Αν θες τον παίχτη για λόγους τιμής μπαίνεις σε πλειστηριασμό.. αν δεν σε νοιάζει τότε πας παρακατω
Ποια επικοινωνιακή ήττα; Ετοιμαστείτε για το τέλος εποχής Αγγελοπουλων εννοείς.... Την επόμενη μέρα θα βγουν και φήμες για πρόταση Μαρινάκη και ο κόσμος τότε θα έχει ήδη ανέβει στο άρμα του

1
1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1457
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιουν 25, 2024 3:17 pm

karamelitsa έγραψε:
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Ο Βεζένκοφ αν έρθει Ευρώπη πρέπει να τον πάρεις πάση θυσία, αν όχι και ειδικά αν πάει στον Παναθηναικό, δεν ειναι μόνο επικοινωνιακή ήττα, είναι ήττα σε κάθε επίπεδο και αγωνιστικά αν το πάρεις θα ανοίξει η ψαλίδα σε δυσθεώρητα ύψη και δεν μαζεύται με τίποτα. Τώρα βέβαια θα μου πεις αν πάει ο άλλος και δώσει π.χ. 4-5εκ. τον χρόνο μπορείς να ακολουθήσεις?? Προφανώς όχι, μπλέξιμο μεγάλο.
Είναι σαν τις γκόμενες και στο μπάσκετ! Πόσο πολύ θέλεις τόσο το προσπαθείς.. βγάζουν πάρα πολλά εκατομμύρια το χρόνο. Και 5 από την τσέπη τους να έδιναν μπορούν να συμβαδίσουν.. δεν νομίζω βασικά ο ΔΓ να έχει μεγαλύτερη περιουσία έτσι κι αλλιώς .

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Airman έγραψε:
Τρί Ιουν 25, 2024 3:10 pm
karamelitsa έγραψε:
Τρί Ιουν 25, 2024 2:44 pm

Εξαρταται, προσωπικά (έχω και ένα καλό μισθό για τα Ελληνικά δεδομένα) είχα προταση να φύγω για 280 ευρω καθαρά έχτρα τον μήνα και αποφάσισα να μην το κάνω επειδή η εταιρία που είμαι με στήριξε, μου αρέσει το περιβάλλον, συνμπαθώ πολύ τους συναδέλφοθς μου, τα ωράρια κλπ. και αυτα τα εκτιμώ παραπάνω από τα 280 ευρώ έχτρα...

Επίσης να σου πω ένα απλό παράδειγμα, τον Σλούκα τώρα τον βρίζουν όλοι σχεδόν οι Ολυμπιακοί, ξέρω από γνωστό μου που δουλεύει σε εστιατόριο ότι έχει πάει ο Σλούκας και μια παρέα κάφρων τον έβριζαν συνεχώς και αναγκάστηκε να φύγει από το μαγαζί άμεσα...προφανώς θα έχει ζήσει κάμποσα τέτοια σκηνικά, αξίζει?? Για μένα όχι, ειδικά αν είμαι και εκκατομυριούχος, λίγα παραπάνω δεν μου αλλάξουν την ζωή...φυσικά δεν έχουμε όλοι την ίδια άποψη...

Το περιβάλλον εργασίας είναι εξαιρετικό και για τον ΠΑΟ και για τον ΟΣΦΠ...οι απαιτήσεις και η πίεση υψηλά. Καλές σχέσεις οι παίχτες έχουν και με τους αντίπαλους...Ο Σλούκας έφυγε επειδή 5 κάφροι ολυμπιακοί τον έβριζαν σε ένα εστιατόριο... Πέρυσι, μπορεί να έφυγε επειδή 5 κάφροι Παναθηναϊκοί τον έβριζαν σε ένα αλλο εστιατόριο...Οι παίχτες τα έχουν ψιλοαποτάξει αυτά φίλε/η μου.
Τον Σλούκα δεν τον βρίζανε οι Παναθηναικοι, ίσως απλά να περνούσε αδιάφορα σε ορισμένους, όταν πας όμως από τον την μια ομάδα στην άλλη και ειδικά σε παικτες τέτοιου μεγέθους, θέλει σκέψη, είναι δεδομένο ότι θα ακούς καντήλια από τον δρόμο μέχρι και τις βόλτες σου. Προσωπικά μιλώντας δεν θα το έκανα, και ο Σλούκας ακόμα ζορίστηκε να το κάνει, αν του μίλαγε ο Μπαρτζώκας ή πήγαινε στο ραντεβού θα καθόταν εκει ακόμα και με τα μισά χρήματα, Τουρκία δεν ήθελε να πάει λόγω της νεογέννητης κόρης του, και ήταν η τελευταία λύση νομίζω....τα λεφτά ήταν πολλά, το σκέφτηκε, είδε ότι δεν θέλει να φύγει από την Αθήνα και την έκανε την κίνηση...για να το πω αλλιώς ο Βεζένκοφ για να πάει στον Παναθηναικό θα πρέπει να είναι πολύ μεγαλή η χρηματική διαφορά, φυσικά ολα γίνονται απλά το θεωρώ δύσκολο...

0
vulkanraven

a1greece
Reactions: 448
Αγαπημένη θέση: PF, C

Τρί Ιουν 25, 2024 3:21 pm

Tsilarxos έγραψε:
Τρί Ιουν 25, 2024 2:53 pm
η ομάδα είναι σίγουρα σε επαφές με τον Μιχαλιουκ και τα έχουν βρεί στο οικονομικό αλλά και αυτός ζήτησε χρόνο να δεί τι θα γίνει με το NBA.
Από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vulkanraven την Τρί Ιουν 25, 2024 3:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Τρί Ιουν 25, 2024 3:23 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
karamelitsa έγραψε:

Είναι σαν τις γκόμενες και στο μπάσκετ! Πόσο πολύ θέλεις τόσο το προσπαθείς.. βγάζουν πάρα πολλά εκατομμύρια το χρόνο. Και 5 από την τσέπη τους να έδιναν μπορούν να συμβαδίσουν.. δεν νομίζω βασικά ο ΔΓ να έχει μεγαλύτερη περιουσία έτσι κι αλλιώς .
Νομίζω δεν είναι θέμα περιουσίας άλλα πόσο θέλεις να το κάνεις, αν δώσουμε 5εκ στον βεζένκοφ θα διαταρχαθούν και οι ισορροπίες μέσα στην ομάδα. Θα σου πει π.χ. ο Κ. Γουόκαπ, κάτσε ρε παιδιά, ξεσκίζομαι με την Εθνική, παίζω 30-35 λεπτα χωρίς να χάνω αγώνα, μαρκάρω τους πάντες, οργανώνω την ομάδα, τρέχω παντού και ο άλλος θα πάιρνει 5 φορές παραπάνω?? Και σε πόντους μόνο να το πάρεις θα βάζει 5 φορές παραπάνω? Μπακαλίστικα αυτά που γράφω, άλλα οι πάικτες είναι ανθρωποι και όσο ναναι θα ξυνίσουν αρκετοί όταν θα δουν τον άλλο να παίρνει πολλαπλάσιο μισθό από αυτούς.

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1457
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Τρί Ιουν 25, 2024 3:25 pm

karamelitsa έγραψε:
TakeshyKurosawa1 έγραψε:

Νομίζω δεν είναι θέμα περιουσίας άλλα πόσο θέλεις να το κάνεις, αν δώσουμε 5εκ στον βεζένκοφ θα διαταρχαθούν και οι ισορροπίες μέσα στην ομάδα. Θα σου πει π.χ. ο Κ. Γουόκαπ, κάτσε ρε παιδιά, ξεσκίζομαι με την Εθνική, παίζω 30-35 λεπτα χωρίς να χάνω αγώνα, μαρκάρω τους πάντες, οργανώνω την ομάδα, τρέχω παντού και ο άλλος θα πάιρνει 5 φορές παραπάνω?? Και σε πόντους μόνο να το πάρεις θα βάζει 5 φορές παραπάνω?
Αυτά μόνο στον Ολυμπιακό τα λέμε..
Ο ΠΑΟ δεν τα λέει αυτά. Τον Σλουκα δεν θα τον νοιάζει αν πάρει παραπάνω λεφτά ο Βεζε

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2047
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τρί Ιουν 25, 2024 3:27 pm

Airman έγραψε:
Τρί Ιουν 25, 2024 3:05 pm
Coach Periklis έγραψε:
Τρί Ιουν 25, 2024 2:38 pm

Ούτε ο επαγγελματικός αθλητισμός λειτουργεί ακριβώς έτσι , πάντως

Είναι ιδιαιτέρων συνθηκών εταιρείες

Και σίγουρα οι εκατομμυριούχοι αθλητές δεν νιώθουν είλωτες όπως εγώ κι εσύ στις δουλειές μας , όπου εννοείται θα έφευγα για +300€ το μήνα χωρίς σκέψη και κανείς δεν θα μου έβριζε τη μάνα

Είναι απόλυτα επαγγελματίες φίλε μου... Αν εσένα σου βρίσει κακώς φυσικά κάποιος την μάνα, θα τον αρχίσεις ή δεν θα μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου από την ταραχή...
Αυτός παίζει σαν να μην τρέχει τίποτα απολύτως... όταν ο Σπανούλης έπαιζε στον ΠΑΟ, πήγαινε στο ΣΕΦ και τον αποθέωναν ; Μάνα του έβριζαν... και ανάποδα εννοείται... οπότε...
Οκ οκ , δεν θα τα βρούμε στο συγκεκριμένο. Δεν θεωρώ ότι οι ομάδες και ο επαγγελματικός αθλητισμός είναι το ίδιο με οποιοδήποτε άλλη εταιρεία και οποιοδήποτε άλλο εργαζόμενο

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
Airman

senior
Reactions: 546
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Τρί Ιουν 25, 2024 3:33 pm

karamelitsa έγραψε:
Airman έγραψε:
Τρί Ιουν 25, 2024 3:10 pm

Το περιβάλλον εργασίας είναι εξαιρετικό και για τον ΠΑΟ και για τον ΟΣΦΠ...οι απαιτήσεις και η πίεση υψηλά. Καλές σχέσεις οι παίχτες έχουν και με τους αντίπαλους...Ο Σλούκας έφυγε επειδή 5 κάφροι ολυμπιακοί τον έβριζαν σε ένα εστιατόριο... Πέρυσι, μπορεί να έφυγε επειδή 5 κάφροι Παναθηναϊκοί τον έβριζαν σε ένα αλλο εστιατόριο...Οι παίχτες τα έχουν ψιλοαποτάξει αυτά φίλε/η μου.
Τον Σλούκα δεν τον βρίζανε οι Παναθηναικοι, ίσως απλά να περνούσε αδιάφορα σε ορισμένους, όταν πας όμως από τον την μια ομάδα στην άλλη και ειδικά σε παικτες τέτοιου μεγέθους, θέλει σκέψη, είναι δεδομένο ότι θα ακούς καντήλια από τον δρόμο μέχρι και τις βόλτες σου. Προσωπικά μιλώντας δεν θα το έκανα, και ο Σλούκας ακόμα ζορίστηκε να το κάνει, αν του μίλαγε ο Μπαρτζώκας ή πήγαινε στο ραντεβού θα καθόταν εκει ακόμα και με τα μισά χρήματα, Τουρκία δεν ήθελε να πάει λόγω της νεογέννητης κόρης του, και ήταν η τελευταία λύση νομίζω....τα λεφτά ήταν πολλά, το σκέφτηκε, είδε ότι δεν θέλει να φύγει από την Αθήνα και την έκανε την κίνηση...για να το πω αλλιώς ο Βεζένκοφ για να πάει στον Παναθηναικό θα πρέπει να είναι πολύ μεγαλή η χρηματική διαφορά, φυσικά ολα γίνονται απλά το θεωρώ δύσκολο...

Δεν μετρούν μονάχα τα χρήματα, μετράει κατά πολύ και η δυναμική της ομάδας, η ευκαιρία που παίρνει για να κατακτήσει Ευρωλίγκες κτλ... Δεν λέω ότι στον παναθηναϊκό θα φτάσει στη γη της επαγγελίας πιο εύκολα σε σχέση με τον ΟΣΦΠ, απλά το καταγράφω και αυτό...
Αν ίσχυαν όλα αυτά οι παίχτες δεν θα έκαναν ποτέ τη μετάβαση από τη μία ομάδα στην άλλη, κάτι που ξέρουμε πως δεν ισχύει...

0
Άβαταρ μέλους
Airman

senior
Reactions: 546
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Coach Periklis έγραψε:
Τρί Ιουν 25, 2024 3:27 pm
Airman έγραψε:
Τρί Ιουν 25, 2024 3:05 pm

Είναι απόλυτα επαγγελματίες φίλε μου... Αν εσένα σου βρίσει κακώς φυσικά κάποιος την μάνα, θα τον αρχίσεις ή δεν θα μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου από την ταραχή...
Αυτός παίζει σαν να μην τρέχει τίποτα απολύτως... όταν ο Σπανούλης έπαιζε στον ΠΑΟ, πήγαινε στο ΣΕΦ και τον αποθέωναν ; Μάνα του έβριζαν... και ανάποδα εννοείται... οπότε...
Οκ οκ , δεν θα τα βρούμε στο συγκεκριμένο. Δεν θεωρώ ότι οι ομάδες και ο επαγγελματικός αθλητισμός είναι το ίδιο με οποιοδήποτε άλλη εταιρεία και οποιοδήποτε άλλο εργαζόμενο
οκ... πάλι φίλοι :bblove:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
karamelitsa έγραψε:

Νομίζω δεν είναι θέμα περιουσίας άλλα πόσο θέλεις να το κάνεις, αν δώσουμε 5εκ στον βεζένκοφ θα διαταρχαθούν και οι ισορροπίες μέσα στην ομάδα. Θα σου πει π.χ. ο Κ. Γουόκαπ, κάτσε ρε παιδιά, ξεσκίζομαι με την Εθνική, παίζω 30-35 λεπτα χωρίς να χάνω αγώνα, μαρκάρω τους πάντες, οργανώνω την ομάδα, τρέχω παντού και ο άλλος θα πάιρνει 5 φορές παραπάνω?? Και σε πόντους μόνο να το πάρεις θα βάζει 5 φορές παραπάνω?
Ο ΠΑΟ δεν τα λέει αυτά. Τον Σλουκα δεν θα τον νοιάζει αν πάρει παραπάνω λεφτά ο Βεζε
Καλά ας του δώσουν 5εκ του Βεζένκοφ και θα δεις μετά μούτρα από Σλούκα, Ναν κλπ...όλοι άνθρωποι είναι και όλοι ενοχλούνται...

0
Jamesharden13

junior
Reactions: 153
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law

Τρί Ιουν 25, 2024 3:35 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
karamelitsa έγραψε:

αυτο ακριβως...αυτα ειναι παπατζηλικια συγγνωμη κιολας.Ο να παιρνει πιο λιγα απο τον σλουκα δεν νομιζω να παραπονιεται.Ο χουαντσο παιζει να παιρνει 2.5 φορες πανω τον μισθο του μητογλου και ο μητογλου ειναι βασικο 4αρι.Ο μπραουν ενω εκανε απιστευτη χρονια και εχει βγει και μβπ στο ευρωμπασκετ θεχτηκε να παρει πιο λιγα και απο σλουκα και απο χουαντσο και απο ναν.Επισης ο βεζενκωφ εχει βγει μβπ ευρωλιγκας.Οταν βγει και ο γουοκαπ να παραπονεθει.Τα ιδια ζουμε με παλια ρε φιλε που αυστηρα οι ξενοι μας παιρνανε μεχρι 900 χιλ μην τυχον και φτασουν το συμβολαιο του μαντζαρη και παρεξηγηθει

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3963
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιουν 25, 2024 3:35 pm

karamelitsa έγραψε:

Νομίζω δεν είναι θέμα περιουσίας άλλα πόσο θέλεις να το κάνεις, αν δώσουμε 5εκ στον βεζένκοφ θα διαταρχαθούν και οι ισορροπίες μέσα στην ομάδα. Θα σου πει π.χ. ο Κ. Γουόκαπ, κάτσε ρε παιδιά, ξεσκίζομαι με την Εθνική, παίζω 30-35 λεπτα χωρίς να χάνω αγώνα, μαρκάρω τους πάντες, οργανώνω την ομάδα, τρέχω παντού και ο άλλος θα πάιρνει 5 φορές παραπάνω?? Και σε πόντους μόνο να το πάρεις θα βάζει 5 φορές παραπάνω? Μπακαλίστικα αυτά που γράφω, άλλα οι πάικτες είναι ανθρωποι και όσο ναναι θα ξυνίσουν αρκετοί όταν θα δουν τον άλλο να παίρνει πολλαπλάσιο μισθό από αυτούς.
η απαντηση ειναι παρα πολυ απλη
θα δωσεις παραπανω λεφτα σε ολους
η σκας χρημα η πας με μοντελο μαι γουι και λοιπα
διαλεγεις και παιρνεις

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Τρί Ιουν 25, 2024 3:38 pm

Airman έγραψε:
karamelitsa έγραψε:

Δεν μετρούν μονάχα τα χρήματα, μετράει κατά πολύ και η δυναμική της ομάδας, η ευκαιρία που παίρνει για να κατακτήσει Ευρωλίγκες κτλ... Δεν λέω ότι στον παναθηναϊκό θα φτάσει στη γη της επαγγελίας πιο εύκολα σε σχέση με τον ΟΣΦΠ, απλά το καταγράφω και αυτό...
Αν ίσχυαν όλα αυτά οι παίχτες δεν θα έκαναν ποτέ τη μετάβαση από τη μία ομάδα στην άλλη, κάτι που ξέρουμε πως δεν ισχύει...
Κοίτα άλλο μετάβαση π.χ. φεύγω από τον Ολυμπιακό και πάω Μπάρτσα, άλλο φεύγω από από τον έναν αιώνιο και πάω στον άλλο....είναι δύσκολο αυτό και θέλει προσοχή, ''στιγματίζεσαι'', σε βρίζουν συνεχώς μέσα έξω από το γήπεδο, έως και δυσκολευεσαι να κυκλοφορήσεις έξω....δεν είναι καθόλου εύκολο για αυτό το λόγο και ο Σλούκας ήταν αρνητικός να κάνει αρχικά τέτοια κίνηση....πρέπει να είσαι σκληρός και να μπορείς να το αντέξεις, δεν μπορουν όλοι και δεν το θέλουν και όλοι.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”