JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 02, 2024 9:18 pm
Αν ερθει τελικά ο Βεζενκοφ, τότε είναι πολύ πιθανό τουλάχιστον στην αρχή της σεζόν να πάτε με βασική 5αδα την ίδια που ειχατε τη σεζόν 2021-22, δηλαδή : Walkup - Dorsey - Papanikolaou - Vezenkov - Fall.
Αν γίνει αυτό, τότε από τον πάγκο θα έχετε διδυμο στη περιφέρεια Williams Goss & Vildoza (θεωρώ πως ταιριάζουν μεταξύ τους) και διδυμο ψηλών τους Σέρβους πύργους Petrusev & Milutinov. Αυτή η 4αδα δεν ειναι και οτι καλύτερο αμυντικά, συνεπώς πρέπει να ξεχάσουμε το ενδεχόμενο τοποθέτησης του Peters στο "3", δυστυχώς για τον παίχτη και τη σούπερ σεζον που έκανε φορώντας τη φανέλα της ομαδας φετος, θα πρέπει να αποχωρήσει για να έρθει ο Σάσα. Το 3αρι που θα πάρετε θα δείξει το ταβάνι σας σαν ομάδα νομίζω, ένα σενάριο λέει πως δεν θα ρθει παιχτης και θα πάτε με τον McKissic εκεί, εγώ βλέπω κάτι τέτοιο καταστροφικό. Μια εξαιρετική λύση είναι ο Kevin Knox, όπως έχω ξαναπεί, μιλάμε για σούπερ περίπτωση. Φυσικά, μπορείτε να ψάξετε και για πιο ποιοτικό παίχτη που θα πάει τον Παπανικολάου στη δεύτερη 5αδα (ως glue guy και για να βγάζει τις άμυνες), ένας τέτοιος τύπος εννοείται πως είναι ο Fournier, αλλά ο συγκεκριμένος είναι περισσότερο γκαρντ, παρά 2αρι, του λείπει το μέγεθος και είναι μετριότατος αμυντικός. Νομίζω πως ο Mykhailiuk, αν και χειρότερος παιχτης overall από τον Γάλλο, είναι καλύτερο fit για την ομάδα σας πλέον. Είναι πιο 3αρι, με μέγεθος, άμυνα και φυσικά έφεση στο σκοράρισμα, αλλά και χωρίς να απαιτεί συνέχεια τη μπάλα στα χέρια του.
Την 12αδα μου φαίνεται πως θα συμπληρώνουν οι Wright και Λαρεντζάκης, ενώ για την Α1 θα υπάρχει και ο Mitrou Long και ίσως ένας ακόμη 18χρονος στη θέση του Αμπόσι. Νομίζω πως Λούντζης και McKissic δεν έχουν λόγο να παραμείνουν... βέβαια υπάρχει και ο Keenan Evans, τον οποίο από ότι λέγεται πιστεύει πολύ ο Μπαρτζώκας, ενδέχεται να τον υπολογίζει ως αντικαταστάτη του Goss για την μεθεπόμενη σεζόν. Not bad.
Walkup - Goss
Dorsey - Vildoza - Larentzakis
Mykhailiuk - Papanikolaou
Vezenkov - Petrusev
Fall - Milutinov - Wright
Σίγουρα ένα από τα φαβορί για τη κούπα, τουλάχιστον στα χαρτιά. Ιδίως αν επανέλθει ο Evans στα επίπεδα προ τραυματισμού του, έστω και στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Το πιο σημαντικό είναι να φέρετε σοβαρό 3αρι, ο Σάσα δεν ειναι τόσο απαραίτητος, καθώς και να μην έρθει θα μπορείτε να έχετε τον Peters στη θέση του και να είστε και πάλι μια χαρά!