Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 896
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 02, 2024 9:45 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 9:35 pm
Christofis έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 9:17 pm

Με την ευπαθεια των πενταριων μας και του γκος αλλα και του βιλντοζα σε τραυματισμους ο μακκισικ μια χαρα θα παιρνουν ολοι χρονο.

η λογικη εχω εναν ευπαθη σε τραυματισμους παιχτη και βαζω διπλα του αλλον εναν η δυο ευπαθεις για να σκατζαρει ο ενας τον αλλον απλα δεν υφισταται σε καμια επαγγελματικη ομαδα

ακομα και να υποθεσουμε οτι εχεις ενα φοβερο παιχτη που εχει θεματα τραυματισμων του βαζεις διπλα του καποιον ατσαλινο για να τον βοηθαει
Αυτό δεν ισχύει για Σλούκα - Μπράουν;
Δεν το λέω ειρωνικά κα προφανώς θεωρώ ότι ο ΠΑΟ έκανε την καλύτερη επιλογή για να καλύψει τα εμφανή κενά στην δημιουργία απόντος του Κώστα, όμως είναι και οι δύο σχετικά ευπαθής.

0
Eddie Jonson 7
Reactions:

Τρί Ιούλ 02, 2024 9:48 pm

montechristo έγραψε:
montechristo έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 9:32 pm
Νομίζω πως ο Βιλντόσα δεν κάνει να έχει δίπλα του τον Γκος. Πιό πολύ ταιριάζει με Γουόκαπ (αν παίζει 2αρι) ή με τον Ντόρσεϊ (αν παίζει άσσος).
Το ότι έγραψα το παραπάνω σχόλιο για τη θέση του Βιλντόσα, και μου έκανε dislike ο ΤζόνιΠάο, δεν μπορώ να το καταλάβω;
Προφανώς, με μπασκετικά κριτήρια!!!
😂😂😂😂😂😂καλό!!!!Σοβαρά τώρα…….. Σαφέστατα με Γουόκαπ ταιριάζει περισσότερο σε πεντάδα με δύο Γκαρντ……….και με όλους σε τριπλέτα σε κοντό σχήμα!

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 970
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 02, 2024 9:52 pm

Christofis έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 9:17 pm
shaq7 έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 8:28 pm

Δες λιγο για τι ροστερ μιλας να καταλαβεις και εσυ οτι δεν γινεται αυτο που λες...

Γουοκαπ Γκος Εβανς Μητρου
Βιλντοζα Ντορσει Λαρε Μακισικ
3ρι βασικο Παπ
Βεζε Πετρουσεφ Πιτερς
Φαλ Μιλου Ραιτ

16!!!! παικτες..θες να διωξουμε μητρου να μην υπολογιζουμε εβανς και μακισικ? 13 παικτες ενω κατεβαζεις δωδεκαδα και 6 ξενους να παιζουν α1.ο λαρε μενει εκτος 12δας..πες δεν πειραζει.. Στο 4 εχεις 40λεπτα να μπορουν να παιξουν 3 παικτες που θελουν να παιζουν ολοι βασικοι.Στο 5 δεν χωρανε,στο 3 επισης ..

Κοιταξε εγω θεωρω οτι οι χρονοι με βιλντοζα συν ενα ακομη δεν βγαινουν. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα το ηθελα συμφωνα με τα περσινα.

Τωρα ειπα οτ ο Πιτερς αποκλειεται να φυγει. Και οτι υπαρχει πλανο να αξιοποιηθει που σιγουρα εμεις δεν φανταζομαστε.

Τωρα γιαβτους ξενουσνκαι το ποιοι να φυγουν. Εγω θα ηθελα αντι να ειναι ο τανουλης ο 15ος αυτος ναν ειναι ο λαρεντζακης και ο
Μητρου λογκ. Ο εβανς δεν μπαινει στην συζητης γιατι οπως ειπα μπορει να γυρισει και απο Δεκεμβριο και το τεκμηριωσα επιστημονικα( λογω επαγγελματος σε προηγουμενο ποστ) αλλα και κατι να παει στραβ αρα θα ειναι μονο σαν μπονους.

Απο του Χρονου θα δικαιουσαι 8 ξενους απο τους οποιους θα παιζουν οι 6. Αυτο σημαινει οτι μεχρι τωρα εχεις 9 ξενους χωρις το τριαρι σου αρα 10. Αν αφησουμε εξω τον εβανς αυτοι γινονται 9 και αφηνεις εναν εξω. Αυτος μπορει να ειναι καποιο πενταρι, καποιος γκαρντ ή ο μακκισικ.

Ο μακκισικ θα ειναι ο 13ος στην ιεραρχια ατην ευρωλιγκα και ο λαρεντζακης 14οα με τον μητρου λογκ 15ος αλλα οι συο τελευταιοι θα παιζουν Α1.

Με την ευπαθεια των πενταριων μας και του γκος αλλα και του βιλντοζα σε τραυματισμους ο μακκισικ μια χαρα θα παιρνουν ολοι χρονο.

Δεν ειπα οτι ειναι το ιδανικο για αυτο και θεωρω οτι ειτε ο βεζενκοφ θα αποκτηθει τελικα ειτε ο Αντίστοιχος φουρνιε.

Ειπα οτι αν μπορεις να τους εχεις, μπορεις να τουα πληρωσεις , μπορεις να τους εχεις ευχαριστημενους τοτε γιατι να μην τους εχεις.

Απλα ο πιτερς δεν θα φυγει και αυτο ειναι σιγουρο
Εμένα προσωπικα δεν μου βγαίνουν τα κουκιά, μαζεύονται παρά πολλοί. Στην τελική θα έχεις Μακισικ, Λαρετζακη και Λογκ από 13η θέση έως 15η;; Μιλάμε για επένδυση 1,5εκ. Minimum για τους έχεις στην εξέδρα ουσιαστικά, τι κίνητρο θα βρουνε να παίξουν αυτοί; Και σίγουρα θα υπάρχουν και γκρίνιες….ηδη αν γυρίσει ο Έβανς από Ιανουάριο και είναι σε καλή κατάσταση, άντε βγάλε άκρη ποιος θα πρώτο παίζει στις θέσεις 1 και 2 και τη χημεία θα βρουνε…τέλος πάντων θα δούμε, απλά είμαι της άποψης καλύτερα ποιοτητα παρά ποσότητα….

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3961
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιούλ 02, 2024 9:54 pm

georbap έγραψε:

Δεν το λέω ειρωνικά κα προφανώς θεωρώ ότι ο ΠΑΟ έκανε την καλύτερη επιλογή για να καλύψει τα εμφανή κενά στην δημιουργία απόντος του Κώστα, όμως είναι και οι δύο σχετικά ευπαθής.
οχι δεν ισχυει
ο βιλντοζα ελειψε πιο πολυ καιρο λογω τραυματισμων απτον σλουκα
τον μπραουν δεν τον θεωρω ευπαθη

ευπαθη σε μικρο βαθμο θεωρω τον σλουκα
ατσαλινους θεωρω τον γκραντ και τον ναν
τον μπραουν νορμαλ κατασταση

στον οσφπ θεωρω ευπαθη σε κοκκινο βαθμο τον εβανς

σε περιπου βαθμο σλουκα τον βιλντοζα και ελαφρως χειροτερο τον γκος

ατσαλινο τον γουοκαπ

0
Άβαταρ μέλους
coach blue

a1greece
Reactions: 1050
Αγαπημένη θέση: PG

Τρί Ιούλ 02, 2024 9:55 pm

Το καλο σεναριο για τον βεζενκοφ θα ηταν να εξελιχθει σαν ενας στρετς φοργουορντ τυπου μπερτανς . Ομως υστερει τοσο σε ταχυτητα και αμυνα που κι αυτο ακομα απαιτουσε πολυ προσπαθεια για να επιτευχθει .

Το ζητουμενο ειναι ποσο πολυ το θελει . Αν θελει παση θυσια να πετυχει και στο τοροντο θα παιξει και παντου . Ανα πασα στιγμη μια ανταλλαγη μπορει να τον φερει σε ομαδα κορυφης .

Προσωπικη αποψη , του πηραν τα μυαλα τα mvp μιντια και κοντινο περιβαλλον οτι θα παει nba και θα παιξει ετσι ευκολα .

Αν ειχε μεινει στον ολυμπιακο η τρεχουσα περιοδος θα τον ειχε βοηθησει να εξελιχθει περαιτερω σαν παικτης . Η χρονια στο σακραμεντο τον πηγε πισω .

Μην νομιζουμε οτι με το που θα μπει θα αρχισει η ομαδα να δουλευει για αυτον και θα επαναλαβει τα νουμερα που ειχε . Θα χρειαστει υπομονη γιατι η ομαδα εχει αλλαξει .

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Τρί Ιούλ 02, 2024 9:56 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 9:18 pm
Αν ερθει τελικά ο Βεζενκοφ, τότε είναι πολύ πιθανό τουλάχιστον στην αρχή της σεζόν να πάτε με βασική 5αδα την ίδια που ειχατε τη σεζόν 2021-22, δηλαδή : Walkup - Dorsey - Papanikolaou - Vezenkov - Fall.

Αν γίνει αυτό, τότε από τον πάγκο θα έχετε διδυμο στη περιφέρεια Williams Goss & Vildoza (θεωρώ πως ταιριάζουν μεταξύ τους) και διδυμο ψηλών τους Σέρβους πύργους Petrusev & Milutinov. Αυτή η 4αδα δεν ειναι και οτι καλύτερο αμυντικά, συνεπώς πρέπει να ξεχάσουμε το ενδεχόμενο τοποθέτησης του Peters στο "3", δυστυχώς για τον παίχτη και τη σούπερ σεζον που έκανε φορώντας τη φανέλα της ομαδας φετος, θα πρέπει να αποχωρήσει για να έρθει ο Σάσα. Το 3αρι που θα πάρετε θα δείξει το ταβάνι σας σαν ομάδα νομίζω, ένα σενάριο λέει πως δεν θα ρθει παιχτης και θα πάτε με τον McKissic εκεί, εγώ βλέπω κάτι τέτοιο καταστροφικό. Μια εξαιρετική λύση είναι ο Kevin Knox, όπως έχω ξαναπεί, μιλάμε για σούπερ περίπτωση. Φυσικά, μπορείτε να ψάξετε και για πιο ποιοτικό παίχτη που θα πάει τον Παπανικολάου στη δεύτερη 5αδα (ως glue guy και για να βγάζει τις άμυνες), ένας τέτοιος τύπος εννοείται πως είναι ο Fournier, αλλά ο συγκεκριμένος είναι περισσότερο γκαρντ, παρά 2αρι, του λείπει το μέγεθος και είναι μετριότατος αμυντικός. Νομίζω πως ο Mykhailiuk, αν και χειρότερος παιχτης overall από τον Γάλλο, είναι καλύτερο fit για την ομάδα σας πλέον. Είναι πιο 3αρι, με μέγεθος, άμυνα και φυσικά έφεση στο σκοράρισμα, αλλά και χωρίς να απαιτεί συνέχεια τη μπάλα στα χέρια του.

Την 12αδα μου φαίνεται πως θα συμπληρώνουν οι Wright και Λαρεντζάκης, ενώ για την Α1 θα υπάρχει και ο Mitrou Long και ίσως ένας ακόμη 18χρονος στη θέση του Αμπόσι. Νομίζω πως Λούντζης και McKissic δεν έχουν λόγο να παραμείνουν... βέβαια υπάρχει και ο Keenan Evans, τον οποίο από ότι λέγεται πιστεύει πολύ ο Μπαρτζώκας, ενδέχεται να τον υπολογίζει ως αντικαταστάτη του Goss για την μεθεπόμενη σεζόν. Not bad.

Walkup - Goss
Dorsey - Vildoza - Larentzakis
Mykhailiuk - Papanikolaou
Vezenkov - Petrusev
Fall - Milutinov - Wright

Σίγουρα ένα από τα φαβορί για τη κούπα, τουλάχιστον στα χαρτιά. Ιδίως αν επανέλθει ο Evans στα επίπεδα προ τραυματισμού του, έστω και στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Το πιο σημαντικό είναι να φέρετε σοβαρό 3αρι, ο Σάσα δεν ειναι τόσο απαραίτητος, καθώς και να μην έρθει θα μπορείτε να έχετε τον Peters στη θέση του και να είστε και πάλι μια χαρά!
Να προσθέσω στα θετικά ότι ο Vildoza γνωρίζεται πολύ καλά με τον Petrusev, από το πετυχημένο πέρασμά τους από τον ερυθρό και θα αποτελούν ένα πολύ καλό δίδυμο ερχόμενοι από τον πάγκο, νομίζω πως ο Petrusev θα είναι το κλειδί εξωαγωνιστικά για να νιώσει άνετα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Luka στην ομάδα σας.

Όσον αφορά τα σχήματα που θα δείτε στη περιφέρεια σας, το μοναδικό που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει ο Μπαρτζώκας είναι το Vildoza-Dorsey και αυτό λόγω της αμυντικής τους ανεπάρκειας. Ο Luka μπορει να παίξει δίπλα στον Walkup, αλλά όχι για μεγάλο διάστημα, καθώς θέλουν και οι δύο τη μπάλα στα χέρια για να αποδώσουν. Προσοχή εδώ, το ότι θέλει κάποιος τη μπάλα στα χέρια δεν τον καθιστά point guard, o Vildoza είναι καλός για δευτερεύον χειριστής μιας ομάδας και σίγουρα όχι για playmaker. Για αυτό θεωρώ πως θα τον βλέπουμε κυρίως δίπλα στον Williams Goss, νομίζω συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον, ο Goss δινει playmaking, o Vildoza δίνει instant scoring, μπορούν να εναλλάσσονται συνεχώς επιθετικά on & off the ball (όπως έκαναν φετος ο Σλουκας και ο Nunn στον ΠΑΟ, αλλά σε περισσότερες κατοχες). Γενικώς ο Luka μάλλον θα έχει έναν ρόλο σαν του Σλουκα το 2020-21, θα παιζει ένα 20λεπτο και όσο είναι στο παρκέ θα είναι ο κύριος χειριστής της μπάλας. O Goss στο μεταξυ είναι και average στα μετόπισθεν, οπότε μπορεί να συνυπάρξει με τον Vildoza αμυντικά, αρκεί - και το τονίζω αυτό - να υπάρχει κι ένα σπουδαίο αμυντικά 3αρι δίπλα τους, όχι δηλαδή ο Peters.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnnyPao την Τρί Ιούλ 02, 2024 9:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3961
Προειδοποιήσεις: 3

karamelitsa έγραψε:

Εμένα προσωπικα δεν μου βγαίνουν τα κουκιά, μαζεύονται παρά πολλοί. Στην τελική θα έχεις Μακισικ, Λαρετζακη και Λογκ από 13η θέση έως 15η;; Μιλάμε για επένδυση 1,5εκ. Minimum για τους έχεις στην εξέδρα ουσιαστικά, τι κίνητρο θα βρουνε να παίξουν αυτοί; Και σίγουρα θα υπάρχουν και γκρίνιες….ηδη αν γυρίσει ο Έβανς από Ιανουάριο και είναι σε καλή κατάσταση, άντε βγάλε άκρη ποιος θα πρώτο παίζει στις θέσεις 1 και 2 και τη χημεία θα βρουνε…τέλος πάντων θα δούμε, απλά είμαι της άποψης καλύτερα ποιοτητα παρά ποσότητα….
αν παρετε και βεζενκοφ και φουρνιε αποκλειεται να μην υπαρχουν αποδεσμευσεις παιχτων και πιθανο πανω απο μια

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1034
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τρί Ιούλ 02, 2024 10:00 pm

τουλουμπα έγραψε:
karamelitsa έγραψε:

αν παρετε και βεζενκοφ και φουρνιε αποκλειεται να μην υπαρχουν αποδεσμευσεις παιχτων και πιθανο πανω απο μια
Απλά τότε δε θα μας νοιάζει.

7
7 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Τρί Ιούλ 02, 2024 10:01 pm

montechristo έγραψε:
montechristo έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 9:32 pm
Νομίζω πως ο Βιλντόσα δεν κάνει να έχει δίπλα του τον Γκος. Πιό πολύ ταιριάζει με Γουόκαπ (αν παίζει 2αρι) ή με τον Ντόρσεϊ (αν παίζει άσσος).
Το ότι έγραψα το παραπάνω σχόλιο για τη θέση του Βιλντόσα, και μου έκανε dislike ο ΤζόνιΠάο, δεν μπορώ να το καταλάβω;
Ανέλυσα εκτενώς γιατί διαφωνώ με αυτή τη σκέψη, αλλά αν το θες τόσο πολύ μπορώ να σου πατήσω like, δεν έχω θέμα.

ΥΓ. Ο Έντι Τζόνσον έχει μια μπασκετική ανάλυση από καποιον επαγγελματία που να αναφέρει ότι ο Fournier έχει ικανό μέγεθος και αμυντικές ικανότητες για τη θέση "3" ? Εγώ προσωπικά διαφωνώ σε αυτο. Ο Fournier είναι καλύτερος παιχτης, ο Mykhailiuk είναι καλύτερο fit για αυτο που χρειάζεστε. Ανάλογα με το κριτήριο του ο καθένας διαλέγει τον παιχτη που του κάνει.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Τρί Ιούλ 02, 2024 10:05 pm

τουλουμπα έγραψε:
karamelitsa έγραψε:

Πολύ δύσκολα θα έρθουν και οι 2, έως αδύνατον, αλλά αν γίνει προφανώς πρέπει να φύγουν παίκτες και σίγουρα όχι μόνο ένας. Ποιοι θα είναι αυτοί, δεν ξέρω…πάντως για μένα και τώρα όπως είμαστε με εχτρα παίκτες Ντορσευ, Βιλντοζα και Έβανς από Ιανουάριο, είναι μεγάλο μπούκωμα και ήδη Λονγκ αλλά και Μακισικ δεν χωράνε. Ας σκεφτούμε ότι αυτή την στιγμή έχουμε για τις θέσεις 1 και 2. Γουοκαπ, Γκος, Ντρορσευ, Βιλντοζα, Έβανς, Λονγκ συν Μακισικ και Λαρετζακης που παιζουν και θέση 2 μαζί με 3. Μιλάμε για 8 πακτες για 2 θέσεις!!!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1665
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Ιούλ 02, 2024 10:10 pm

karamelitsa έγραψε:
Μην μπερδεύεσαι. Ο Μακίσικ έχει σχέση γιού-πατέρα με τον Μπαρτζώκα (το έχει δηλώσει), είναι και φτηνός. Δεν ενοχλεί.
Λάρε και Μήτρου είναι Έλληνες και χρειάζονται.
Κανένα πρόβλημα.

2
2 Εικόνα
Eddie Jonson 7
Reactions:

Τρί Ιούλ 02, 2024 10:13 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 10:01 pm
montechristo έγραψε:

Ανέλυσα εκτενώς γιατί διαφωνώ με αυτή τη σκέψη, αλλά αν το θες τόσο πολύ μπορώ να σου πατήσω like, δεν έχω θέμα.

ΥΓ. Ο Έντι Τζόνσον έχει μια μπασκετική ανάλυση από καποιον επαγγελματία που να αναφέρει ότι ο Fournier έχει ικανό μέγεθος και αμυντικές ικανότητες για τη θέση "3" ? Εγώ προσωπικά διαφωνώ σε αυτο. Ο Fournier είναι καλύτερος παιχτης, ο Mykhailiuk είναι καλύτερο fit για αυτο που χρειάζεστε. Ανάλογα με το κριτήριο του ο καθένας διαλέγει τον παιχτη που του κάνει.
Ο Eddie Johnson δεν έχει καμία μπασκετική ανάλυση από κάποιον επαγγελματία γιατί ίσως ήταν ο ίδιος κάποτε αλλά anyway…….για να τελειώνουμε σε παρακαλώ ξαναδιάβασε το ποστ μου γιατί μόνο για την αμυντική συμπεριφορά του παίκτη δεν έγραψα……(...)

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SteveNashidis την Τρί Ιούλ 02, 2024 11:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Χαρακτηρισμοί
Christofis

euroleague
Reactions: 1181

Τρί Ιούλ 02, 2024 10:15 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 9:54 pm
georbap έγραψε:

οχι δεν ισχυει
ο βιλντοζα ελειψε πιο πολυ καιρο λογω τραυματισμων απτον σλουκα
τον μπραουν δεν τον θεωρω ευπαθη

ευπαθη σε μικρο βαθμο θεωρω τον σλουκα
ατσαλινους θεωρω τον γκραντ και τον ναν
τον μπραουν νορμαλ κατασταση

στον οσφπ θεωρω ευπαθη σε κοκκινο βαθμο τον εβανς

σε περιπου βαθμο σλουκα τον βιλντοζα και ελαφρως χειροτερο τον γκος

ατσαλινο τον γουοκαπ
Πιστεψε ξερω πολυ καλυτερα απο σενα και την πλειοψηφια του φορουμ τι σημαινει μυοσκελετικο συστημα. Και δεν τον λεω ειρωνικα το λεω επαγγελματικα. Εμενα( οταν λεω εμενα εννοω το συναφι μου) φωναζουν οταν υπαρξει καποιος τραυματισμος και απωλεια καποια λειτουργικοτητας του μυικου συστηματος για μα φερω εναν αλλο μυ ή τενοντα που να κανει τη δπυλεια. Οταν αναφερω για ευπαθεια ξερω ξεκαθαρα για τι πραγμα μιλαω. Για αυτο ανεφερα τους συγκεκριμενους παικτες. Η ευπαθεια σεν σημαινει και τραυματισμος απαραιτητα. Μπορει να μην υπαρξει και κανενας. Βλεποντας το ειδος των τραυματισμων του καθενος μπορω ομως να αντιληφθω πιο ειναι ευπαθης για συγκεκριμενους τραυματισμους.

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Τρί Ιούλ 02, 2024 10:24 pm

montechristo έγραψε:
Τρί Ιούλ 02, 2024 10:10 pm
karamelitsa έγραψε:
Μην μπερδεύεσαι. Ο Μακίσικ έχει σχέση γιού-πατέρα με τον Μπαρτζώκα (το έχει δηλώσει), είναι και φτηνός. Δεν ενοχλεί.
Λάρε και Μήτρου είναι Έλληνες και χρειάζονται.
Κανένα πρόβλημα.
Κοιτά αν δεν πειράζει την ομάδα να πληρώνει λεφτά για 2 Έλληνες που θα παιζουν απλά με κάποιες μικρές Ελληνικές ομάδες, με τον Παναθηναικο ελάχιστα έως καθόλου, αν δεν πειράζει τους 2 Έλληνες να είναι απλά είτε εξέδρα είτε για μερεμέτια σε Ελληνικα παιχνίδια και αν δεν πειράζει τον Μακισικ που μάλλον από του χρόνου θα είναι μεταξύ εξέδρας και DNP….δεν έχω πρόβλημα…

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1665
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Ιούλ 02, 2024 10:26 pm

Κάποιος φίλος παραπάνω γκρινιάζει και αναρωτιέται γιατί να έχουμε Λάρε και Μήτρου, να τους πληρώνουμε όσο τους πληρώνουμε, και να κάθονται στην εξέδρα ουσιαστικά.
Γκρίνια για την γκρίνια.
Οι εναλλακτικές είναι τρεις:
1. Να τους διώξουμε --δεν γίνεται, γιατί θα μας λείπουν οι Έλληνες για την Α1.
2. Να τους χρησιμοποιούμε ως δεύτερους --αλλά τότε να δεις μίρλα που θα έπεφτε και αφορισμοί.
3. Να τους έχουμε όπως τώρα --γιατί δεν είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό; Τους παραγκωνίζουμε για να φέρουμε καλύτερους. Και για αυτό θα παραπονιόμαστε;

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”