Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 905
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 05, 2024 11:28 am

kojito έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 11:24 am
Airman έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 11:20 am

Μα θα παίζει 20-25 λεπτά, απλά δεν χρειάζεται το σύνολο αυτών των λεπτών να είναι απαραίτητα στο 5... :mrgreen:

όσο για τα 2 μύρια είναι ΟΚ... :mrgreen:
Αυτό μπορεί να γίνει αν ανεβαίνει κανένα δεκάλεπτο-τέταρτο και στο 3 ο Χουάντσο. Αλλιώς αν ο Αταμάν τον υπολογίζει μόνο για το 4, δύσκολο ίσως να τους έχεις και τους 4 ικανοποιημένους.

Πάντως θα πρόσφερε κάτι διαφορετικό στον ΠΑΟ. Είναι καλύτερος σουτέρ από τον Μήτογλου και επίσης δεν θα τον έλεγα κακό ριμπάουντερ. Ίσα-ίσα.
Kαι με καθόλου Χουάντσο στο 3, ο κόουτς έχει δείξει ότι το πάει ανάλογα με το παιχνίδι... όταν ο Ισπανός δεν ήταν καλός φέτος, έπαιζε 3 λεπτά...τον πάρκαρε...
Οταν ήταν καταλυτικός, όπως πχ στο ΣΕΦ στο 4ο game, έπαιζε 30 λεπτά...ο Συγκεκριμένος προπονητής δεν έχει κανένα θέμα με χρόνους, ρολόγια κτλ... Αν αξίζεις, θα πάιξεις...Τόσο απλά... είσαι σε καλή μερα; Μέσα... είσαι σε κακή μέρα; Εξω... Συν πιθανοί τραυματισμοί..(βλέπε Χουάντσο φέτος)....Απλά δεν θα υπάρχει Κούμπο σε Ευρωλίγκα πλέον...

1
1 Εικόνα
Sa7Sa
Reactions:

Παρ Ιούλ 05, 2024 11:29 am

Airman έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 11:15 am
Sa7Sa έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 11:10 am

Υστερεί όμως στη δύναμη και στο positioning. Έχει κακές τοποθετήσεις στη ρακέτα, είναι μέτριος ριμπάουντερ και με ταχυδυναμικους παίκτες δε μπορεί να ακολουθήσει στα πόδια. Έχει μέτρια τελειώματα, επίσης. Μέτριος finisher. Μπορεί να ματσαρει βεζενκοφ, φαλ και μιλουτινοφ, σαν κορμί ;
Μου μίλησες για ταχυδυναμικούς παίχτες και μου αναφέρεις τον Φαλ, τον Βεζένκοφ και τον Μιλουτίνοφ.... Δεν θέλω φίλε μου έναν σέντερ για τα 40 λεπτά στο παιχνίδι... θέλω έναν σέντερ να μπορεί να κουμπώνει καλά με τον Λεσόρ στο 5, κοινώς πράγματα που δεν έχει ο Λεσόρ (βλέπε πάσα), να τα έχει αυτός...Εμένα πχ το δίδυμο Φαλ-Μιλου δεν μου αρέσει..όχι ότι είναι κακοί σαν παίχτες, απλά εκτιμώ ότι αλληλοκαλύπτονται με κοινά χαρακτηριστικά κ κοινές αδυναμίες... Το αν ματσάρει με κάποιο κορμί ή όχι είναι πάντα σχετικό...Και ο Λεσόρ πχ θεωρητικά δεν ματσάρει καλά με τον Ταβάρες.., είδες εσύ αυτό στον τελικό; Ο Φαλ πχ ματσάρει σαν κορμί με τον Ταβάρες... είδες αυτό στον ημιτελικό εσύ ; ή τα είδες ανάποδα και εν τέλει ο Λεσόρ επικράτησε ενώ ο Φαλ δεν άκούμπησε ; Ολα είναι σχετικά... Οι αιώνιοι δεν είναι το κέντρο του κόσμου για να ματσάρωνται μεταξύ τους...παίζουν άλλοι 16 με τους 5-6 τουλάχιστον να διεκδικούν τη λίγκα.
Δε σου ανέφερα τον Wright γιατί το έχω δεδομένο πως δε μπορεί να τον ματσαρει. Όταν λέω κορμιά εννοώ ψηλούς που δύσκολα σπρώχνονται, στη περίπτωση που χρειαστεί να πάρει κατάλληλη θέση για ριμπάουντ η μπλοκ αουτ.

Το πρωτάθλημα το χάσαμε από ένα άστοχο σουτ του γκος και παίζαμε χωρίς Φαλ και Wright!!!!! Τώρα που πήραμε και βεζενκοφ, πως θα ματσαρετε την Frontline μας που θεωρώ είναι η καλύτερη μαζί με της Ρεάλ ; Κατά τη γνώμη μου θέλετε έναν παίκτη όπως ιμπακα η Valanciunas για να ματσαρετε, αλλιώς δε θα μπορέσετε

DEJAN21

junior
Reactions: 89
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Αγαπημένος παίκτης: BODIROGA

Παρ Ιούλ 05, 2024 11:36 am

Ανάμεσα σε Ταις και Σαριτς ποιος ταιριάζει περισσότερο, προσοχή όχι ποιος είναι καλύτερος παίκτης, ποιος ταιριάζει περισσότερο στον Παναθηναϊκό.

0
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece

Παρ Ιούλ 05, 2024 11:38 am

Sa7Sa έγραψε:
Airman έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 11:15 am

Μου μίλησες για ταχυδυναμικούς παίχτες και μου αναφέρεις τον Φαλ, τον Βεζένκοφ και τον Μιλουτίνοφ.... Δεν θέλω φίλε μου έναν σέντερ για τα 40 λεπτά στο παιχνίδι... θέλω έναν σέντερ να μπορεί να κουμπώνει καλά με τον Λεσόρ στο 5, κοινώς πράγματα που δεν έχει ο Λεσόρ (βλέπε πάσα), να τα έχει αυτός...Εμένα πχ το δίδυμο Φαλ-Μιλου δεν μου αρέσει..όχι ότι είναι κακοί σαν παίχτες, απλά εκτιμώ ότι αλληλοκαλύπτονται με κοινά χαρακτηριστικά κ κοινές αδυναμίες... Το αν ματσάρει με κάποιο κορμί ή όχι είναι πάντα σχετικό...Και ο Λεσόρ πχ θεωρητικά δεν ματσάρει καλά με τον Ταβάρες.., είδες εσύ αυτό στον τελικό; Ο Φαλ πχ ματσάρει σαν κορμί με τον Ταβάρες... είδες αυτό στον ημιτελικό εσύ ; ή τα είδες ανάποδα και εν τέλει ο Λεσόρ επικράτησε ενώ ο Φαλ δεν άκούμπησε ; Ολα είναι σχετικά... Οι αιώνιοι δεν είναι το κέντρο του κόσμου για να ματσάρωνται μεταξύ τους...παίζουν άλλοι 16 με τους 5-6 τουλάχιστον να διεκδικούν τη λίγκα.
Δε σου ανέφερα τον Wright γιατί το έχω δεδομένο πως δε μπορεί να τον ματσαρει. Όταν λέω κορμιά εννοώ ψηλούς που δύσκολα σπρώχνονται, στη περίπτωση που χρειαστεί να πάρει κατάλληλη θέση για ριμπάουντ η μπλοκ αουτ.

Το πρωτάθλημα το χάσαμε από ένα άστοχο σουτ του γκος και παίζαμε χωρίς Φαλ και Wright!!!!! Τώρα που πήραμε και βεζενκοφ, πως θα ματσαρετε την Frontline μας που θεωρώ είναι η καλύτερη μαζί με της Ρεάλ ; Κατά τη γνώμη μου θέλετε έναν παίκτη όπως ιμπακα η Valanciunas για να ματσαρετε, αλλιώς δε θα μπορέσετε

Φίλε, ο Βαλαντσιούνας είναι ένας παίχτης που στα 30 του παίρνει συμβόλαιο 30 μυρίων από την κορυφαία λίγκα του πλανήτη και γράφει double-double στα περισσότερα παιχνίδια... Αν είναι να φέρω Βαλαντσιούνας για να ματσάρω τον Ράιτ, τον Φαλ και τον Μιλουτίνοφ, να το κλείσουμε το μαγαζί, να δώσουμε τις κούπες όλες στον Ολυμπιακό και δούμε κάνα βόλευ ή λίγο χόκευ επί πάγου. Δεν μπορώ να πάρω Βαλαντσιούνας....όπως δεν ταιριάζει ο Λεσόρ στον πετρούσεφ, συμβαίνει και το ανάποδο..Αν ο πετρούσεφ αναλώνεται πχ στο να σπρώχνει κάτω από τη ρακέτα, θα ηττηθεί..η δύναμή του απέναντι στον Λεσόρ είναι αλλού..Το ίδιο και του Σάριτς ή του Μήτογλου απέναντι σε Φαλ ή Μιλουτίνοφ...δεν το γράφω αυτό με καμία ειρωνική διάθεση, η frontline σου είναι εξαιρετική, απλά το αν είναι ή όχι η καλύτερη μαζί με της Ρεάλ είναι σχετικό πάντα σου ξαναλέω... Και η Εφές πχ με Πουαριέ και Oturu μια χαρά frontline έχει.

1
1 Εικόνα
Heisenberg

euroleague
Reactions: 1245
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιούλ 05, 2024 11:45 am

να ολοκληρωθουν πρωτα τα ροστερ. ο ολυμπιακος θα παρει και 3αρι που μπορει να τον ανεβασει κ αλλο επιπεδο και ο παναθηναικος θα παρει ψηλο που επισης θα ειναι ηχηρη μεταγραφη και θα τον δυναμωσει κ αλλο. Στα χαρτια ολα αυτα. Στο παρκε θα φανουν ολα.
το σιγουρο ειναι οτι θα δουμε ματσαρες φετος και στα μεταξυ μας και στην ευρωλιγκα.

0
Sa7Sa
Reactions:

Παρ Ιούλ 05, 2024 11:55 am

Airman έγραψε:
Sa7Sa έγραψε:

Φίλε, ο Βαλαντσιούνας είναι ένας παίχτης που στα 30 του παίρνει συμβόλαιο 30 μυρίων από την κορυφαία λίγκα του πλανήτη και γράφει double-double στα περισσότερα παιχνίδια... Αν είναι να φέρω Βαλαντσιούνας για να ματσάρω τον Ράιτ, τον Φαλ και τον Μιλουτίνοφ, να το κλείσουμε το μαγαζί, να δώσουμε τις κούπες όλες στον Ολυμπιακό και δούμε κάνα βόλευ ή λίγο χόκευ επί πάγου. Δεν μπορώ να πάρω Βαλαντσιούνας....όπως δεν ταιριάζει ο Λεσόρ στον πετρούσεφ, συμβαίνει και το ανάποδο..Αν ο πετρούσεφ αναλώνεται πχ στο να σπρώχνει κάτω από τη ρακέτα, θα ηττηθεί..η δύναμή του απέναντι στον Λεσόρ είναι αλλού..Το ίδιο και του Σάριτς ή του Μήτογλου απέναντι σε Φαλ ή Μιλουτίνοφ...δεν το γράφω αυτό με καμία ειρωνική διάθεση, η frontline σου είναι εξαιρετική, απλά το αν είναι ή όχι η καλύτερη μαζί με της Ρεάλ είναι σχετικό πάντα σου ξαναλέω... Και η Εφές πχ με Πουαριέ και Oturu μια χαρά frontline έχει.
Ο Μιλου είναι nba Material, αρέσκεται στην εξωγηπεδική ζωή, αλλιώς είναι ανώτερος του Βαλανσιουνας σε επίπεδο ταλέντου. Του λείπει το Work Ethic. Ο Wright είναι επιπέδου Χαινς, Χαντερ και Ντανστον, έχουμε μάτι σε αυτό, θα γίνει απ τους καλύτερους Σέντερ, είναι ύλη υπό πλάση. Ο Φαλ είναι υψηλό iq που με βεζε ανοίγει χώρους και πασάρει σε σωστό Timing είτε στο τρίποντο είτε σε κατ καταστάσεις. Πως θα τα αντιμετωπίσετε όλα αυτά με Λεσορ ; Τον βλέπω να κάνει μέτρια χρονιά λόγω επιβαρυμένου προγράμματος που είχε φέτος, αν δε κάνετε γερή μεταγραφή θα έχετε μεγάλο μειονέκτημα απέναντι μας

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sa7Sa την Παρ Ιούλ 05, 2024 11:55 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dakotas

senior
Reactions: 208
Αγαπημένη θέση: C

Christofis έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 8:22 am
Dakotas έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 1:20 am

Ποιος;;;
Ο προπονητης της Μονακο.

Κρατησε Τζειμς για να μην παει ολυμπιακο καινπηρε καλαθη Παπαγιαννη για να μην πανε Παναθηναικο. Οπως αντιλαμβανεσαι κανω πλακα.
Ναι φίλε το κατάλαβα😂😂😂
Βασικά οπαδός του τουλουμπα είναι αλλά μας τα χάλασε στο τέλος με μονοετές

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1301
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 05, 2024 12:02 pm

Airman έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 11:05 am
giorgos45 έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 10:48 am
Ο σαριτς ειναι 4αρι 4αρια εχω τι να το κανω κ αλλο 5αρι θελω!το φαλ το ταβαρες ποιος θα τους πιασει εγω?χρειαζομαστε 4αρι ο μητογλου δε κανει στο 5!παλι λεσορ μονος;
Ο Σάριτς είναι tweener ... παίζει στο 4, παίζει στο 5... άριστος παίχτης και θα ήταν από τα πολύ καλά fit, δίνοντάς σου ευελιξία με πολλά σχήματα.... Απειλεί με σουτ, με πάσα, είναι δυνατός στο ποστ, κολλάει με Λεσόρ, με Μήτογλου ή Χουάντσο στο 4...Θα ήταν πολύ δυνατή μεταγραφή. Μάλιστα δεν τρώει λεπτά και από κανέναν, καθότι θα παίζει και στο 4... Ταιριάζει από το 5 και με τα 2 4άρια σου, ταιριάζει και με τον Λεσόρ, ερχόμενος από το 4.
Η καλυτερη λυση παικτικα ειναι ο Σαριτς και μετα ο Ταις και δεν το συζηταμε. Η καλυτερη λυση και με ποτενσιαλ για κατι ακομη καλυτερο ειναι ο Σαντρο Μαμουκελασβιλι. Οι καλυτερες λυσεις απο Ευρωπη χαθηκαν και ηταν ο Μοτλει και ο Ταιρικ Τζοουνς. Η πιο απλη λυση και ισως η πιο αποδοτικη αλλα μονο για φετος αντε και του χρονου ειναι ο Ιμπακα.

Απλα πρεπει να καταληξει τι θελει ο Αταμαν. Πενταρια αθλητικα για 15 λεπτα υπαρχουν ενα σωρο και μπορεις να κανεις και υπομονη. Τεσσαροπενταρια ειναι πιο δυσκολο να βρεθουν. Ψηλοι να συναγωνιστουν σε δυναμη παικτες οπως ο Ταβαρες, ο Φαλ, ο Μιλουτινοφ δεν υπαρχουν πολλοι οποτε κινησαι γρηγορα

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Παρ Ιούλ 05, 2024 12:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece

Παρ Ιούλ 05, 2024 12:04 pm

Sa7Sa έγραψε:
Airman έγραψε:

Ο Μιλου είναι nba Material, αρέσκεται στην εξωγηπεδική ζωή, αλλιώς είναι ανώτερος του Βαλανσιουνας σε επίπεδο ταλέντου. Του λείπει το Work Ethic. Ο Wright είναι επιπέδου Χαινς, Χαντερ και Ντανστον, έχουμε μάτι σε αυτό, θα γίνει απ τους καλύτερους Σέντερ, είναι ύλη υπό πλάση. Ο Φαλ είναι υψηλό iq που με βεζε ανοίγει χώρους και πασάρει σε σωστό Timing είτε στο τρίποντο είτε σε κατ καταστάσεις. Πως θα τα αντιμετωπίσετε όλα αυτά με Λεσορ ; Τον βλέπω να κάνει μέτρια χρονιά λόγω επιβαρυμένου προγράμματος που είχε φέτος, αν δε κάνετε γερή μεταγραφή θα έχετε μεγάλο μειονέκτημα απέναντι μας
Μα και φέτος δεν ματσάραμε καλά με τους πάντες στην frontline και εν τέλει σήκωσα τη βασικότερη κούπα.... Και με τη Ρεάλ δεν "μάτσαρα" καλά, αλλά βάλαμε 95 πόντους, κάτι τέτοιο...Εσείς ματσάρατε καλά με τη Ρεάλ με όλα αυτά τα υπερόπλα που μου περιγράφεις, αλλά δεν πήγε πχ πολύ καλά...

Ο Μίλου είναι πολύ καλός παίχτης και συμπαθέστατος χαρακτήρας, αλλά σίγουρα δεν είναι ΝΒΑ material...Αν ήταν, θα έπαιζε στο ΝΒΑ... Δεν ταιριάζουν όλοι στην εκεί λίγκα για πολλούς λόγους..Ο Βαλαντσιούνας δεν θα έβλεπε κανέναν στην Ευρώπη σε αυτό το είδος ψηλού...Γενικά, είδαμε φέτος ότι δεν πρέπει να αγχωνόμαστε.. έχουμε τον κόουτς που κέρδισε τις 3 από τις τελευταίες 4 λίγκες...ξέρει ακριβώς τι, πώς και πότε πρέπει να το κάνει, αγαπητέ... Θα κάνουμε σίγουρα μεταγραφή και στο 5, αλλά κάτι μου λέει ότι έτσι και αλλιώς θα τους ματσάρουμε όλους του χρόνου όπως τους ματσάραμε και φέτος... :dribble: ...

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4494
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιούλ 05, 2024 12:05 pm

DEJAN21 έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 10:47 am
Νομιζω δεν είναι θέμα χρημάτων πάντως, δηλαδή μπορεί άνετα να δώσει 2,5 ο Παναθηναϊκός για ένα Σαριτς η ένα Ταις. Το θέμα βρίσκεται στο πρώτος η Δεύτερος πίσω από το Λεσορ και κάτι τέτοια. Αυξάνεις τις αποδοχές του Λεσορ και από εκεί και πέρα μοιράζεις τους χρόνους ανάλογα με τα παιχνίδια τους τραυματισμούς την φόρμα των παικτών.Ο ανταγωνισμός κάνει καλύτερους τους παίκτες, η λογική πάω σε κάποιον να είναι δεύτερος πίσω από τον άλλο δεν μου αρέσει.
αυτα ειναι αστειοτητες
ποια σοβαρη ομαδα σκεφτεται ετσι
εξαλλου τον δευτερο σεντερ τον θελουμε γιατι ο λεσορ ειναι κωνος στην αμυνα,αν ηταν δυναμη πισω θα εφτανε αυτος μαζι με τον κωστα δεν θα χρειαζοταν αλλος

εγω πιο πολυ θελω να ερθει σοβαρος παιχτης που θα κανει τα βασικα στο 5 για να δω τι γραφουν αυτοι που λενε οτι δεν μπορει να παιζει αμυνα γιατι εχει μεγαλο χρονο συμμετοχης
30 λεπτα εντωμεταξυ μ.ο στην ευρωλιγκα και λιγοτερο στην α1
θελω να παει στα 20 για να τι δικαιολογια θα βρεθει οταν θα συνεχισουμε να τρωμε καλαθια οταν κανει χεντς αουτ

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Ιούλ 05, 2024 12:06 pm

DEJAN21 έγραψε:
Ανάμεσα σε Ταις και Σαριτς ποιος ταιριάζει περισσότερο, προσοχή όχι ποιος είναι καλύτερος παίκτης, ποιος ταιριάζει περισσότερο στον Παναθηναϊκό.
σαριτς ταιριαζει καλυτερα
ταις καλυτερος

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1301
Προειδοποιήσεις: 1

DEJAN21 έγραψε:
Δυσκολο! Πολυ δυσκολο ερωτημα. Νομιζω λογω προσωπικοτητας Σαριτς

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Ιούλ 05, 2024 12:08 pm

Airman έγραψε:
Παρ Ιούλ 05, 2024 12:04 pm

Μα και φέτος δεν ματσάραμε καλά με τους πάντες στην frontline και εν τέλει σήκωσα τη βασικότερη κούπα.... Και με τη Ρεάλ δεν "μάτσαρα" καλά, αλλά βάλαμε 95 πόντους, κάτι τέτοιο...Εσείς ματσάρατε καλά με τη Ρεάλ με όλα αυτά τα υπερόπλα που μου περιγράφεις, αλλά δεν πήγε πχ πολύ καλά...

επειδη φετος ετυχε να την γλυτωσουμε και να μας βγει η επιλογη για να εχουμε εναν σεντερ δεν σημαινει οτι θα ειμαστε τυχεροι καθε χρονο
ειναι πολυ φανερη η αναγκη για σεντερ απο περυσι κανει μπαμ
και βλεπω οτι πλεον ειναι αναγκη και για 4αρι γιατι ο μητογλου εχει γινει αργοκαρουτα

0
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Παρ Ιούλ 05, 2024 12:13 pm

τουλουμπα έγραψε:
DEJAN21 έγραψε:
σαριτς ταιριαζει καλυτερα
ταις καλυτερος
Στον Παναθηναικο ταιριαζει καλυτερα αυτος που μπορει να παιξει καλυτερα p and roll , pick and pop

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Ιούλ 05, 2024 12:15 pm

ελπιζω να ταρακουνηθουν στην ομαδα και πιο πολυ ο δγ με αταμαν να αφησουν τα παπατζηλικια οτι θα θυμωσει ο λεσορ και θα εχει ψυχολογικα αν παρουμε καλο παιχτη οπως επισης να σταματησουν να χαλανε λεφτα σε αηδιες οπως Glass floor deluxe ας βαλουν την απλη εκδοση που εχει 2 εκατ λιγοτερο με τα περιστρεφομενα λεντ και τα καθισματα απο οικολογικο υλικο νεας γενιας γιατι τις κουπες δεν τις παιρνουν τα γηπεδα αλλα οι παιχτες που παιζουν σε αυτα
οπως φετος το γηπεδο γεμισε και κονομησαν ετσι πολυ ευκολα αδειαζει και μενουν με το Glass floor στο χερι

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”