Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1036
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιούλ 21, 2024 9:05 pm

Panathas_13 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 21, 2024 8:11 pm
Το πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι ότι με την έλευση του Βενζέκοφ έχει μαζέψει 6 πρωτοκλασάτους παίκτες στην θέση 4-5 που όλοι θέλουν να ξεκινήσουν πεντάδα και ειδικά στην θέση 4 που Βενζέκοφ -Πιτερς-Πετρουσεφ είναι υπερβολή
Κατά την γνώμη μου πρέπει να φύγει ένας από Φαλ -Μιλουτινοφ και ένας από Πίτερς -Πετρουσεφ για να βγούνε τα κουκιά και να πάρουν έναν Έλληνα για πέμπτο.
Δεν ξέρω όμως αν αυτός που θα παραμείνει στο 4 θα δεχθεί να κάνει τα ρεπό του Βενζέκοφ
Υπάρχει ζήτημα
Δηλαδή αν έφευγε για παράδειγμα ο Πίτερς , θα ήταν και πάλι δυσαρεστημένος ο Πετρούσεφ ή το ανάποδο ;
Σε πόσες από τις ομάδες 8αδας της Euroleague θα έπαιρναν φανέλα βασικού στο σπίτι και έχουν αυτές τις απαιτήσεις ;
Αν και συμφωνώ ότι και οι 3 είναι υπερβολή στο 4 , μην πηγαίνουμε και στο άλλο άκρο.

Στο δεύτερο τώρα σκέλος.
Αντε και ο Ολυμπιακός έδιωχνε ας πούμε έναν εκ των Φαλ-Μιλουτινοφ που είναι τελείως διαφορετικοί παίκτες με πολύ μεγάλη διαφορά σε αυτά που προσφέρει ο καθένας στο παρκέ , ποιος θα καλύψει αυτό το κενό ;
Ο Ράιτ ;
Υπάρχει μεγαλύτερο ρίσκο από αυτό και ειδικά σε μια θέση που τα δύο βασικά center του Ολυμπιακού βγάζουν όλο και πιο συχνά τραυματισμούς;
Επίσης θέτω το ίδιο ερώτημα με πάνω.
Πόσες είναι αυτή την στιγμή οι ομάδες στην Euroleague που θα ρίσκαραν να ποντάρουν 15-20 λεπτά πάνω στον καλό μεν αλλά άπειρο και άγουρο ακόμα Ράιτ ;

Γνώμη μου είναι ότι το μπάσκετ είναι δίκαιο άθλημα και όποιος πιστεύει στις δυνατότητές του και μπορεί , θα παίξει.
Θα μπορούσα να κατανοήσω μια ενδεχόμενη δυσαρέσκεια του Πίτερς ο οποίος αγωνιστικά και ηλικιακά είναι στο pick του και δεν έχει μείνει να αποδείξει κάτι , αλλά για τις περιπτώσεις Πετρούσεφ και ειδικά Ράιτ δεν έχω την ίδια άποψη.
Έχουν την τύχη σε αυτή την ηλικία να αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης, σε μια ομάδα που κάθε χρόνο διεκδικεί τίτλους και με έναν από τους καλύτερους προπονητές εκεί έξω.
Αν λοιπόν πιστεύουν στον εαυτό τους , μένουν και δουλεύουν . Αυτή είναι η άποψή μου.

5
5 Εικόνα
Panathas_13

junior
Reactions: 138
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Ιούλ 21, 2024 9:09 pm

georbap έγραψε:
Κυρ Ιούλ 21, 2024 9:05 pm
Panathas_13 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 21, 2024 8:11 pm
Το πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι ότι με την έλευση του Βενζέκοφ έχει μαζέψει 6 πρωτοκλασάτους παίκτες στην θέση 4-5 που όλοι θέλουν να ξεκινήσουν πεντάδα και ειδικά στην θέση 4 που Βενζέκοφ -Πιτερς-Πετρουσεφ είναι υπερβολή
Κατά την γνώμη μου πρέπει να φύγει ένας από Φαλ -Μιλουτινοφ και ένας από Πίτερς -Πετρουσεφ για να βγούνε τα κουκιά και να πάρουν έναν Έλληνα για πέμπτο.
Δεν ξέρω όμως αν αυτός που θα παραμείνει στο 4 θα δεχθεί να κάνει τα ρεπό του Βενζέκοφ
Υπάρχει ζήτημα
Δηλαδή αν έφευγε για παράδειγμα ο Πίτερς , θα ήταν και πάλι δυσαρεστημένος ο Πετρούσεφ ή το ανάποδο ;
Σε πόσες από τις ομάδες 8αδας της Euroleague θα έπαιρναν φανέλα βασικού στο σπίτι και έχουν αυτές τις απαιτήσεις ;
Αν και συμφωνώ ότι και οι 3 είναι υπερβολή στο 4 , μην πηγαίνουμε και στο άλλο άκρο.

Στο δεύτερο τώρα σκέλος.
Αντε και ο Ολυμπιακός έδιωχνε ας πούμε έναν εκ των Φαλ-Μιλουτινοφ που είναι τελείως διαφορετικοί παίκτες με πολύ μεγάλη διαφορά σε αυτά που προσφέρει ο καθένας στο παρκέ , ποιος θα καλύψει αυτό το κενό ;
Ο Ράιτ ;
Υπάρχει μεγαλύτερο ρίσκο από αυτό και ειδικά σε μια θέση που τα δύο βασικά center του Ολυμπιακού βγάζουν όλο και πιο συχνά τραυματισμούς;
Επίσης θέτω το ίδιο ερώτημα με πάνω.
Πόσες είναι αυτή την στιγμή οι ομάδες στην Euroleague που θα ρίσκαραν να ποντάρουν 15-20 λεπτά πάνω στον καλό μεν αλλά άπειρο και άγουρο ακόμα Ράιτ ;

Γνώμη μου είναι ότι το μπάσκετ είναι δίκαιο άθλημα και όποιος πιστεύει στις δυνατότητές του και μπορεί , θα παίξει.
Θα μπορούσα να κατανοήσω μια ενδεχόμενη δυσαρέσκεια του Πίτερς ο οποίος αγωνιστικά και ηλικιακά είναι στο pick του και δεν έχει μείνει να αποδείξει κάτι , αλλά για τις περιπτώσεις Πετρούσεφ και ειδικά Ράιτ δεν έχω την ίδια άποψη.
Έχουν την τύχη σε αυτή την ηλικία να αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης, σε μια ομάδα που κάθε χρόνο διεκδικεί τίτλους και με έναν από τους καλύτερους προπονητές εκεί έξω.
Αν λοιπόν πιστεύουν στον εαυτό τους , μένουν και δουλεύουν . Αυτή είναι η άποψή μου.
Στο πρώτο σκέλος ο Πίτερς είχε θέση βασικού στην τρίτη ομάδα της Ευρώπης άρα σε οποιαδήποτε άλλη ενώ ο Πετρουσεφ λέγεται ότι φεύγει γιατί του υποσχέθηκαν θέση βασικού στον Ερυθρό Αστέρα.
Εγώ πιστεύω ότι Φαλ-Μιλουτινοφ είναι υπερβολή, χάνεται μια θέση ξένου, μοιάζουν και η πορεία του Παναθηναϊκού έδειξε ότι με ένα βαρβατο σέντερ μπορείς να τα καταφέρεις
Γνώμη μου πάντα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4447
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Ιούλ 21, 2024 9:14 pm

νομιζω οτι ο οσφπ αν παρει βεζενκοφ θα τελειωσουν οι μεταγραφες και θα υπαρχει μια αποχωρηση ειτε πητερς ειτε πετρουσεφ οποιος βρεθει πιο προθυμος να φυγει με τα λιγοτερα και πιο ευκολα

αν δεν παρει βεζενκοφ θα παρει ενα 3αρι απτα κοψιματα στο νβα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6618
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιούλ 21, 2024 10:08 pm

ειναι η πιο κουραστικη οφ σιζον παντως..Εχουμε τους ραπτορς που παιρνουνε τον χρονο τους και δεν εχουμε και καμια πληροφορηση για το τι θα γινει..

Ολο το καλοκαιρι απλα λεμε το μακρυ και το κοντο μας..Εγω λεω θα φυγει αυτος θα ερθει εκεινος ,θα μεινουμε οπως εχει...και το βασιζουμε αναλογα στο τι φυλλα δαφνης εχει καπνισει ο καθενας :lol: και παει στο διαολο εμεις,το ιδιο κανουν και οι ΄΄΄ρεπορτερ΄΄

Παντως μια περιργεια την εχω.. οι παναθηναικοι που απο δω θελουν να διωξουν μιλουτινοφ φαλ πετρουσεφ πιτερς κτλ γιατι απο εκει δεν διωχνουν τον σλουκα με τον γκραντ?Ο μπραουν τρακαρει με τον σλουκα και ο γκραντ δεν προκειται να δεχτει να παιζει 4λεπτα..Συν οτι τι κοιτανε παικτη ,ποιος θα ρθει να παιζει πισω απο λεσσορ?! Η αλλα πραγματα ισχυουν για τον ολυ και αλλα για τον παο ? :roofl:

5
5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1143
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιούλ 21, 2024 10:38 pm

Παιδιά εγώ το βρήκα, μέχρι να έρθει ο Βεζένκοφ θα βλέπω σε ριπλέι την γκολάρα του Μουζακίτη. Δεν το λες και κακό. Ρε σεις, ποδοσφαιρόφιλους θα μας κάνετε! Θα ήθελα και Πνευμονίδη μέσα και άλλα νέα παιδιά.

Του Ζούγρη τελικά ήταν μούφα. Αν πάντως δεν έρθει ο Σάσα και πάρουμε σοϊκό τριάρι δεν το λες κακό...

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 669
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Κυρ Ιούλ 21, 2024 10:47 pm

shaq7 έγραψε:
ειναι η πιο κουραστικη οφ σιζον παντως..Εχουμε τους ραπτορς που παιρνουνε τον χρονο τους και δεν εχουμε και καμια πληροφορηση για το τι θα γινει..

Ολο το καλοκαιρι απλα λεμε το μακρυ και το κοντο μας..Εγω λεω θα φυγει αυτος θα ερθει εκεινος ,θα μεινουμε οπως εχει...και το βασιζουμε αναλογα στο τι φυλλα δαφνης εχει καπνισει ο καθενας :lol: και παει στο διαολο εμεις,το ιδιο κανουν και οι ΄΄΄ρεπορτερ΄΄

Παντως μια περιργεια την εχω.. οι παναθηναικοι που απο δω θελουν να διωξουν μιλουτινοφ φαλ πετρουσεφ πιτερς κτλ γιατι απο εκει δεν διωχνουν τον σλουκα με τον γκραντ?Ο μπραουν τρακαρει με τον σλουκα και ο γκραντ δεν προκειται να δεχτει να παιζει 4λεπτα..Συν οτι τι κοιτανε παικτη ,ποιος θα ρθει να παιζει πισω απο λεσσορ?! Η αλλα πραγματα ισχυουν για τον ολυ και αλλα για τον παο ? :roofl:
Ως ολυμπιακος θα σου πω το εξής...

Ο Παναθηναϊκός φαινεται πως εχει καταφερει να μην εχει γκρίνιες ανεξάρτητα το ποσο παιζουν οι παίκτες...Εμεις διαχρονικά δεν το πολυ καταφέρνουμε αυτο...
Επισης δε βλεπω παίκτες του Παναθηναικου να κανουν δηλωσεις τυπου Πετρουσεφ που εχει 2 χρονια ακομα συμβολαιο.
Νομιζω αυτα παιζουν το ρολο τους

2
2 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2449
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Κυρ Ιούλ 21, 2024 10:50 pm

shaq7 έγραψε:

Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για τις δύο ομάδες μας και με ακριβώς τα ίδια κριτήρια γράφουμε στα δύο τοπικ, τουλάχιστον εγω που είμαι από τους Παναθηναϊκούς που (μάλλον κακώς) γράφουν στο τοπικ σας.

Γενικα λοιπόν, ναι, τα 80 λεπτά που υπάρχουν στις θέσεις "1" και "2" προφανώς και δεν αρκούν για τους Brown, Σλούκα, Nunn και Grant. Με απλά μαθηματικά μπορούμε να δούμε πως αν παίζει 22 λεπτά ο Lorenzo, 24' ο Σλούκας και 26' ο Kendrick, μένουν μόλις 8 λεπτά για τον Grant. Το θετικό όμως ειναι πως στον Ataman αρέσει πολύ να βαζει τον Grant στο "3", μην σου πω πως και στα playoff με τη Μακαμπι ο Grant ήταν ο καλύτερος αμυντικός πάνω στον Colson αμέσως μετά τον Παπαπέτρου. Άρα είναι δεδομένο πως ο Jerian θα έχει σίγουρα 12 λεπτά στο "3" στα three-guard-lineups του Ataman κι έτσι θα συμπληρώνει το 20λεπτο του. Στη θέση "3" θα παίρνει άλλα 18 λεπτά ο Grigonis και τα υπόλοιπα 10' θα δίνονται στον Παπαπέτρου.

Έτσι βγαίνουν οι χρόνοι στη περιφέρεια του ΠΑΟ, πλήρως ορθολογικά. Σε περιπτώσεις τραυματισμού έχουμε πολλούς παιχτες βεβαίως που μπορούν να παίξουν πολύ περισσότερο χρόνο και να καλύψουν έτσι το όποιο κενό. Ο Grigonis, o Grant, o Nunn, ο Brown μπορούν να φτάσουν άνετα και στο 30λεπτο, ενώ υπάρχει κι ο Καλαϊτζάκης. Αν μου πει τώρα κάποιος φίλος του ΟΣΦΠ πως θα βγαίνουν οι χρόνοι στους ψηλούς σας από τις θέσεις "3" έως "5" με τέτοιον τρόπο που θα τους κάνει όλους ευχαριστημένους και θα είναι και ορθολογική η σκέψη, τότε θα του βγάλω το καπέλο και θα δηλώσω μυρωδιάς που είπα πως πρέπει να υπάρξει αποχώρηση ψηλού.

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Κυρ Ιούλ 21, 2024 10:56 pm

Ο Μιλς θα ήταν μεταγραφή μεγατόνων στα γκαρντ όπως τον βλέπω με την Αυστραλία.. Το έχει ακόμα. Ο Φουρνιέ έχει τελειώσει και θα τρώγαμε φόλα.. Τέσπα στα γκαρντ πλέον είμαστε πλήρεις! Με τον Βέζε περνάει ο καιρός και είμαστε στα σκοτεινά ακόμα.

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2449
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Κυρ Ιούλ 21, 2024 11:06 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 21, 2024 10:56 pm
Ο Μιλς θα ήταν μεταγραφή μεγατόνων στα γκαρντ όπως τον βλέπω με την Αυστραλία.. Το έχει ακόμα. Ο Φουρνιέ έχει τελειώσει και θα τρώγαμε φόλα.. Τέσπα στα γκαρντ πλέον είμαστε πλήρεις! Με τον Βέζε περνάει ο καιρός και είμαστε στα σκοτεινά ακόμα.
Αυτό ακριβώς πήγα να γράψω μόλις. Βλέπω τώρα το φιλικό της Γαλλίας με την Αυστραλία, τι παπάδες κάνει ρε παιδι μου αυτός ο Mills, κουβαλάει την ομάδα του, επιμένω πως θα ήταν πολύ καλύτερη επιλογή από τον Vildoza ακόμα κι αν πολύ φίλοι του οσφπ έχουν βαφτίσει τον Patty γερο. Έχω μεγάλη περιέργεια να τον δω απέναντι σε Walkup και Καλάθη.

Οντως ο Fournier φαίνεται παλαίμαχος, δεν ξέρω πως θα καταφέρει να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ, τον κόβω για καμία Ασβελ ή Μονακο, έχει λιγότερες ανάσες κι απτον De Colo και είναι και λιγότερο εύστοχος.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Κυρ Ιούλ 21, 2024 11:11 pm

Αυτό που βλέπω είναι ότι ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να προβληματίζει αγωνιστικά, καθώς δεν γίνονται οι κομβικές κινήσεις και μάλλον με μπαλώματα θα κινηθούμε. Πιο πολύ κακό κανει η ιστορία με τον Σάσα παρά ωφελεί, ειδικά όσο παρατείνεται. Πέρα από το ότι στο 4 είναι η μόνη θέση που δεν έχουμε θέμα. Αλλού βρωμάει, αλλού ψεκάζουμε.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει θα συνεχίσει με τις μηχανές στο τούρμπο, αφού διατήρησε το σούπερ ρόστερ που έχει και έχει όλο το χρόνο να πάρει το δεύτερο ψηλό του. Δεν νομίζω να χάσει τα πρωτεία ούτε φέτος και ποτέ, όσο έχει τέτοια διοίκηση και προπονητή. Τούτο κανει ολοένα και περισσότερους παίκτες να θέλουν να παίξουν εκεί, τους τοπ παίκτες. Επιπλέον, στρατηγικές κινήσεις, όπως το γυάλινο παρκέ εκτοξεύουν την ψυχολογία της ομάδας στα ύψη, νοιώθοντας μια αγέλη επιβήτορων. Εύκολο το κραουν και φέτος και το χτίσιμο της νέας πράσινης δυναστείας θα είναι γεγονός.

Εκτός κι αν... αλλάξουμε τη στρατηγική μας και ενισχύσουμε την ομάδα μας με παίκτες που θα κάνουν πραγματικά τη διαφορά. Μέχρι στιγμής, φαίνεται να έχουμε μπλέξει στον κυκεώνα του περίμενε και των χιλίων αν. Δεν γίνεται έτσι...

Μακάρι να κάνω λάθος και να αναθεωρήσω.

4
2 Εικόνα 2 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1900
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Ιούλ 21, 2024 11:35 pm

kite26 έγραψε:
Αυτό που βλέπω είναι ότι ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να προβληματίζει αγωνιστικά, καθώς δεν γίνονται οι κομβικές κινήσεις και μάλλον με μπαλώματα θα κινηθούμε. Πιο πολύ κακό κανει η ιστορία με τον Σάσα παρά ωφελεί, ειδικά όσο παρατείνεται. Πέρα από το ότι στο 4 είναι η μόνη θέση που δεν έχουμε θέμα. Αλλού βρωμάει, αλλού ψεκάζουμε.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει θα συνεχίσει με τις μηχανές στο τούρμπο, αφού διατήρησε το σούπερ ρόστερ που έχει και έχει όλο το χρόνο να πάρει το δεύτερο ψηλό του. Δεν νομίζω να χάσει τα πρωτεία ούτε φέτος και ποτέ, όσο έχει τέτοια διοίκηση και προπονητή. Τούτο κανει ολοένα και περισσότερους παίκτες να θέλουν να παίξουν εκεί, τους τοπ παίκτες. Επιπλέον, στρατηγικές κινήσεις, όπως το γυάλινο παρκέ εκτοξεύουν την ψυχολογία της ομάδας στα ύψη, νοιώθοντας μια αγέλη επιβήτορων. Εύκολο το κραουν και φέτος και το χτίσιμο της νέας πράσινης δυναστείας θα είναι γεγονός.

Εκτός κι αν... αλλάξουμε τη στρατηγική μας και ενισχύσουμε την ομάδα μας με παίκτες που θα κάνουν πραγματικά τη διαφορά. Μέχρι στιγμής, φαίνεται να έχουμε μπλέξει στον κυκεώνα του περίμενε και των χιλίων αν. Δεν γίνεται έτσι...

1. Άρα για να ψεκάζουμε εκεί που βρωμάει, τον αφήνουμε τον Σάσα κι ας πάει όπου καταλαβαίνει;;; Μετά, όμως, μη βγάλεις κιχ, ότι τον χάσαμε μέσ' απ' τα χέρια μας...

2. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει ο Παναθηναϊκός. Έχει κι άλλες ομάδες η ευρωλίγκα. Γιατί αν διαβάσει κανείς τι γράφεται στο δικό μας τόπικ και στους απέναντι, θα νομίσει ότι στην ευρωλίγκα παίζουνε μόνο δύο ομάδες (ΟΣΦΠ και ΠΑΟ) που θα κονταροχτυπηθούνε ποιά θα πάρει την κούπα. Έλεος...

3. Σε κανένα κυκεώνα δεν έχουμε μπλέξει. Έχουμε ήδη κάνει τρεις σημαντικές μεταγραφές (Ντόρσεϊ, Βιλντόζα και Έβανς σε αποθεραπεία), έχουμε συμφωνήσει με Σάσα και περιμένουμε το Τορόντο ή τον μάνατζερ του Σάσα, και κοιτάμε χωρίς βιασύνες και για 3αρι. Δεν βλέπω πρόβλημα...

4. Απ' τα πουλάρια μας το πας στους επιβήτορες. Θα αρχίσω να ανησυχώ όταν θα γράφεις για πράσινα άλογα και για ιπτάμενους γαϊδάρους!!! :drunk: :drunk:

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Κυρ Ιούλ 21, 2024 11:45 pm

montechristo έγραψε:
Κυρ Ιούλ 21, 2024 11:35 pm
kite26 έγραψε:

1. Άρα για να ψεκάζουμε εκεί που βρωμάει, τον αφήνουμε τον Σάσα κι ας πάει όπου καταλαβαίνει;;; Μετά, όμως, μη βγάλεις κιχ, ότι τον χάσαμε μέσ' απ' τα χέρια μας...

2. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει ο Παναθηναϊκός. Έχει κι άλλες ομάδες η ευρωλίγκα. Γιατί αν διαβάσει κανείς τι γράφεται στο δικό μας τόπικ και στους απέναντι, θα νομίσει ότι στην ευρωλίγκα παίζουνε μόνο δύο ομάδες (ΟΣΦΠ και ΠΑΟ) που θα κονταροχτυπηθούνε ποιά θα πάρει την κούπα. Έλεος...

3. Σε κανένα κυκεώνα δεν έχουμε μπλέξει. Έχουμε ήδη κάνει τρεις σημαντικές μεταγραφές (Ντόρσεϊ, Βιλντόζα και Έβανς σε αποθεραπεία), έχουμε συμφωνήσει με Σάσα και περιμένουμε το Τορόντο ή τον μάνατζερ του Σάσα, και κοιτάμε χωρίς βιασύνες και για 3αρι. Δεν βλέπω πρόβλημα...

4. Απ' τα πουλάρια μας το πας στους επιβήτορες. Θα αρχίσω να ανησυχώ όταν θα γράφεις για πράσινα άλογα και για ιπτάμενους γαϊδάρους!!! :drunk: :drunk:
Μα δε μας θέλει και καθόλου όμως κιόλας...Ε, απογοητεύτηκα, πότε θα έρθει; Είναι δύσκολο φαίνεται...Θα συμφωνήσω με έναν προλαλήσαντα πως είναι πολύ δύσκολη και αυτή η οφ σίζον...Ολυμπιακός είμαι, απλά καμία φορά τα παραλέω για να μου φύγει το παράπονο...Με προβληματίζει η ηλικία του Μιλς αλλά αν είναι για έναν χρόνο, ξέρω κι εγώ; Αν κρίνει ο κοουτς ότι τον θέλει, μου φτάνει και μου περισσεύει.

0
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1367

Δευ Ιούλ 22, 2024 12:02 am

Ο γεροπατ μας τελειωσε . Υπηρχε δεν υπηρχε δυνατοτητα να ερθει πηραμε βιλντοζα οποτε η θεση εκλεισε . Εκτος κι αν ...επανελθει η παρτιζαν για γκος τωρα που εφυγε ο αβραμοβιτς . Που και παλι δυσκολο ειναι γιατι ο μιλς μπορει ευκολα να βρει ομαδα στο nba .

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Δευ Ιούλ 22, 2024 12:15 am

coach blue έγραψε:
Ο γεροπατ μας τελειωσε . Υπηρχε δεν υπηρχε δυνατοτητα να ερθει πηραμε βιλντοζα οποτε η θεση εκλεισε . Εκτος κι αν ...επανελθει η παρτιζαν για γκος τωρα που εφυγε ο αβραμοβιτς . Που και παλι δυσκολο ειναι γιατι ο μιλς μπορει ευκολα να βρει ομαδα στο nba .
Ο Στέκας έκλεισε Παρτιζάν οριστικά;

0
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1367

Δευ Ιούλ 22, 2024 12:17 am

kite26 έγραψε:
Δευ Ιούλ 22, 2024 12:15 am
coach blue έγραψε:
Ο Στέκας έκλεισε Παρτιζάν οριστικά;
Πρεπει να δω παλι ροδα τσαντα και κοπανα να θυμηθω ποιος ειναι ο στεκας :o

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”