Δηλαδή αν έφευγε για παράδειγμα ο Πίτερς , θα ήταν και πάλι δυσαρεστημένος ο Πετρούσεφ ή το ανάποδο ;Panathas_13 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 21, 2024 8:11 pmΤο πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι ότι με την έλευση του Βενζέκοφ έχει μαζέψει 6 πρωτοκλασάτους παίκτες στην θέση 4-5 που όλοι θέλουν να ξεκινήσουν πεντάδα και ειδικά στην θέση 4 που Βενζέκοφ -Πιτερς-Πετρουσεφ είναι υπερβολή
Κατά την γνώμη μου πρέπει να φύγει ένας από Φαλ -Μιλουτινοφ και ένας από Πίτερς -Πετρουσεφ για να βγούνε τα κουκιά και να πάρουν έναν Έλληνα για πέμπτο.
Δεν ξέρω όμως αν αυτός που θα παραμείνει στο 4 θα δεχθεί να κάνει τα ρεπό του Βενζέκοφ
Υπάρχει ζήτημα
Σε πόσες από τις ομάδες 8αδας της Euroleague θα έπαιρναν φανέλα βασικού στο σπίτι και έχουν αυτές τις απαιτήσεις ;
Αν και συμφωνώ ότι και οι 3 είναι υπερβολή στο 4 , μην πηγαίνουμε και στο άλλο άκρο.
Στο δεύτερο τώρα σκέλος.
Αντε και ο Ολυμπιακός έδιωχνε ας πούμε έναν εκ των Φαλ-Μιλουτινοφ που είναι τελείως διαφορετικοί παίκτες με πολύ μεγάλη διαφορά σε αυτά που προσφέρει ο καθένας στο παρκέ , ποιος θα καλύψει αυτό το κενό ;
Ο Ράιτ ;
Υπάρχει μεγαλύτερο ρίσκο από αυτό και ειδικά σε μια θέση που τα δύο βασικά center του Ολυμπιακού βγάζουν όλο και πιο συχνά τραυματισμούς;
Επίσης θέτω το ίδιο ερώτημα με πάνω.
Πόσες είναι αυτή την στιγμή οι ομάδες στην Euroleague που θα ρίσκαραν να ποντάρουν 15-20 λεπτά πάνω στον καλό μεν αλλά άπειρο και άγουρο ακόμα Ράιτ ;
Γνώμη μου είναι ότι το μπάσκετ είναι δίκαιο άθλημα και όποιος πιστεύει στις δυνατότητές του και μπορεί , θα παίξει.
Θα μπορούσα να κατανοήσω μια ενδεχόμενη δυσαρέσκεια του Πίτερς ο οποίος αγωνιστικά και ηλικιακά είναι στο pick του και δεν έχει μείνει να αποδείξει κάτι , αλλά για τις περιπτώσεις Πετρούσεφ και ειδικά Ράιτ δεν έχω την ίδια άποψη.
Έχουν την τύχη σε αυτή την ηλικία να αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης, σε μια ομάδα που κάθε χρόνο διεκδικεί τίτλους και με έναν από τους καλύτερους προπονητές εκεί έξω.
Αν λοιπόν πιστεύουν στον εαυτό τους , μένουν και δουλεύουν . Αυτή είναι η άποψή μου.