Κάτσε τώρα. Δηλαδή δεν μπορεί να κερδίσει χρόνο από Φαλ, Μιλουτίνοφ(λογικό θα μου πείς και το δέχομαι) και από Ράιτ(παίκτη απο ευρωκαπ, τώρα εδώ κάτι μου βρωμάει) στο 5.τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Οκτ 18, 2024 11:35 pmμα στο 4 ειναι πολυ δυσκολο να βρει χρονο εκει υπαρχει ο βεζενκοφ 30+ και ο πητερςqspock έγραψε: ↑Παρ Οκτ 18, 2024 11:29 pmΓια τον Πετρουσεφ τα εχω πει 1000 φορες.
Πρεπει να παιζει στο 4 κι οχι στο 5.
Ετσι εξαργυρωνεις το πλεονεκτημα που εχεις με το ροστερ αυτο.
Γιατι τα αλλα 2 τεσσαρια σου υστερουν απεναντι σε ψηλα τεσσαρια.
Οπως σημερα ο Βεζενκοφ που εφαγε πολλα πισω απο ψηλοτερο παιχτη.
Ο Πετρουσεφ πρεπει να παιζει στο 4 ειτε με Ραιτ ειτε με Μιλου ειτε με Φαλ στο 5.
Αντε με τον Φαλ να παιζουν τα ελαφρια τεσσαρια. Με τους αλλους ομως, και κυριως με τον Ραιτ στο 5, βαζεις τον Σερβο στο 4 για να μη χανεις και τα ριμπαουντ.
Για να ελεγξει τα ριμπαουντ επαιξε με Βεσε και Πιτερς μαζι σημερα.
Το σχημα αυτο ειναι καλο αλλα οχι για το τελευταιο δεκαλεπτο οπου θες καλη κυκλοφορια της μπαλας. Εκει θα πας με κοντυτερα σχηματα.
Εγω θα εβαζα Πετρουσεφ στο 4 για να κλεινω παιχνιδια (εχεις και ενα σταθερο σκοραρισμα μεσα στο καλαθι) ενω τα Βεζε και Πιτερς μαζι στην αρχη για να μη ξερουν ποιον να μαρκαρουν οταν ακομα ειναι κρυες οι ομαδες και δεν πρεσαρουν πολυ την μπαλα.
Για τον Λαρκιν τα ειπατε, μολις μπηκε τραβηξε εξω τον Γουκαπ. Ετσι ο Λαρκιν ζεσταθηκε τρελα. Και ο Πετρουσεφ στο 5 που εβγαινε να τον κοψει στις μπουκες ηταν για γελια. Κατι που επρεπε να διορθωθει απο την πρωτη φαση, που φυσικα εγινε ΠΟΛΥ αργοτερα...
Ολα ειναι θεμα λογικης, η οποια απουσιαζει παντελως.
που δεν τραυματιζονται και συχνα
Και δεν μπορεί να κερδίσει χρόνο από Βεζένκοφ( και εδώ λογικό είναι ) και Πίτερς( εδώ οι απόψεις διίστανται, προσωπικά δεν θεωρώ ότι κάνει κάτι αρκετά καλύτερα του Πίτερς με τον Αλέκο να έχει πολυ καλύτερο σουτ) στο 4.
Ε πόσο χατήρι να του κάνουμε πια? Και εγώ τον θέλω στη ομάδα και θέλω να φύγει αλλά δυστυχώς η ομάδα λέγεται Ολυμπιακός όχι Πετρούσεφ, κάτι πρέπει να δείξει και αυτός. Πως γίνεται δηλαδή σε 2 διαφορετικές θέσεις να υπάρχουν 5 καλύτεροι παίκτες( ή να αποδίδουν καλύτερα αυτη την περίοδο από αυτόν) και να απαιτεί χρόνο? Και αντέ πες αυτός τα έχει τα μυαλά του στα σύννεφα και θεωρεί ότι δεν παίρνει τον χρόνο που του αξίζει ( που αν δεν ήταν ο Μπαρτζώκας και το excelάκι μπορεί να έπαιζε ακόμη λιγότερο) ποιός λογικός προπονητής με αυτές τις επιλογές θα τον έβαζε μπροστά? Μα θα μου πεις οι άλλοι προπονητές δεν έχουν αυτές τις επιλογές, μπορεί σε άλλη ομάδα να ήταν μέχρι και 2η επιλογή σε κάποια θέση. Ε δεν τον φέραμε με το ζόρι ούτε τον κρατήσαμε με αλυσίδες. Συμβόλαιο έχει.