Κύπελλο Ελλάδος 2024-25, Final-8

Συντονιστής: Captains

Slow horses 7

a1greece
Reactions: 517
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Φεβ 16, 2025 11:18 pm

eddiedimitris έγραψε:
Κυρ Φεβ 16, 2025 11:06 pm
1)Δίκαιη νίκη του Παναθηναϊκού...

2)Ο Φουρνιε μέχρι στιγμής είναι προφανώς ένας καλός παίκτης αλλά καμία σχέση με τον φοβερό παιχταρα που θα αλλάξει τις ισσοροπιες κλπ...Ειδικά τα μπασίματα του με εξαίρεση αυτό στην Μπαρτσελονα είναι τραγικά...δεν το έχω κοιτάξει αλλά είμαι σίγουρος ότι τα ποσοστά του μέσα απ το τρίποντα τηρουμένων των αναλογιών είναι τραγικά...,επίσης πολύ μέτριος χειριστής μπάλας...

3)Αν κάτι χρεώνω στο προπονητικό team είναι πως 2 χρόνια τώρα δεν πήγαν να χτυπήσουν 2 πολύ δυνατά Γκαρντ ....και ναι τον Έβανς απ τη στιγμή που τραυματίστηκε δε θεωρώ ότι είναι κάτι απ το παραπάνω ...

Όποτε καταφέραμε σημαντικά πράγματα είχαμε καλά και ηγετικά Γκαρντ...τι στο καλό δε το βλέπουν...ειδικά το 12-13 με Σπανούλη-Λο-Σλουκα κλπ αλλά ακόμα και το 97 με Ρίβερς...Δε ξέρω γιατί δεν μπορούν να λύσουν το θέμα αυτό...

4)Πιπιλαμε για υπεροπλία στους ψηλούς..,Μπούρδες....Μέχρι στιγμής δεν έχει φανεί καθόλου...Ο Μιλουτινοφ δε ξέρω αν περνάει φάση Σλουκα και δε του κάνει κέφι η ομάδα αλλά δε δείχνει όρεξη...

5)Απ τη στιγμή που ο Ντορσει δεν παίζει θα πρέπει να τον αντικαταστήσει...δεν είναι λογικό να μην παίζει καθόλου παίκτης του 1,5 εκατομμύριου...

Τι να πω μακάρι να μπει ο Έβανς και συνδυαστικά με Γουοκαπ και Γκος να αλλάξουν τα δεδομένα αλλά δύσκολο ...

Το κάρο το τραβάνε τα γκαρντ και εμείς για κάποιο λογο το αγνοούμε φοβάμαι θα το πληρώσουμε,,,,

Υ.Γ.Τραβατε πάρτε το Μπεβερλι ρε γμτ...ας έχουμε έναν ζόρικο και απρόβλεπτο εκεί έστω για το τρίμηνο που μένει...
Αδερφέ, ελπίζω αυτό που λες για τον Φουρνιέ να μην το εννοείς, διότι πραγματικά είναι μεγάλη αχαριστία!!! Ο τύπος κάνει 50 πράγματα στο παρκέ, σήμερα που όντως ήταν επιθετικά μέτριος, κυνηγούσε μέχρι και Νάν, Σλούκα, Οσμαν, έπαιξε plays που αμφιβάλλω αν ποτέ στην καριέρα του του έχει ξανά ζητηθεί να το κάνει…….και σου έχει καθαρίσει και τέσσερα με πέντε ματσάκια στην Ευρωλίγκα!!! Δεν είναι σίγουρα στα prime του, αλλά είναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ!!!! ……..Σε όλα τα άλλα που λες συμφωνώ!!!

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 1992
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Φεβ 16, 2025 11:19 pm

Παιδιά τώρα ο προπονητής δεν αλλάζει μην ειμαστε παράλογοι. Στο τέλος βέβαια θα κριθεί. Όπως είπα και στο προηγούμενο ντέρμπι εγώ περιμένω στο τέλος κερδίζουμε φ4 μένει, δεν κερδίζουμε προφανώς πρέπει να γίνουν αλλαγές.

Μη βγάλουμε και μέτριο το φουρνιέ, επειδή έχουμε 3 γκαρντ μέτρια

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2575
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Κυρ Φεβ 16, 2025 11:24 pm

redcard έγραψε:
Κυρ Φεβ 16, 2025 11:10 pm
GK_23 έγραψε:
Κυρ Φεβ 16, 2025 10:43 pm
Έχω συγκρουστεί δεκάδες φορές με άλλους φίλους του ΟΣΦΠ εδώ μέσα στην προσπάθειά μου να υποστηρίξω ότι η ανάδειξη μιας μετριότητας σε κεντρική προσωπικότητα του οργανισμού δεν θα εξελιχθεί πολύ καλά, όπως άλλωστε δεν εξελίχθηκε και πολύ καλά τη διετία 2012-2014.
Τη διετια 2012-14 ηταν η τελευταια σου Ευρωλιγκα καλως ή κακως, μπορει να μην εξελιχθηκε ιδανικα η τελευταια της χρονια, οκ, αλλα συνολικα δε τον λες και παρα πολυ ασχημο τον απολογισμο.

Αλλα ας παμε στο σημερα, εγω σου δινω τα κλειδια της ομαδας και το ελευθερο να κανεις ο,τι θελεις. Με ποιον αλλαζεις τον Μπαρτζωκα; Ποιος ειναι η προπονητικη ευφυια αυτη τη στιγμη στην Ευρωπη που να αποτελει τη προφανη απαντηση στη μετριοτητα του κοουτς; Θελω ρεαλιστικη απαντηση εδω, οχι τον Ομπραντοβιτς και τον Αταμαν. Ο Σαρας π.χ. που φετος τα παει καλα στη Φενερ, ειναι 10 χρονια προπονητης και τα τελευταια 5 που ειναι σε ομαδες final4 εχει μετρησει ουκ ολιγα χαστουκια οταν φτανει η τελικη ευθεια της σαιζον. Ο Σπανουλης μεχρι περσι προπονουσε το Περιστερι, ας του δωσουμε λιγο χρονο. Ποιος ειναι ο μη μετριος; Ο Μεσινα; Ο Τρινκιερι; Ο Σφαιροπουλος;
Με κανέναν δεν θα άλλαζα το Μπαρτζώκα αυτή τη στιγμή. Δεν έγραψα πουθενά άλλωστε να φύγει ο Μπαρτζώκας. Οι ομάδες κρίνονται και στήνονται το καλοκαίρι.

Υπάρχουν όμως επαλαμβανόμενα γεγονότα σε σημαντικές ήττες της ομάδας τα τελευταία 2-3 χρόνια που δεν είναι τυχαία.

Καλό είναι λοιπόν να γίνει και κάποια σοβαρή αξιολόγηση και κριτική κάποια στιγμή. Από τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα και γύρω από αυτήν. Αλλά και από τον κόσμο της ομάδας.

Ο Σλούκας κάνει τις εμφανίσεις της ζωής του στα "μεγάλα" ματς του Παναθηναϊκού τα τελευταία δύο χρόνια. Εμφανίσεις που ούτε είχαμε διανοηθεί ότι μπορεί να κάνει όσο έπαιζε σε εμάς. Αυτό δεν γίνεται επειδή ήταν "βάζελος από το γεννοφάσκια του" αλλά επειδή έχει προπονητή που κατορθώνει να παίρνει το 100% από τον παίκτη.
βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Κυρ Φεβ 16, 2025 11:04 pm
Δεν είναι πνευματικό το θέμα, ούτε υπάρχει ζήτημα γρουσουζιάς για να μιλάμε για γούρια. Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση. Υπάρχει διαφορά ποιότητας σε αυτό το σημείο (γραμμή γκαρντ) που κάνει τη διαφορά.

Η φροντ λάιν του Ολυμπιακού θα μπορούσε να αντισταθμίσει αυτό το μειονέκτημα αν αποτελούνταν από αυτόφωτους σταρ που είχαν σταθερά σε κάθε ματς 20 πόντους και δέκα ριμπάουντ με προσωπικές προσπάθειες. Τέτοιοι σέντερ δεν υπάρχουν στην Ευρώπη τα τελευταία 20-25 χρόνια.
Με την υπάρχουσα στελέχωση της περιφέρειας, το πρόβλημα αυτό δεν λύνεται. Δυστυχώς.

2
2 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GK_23 την Κυρ Φεβ 16, 2025 11:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1455
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Φεβ 16, 2025 11:26 pm

Ο Φουρνιέ είναι παιχταράς αλλά έχει πλέον ταβάνι. Είναι άστοχος σε σχέση με το peak της καριέρας του που βαρούσε και έκανες προσευχές. Γενικά πιστεύω είναι χειρότερος παίχτης από τον αρχηγό. Στα πικ τους και οι 2 υπερτερεί ο Φουρνιέ για μπάσκετ NBA αλλά μπορεί να σηκώσει τη μπάλα που σήκωνε ο αρχηγός στα κρίσιμα. Στη Γαλλία υπήρχε και ο Μπατούμ και ο Γκομπέρτ και ο Ντε Κολό.. Εδώ πρέπει να παίξει με Γκος, Γουόκαπ,Βιλντόζα και στο 3 με Παπανικολάου Μακίσικ! Γενικά έχουμε αδυναμίες σαν ομάδα που λόγω της φετινής αδύναμης Ευρωλίγκας (Ρεάλ και Μπάρτσα ανύπαρκτες και Ρωσικές έκτός) καμουφλάρονται μέχρι στιγμής..

0
yawn.brigade

junior
Reactions: 328

Κυρ Φεβ 16, 2025 11:31 pm

δε διάβασα τα προηγούμενα σχόλια (πού διάθεση :D ) οπότε μάλλον τα ίδια με άλλους θα πω :

από τον αγώνα το μόνο πράγμα που με εξέπληξε ήταν το 11-0 σερί που κάναμε λίγο πριν το τέλος, ήταν λίγο εκτός πνεύματος του αγώνα :bball:

το είχα γράψει και πριν κάνα μήνα, η ομάδα από την αρχή της χρονιάς δε μου εμπνέει εμπιστοσύνη ότι στα κρίσιμα θα είναι έτοιμη. καλή η πρώτη θέση και οι εκτός έδρας νίκες στη ρέγκιουλαρ αλλά στους δύο αγώνες που έκριναν κάτι (Κύπελλο και πλεονέκτημα έδρας στη GBL) κατεβήκαμε εντελώς ανέτοιμοι πνευματικά. και δε νομίζω καν ότι είναι θέμα Παναθηναϊκού, με οποιονδήποτε αντίπαλο επιπέδου κάπως έτσι μας φαντάζομαι.

και μόνο τα ποσοστά στις βολές και τα αστεία λάθη που κάναμε λένε πολλά, να δείτε που στον αγώνα στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα στις 14 Μαρτίου θα είμαστε πολύ καλύτεροι.

0
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1443
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Κυρ Φεβ 16, 2025 11:36 pm

Tsilarxos έγραψε:
Κυρ Φεβ 16, 2025 11:11 pm
Δεν είναι αυτό το θέμα. Ούτε ο παο έχει την γραμμή Γκαρντ που είχε η Εφές με Μίσιτς, Λαρκιν,μπομπουα στο πικ τους.

Όταν έχεις Γκαρντ δυνατούς στο πρώτο βήμα δεν αλλάζεις στο πρώτο σκριν κοντός με ψηλό. Βούτυρο στο ψωμί τους να δημιουργήσουν ανισορροπία. Εκεί σπας τα σκριν.

Να βλέπω τον Φαλ,τον Μιλου και τον Σάσα με τα αργά πόδια να μαρκάρουν στο τρίποντο γκαρντ ξέρω από πριν ότι θα τους περάσουν στα πόδια.

Αν θες να παίξεις έτσι θές 5αρι τον Χάινς,τον Χάντερ και τον Ντανστον. Όταν επιλέγεις 2 7 footer δεν παίζεις έτσι αμυντικά. Δεν βλέπω τον Ταβαρες να κυνηγάει κοντούς στο τρίποντο.

Εκεί τα χαλάει ο Μπαρτζώκας που λόγο ξεροκέφαλιας δεν αλλάζει το τρόπο άμυνας βάση αντιπάλου και κάνει το ίδιο πάντα. Φοβερά δυσκοιλιός
Ο τρόπος που αμύνεται η ομάδα παίζει σίγουρα το ρόλο του, αλλά δεν πιστεύω ότι το βασικό πρόβλημα της ομάδας βρίσκεται εκεί. Μια χαρά άμυνα (ομαδική) παίζεται, το πρόβλημα είναι στον παίκτη που θα πάρει τις σωστές αποφάσεις στα κλειστά ματς, είτε φτιάχνοντας τη φάση για να σκοράρει ο ίδιος, είτε για να βρει τον ελεύθερο συμπαίκτη, είτε για να μην κάνει το λάθος και δώσει εύκολο καλάθι μετά από κλέψιμο.
GK_23 έγραψε:
Κυρ Φεβ 16, 2025 11:24 pm
Με την υπάρχουσα στελέχωση της περιφέρειας, το πρόβλημα αυτό δεν λύνεται. Δυστυχώς.
Μάλλον έχεις ένα δίκιο. Εγώ θέλω να ονειρεύομαι μέχρι να πεθάνει η ελπίδα (πάντα τελευταία :) ) ότι η προσθήκη του Έβανς είναι ικανή να αλλάξει τις ισορροπίες. Θεωρητικά, ο Έβανς στο 100% του είναι το τέλειο συμπλήρωμα δίπλα σε Φουρνιέ και Βεζένκοφ. Πρακτικά, ο καιρός γαρ εγγύς! :Amen:

0
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 611
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Slow horses 7 έγραψε:
eddiedimitris έγραψε:
Κυρ Φεβ 16, 2025 11:06 pm
1)Δίκαιη νίκη του Παναθηναϊκού...

2)Ο Φουρνιε μέχρι στιγμής είναι προφανώς ένας καλός παίκτης αλλά καμία σχέση με τον φοβερό παιχταρα που θα αλλάξει τις ισσοροπιες κλπ...Ειδικά τα μπασίματα του με εξαίρεση αυτό στην Μπαρτσελονα είναι τραγικά...δεν το έχω κοιτάξει αλλά είμαι σίγουρος ότι τα ποσοστά του μέσα απ το τρίποντα τηρουμένων των αναλογιών είναι τραγικά...,επίσης πολύ μέτριος χειριστής μπάλας...

3)Αν κάτι χρεώνω στο προπονητικό team είναι πως 2 χρόνια τώρα δεν πήγαν να χτυπήσουν 2 πολύ δυνατά Γκαρντ ....και ναι τον Έβανς απ τη στιγμή που τραυματίστηκε δε θεωρώ ότι είναι κάτι απ το παραπάνω ...

Όποτε καταφέραμε σημαντικά πράγματα είχαμε καλά και ηγετικά Γκαρντ...τι στο καλό δε το βλέπουν...ειδικά το 12-13 με Σπανούλη-Λο-Σλουκα κλπ αλλά ακόμα και το 97 με Ρίβερς...Δε ξέρω γιατί δεν μπορούν να λύσουν το θέμα αυτό...

4)Πιπιλαμε για υπεροπλία στους ψηλούς..,Μπούρδες....Μέχρι στιγμής δεν έχει φανεί καθόλου...Ο Μιλουτινοφ δε ξέρω αν περνάει φάση Σλουκα και δε του κάνει κέφι η ομάδα αλλά δε δείχνει όρεξη...

5)Απ τη στιγμή που ο Ντορσει δεν παίζει θα πρέπει να τον αντικαταστήσει...δεν είναι λογικό να μην παίζει καθόλου παίκτης του 1,5 εκατομμύριου...

Τι να πω μακάρι να μπει ο Έβανς και συνδυαστικά με Γουοκαπ και Γκος να αλλάξουν τα δεδομένα αλλά δύσκολο ...

Το κάρο το τραβάνε τα γκαρντ και εμείς για κάποιο λογο το αγνοούμε φοβάμαι θα το πληρώσουμε,,,,

Υ.Γ.Τραβατε πάρτε το Μπεβερλι ρε γμτ...ας έχουμε έναν ζόρικο και απρόβλεπτο εκεί έστω για το τρίμηνο που μένει...
Αδερφέ, ελπίζω αυτό που λες για τον Φουρνιέ να μην το εννοείς, διότι πραγματικά είναι μεγάλη αχαριστία!!! Ο τύπος κάνει 50 πράγματα στο παρκέ, σήμερα που όντως ήταν επιθετικά μέτριος, κυνηγούσε μέχρι και Νάν, Σλούκα, Οσμαν, έπαιξε plays που αμφιβάλλω αν ποτέ στην καριέρα του του έχει ξανά ζητηθεί να το κάνει…….και σου έχει καθαρίσει και τέσσερα με πέντε ματσάκια στην Ευρωλίγκα!!! Δεν είναι σίγουρα στα prime του, αλλά είναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ!!!! ……..Σε όλα τα άλλα που λες συμφωνώ!!!
Αχαριστία γιατί?Ειναι ένας παίκτης που παίρνει 2,5 μυρια και ως τέτοιον τον κρίνω...Νομίζω παίρνει τα ιδια με Ναν ,περίπου τα ιδια με το Σλουκα και πολύ παρπαανω από Γκραντ...
Δε τον έβγαλα άχρηστο σε καμία περίπτωση αλλά δεν είναι ο παίκτης που θα πάρει πάνω του το επιθετικό κομμάτι....Από τον Ναν απέχει μίλια σε αυτό το θέμα...
Πχ στο δίποντο φέτος στην Ευρωλίγκα ο Φουρνιε έχει 47% ενώ ο Ναν 55 ,ο Γκραντ 58% ,ο Σορτς 53 κλπ
Το να μπορείς να απειλείς αξιόπιστα από μέσα είναι πολύ σημαντικό για έναν σκόρερ....

Και πάλι δε τον βγάζω άχρηστο,αλίμονο....Αλλά στα χρήματα αυτά θα μπορούσαμε ίσως να έχουμε καλύτερο...

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1455
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Φεβ 16, 2025 11:41 pm

eddiedimitris έγραψε:
Slow horses 7 έγραψε:

Αχαριστία γιατί?Ειναι ένας παίκτης που παίρνει 2,5 μυρια και ως τέτοιον τον κρίνω...Νομίζω παίρνει τα ιδια με Ναν ,περίπου τα ιδια με το Σλουκα και πολύ παρπαανω από Γκραντ...
Δε τον έβγαλα άχρηστο σε καμία περίπτωση αλλά δεν είναι ο παίκτης που θα πάρει πάνω του το επιθετικό κομμάτι....Από τον Ναν απέχει μίλια σε αυτό το θέμα...
Πχ στο δίποντο φέτος στην Ευρωλίγκα ο Φουρνιε έχει 47% ενώ ο Ναν 55 ,ο Γκραντ 58% ,ο Σορτς 53 κλπ
Το να μπορείς να απειλείς αξιόπιστα από μέσα είναι πολύ σημαντικό για έναν σκόρερ....

Και πάλι δε τον βγάζω άχρηστο,αλίμονο....Αλλά στα χρήματα αυτά θα μπορούσαμε ίσως να έχουμε καλύτερο...
Στον άσο νομίζω είναι το θέμα και όχι στον Φουρνιέ. Γουόκαπ,Γκος, Βιλντόζα είναι πολύ περιορισμένοι από άποψη σκοραρίσματος. Αν παίξει καλά ο Έβανς ίσως σώζεται η χρονιά.

2
2 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece

Κυρ Φεβ 16, 2025 11:46 pm

eddiedimitris έγραψε:
Slow horses 7 έγραψε:

Διαφωνώ κάθετα αδερφέ!!!……..Ξεχνάς το βασικότερο πράγμα όταν σε αντιμετωπίζουν οι άμυνες σε οποιαδήποτε διοργάνωση. Ονομάζεται η βαρύτητα που έχεις σαν παίκτης και ο τρόπος μέσω αυτής που σε αντιμετωπίζουν …….άσε ας μην το συζητήσουμε άλλο!!! Σου παραθέτω απλά τα παιχνίδια με:
ΠΑΟ euroleague
Real euroleague
Maccabi euroleague
Barca euroleague
Βιλερμπάν εντός Euroleague
………αν πάρ’ αυτά θεωρείς ότι μπορούσαμε να πάρουμε καλύτερο, σου βάζω από τώρα στοίχημα ότι την επόμενη διετία θα έχεις πλήρως αναθεωρήσει!!!
Με Εκτίμηση αδερφέ……..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 611
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Κυρ Φεβ 16, 2025 11:50 pm

Slow horses 7 έγραψε:
eddiedimitris έγραψε:

Διαφωνώ κάθετα αδερφέ!!!……..Ξεχνάς το βασικότερο πράγμα όταν σε αντιμετωπίζουν οι άμυνες σε οποιαδήποτε διοργάνωση. Ονομάζεται η βαρύτητα που έχεις σαν παίκτης και ο τρόπος μέσω αυτής που σε αντιμετωπίζουν …….άσε ας μην το συζητήσουμε άλλο!!! Σου παραθέτω απλά τα παιχνίδια με:
ΠΑΟ euroleague
Real euroleague
Maccabi euroleague
Barca euroleague
………αν πάρ’ αυτά θεωρείς ότι μπορούσαμε να πάρουμε καλύτερο, σου βάζω από τώρα στοίχημα ότι την επόμενη διετία θα έχεις πλήρως αναθεωρήσει!!!
Με Εκτίμηση αδερφέ……..
Μακάρι να αναθεωρήσω Ολυμπιακος είμαι...
Πάλι είναι εμφανές ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη ποιότητας στα γκαρντ και όχι ο Φουρνιε...αλλά από έναν παίκτη τέτοιου βεληνεκούς θα περίμενα μέχρι στιγμής μεγαλύτερη σταθερότητα...

0
Slow horses 7

a1greece

Κυρ Φεβ 16, 2025 11:52 pm

eddiedimitris έγραψε:
Slow horses 7 έγραψε:

ΠΑΟ euroleague
Real euroleague
Maccabi euroleague
Barca euroleague
Με Εκτίμηση αδερφέ……..
Πάλι είναι εμφανές ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη ποιότητας στα γκαρντ και όχι ο Φουρνιε...αλλά από έναν παίκτη τέτοιου βεληνεκούς θα περίμενα μέχρι στιγμής μεγαλύτερη σταθερότητα...
Ναι βρε…..συζητάμε τώρα, σιγά μην τσακωθούμε κιόλας!! Τα Γκαρντ μας πάντως, μην τα υποτιμάς τόσο πολύ!!!!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 518
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Δευ Φεβ 17, 2025 12:00 am

Slow horses 7 έγραψε:
Κυρ Φεβ 16, 2025 11:52 pm
eddiedimitris έγραψε:

Ναι βρε…..συζητάμε τώρα, σιγά μην τσακωθούμε κιόλας!! Τα Γκαρντ μας πάντως, μην τα υποτιμάς τόσο πολύ!!!!
Δεν ισχυρίζεται κανείς ότι είναι τραχανοπλαγιαδες, απέχουν πολύ όμως από το να χαρακτηριστούν κορυφαίοι. Μόνο ο Evans θα μπορούσε να μπει σε αυτή την κουβέντα, αν επανέλθει πλήρως εννοείται το παιδί.

0
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 526

Δευ Φεβ 17, 2025 12:02 am

Για τον ΠΑΟ:

Κερδισε λογω Γκαμπριελ.
Η αμυνα που παιζει αυτο το παιδι δεν υπαρχει σε αλλον ψηλο του ΠΑΟ. Μαρκαρει τελεια με αλλαγες, ειναι σα να πιανει 2 στην αμυνα ενω κοβει και σουτ οπως το καθοριστικο στοπ στον Γουρνιε. Ειναι το δευτερο παιχνιδι απεναντι στον Ολυμπιακο που ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ο ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ουσιαστικα...
Ενω και επιθετικα ειναι πλεον τιμιος.

Οταν βγηκε εξω ανατραπηκε η διαφορα του ΠΑΟ και πηρε κεφαλι ο Ολυμπιακος. Επανηλθε και ο ΠΑΟ κερδισε το ματς.
Ο Γκαμπριελ εκλεισε πολλα κενα, οταν με το καλο γυρισουν οι τραυματιες η ομαδα θα ειναι πρωτο φαβορι για την Ευρωλιγκα.

Για τον Ολυμπιακο:

Οι αλλαγες με βαση την αμυνα και μονον καθοριζουν τον κοουτς Μπαρτζωκα. Ο Ολυμπιακος με αυτο ζει και με αυτο θα πεθανει.
Το οτι εχασε το σημερινο παιχνιδι φανερωνει καποιες αδυναμιες, ωστοσο, το εχασε στις λεπτορμεριες.

Για αλλη μια φορα ο Ολυμπιακος σουταρει ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ βολες. Μαλλον δεν ειναι τυχαιο αφου ειναι το συνηθες...
Στο τελος κυριως και οχι μονον, φανηκε η ανυπαρξια σωστης οργανωσης του παιχνιδιου.
Ο Γκος παιζει εξαιρετικα αλλα χρειαζεται βοηθεια και δεν ειναι πολυ ποιοτικος στην οργανωση.
Η επιτσροφη Βιλτοζα θα βοηθησει, αλλα τα λαθη τα κανει και αυτος.
Ο Γουοκαπ βοηθαει στην αμυνα, αλλα η ασταθεια του στο σουτ ειναι θεμα.

Δεν υπαρχει επιθετικη σιγουρια απο τα γκαρντ.

Κατι που μπορει να δωσει ο Εβανς οταν γρυρισει και αν ειναι καλα.
Και να ανεβασει κι αλλο επιπεδο τον Ολυμπιακο.

ΑΝ τον εμπιστευτει ο κοουτς...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3954
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Φεβ 17, 2025 12:06 am

qspock έγραψε:
Για τον ΠΑΟ:

Κερδισε λογω Γκαμπριελ.
Η αμυνα που παιζει αυτο το παιδι δεν υπαρχει σε αλλον ψηλο του ΠΑΟ. Μαρκαρει τελεια με αλλαγες, ειναι σα να πιανει 2 στην αμυνα ενω κοβει και σουτ οπως το καθοριστικο στοπ στον Γουρνιε. Ειναι το δευτερο παιχνιδι απεναντι στον Ολυμπιακο που ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ο ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ουσιαστικα...

Εικόνα

5
4 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Δευ Φεβ 17, 2025 12:10 am

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Φεβ 17, 2025 12:06 am
qspock έγραψε:
Για τον ΠΑΟ:

Κερδισε λογω Γκαμπριελ.

Εικόνα
Πω ωραία ιδέα , να του βάλουν γαλάζιους φακούς στο επόμενο.

Δε θα πλησιάζει τη ρακέτα ούτε κουνούπι

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδας”