Euroleague 2024-2025 offtopic

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 619
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Απρ 17, 2025 1:48 pm

Conan1982 έγραψε:
Πέμ Απρ 17, 2025 1:03 pm
kein έγραψε:
Πέμ Απρ 17, 2025 10:40 am

Ναι βλέπω, Ομάδες σαν την Πάρι, Μπαγερν, ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΕΦΕΣ είναι απολαυστικές να τις παρακολουθείς όταν πιάνουν υψηλά στάνταρ απόδοσης. Βλέπεις πλέον σκόρ μεγαλύτερα, και περισσότερο θέαμα (δεν μιλάω για πολύ πίσω, ας πούμε 5-10 χρόνια πίσω). Εντάξει δεν είμαστε ΝΒΑ, άλλα γενικά το θέμα έχει ανέβει. Δεν νομίζω αλώστε να θέλουμε να γίνουμε ΝΒΑ, δηλαδή να έχουμε μια εντελώς χαλαρή regular και να σοβαρεύουμε στα πλέι οφ. Θέλουμε να κρατήσουμε και το χαρακτήρα του every game matters που χαρακτηρίζει την λίγκα. Βέβαια οι διαβολοβδομαδες και η αύξηση των ομάδων έχει τα αρνητικά της, αλλά σε γενικές γραμμές ναι βλέπουμε καλύτερο θέμα, σίγουρα, πέρα από το ενδιαφέρον που δημιουργεί η ανταγωνιστικότητα.
Δεν συμφωνώ και πολύ ούτε για την αύξηση του ανταγωνισμού ούτε για το θέαμα.
Για την αύξηση του ανταγωνισμού δεν παρατηρώ κάποια αξιοσημείωτη διαφορά
οι 9 τελευταίες ομάδες έκαναν:
2024-2025: 118 Νίκες
2023-2024: 114 Νίκες
2022-2023: 117 Νϊκες
202-2021: 115 Νίκες
Μικρές διαφορές, κυρίως η αύξηση του ανταγωνισμού οφείλεται νομίζω ότι στην κορυφή δεν υπάρχουν 1-2 ομάδες φόβητρα και όχι στα πιο κάτω κλιμάκια.
Για το θέμα και την αύξηση του σκορ, θεωρώ (προσωπική εκτίμηση ξεκάθαρα) ότι φταίνε οι κατευθύνσεις που δίνουν στην διαιτησία, είναι ο σκοπός τους να αυξήσουν τεχνητά το σκορ και έχουν ξεχειλώσει τον κανονισμο΄με το act of shoot, πλέον οι παίκτες δεν τολμούν να παίξουν άμυνα και να κάνουν φάουλ γιατί ο επιτιθέμενος κάνει ότι σουτάρει και τον πηγαίνουν στις βολές. Για μένα αυτό έχει επηρεάσει πολύ το παιχνίδι φέτος.
Θέλω υψηλό σκορ αλλά με τις άμυνες να μπορούν να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν, όχι να τις περιορίζουν.
Δεν συμφωνείς γιατί επικεντρώνεσαι στις τελευταίες ομάδες που ας μην κρυβόμαστε δεν μπορούν να ακολουθήσουν το "καράβι". Στην κορυφή είδαμε τι έγινε, χαμός του δράμαλη ! Οι ομάδες που διεκδικούν πλέι οφ είναι πολύ κοντά σε δυναμικότητα, και όλοι κινδυνεύουν να χάσουν από όλους. Δεν βλέπω να έχουν αποδυναμωθεί οι μεγάλοι (ροστεράρες έχουν ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΕΦΕΣ, ΡΕΑΛ και με ελάχιστη -ή λίγη γενικά- διαφορά σε ποιότητα έπονται οι Φενέρ, Μονακό, Μπάρτσα. Ενώ ομάδες όπως Αρμανι, Παριζαν, Ερυθρός έχουν πολύ δυνατά ροστερ από άλλοτε απλώς δεν σημαίνει ότι πάντα θα πετύχει η "συνταγή", τρανο παράδειγμα η ρεαλ. Και για να είμαστε ειλικρινείς, ακόμα και οι Παρι, Μπαγερν με χαμηλότερα μπατζετ μια χαρα παιχταράδες έχουν και παίζουν εξαιρετικό μπάσκετ σε θέαμα). Ουσιαστικά μια μικρή μερίδα πλέον δεν είναι τόσο ανταγωνιστική, δηλαδή οι Μπολόνια, Μπασκονια, Ζαλγκίρις, Μακαμπι και Βιλερμπαν. Αλλά δεν τις λες χάλια, δεν τις κερδίζεις άνετα πουθενά, πρέπει να προσπαθήσεις, και η αλήθεια είναι ότι τουλάχιστον 2 από αυτές παραδοσιακά φτιάχνουν καλές ομάδες, μετά πουλάνε παίχτες και πάλι από την αρχή. Αν υπάρχει μια ομάδα που δεν πρέπει να είανι στην Ευρωλίγκα και δεν είναι καθόλου ανταγωνιστική είναι η. Αλμπα, μόνο αυτή ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. γενικά έχει αρχίσει να πέφτει περισσότερο χρήμα, και φαίνεται. Έρχονται άλλωστε και πιο εύκολα παίχτες από την απέναντι πλευρά. Νομίζω ότι σε μπερδεύει λίγο το γεγονός ότι οι δύο αιώνιοι ρίξαν απότομα λεφτά, ξεπέρασαν τις ισπανικές, και σου δίνουν την εντύπωση ότι έπεσε το επίπεδο ενώ το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει. Εγώ είμαι αισιόδοξος ότι θα ανέβιε κι άλλο το επίπεδο και θα δούμε από φέτος παίχτες επιπέδου Φουρνιέ, Ναν κλπ να περνάνε τον ατλαντικό με κατεύθυνση προς ανατολάς.

Στο θέμα του ακτ οφ σούτιν κι εγώ στην αρχή ήμουν πολύ αρνητικός, και ακόμα είμαι στο θέμα του τρίποντου πχ που κάπως θα πρέπει να βρουν μια λύση, ωστόσο από την άλλη μειώθηκαν αισθητά τα φάουλ που έκοβαν τη ροή του αγώνα και γενικά έχει μειωθεί αισθητά το φαινόμενο να βλέπουμε κατς αντί για μπάσκετ σε πόλους αγώνες. Είναι πολλές φορές που ομάδες πήγαιναν με την λογική θα κάνω 100 φάουλ δεν θα μου τα σφυρίξουν όλα, δεν γίνεται. Πλέον σταδιακά βλέπουμε να επικρατεί το πιο επιθετικό μπάσκετ, υπάρχει πληθώρα παιχτών που μιλάνε στην μπάλα και αυτό τους βοηθάει να παίξουν μπάσκετ όχι κατς. Μου αρέσει η άμυνα αλλά η καθαρή, να βλέπουμε και λίγο να ματώνει το διχτάκι ρε συ , όχι μονό βολές. :dribble:

1
1 Εικόνα
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3284
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Απρ 17, 2025 2:48 pm

kein έγραψε:

Δεν συμφωνείς γιατί επικεντρώνεσαι στις τελευταίες ομάδες που ας μην κρυβόμαστε δεν μπορούν να ακολουθήσουν το "καράβι". Στην κορυφή είδαμε τι έγινε, χαμός του δράμαλη ! Οι ομάδες που διεκδικούν πλέι οφ είναι πολύ κοντά σε δυναμικότητα, και όλοι κινδυνεύουν να χάσουν από όλους. Δεν βλέπω να έχουν αποδυναμωθεί οι μεγάλοι (ροστεράρες έχουν ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΕΦΕΣ, ΡΕΑΛ και με ελάχιστη -ή λίγη γενικά- διαφορά σε ποιότητα έπονται οι Φενέρ, Μονακό, Μπάρτσα. Ενώ ομάδες όπως Αρμανι, Παριζαν, Ερυθρός έχουν πολύ δυνατά ροστερ από άλλοτε απλώς δεν σημαίνει ότι πάντα θα πετύχει η "συνταγή", τρανο παράδειγμα η ρεαλ. Και για να είμαστε ειλικρινείς, ακόμα και οι Παρι, Μπαγερν με χαμηλότερα μπατζετ μια χαρα παιχταράδες έχουν και παίζουν εξαιρετικό μπάσκετ σε θέαμα). Ουσιαστικά μια μικρή μερίδα πλέον δεν είναι τόσο ανταγωνιστική, δηλαδή οι Μπολόνια, Μπασκονια, Ζαλγκίρις, Μακαμπι και Βιλερμπαν. Αλλά δεν τις λες χάλια, δεν τις κερδίζεις άνετα πουθενά, πρέπει να προσπαθήσεις, και η αλήθεια είναι ότι τουλάχιστον 2 από αυτές παραδοσιακά φτιάχνουν καλές ομάδες, μετά πουλάνε παίχτες και πάλι από την αρχή. Αν υπάρχει μια ομάδα που δεν πρέπει να είανι στην Ευρωλίγκα και δεν είναι καθόλου ανταγωνιστική είναι η. Αλμπα, μόνο αυτή ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. γενικά έχει αρχίσει να πέφτει περισσότερο χρήμα, και φαίνεται. Έρχονται άλλωστε και πιο εύκολα παίχτες από την απέναντι πλευρά. Νομίζω ότι σε μπερδεύει λίγο το γεγονός ότι οι δύο αιώνιοι ρίξαν απότομα λεφτά, ξεπέρασαν τις ισπανικές, και σου δίνουν την εντύπωση ότι έπεσε το επίπεδο ενώ το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει. Εγώ είμαι αισιόδοξος ότι θα ανέβιε κι άλλο το επίπεδο και θα δούμε από φέτος παίχτες επιπέδου Φουρνιέ, Ναν κλπ να περνάνε τον ατλαντικό με κατεύθυνση προς ανατολάς.

Στο θέμα του ακτ οφ σούτιν κι εγώ στην αρχή ήμουν πολύ αρνητικός, και ακόμα είμαι στο θέμα του τρίποντου πχ που κάπως θα πρέπει να βρουν μια λύση, ωστόσο από την άλλη μειώθηκαν αισθητά τα φάουλ που έκοβαν τη ροή του αγώνα και γενικά έχει μειωθεί αισθητά το φαινόμενο να βλέπουμε κατς αντί για μπάσκετ σε πόλους αγώνες. Είναι πολλές φορές που ομάδες πήγαιναν με την λογική θα κάνω 100 φάουλ δεν θα μου τα σφυρίξουν όλα, δεν γίνεται. Πλέον σταδιακά βλέπουμε να επικρατεί το πιο επιθετικό μπάσκετ, υπάρχει πληθώρα παιχτών που μιλάνε στην μπάλα και αυτό τους βοηθάει να παίξουν μπάσκετ όχι κατς. Μου αρέσει η άμυνα αλλά η καθαρή, να βλέπουμε και λίγο να ματώνει το διχτάκι ρε συ , όχι μονό βολές. :dribble:
OK, ;άρα λες ότι έχει αυξηθεί ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες και ότι έχει αυξηθεί η δυναμική σε περισσότερες, επιφυλάσσομαι να το δω και να σου απαντήσω πιο εμπεριστατωμένα, έχεις σίγουρα δίκιο σε ένα βαθμό.

Για το ότι δεν μπορούν να τα σφυρίξουν όλα τους...νοιώθω, το έχουμε και στο φόρουμ το ίδιο πρόβλημα. :dribble: :dribble: :dribble:
Αλλά στα σοβαρά τώρα, δεν είναι λύση να σφυρίζουν πιο εύκολα για να μην διακόπτουν το ρυθμό, ούτε νομίζω ότι παιζόταν ποτέ κατς στην Ευρωλίγκα. ξεκάθαρα αυτήν την στιγμή έχει προβάδισμα ο επιθετικός και περιορίζουν τις δυνατότες των παικτών να παίξουν άμυνα, όχι μόνο στο act of shooting, στο πόσο εύκολα μπορεί να δωθεί ένα αντιαθλητικό, το πόσο εύκολα σφυρίζεται μια επαφή, εγώ δεν συμφωνώ με αυτά.
Και από την άλλη έχουμε να χάνεται τόσος χρόνος και ρυθμός από τα insant replay, ποτέ δεν το κατάλαβα, αν δεν μπορείς να διακρίνιες με 1-2 ριπλέι τι έχει γίνει ε, δεν έχει στην τελική σημασία και τι θα αποφασίσεις. Για μένα, το έχω διαβάσε αλλού και μ' άρεσε, πρέπει να μπει μέγιστος χρόνος που έχουν οι διαιτητές στην διάθεσή τους να δουν τι έχει γίνει, 20 δευτερόλεπτα, 1 λεπτό, 2 λεπτά, δεν ξέρω αλλά πρέπει να μπει ένα όριο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

senior
Reactions: 510
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Πέμ Απρ 17, 2025 2:55 pm

Conan1982 έγραψε:
kein έγραψε:

OK, ;άρα λες ότι έχει αυξηθεί ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες και ότι έχει αυξηθεί η δυναμική σε περισσότερες, επιφυλάσσομαι να το δω και να σου απαντήσω πιο εμπεριστατωμένα, έχεις σίγουρα δίκιο σε ένα βαθμό.

Για το ότι δεν μπορούν να τα σφυρίξουν όλα τους...νοιώθω, το έχουμε και στο φόρουμ το ίδιο πρόβλημα. :dribble: :dribble: :dribble:
Αλλά στα σοβαρά τώρα, δεν είναι λύση να σφυρίζουν πιο εύκολα για να μην διακόπτουν το ρυθμό, ούτε νομίζω ότι παιζόταν ποτέ κατς στην Ευρωλίγκα. ξεκάθαρα αυτήν την στιγμή έχει προβάδισμα ο επιθετικός και περιορίζουν τις δυνατότες των παικτών να παίξουν άμυνα, όχι μόνο στο act of shooting, στο πόσο εύκολα μπορεί να δωθεί ένα αντιαθλητικό, το πόσο εύκολα σφυρίζεται μια επαφή, εγώ δεν συμφωνώ με αυτά.
Και από την άλλη έχουμε να χάνεται τόσος χρόνος και ρυθμός από τα insant replay, ποτέ δεν το κατάλαβα, αν δεν μπορείς να διακρίνιες με 1-2 ριπλέι τι έχει γίνει ε, δεν έχει στην τελική σημασία και τι θα αποφασίσεις. Για μένα, το έχω διαβάσε αλλού και μ' άρεσε, πρέπει να μπει μέγιστος χρόνος που έχουν οι διαιτητές στην διάθεσή τους να δουν τι έχει γίνει, 20 δευτερόλεπτα, 1 λεπτό, 2 λεπτά, δεν ξέρω αλλά πρέπει να μπει ένα όριο.

+ Φυσικά να μπορούν ακυρώσουν ένα εσφαλμένο σφύριγμα. Αυτη τη στιγμή σφυρίζουν φάουλ ανύπαρκτο πχ, πηγαίνουν στο replay για να δουν πχ αν είναι 2 βολές ή 3 βολές ή αν είναι εμπρόθεσμη η προσπάθεια , βλέπουν ότι δεν υπάρχει καν επαφή, δεν είναι καν φάουλ αυτό που σφύριξαν και όμως ΔΕΝ επιτρέπεται να ακυρώσουν την κοτσάνα που σφύριξαν.... απίθανα πράγματα....
Και φυσικά θα πρέπει να εξηγούν και το σκεπτικό της απόφασης, όπως γίνεται στο ΝΒΑ.

0
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 619

Πέμ Απρ 17, 2025 4:56 pm

Conan1982 έγραψε:

Και από την άλλη έχουμε να χάνεται τόσος χρόνος και ρυθμός από τα insant replay, ποτέ δεν το κατάλαβα, αν δεν μπορείς να διακρίνεις με 1-2 ριπλέι τι έχει γίνει ε, δεν έχει στην τελική σημασία και τι θα αποφασίσεις. Για μένα, το έχω διαβάσε αλλού και μ' άρεσε, πρέπει να μπει μέγιστος χρόνος που έχουν οι διαιτητές στην διάθεσή τους να δουν τι έχει γίνει, 20 δευτερόλεπτα, 1 λεπτό, 2 λεπτά, δεν ξέρω αλλά πρέπει να μπει ένα όριο.
Ναι σε αυτό συμφωνώ μαζί σου, γιατί χάνεται ο ρυθμός στο παιχνίδι, επίσης είναι 3 ας ψηφίζουν μεταξύ τους και να βγαίνει μια απόφαση στα γρήγορα. Βασικά όμως δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα αλλά οι χαζοκανονισμοι που υπάρχουν και δεν θέλουν βλακωδώς να τους αλλάξουν (και έτσι αφήνουν και βάσιμες κατηγορίες σε όλους αυτούς που λένε ότι σπρώχνονται ομάδες), εννοώ φυσικά ότι οκ πας στο ριπλέι να δεις αν υπάρχει σκληρό φάουλ, ή αντιαθλητικό ή ποιος ακούμπησε τη μπάλα αλλά βλέπεις ότι η μπάλα όντως ακούμπησε στον τάδε και βγήκε αλλά του έχουν κάνει δυο φάουλ πάνω στην επαφή. Και δεν μπορούν λοιπόν να δώσουν φάουλ άλλα δίνουν την μπάλα ότι την έβγαλε ο τάδε, ασχέτων αν έφαγε τόσο ξύλο που του έφυγε η μπάλα από τα χέρια και ξέχασε πως λένε την μάνα του. Το άλλο όμως ακόμα χειρότερο είναι όταν βγαίνει μια μπάλα και αν προλάβει ένας ρέφερι να δώσει κατοχή στην μια ομάδα ενώ είναι εμφανώς δύσκολη απόφαση, πρέπει να πάνε ριπλέι. Εκεί λοιπόν αν η φάση δεν είναι καθαρή, θα κρατήσουν την πρώτη απόφαση (αντί πχ να ψηφίσουν μεταξύ τους ή έστω ρε φίλε να δώσουν τζάμπολ), έτσι κάποιος καχύποπτος (που πιστεύει ας πούμε ότι διαχρονικά σπρώχνεται μια ομάδα, πχ η ΡΕΑΛ) θα πει υπάρχει αυτός ο κανονισμός εκ του πονηρού. Δηλαδή ο διαιτητής που έχει (υποθετικά μιλάμε , κάνουμε τον δικηγόρο του διαβόλου) "εντεταλμένη υπηρεσία" θα σφυράει σκοπίμως υπέρ μιας ομάδας και το αποτέλεσμα πολλές φορές θα ευνοεί κάποια ομάδα. Μια κατοχή μπορεί να κρίνει την κατάταξη το Φ4 και ακόμα και τον τίτλο. Τέτοια πράγματα θα έπρεπε να έχουν διορθωθεί. Γιατί σε κάθε ματς βλέπουμε τέτοιες ομορφιές. Και για να μην δώσω πάτημα σε κανένα τρολ να πει ότι τα λες γιατί η ομάδα που υποστηρίζεις έχει μπιφ εδώ και χρόνια με την λίγκα και τους διαιτητές, θα πω ξεκάθαρα ότι όποιος βλέπει αρκετά παιχνίδια στη λίγκα θα δει ότι υπάρχει θέμα γενικό. Πέρσι άλλωστε με την επαναφορά (υπόθεση Ντιφαλά) στο ματς πλει οφ με την Μπάρτσα, παραλίγο να φάω φάουλ για πάρτι σας (τους Ολυμπιακούς) από τα νευρά μου, άσχετα αν ήξερα ότι θα ήταν πιο εύκολος ο δρόμος προς το 7ο χωρίς εσάς στο Φ4. Δεν έχει σημασία αν ήθελα να χάσετε ή όχι, σημασία έχει να μην παίζεται το παιχνίδι με σκιές και να μην κερδίζει κάποιος από μη αγωνιστικούς παράγοντες. Αν βλέπουμε κάτι που είναι οφθαλμοφανές να μην κάνουμε σαν να μην βλέπουμε τον ελέφαντα στο δωμάτιο.

1
1 Εικόνα
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2920
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Πέμ Απρ 17, 2025 4:59 pm

Conan1982 έγραψε:

.
Διαφωνω. Για εμενα πρεπει να κοπει η μλκια με τα challenges. Παει το αθλημα πισω με τον τροπο που το κανουμε εδω.
Ειδικα οταν προσπαθουν να αντιγραψουν και σε αυτο το ΝΒΑ αλλα χωρις να εχουν το equipment για κατι τετοιο.
Στο ΝΒΑ υπαρχουν περιπου 35 4k καμερες σε καθε γηπεδο (+ καμποσες 8Κ) οποτε την φαση θα την βρουν.
Εδω με 4-5 παρταλοκαμερες που τις περισσοτερες φορες οταν κανουν παυση ολα ειναι θολα προσπαθουν να βρουν ακρη με το τιποτα.

Αν βαλουν 15-20 καμερες εχει καλως. Με αυτες τις 3-5 ληψεις που εχουν δεν πανε πουθενα ομως και απλα πηδανε τον ρυθμο του καθε παιχνιδιου.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3921
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Απρ 18, 2025 8:40 am

reignman έγραψε:
Πέμ Απρ 17, 2025 4:59 pm
Conan1982 έγραψε:

.
Διαφωνω. Για εμενα πρεπει να κοπει η μλκια με τα challenges. Παει το αθλημα πισω με τον τροπο που το κανουμε εδω.
Ειδικα οταν προσπαθουν να αντιγραψουν και σε αυτο το ΝΒΑ αλλα χωρις να εχουν το equipment για κατι τετοιο.
Στο ΝΒΑ υπαρχουν περιπου 35 4k καμερες σε καθε γηπεδο (+ καμποσες 8Κ) οποτε την φαση θα την βρουν.
Εδω με 4-5 παρταλοκαμερες που τις περισσοτερες φορες οταν κανουν παυση ολα ειναι θολα προσπαθουν να βρουν ακρη με το τιποτα.

Αν βαλουν 15-20 καμερες εχει καλως. Με αυτες τις 3-5 ληψεις που εχουν δεν πανε πουθενα ομως και απλα πηδανε τον ρυθμο του καθε παιχνιδιου.
challenge πρεπει να εχει μονο 1 ο καθε προπονητης και αν το χρησιμοποιησει λαθος να το χανει,αν δικαιωθει να παραμενει μεχρι να το χρησιμοποιησει λαθος
εξαιρεση τα 2 τελευταια λεπτα του αγωνα που και να δικαιωθει θα το χανει

επισης οι διαιτητες να εχουν δικαιωμα να ξαναβλεπουν ινσταντ απο μονοι τους μονο στα 2 τελευταια λεπτα των παιχνιδιων

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Απρ 18, 2025 3:18 pm

Εικόνα

Εικόνα

0
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 945
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Παρ Απρ 18, 2025 3:30 pm

Στην πρώτη 5αδα δεν υπαρχει σεντερ

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Απρ 18, 2025 3:42 pm

Giwrgos_AEK έγραψε:
Παρ Απρ 18, 2025 3:30 pm
Στην πρώτη 5αδα δεν υπαρχει σεντερ
η ευρωλιγκα το εχει τερματισει στην γελοιοτητα

2
2 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1164
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Απρ 18, 2025 4:01 pm

Το δεν υπαρχει σεντερ δεν με πειραζει καθως στο παρελθον εναλε δυο σεντερ Λεσορ και Ταβαρες για να χωρεσουν.

Η γελοιοτητα ειναι οτι εβαλε 2 παικτες απο τις θεσεις 8 και 9 στιν πρωτη πενταδα, εβαλε παικτη απο την 14η ομαδα στη δευτερη ομαδα και δεν εχει παικτη απο Μπαρτσα, Εφες, Ερυθρο. Ο εντουαρντς επρεπε να ειναι στην δευτερη πενταδα και ο Μαλεντον οχι. Ο πετρουσεφ σιγουρα δικαιουταν θεση στη δευτερη πενταδα

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5637
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Απρ 18, 2025 4:18 pm

Για αρχή διαφωνώ κάθετα με τον σάρας .. ή βγάλε έναν από σπλιτετ χεμπερτ ή τον μπαρτζωκα .Σε τι υπερτέρησε του μπαρτζωκα ;!

Η πρώτη 5δα νταξει τίμια ,μόνο για τον εντουαρτς αν υπάρχει ένσταση

Στην δεύτερη τζειμς χουαντσο φουρνιε το αξίζουν σίγουρα για μένα .. επίσης δεν γίνεται να μην είναι ο καμπατσο ..παντερ επίσης πάνω από μαλεντον ο άλλος βγήκε 17ος τι βγήκε

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Απρ 18, 2025 4:23 pm

Christofis έγραψε:
Παρ Απρ 18, 2025 4:01 pm
Το δεν υπαρχει σεντερ δεν με πειραζει καθως στο παρελθον εναλε δυο σεντερ Λεσορ και Ταβαρες για να χωρεσουν.

Η γελοιοτητα ειναι οτι εβαλε 2 παικτες απο τις θεσεις 8 και 9 στιν πρωτη πενταδα, εβαλε παικτη απο την 14η ομαδα στη δευτερη ομαδα και δεν εχει παικτη απο Μπαρτσα, Εφες, Ερυθρο. Ο εντουαρντς επρεπε να ειναι στην δευτερη πενταδα και ο Μαλεντον οχι. Ο πετρουσεφ σιγουρα δικαιουταν θεση στη δευτερη πενταδα
οποτε κανουν αλχημειες με θεσεις απλα για να βολεψουν κοσμο γελοιο ειναι

δηλαδη αν του χρονου παιξει απτην αρχη ο ταις και παει καλα και ο ταβαρες θα βγαλουν 5αδα με 3 σεντερ

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5637
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Απρ 18, 2025 4:37 pm

Δεν ξεχώρισε πάντως και κάποιο 5ρι .. να βάζαν έτσι έναν μέτριο με το ζόρι και να άφηναν απέξω κάποιον που το άξιζε ;

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Απρ 18, 2025 4:41 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Απρ 18, 2025 4:37 pm
Δεν ξεχώρισε πάντως και κάποιο 5ρι .. να βάζαν έτσι έναν μέτριο με το ζόρι και να άφηναν απέξω κάποιον που το άξιζε ;
ναι να βαλουν το καλυτερο 5αρι της λιγκας

τι παει να πει δεν ξεχωρισε?οποιος ειναι το καλυτερο 5αρι αυτος να μπει,δεν παιζουν με σενετρ οι ομαδες?

δηλαδη του χρονου αν δεν παιξουν καλα και τα 4αρια θα βαλουν 5αδα μονο με κομπο?

0
yawn.brigade

junior
Reactions: 325

Παρ Απρ 18, 2025 4:49 pm

δε κάνουν αλχημείες για να βολέψουν κάποιον, οι 5 που βγήκαν είναι απλά οι 5 πρώτοι σε ψήφους για MVP, αντίστοιχα και η δεύτερη 5άδα. δεν έχουν καμία σημασία οι θέσεις.
Upon completion of all voting, the player with the most votes will become this season's Turkish Airlines EuroLeague MVP. He and the next four top vote-getters will comprise the All-EuroLeague First Team and the next five will make up the All-EuroLeague Second Team.
και ας βάλω άλλη μια φορά και το ποιοι ψηφίζουν και πώς βγαίνει ο MVP, δεν έχει καμία σχέση η Ευρωλίγκα ως Αρχή
Voting for the All-EuroLeague Team will be open from Monday, March 31 and will run until Monday, April 14, at 12:00 CEST, right after the Regular Season has concluded and before the Play-In Showdown starts. This season, the votes of head coaches and team captains will each account for 35% of the total, while media members will make up another 20% and the fan vote will be worth 10%.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague”