Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μάιος 26, 2025 8:22 pm

eddiedimitris έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 8:11 pm
2)Αν πάνε και δώσουν 5 στο Μισιτς κατά τη γνώμη μου τεράστιο λάθος...παρά πολλά λεφτά...Αν έχει η ομάδα στοιχειωδώς τμήμα σκαουτινγ μπορεί άνετα να πάει να πάρει με 2,5 μυρια δύο παικταράδες γκαρντ δε νεότερη ηλικία και πιο αθλητικούς...

3)Αν ντε και καλά θέλουν να δώσουν 5 ας πάνε να τα δώσουν στον Σρέντερ....πάλι όμως πολλά λεφτά..
Απιστευτο οτι δεν επαιξα τζοκερ χτες..μονο ο πορτερ δεν εχει γραφτει σημερα..γραφτε τον ενας να κανω 3/3

κοιτα αντι για 2.5 σε 2 παικταραδες γκαρντ που θα τους ανακαλυψει το τμημα σκαουτινγκ που δεν εχουμε..εδω βαλαμε τον μποζικα να μας φερει 5ρι και εφερε τον μενσα :roofl: μπορουμε να δωσουμε 1.25 σε 4 παικταραδες για ακομα καλυτερα αποτελεσματα :D

με 5εκ να διαλεξουμε ποιον ορχι του σρεντερ θελουμε..τον αριστερο η τον δεξι!!μαρεσει κιολας που τα θεωρεις και πολλα!

χιουμοριστικα τα γραφω οχι για να σε προσβαλω.

Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Δευ Μάιος 26, 2025 8:31 pm

shaq7 έγραψε:
eddiedimitris έγραψε:
2)Αν πάνε και δώσουν 5 στο Μισιτς κατά τη γνώμη μου τεράστιο λάθος...παρά πολλά λεφτά...Αν έχει η ομάδα στοιχειωδώς τμήμα σκαουτινγ μπορεί άνετα να πάει να πάρει με 2,5 μυρια δύο παικταράδες γκαρντ δε νεότερη ηλικία και πιο αθλητικούς...

3)Αν ντε και καλά θέλουν να δώσουν 5 ας πάνε να τα δώσουν στον Σρέντερ....πάλι όμως πολλά λεφτά..
Απιστευτο οτι δεν επαιξα τζοκερ χτες..μονο ο πορτερ δεν εχει γραφτει σημερα..γραφτε τον ενας να κανω 3/3

κοιτα αντι για 2.5 σε 2 παικταραδες γκαρντ που θα τους ανακαλυψει το τμημα σκαουτινγκ που δεν εχουμε..εδω βαλαμε τον μποζικα να μας φερει 5ρι και εφερε τον μενσα :roofl: μπορουμε να δωσουμε 1.25 σε 4 παικταραδες για ακομα καλυτερα αποτελεσματα :D

με 5εκ να διαλεξουμε ποιον ορχι του σρεντερ θελουμε..τον αριστερο η τον δεξι!!μαρεσει κιολας που τα θεωρεις και πολλα!

χιουμοριστικα τα γραφω οχι για να σε προσβαλω.
Κανενα πρόβλημα χαβαλέ κάνουμε έτσι κι αλλιώς...
Ο Σρέντερ αν είδα καλά παίρνει 13 σε δολάρια τα οποία με τους τεράστιους φόρους που έχουν δε νομίζω να ξεπερνά πολύ τα 5...Αν του δώσεις μια προοπτική 3 ετιας το αποκλείεις?Οι άλλοι πως τα κατάφεραν με τον Ναν....

Ρε συ δε χρειάζεται να έχεις το φοβερό τμήμα σκαουτινγκ για να βρεις καλά γκαρντ δίνοντας 2,5 μυρια...είναι πολλά λεφτά δεν είναι λίγα...Αυτή τη στιγμή πάνω από 2,5 μονο ο Βεζενκοφ παίρνει στην ομάδα....

Άβαταρ μέλους
Airman

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Δευ Μάιος 26, 2025 8:33 pm

Παίδες, εκτιμώ ότι περιπτώσεις Βαλαντσιούνας, Πόρτερ, Σρέντερ καλό είναι να μην γράφονται καν. Οι παίχτες αυτοί είχαν ενεργό ρόλο στις ομάδες τους. Δηλαδή ειλικρινά γιατί πχ οι Μπακς θα μπορούσαν να αφήσουν τον Πόρτερ, όταν έχει αυτός opt-out στο συμβόλαιό του, αμοίβεται με ψίχουλα για τα δεδομένα εκεί και θέλει μονάχα ΝΒΑ ; Και όταν φυσικά μιλάμε και για έναν παίχτη που δεν του λείπουν τα χρήματα καθότι είχε υπογράψει μεγάλα συμβόλαια στο παρελθόν. Βαλαντσιούνας τα ίδια... θα πάρει 10 μύρια την επόμενη χρονιά μεικτά, με χρόνο κοντά στα 20 λεπτά. Δηλαδή να γράφουμε ονόματα, αλλά στα πλαίσια τα φυσιολογικά.

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Δευ Μάιος 26, 2025 8:37 pm

eddiedimitris έγραψε:

4)Λέμε λέμε για το μπατζετ της ομάδας σύμφωνα με τον παρακάτω σύνδεσμο έχουμε το 6 μπατζετ στην Ευρωλίγκα...τώρα αν γράφουν μπούρδες δε ξέρω https://www.sentragoal.gr/109809/mpatze ... vrwligkas/
μπουρδουκλωμενα τα εχει, τον grant τον δινει 3.2Μ, Παπ και peters τους δινει 6ψηφιους ενω ειναι 7ψηφιοι και οι 2, στους dorsey, shaq, lee μικροτερα απο τα κανονικα. οτιναναι το βλεπω

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Δευ Μάιος 26, 2025 8:39 pm

eddiedimitris έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 8:31 pm
shaq7 έγραψε:
Κανενα πρόβλημα χαβαλέ κάνουμε έτσι κι αλλιώς...
Ο Σρέντερ αν είδα καλά παίρνει 13 σε δολάρια τα οποία με τους τεράστιους φόρους που έχουν δε νομίζω να ξεπερνά πολύ τα 5...Αν του δώσεις μια προοπτική 3 ετιας το αποκλείεις?Οι άλλοι πως τα κατάφεραν με τον Ναν....

Ρε συ δε χρειάζεται να έχεις το φοβερό τμήμα σκαουτινγκ για να βρεις καλά γκαρντ δίνοντας 2,5 μυρια...είναι πολλά λεφτά δεν είναι λίγα...Αυτή τη στιγμή πάνω από 2,5 μονο ο Βεζενκοφ παίρνει στην ομάδα....
παιζουν βασικοι αυτοι ρε συ στο νβα και βρισκουν συμβολαια για πλακα..ο ναν δεν εβρισκε συμβολαιο γιαυτο ηρθε..για δελεασεις τον σρεντερ να ρθει πρεπει να του δωσεις πανω απο 10..η να κοψει κανα χιαστο οσο μιλαμε..

2.5εκ ειναι καλα λεφτα ναι αλλα δεν υπαρχουν οι παικτες τι να κανεις να τους γεννησεις?αν ηταν ετσι η φενερ δεν θα επαιρνε τον 40ρη μακολουμ..εμεις δεν θα παιζαμε με τον γκος και παει λεγοντας..

Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 5

Dimmitz έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 9:40 am
shaq7 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 1:29 am
Ναι ρε σύ τουλουμπα αυτό λέω .. ακόμα και να μην πουν ότι θα μείνει μέχρι να ρθει ο σπαν ότι θα υπάρχει αυτή η ατμόσφαιρα θα την κάνει τελείως τσίρκο την ομάδα .. όποιος παίκτης δεν παίζει θα του επιτίθεται,οι άλλοι οπαδοί στα γήπεδα θα τον τρολαρουν κτλ .. είναι σαν να διακωμωδούν τον μπαρτζωκα με αυτήν την κίνηση ..

Φανταστείτε να σας έλεγε η γυναίκα σας ότι σας κρατάει μέχρι να χωρίσει η πραγματικής της αγάπη και να το ήξερε και όλο το χωριό
Φίλε Shaq με όλο το σεβασμό υπάρχει και άλλη οπτική γωνία στο ζήτημα προπονητή. Αν ο Μπαρτζώκας έχει προαποφασίσει να τελειώσει την καριέρα του το 2026 ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων (ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θα μείνει μέχρι το 2026), τότε δεν τίθεται θέμα δίωξίματος ή ότι απλά θα κοουτσάρει μεταβατικά μια σεζόν για να έρθει ο Σπανουλης. Αντίθετα, αν το ανακοινώσει στους παιχτες ότι θα είναι η τελευταία του χρόνια στον Ολυμπιακό μπορεί να δημιουργηθεί μια τεράστια συσπείρωση και οι παίκτες να τα δωσουν όλα για τον κόουτς του χρόνου. Παίκτες όπως ο Ουόκαπ, ο Φαλ, ο Παπ (που θα είναι η τελευταία του χρόνια), ακόμα και ο Φουρνιέ που φαίνεται να έχει πολύ καλή σχέση με τον κόουτς είναι δεμένοι μαζί του, έχουν περάσει πολλά και θα θέλουν να παίξουν για τον προπονητή τους.

Βλέπω δλδ κάτι παρομοιο με αυτό που έγινε με τον Κλοπ στην Liverpool. Αν ξέρεις ότι έχεις μια τελευταία ευκαιρία και ότι θα αποσυρθείς το 26´, ότι και να γίνει, δεν έχεις τόσο την πίεση των αποτελεσμάτων να κρέμεται από πάνω σου. Αντίθετα, ξέροντας ότι είναι η τελευταία σου σεζόν αφενός θέλεις να αφήσεις μια κληρονομιά για τον επόμενο και αφετέρου το απολαμβάνεις περισσότερο χωρίς το ίδιο άγχος.
Συμφωνώ απόλυτα και θέλω, μόνο, να προσθέσω ότι, αν ζούσαμε σ' ένα παράλληλο σύμπαν που όλα θα δουλεύουν ρολόι και όλοι κοιτάζουν το συμφέρον τους (άρα και το συνολικό συμφέρον), τότε θα έπρεπε η διοίκηση, ο Μπαρτζώκας ως διανύων την τελευταία του χρονιά και ο Σπανούλης (που η διοίκηση οφείλει να συζητήσει μαζί του από τώρα για του χρόνου), να καθίσουν όλοι μαζί και να συναποφασίσουν ένα πλάνο αποδεσμεύσεων και μεταγραφών, που θα το συμφωνήσουν οι δυό προπονητές και θα το πληρώσει η διοίκηση, και όλες οι κινήσεις που θα γίνουν να είναι στοχευμένες και να εξυπηρετούν αυτό το πλάνο.
Όχι πως ο Μπαρτζώκας θα κάνει τον recruiter του Σπανούλη, όπως είπε κάποιος φίλος, ούτε τον βοηθό του, αλλά και ούτε ο Σπανούλης να παραλάβει μιά ομάδα έξω από τα προπονητικά του "θέλω".
Βέβαια, αυτά δεν γίνονται, ειδικά στην Ελλάδα, αλλά αυτό είναι το μοντέλο που λειτουργούν όλοι οι μεγάλοι οργανισμοί (ιδιωτικοί, βεβαίως-βεβαίως) σε όλο τον κόσμο.

"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Δευ Μάιος 26, 2025 8:43 pm

coach blue έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 7:49 pm
shaq7 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 7:41 pm

και το πα χτες ολο και καποιος θα βαλει τον βαλαντσιουνας :D τρελε μου εχει 30εκ συμβολαιο και παιζει 20λ στο νβα :D

λεγε καλυτερα τον βουτσεβιτς που μπορει και αυτος να εχει 10εκ συμβολαιο αλλα ειναι κολλητος του φουρνιε
Βρε σας αρεσει να παραγγειλω ;

Βουτσεβιτς οχι , θελουμε με μουσια .
Παράγγειλε, αλλά να βάλουν και καμιά έξτρα πίτσα δώρο, δε θέλω τσιγκουνιές.

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Δευ Μάιος 26, 2025 8:46 pm

yawn.brigade έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 1:36 pm

ο Ελάιζα μας χαλούσε;
o Μπραιαν δεν είναι ποιντ γκαρντ

δεν ξερω αν τελικά έχουμε όλοι οι οπαδοί την ίδια άποψη για τις αναγκες του ροστερ

ασχέτως θυμού , πχ εγώ προσωπικ'α δεν θέλω σχεδόν κανένα ούτε να ακούω , αντικειμενικά θες pg - sf - center

δεν θες κάτι άλλο , απλά αυτές οι 3 θέσεις θα αποτελούν τους βασικούς με εξαίρεση ίσως τον ψηλό που μπορεί να είναι και πρωτοδεύτερος μαζί με μιλου ( ΑΝ μείνει )

το SF το κάλυψες απ' ότι φαίνεται με τον Ward , ΙΣΩΣ

θες τον βασικό σου άσσο λοιπόν , κανοντας Θωμάδες κλπ 3ους ιεραρχικά

και έναν τύπου Οτουρου ή Μπουκερ ή Χολ

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Δευ Μάιος 26, 2025 8:52 pm

PG (Acie Law regen), Walkup, Mouratos/Diplaros
Fournier, Evans, Lee
Ward, Pap(του χρόνου Ρογκα), Larry
Vezenkov, Peters
Milutinov, Oturu/Kevarrius, Papagiannis(για τρίτος μια χαρά αλλά θα τον πάρουν οι απέναντι)

Lee εκτός Ελλάδας

Όλα αυτά με την προϋπόθεση ο Evans να είναι σε καλή κατάσταση. Διαφορετικά Micic αντί Evans😝

Ο άσσος πρέπει να μπορεί να παίξει άμυνα, να δημιουργήσει και να μην είναι μηδενικό στην επίθεση. Πάρτε Weiler-Babb με άλλα λόγια απτα χέρια του Σπανούλη.

Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Δευ Μάιος 26, 2025 8:58 pm

montechristo έγραψε:
Dimmitz έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 9:40 am

Φίλε Shaq με όλο το σεβασμό υπάρχει και άλλη οπτική γωνία στο ζήτημα προπονητή. Αν ο Μπαρτζώκας έχει προαποφασίσει να τελειώσει την καριέρα του το 2026 ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων (ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θα μείνει μέχρι το 2026), τότε δεν τίθεται θέμα δίωξίματος ή ότι απλά θα κοουτσάρει μεταβατικά μια σεζόν για να έρθει ο Σπανουλης. Αντίθετα, αν το ανακοινώσει στους παιχτες ότι θα είναι η τελευταία του χρόνια στον Ολυμπιακό μπορεί να δημιουργηθεί μια τεράστια συσπείρωση και οι παίκτες να τα δωσουν όλα για τον κόουτς του χρόνου. Παίκτες όπως ο Ουόκαπ, ο Φαλ, ο Παπ (που θα είναι η τελευταία του χρόνια), ακόμα και ο Φουρνιέ που φαίνεται να έχει πολύ καλή σχέση με τον κόουτς είναι δεμένοι μαζί του, έχουν περάσει πολλά και θα θέλουν να παίξουν για τον προπονητή τους.

Βλέπω δλδ κάτι παρομοιο με αυτό που έγινε με τον Κλοπ στην Liverpool. Αν ξέρεις ότι έχεις μια τελευταία ευκαιρία και ότι θα αποσυρθείς το 26´, ότι και να γίνει, δεν έχεις τόσο την πίεση των αποτελεσμάτων να κρέμεται από πάνω σου. Αντίθετα, ξέροντας ότι είναι η τελευταία σου σεζόν αφενός θέλεις να αφήσεις μια κληρονομιά για τον επόμενο και αφετέρου το απολαμβάνεις περισσότερο χωρίς το ίδιο άγχος.
Συμφωνώ απόλυτα και θέλω, μόνο, να προσθέσω ότι, αν ζούσαμε σ' ένα παράλληλο σύμπαν που όλα θα δουλεύουν ρολόι και όλοι κοιτάζουν το συμφέρον τους (άρα και το συνολικό συμφέρον), τότε θα έπρεπε η διοίκηση, ο Μπαρτζώκας ως διανύων την τελευταία του χρονιά και ο Σπανούλης (που η διοίκηση οφείλει να συζητήσει μαζί του από τώρα για του χρόνου), να καθίσουν όλοι μαζί και να συναποφασίσουν ένα πλάνο αποδεσμεύσεων και μεταγραφών, που θα το συμφωνήσουν οι δυό προπονητές και θα το πληρώσει η διοίκηση, και όλες οι κινήσεις που θα γίνουν να είναι στοχευμένες και να εξυπηρετούν αυτό το πλάνο.
Όχι πως ο Μπαρτζώκας θα κάνει τον recruiter του Σπανούλη, όπως είπε κάποιος φίλος, ούτε τον βοηθό του, αλλά και ούτε ο Σπανούλης να παραλάβει μιά ομάδα έξω από τα προπονητικά του "θέλω".
Βέβαια, αυτά δεν γίνονται, ειδικά στην Ελλάδα, αλλά αυτό είναι το μοντέλο που λειτουργούν όλοι οι μεγάλοι οργανισμοί (ιδιωτικοί, βεβαίως-βεβαίως) σε όλο τον κόσμο.
Αν υποθετικά γινόταν αυτό και του χρόνου πάει ο Μπαρτζωκας και σου πάρει Ευρωλίγκα και ο Σπανουλης δεν πάει καν φάιναλ φόρ εκεί τι κάνεις?

Για να είμαστε δικαιοι ο Σπανουλης άρχισε να λέγεται προπονηταρας από όλους επειδή κέρδισε το ματς με εμάς....Μέχρι τότε και απρόσμενες ήττες έκανε και με την Μπαρτσελονα οφείλει την πρόκριση σε μεγάλο βαθμό στον Παντερ ...μια Μπαρτσελονα ελλιπέστατη....
Ας μην έχουμε τόσο μεγάλο ενθουσιασμό για τις ικανότητες του από τώρα

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Μάιος 26, 2025 9:06 pm

Επειση αναφερθηκε το ονομα μου σε καποιες αναρτησεις πιο πανω.
1. Ο εβανς μπορουσε να παιξει απο αρχες Μαρτιου σωματικα. Ψυχολογικα εχω αρχισει να πιστευω οτι ισως υπαρχει οντως σοβαρο αλλα παρα τις διαβεβαιωσεις που πηρα καθως το χω συναντησει και εγω σε αθλητες

2. Ο Ραιτ θεωρω μεγαλη απωλεια που φευγει καθως για τριτος ηταν τρομερη πολυτελεια. Ο ραιτ εχει κατι που εχει πολυς κοσμος που με την συγχρονη ιατρικη θα ζησει μια απολυτα φυσιολογικη ζωη.

Εγω ημουν σε αυτους που γελουσα με τα σχολια για φουρνιε περυσι οπως γελαω και με αυτα για μισιτς.

Το εγραψα και νωριτερα το απογευμα σε ενα διαλειμα μου αλλα δεν ξερω γιατι δεν περασε. Πληροφοριες απο νεο ασθενη (η γυναικα του ειναι πελατισσα μου τα τελευται δυο χρονια) μου που δηλωνει μανατζερ σημερα τον γνωρισα και (ανηκει σε ομαδα ισως και απο το ιδιο γραφειο του Heisenberg):

1. Του μισιτς ειναι υπαρκτο, εχει γινει πρωτη κουβεντα απλα δεν ηταν απλα διερευνητικη αλλα και με ποσα. Κοντα δεν ειναι αλλα ουτε και μακρια. Με την χαποελ χαλασε το deal. Επισης ακουστηκε οτι ο προεδρος της δεν προκειται να προσφέρει τοσα χρηματα σιγουρα καθως δεν εχει επιλυθει οτι στην ευρωλιγξα θα παιζει στο Ισραηλ τα εντος εδρας.

2. Μιλαμε με επιπλεον γκαρντ που σε ομαδα ευρωλιγκας της πρωτη διετια ηταν το πρωτο βιολι αλλα δεν ειναι τοπ 8. Περα απο μακινταιρ, κρις τζοουνς και εντουαρντς.Ανεξαρτητο θεμα με του Μισιτς.

3. Ο γουορντ εχει υπογραψει.

4. Ειμαστε πολυ κοντα σε 4-5 που εχει παρελθον στην ελλαδα. Λεντει, Καμπεγκελε και Πετρουσεφ μπορω να σκεφτω μονο.

5. Ο εβανς θα μεινει με αναπροσαρμογη.

Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions:

Δευ Μάιος 26, 2025 9:13 pm

eddiedimitris έγραψε:
montechristo έγραψε:

Αν υποθετικά γινόταν αυτό και του χρόνου πάει ο Μπαρτζωκας και σου πάρει Ευρωλίγκα και ο Σπανουλης δεν πάει καν φάιναλ φόρ εκεί τι κάνεις?

Για να είμαστε δικαιοι ο Σπανουλης άρχισε να λέγεται προπονηταρας από όλους επειδή κέρδισε το ματς με εμάς....Μέχρι τότε και απρόσμενες ήττες έκανε και με την Μπαρτσελονα οφείλει την πρόκριση σε μεγάλο βαθμό στον Παντερ ...μια Μπαρτσελονα ελλιπέστατη....
Επειδή το όνομα του Σπανούλη παίζει από την στιγμή που σφυρίχθηκε η λήξη στον ημιτελικό με την Μονακό, να πούμε δύο πράγματα τώρα που έκλεισε η ευρωπαϊκή χρονιά.

Ο Μπίλαρος ήταν είναι και θα είναι ιερό τοτέμ για το μπασκετικό κοινό του Ολυμπιακού και δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην περίμενε την επιστροφή του από το πρώτο κιόλας λεπτό της απόσυρσής του , αλλά διακρίνω μια υπερβολή μου δεν δικαιολογείται την δεδομένη στιγμή.

Όχι, ο Βασίλης δεν είναι ο Μεσσίας που πιστεύουν ορισμένοι και για την ακρίβεια θεωρώ πως δεν είναι καν έτοιμος για τα στάνταρ του Ολυμπιακού.
Παρόλα αυτά είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει γιατί γνωρίζω την εμμονή του με το άθλημα και το τεράστιο πείσμα και πνεύμα νικητή που τον χαρακτηρίζει.

ΥΓ. Αν ο Σπανούλης ερχόταν στον Ολυμπιακό και δεν περνούσε στο τελικό κυπέλλου γιατί αποκλείστηκε π.χ από στο συμπαθέστατο Περιστέρι, τι πιστεύεις ότι θα γινόταν;
Ρωτάω επειδή κάτι αντίστοιχο έγινε στον ημιτελικό κυπέλλου Γαλλίας με την ΛεΜαν και την Μονακό.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Δευ Μάιος 26, 2025 9:14 pm

Christofis έγραψε:

2. Μιλαμε με επιπλεον γκαρντ που σε ομαδα ευρωλιγκας της πρωτη διετια ηταν το πρωτο βιολι αλλα δεν ειναι τοπ 8. Περα απο μακινταιρ, κρις τζοουνς και εντουαρντς.Ανεξαρτητο θεμα με του Μισιτς.

4. Ειμαστε πολυ κοντα σε 4-5 που εχει παρελθον στην ελλαδα. Λεντει, Καμπεγκελε και Πετρουσεφ μπορω να σκεφτω μονο.
καρλικ τζοουνς αν και δεν ειναι διετια..ουτε ο φρανσισκο..κορντινιε ισως.μαρκους χαουαρντ.δεν νομιζω μενει αλλο;ς.

ο καμπεγκελε εχει κλεισει ντουμπαι..με τον πετρουσεφ τι να μιλαμε εχει συμβολαιο..και λεντει δεν στεκει παικτικα.

Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 5

Δευ Μάιος 26, 2025 9:27 pm

eddiedimitris έγραψε:
montechristo έγραψε:

Ο Μπαρτζώκας έχει δηλώσει ότι θα κοουτσάρει μέχρι το 2026. Αυτό, άλλωστε, ήταν στα δεδομένα της υπόθεσης εργασίας που κάνουμε. Δεν θα γυρίζουμε πίσω να την αναιρούμε. Ακόμα και να πάρει ο Μπαρτζώκας του χρόνου την κούπα (μακάρι και πότε!) ξεκινάμε με την παραδοχή ότι δεν θα συνεχίσει. Οπότε ουδέν πρόβλημα.
Στο δεύτερο σκέλος: Αν ο Σπανούλης δεν πάει καν φάιναλ φορ με την Μονακό, και πάλι κανένα πρόβλημα. Θα έχει αυτό καμμιά σημασία στο αν τον θέλουμε για προπονητή στον Ολυμπιακό; Και ο Μπαρτζώκας στη Μπαρτσελόνα πήγε για διάφορους λόγους άκλαφτος και με την Κίμκι δεν έδειξε και τίποτα συνταρακτικό (σε αντίθεση με την Κουμπάν). Έναν προπονητή δεν τον κρίνεις ούτε από ένα παιχνίδι ούτε από μιά χρονιά. Ασφαλέστερο κριτήριο, για μένα, είναι αυτό που βλέπω. Και στην περίπτωση Σπανούλη αυτό που είδα φέτος στη Μονακό με έκανε να αναθεωρήσω την άποψή μου ότι είναι ακόμα νωρίς για τον Ολυμπιακό.

Εξάλλου, και τις πέτρες να ρωτήσεις, θα σου πουν ότι νομοτελειακά ο Σπανούλης κάποτε θα προπονήσει τον Ολυμπιακό και ο Σάρας τον Παναθηναϊκό.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montechristo την Δευ Μάιος 26, 2025 9:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Μάιος 26, 2025 9:28 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 9:14 pm
Christofis έγραψε:

καρλικ τζοουνς αν και δεν ειναι διετια..ουτε ο φρανσισκο..κορντινιε ισως.μαρκους χαουαρντ.δεν νομιζω μενει αλλο;ς.

ο καμπεγκελε εχει κλεισει ντουμπαι..με τον πετρουσεφ τι να μιλαμε εχει συμβολαιο..και λεντει δεν στεκει παικτικα.
Για το 4-5 απλα δεν μου ερχεται αλλος στο μυαλο. Για πετρουσεφ τον εβαλα μπας και γινει καμια αναπροσαρμογη.

Για γκαρντ ειναι οντως αυτοι που ειπες

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”