Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 5

Δευ Μάιος 26, 2025 9:34 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 9:14 pm
Christofis έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 9:06 pm

2. Μιλαμε με επιπλεον γκαρντ που σε ομαδα ευρωλιγκας της πρωτη διετια ηταν το πρωτο βιολι αλλα δεν ειναι τοπ 8. Περα απο μακινταιρ, κρις τζοουνς και εντουαρντς.Ανεξαρτητο θεμα με του Μισιτς.

4. Ειμαστε πολυ κοντα σε 4-5 που εχει παρελθον στην ελλαδα. Λεντει, Καμπεγκελε και Πετρουσεφ μπορω να σκεφτω μονο.
καρλικ τζοουνς αν και δεν ειναι διετια..ουτε ο φρανσισκο..κορντινιε ισως.μαρκους χαουαρντ.δεν νομιζω μενει αλλο;ς.

ο καμπεγκελε εχει κλεισει ντουμπαι..με τον πετρουσεφ τι να μιλαμε εχει συμβολαιο..και λεντει δεν στεκει παικτικα.
Κατά τη γνώμη μου, από τα 3 τεσσαροπεντάρια που αναφέρθηκαν, ο Λεντέι είναι αυτός που παικτικά στέκει καλύτερα από όλους. Είναι παικταράς, αλλά δεν ξέρω αν θέλει πάλι Ολυμπιακό. Κάτι έβλεπε ο Ζοτς και τον είχε τρεις σεζόν στην Παρτίζαν.

"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μάιος 26, 2025 9:41 pm

montechristo έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Κατά τη γνώμη μου, από τα 3 τεσσαροπεντάρια που αναφέρθηκαν, ο Λεντέι είναι αυτός που παικτικά στέκει καλύτερα από όλους. Είναι παικταράς, αλλά δεν ξέρω αν θέλει πάλι Ολυμπιακό.
4ρο5ρι με μεγαλο usage που θελει την μπαλα στα χερια του δεν νομιζω οτι ταιριαζει με σασα..ενω αν παει στο 5 δεν την παλευει αμυντικα.Εχει πει σε συνεντευξη του οτι θα γυριζε μετα το ματς με τον παο φετος που ειχε βαλει καμια 30ρια..νομιζω ομως οτι παλιοτερα εκραζε τους αφους και τον ολυμπιακο για τα οικονομικα τοτε..αλλα το λεω με επιφυλαξη.

ο μπαρτζωκας δεν εχει δηλωσει πουθενα οτι θα κοουτσαρει μεχρι το 26...απο φημες του τουιτερ ειναι αυτα.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Δευ Μάιος 26, 2025 9:48 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 9:41 pm
ο μπαρτζωκας δεν εχει δηλωσει πουθενα οτι θα κοουτσαρει μεχρι το 26...απο φημες του τουιτερ ειναι αυτα.
αυτό.

το μόνο που έχει πει που αφορά στο μέλλον του είναι ότι δε ξέρει αν θα θέλει να προπονήσει μετά τον Ολυμπιακό. που και αυτό μια κουβέντα είναι και όχι δέσμευση, μπορεί να δει τα πράγματα διαφορετικά ο άνθρωπος.

κατά τ' άλλα Μοντεκρίστο με όλο το σεβασμό αυτό που έχεις γράψει 2-3 φορές είναι μια ωραιοποιημένη εκδοχή του "βοηθός του Σπανούλη" με διαφορετικά λόγια κάθε φορά, με την ουσία όμως να παραμένει η ίδια :)

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Μάιος 26, 2025 9:50 pm

montechristo έγραψε:
shaq7 έγραψε:

καρλικ τζοουνς αν και δεν ειναι διετια..ουτε ο φρανσισκο..κορντινιε ισως.μαρκους χαουαρντ.δεν νομιζω μενει αλλο;ς.

ο καμπεγκελε εχει κλεισει ντουμπαι..με τον πετρουσεφ τι να μιλαμε εχει συμβολαιο..και λεντει δεν στεκει παικτικα.
Κατά τη γνώμη μου, από τα 3 τεσσαροπεντάρια που αναφέρθηκαν, ο Λεντέι είναι αυτός που παικτικά στέκει καλύτερα από όλους. Είναι παικταράς, αλλά δεν ξέρω αν θέλει πάλι Ολυμπιακό. Κάτι έβλεπε ο Ζοτς και τον είχε τρεις σεζόν στην Παρτίζαν.
Εγω απλα ανεφερα 3 4-5 που μου ηρθαν στο μυαλο που εχουν παρελθον στην ελλαδα. Μπορει να ειναι κανενας Γουατσον ή ο Σιλβιο ζαν Σαρλ και να ξενερωσουν τη ζωη τους καποιοι.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Δευ Μάιος 26, 2025 9:56 pm

montechristo έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Κάτι έβλεπε ο Ζοτς και τον είχε τρεις σεζόν στην Παρτίζαν.
ο ζελικο τα τελευταια χρονια εχει παθει μια θολουρα στα ματια

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Δευ Μάιος 26, 2025 9:56 pm

ο μπαρτζωκας αν τυχον και κουραστηκε και θελει να τα παρατησει θα τον εβλεπα παντως σε ρολο αλεξ φεργκιουσον στην μαντσεστερ που ειναι και η αγαπημενη του ομαδα στην αγγλια..βεβαια οχι με σπανουλη προπονητη.. :lol: δεν νομιζω οτι κρυφο μυστικο οτι ο ενας δεν συμπαθει τον αλλον.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Μάιος 26, 2025 9:58 pm

shaq7 έγραψε:
Christofis έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 9:06 pm

2. Μιλαμε με επιπλεον γκαρντ που σε ομαδα ευρωλιγκας της πρωτη διετια ηταν το πρωτο βιολι αλλα δεν ειναι τοπ 8. Περα απο μακινταιρ, κρις τζοουνς και εντουαρντς.Ανεξαρτητο θεμα με του Μισιτς.

4. Ειμαστε πολυ κοντα σε 4-5 που εχει παρελθον στην ελλαδα. Λεντει, Καμπεγκελε και Πετρουσεφ μπορω να σκεφτω μονο.

Λεντέι γιατί δεν στέκει; Αν υποθέσουμε ότι ο Πετρούσεφ δεν θέλει να γυρίσει ούτε με χειροπέδες, ο Λεντέι είναι τρελό φιτ για πίσω από Σάσα. Αθλητικός, γρήγορος, σκοράρει από παντού, έχει βελτιώσει πάρα πολύ το τρίποντο του. Στην άμυνα είναι πολύ μαχητικός, βάζει χέρια παντού και μπορεί να παίξει και πεντάρι άνετα σε small ball σχήματα (να σημειώσω εδώ ότι η Φενερ πήρε την κούπα με 2ο πεντάρι τον Μέλι).

Ένα σχήμα με Ουόκαπ-Φουρνιέ-Ward-Σάσα-Λεντέι να παίζουν όλοι αλλαγές για θάνατο μου φαίνεται αρκετά σκληρό στην άμυνα όταν θέλεις να γυρίσεις το σκορ.

Θα γίνει και το όνειρο σου πραγματικότητα να φύγει ο Αλέκος.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Μάιος 26, 2025 10:02 pm

Να προσθέσω ότι στην Αρμάνι έπαιζε όλη την σεζόν στο πέντε με τεσσάρι τον Μιροτιτς που και αυτός έχει usage τύπου Σάσα και έκανε από τα ψηλότερα PIR στην λίγκα.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Δευ Μάιος 26, 2025 10:06 pm

Dimmitz έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 9:58 pm
shaq7 έγραψε:

Λεντέι γιατί δεν στέκει; Αν υποθέσουμε ότι ο Πετρούσεφ δεν θέλει να γυρίσει ούτε με χειροπέδες, ο Λεντέι είναι τρελό φιτ για πίσω από Σάσα. Αθλητικός, γρήγορος, σκοράρει από παντού, έχει βελτιώσει πάρα πολύ το τρίποντο του. Στην άμυνα είναι πολύ μαχητικός, βάζει χέρια παντού και μπορεί να παίξει και πεντάρι άνετα σε small ball σχήματα (να σημειώσω εδώ ότι η Φενερ πήρε την κούπα με 2ο πεντάρι τον Μέλι).

Ένα σχήμα με Ουόκαπ-Φουρνιέ-Ward-Σάσα-Λεντέι να παίζουν όλοι αλλαγές για θάνατο μου φαίνεται αρκετά σκληρό στην άμυνα όταν θέλεις να γυρίσεις το σκορ.

Θα γίνει και το όνειρο σου πραγματικότητα να φύγει ο Αλέκος.
ναι με τον αλεκο κοιμαμαι και ξυπναω..αν εχω ονειρο να φυγει καποιος συτος ειναι ο φαλ,ο αλεκος δεν μου κολλαει σαν φιτ αλλα δεν εχω καποιο προβλημα να μεινει..

ναι ο λεντει ειναι για μαχητικο σχημα στο 5..οχι για βασικο 5ρι..στο 4 ειναι η θεση του και εκει θα χει 10λεπτα..15λεπτα στο 5 τον λεντει δεν θα τον ηθελα οχι,μιλαμε για ολη την χρονια οχι να τυχαινε επειδη ταιριαζει στον αντιπαλο.Προτιμω δηλαδη αν ειναι να δωσουμε 15λ στο 5 σε καποιο τεσσαρι να ειναι ο πετρουσεφ.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Μάιος 26, 2025 10:13 pm

Ξεκολλά με τον Πετρούσεφ, δεν θέλει να γυρίσει όσο είναι ο Σάσα. Να τον αναγκάσουμε να παίξει πάλι με το ζόρι και να έχουμε τα περσινά με Εφές; Άσε τον να καθαρίσει φασολάκια στον Ερυθρό.

Λέμε το σενάριο που ο Πετρούσεφ διαμηνύσει μέσω του μάνατζερ του ότι δεν γυρνάει. Η Φενερ πήρε την λίγκα με τον Μέλι (!) 2ο πεντάρι. Γιατί να μην έχουμε τον Λεντέι σε παρόμοιο ρόλο;

Φαλ-Λεντέι-Κεβάριους για τριάδα ψηλών είναι ότι πρέπει για να βάλουμε σκληράδα στο πέντε. Έχεις δυο αμυντικούς εξολοθρευτές, παίζεις αλλαγές στην άμυνα που είναι και το αγαπημένο σύστημα του coach και έχεις τον Φαλ μόνο για να ματσάρει ψηλά πεντάρια (που δεν έχει και πολλά στην λιγκα).

Με Λεντέι παίζεις και five out σχήματα γιατί απειλεί από το τρίποντο που μας έχει λείψει αυτό από το πεντάρι μας. Θα ανοίγουν οι χώροι να μπουκάρουν οι υπόλοιποι μέσα με κοψίματα. Γενικά π Λεντέι έχει και υψηλό μπασκετικό IQ για να πασάρει στα κοψίματα.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Δευ Μάιος 26, 2025 10:20 pm

ο λεντει δηλαδη θα πεταει την σκουφια του να κανει τα ρεπα του σασα..η φενερ απο αναγκη εβαζε τον μελι 5ρι δεν νομιζω οτι το εκανε επιτηδες..γιαυτο και δοκιμαζε ποσα 5ρια ανα την σεζον..επισης ο μελι ειναι 6π ψηλοτερος του ζακ.

ειδικα με την τριαδα που ειπες αν ειναι ο μπαρτζωκας προπονητης θα χει 17λ τον φαλ :roulette: 3 τον λεντει και 20 τον χειζ

αλλα δεν θα τα χαλασουμε..λεντει 5ρι..?λεντει.κανενα θεμα

Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Δευ Μάιος 26, 2025 10:27 pm

Πως βλέπω το ροστερ του Ολυμπιακού με βάση οσα διαβάζουμε/μαθαίνουμε απο ρεπορταζ

1. Μεταγραφή, Evans, Γουόκαπ. Μητρου-Λονγκ φεύγει
2. Fournier, Lee, Λαρεντζάκης. Ντορσέι φεύγει
3. Ward, Παπ, Μεταγραφή έλληνα που θα παίζει στο 3/4
4. Vezenkov, Peters
4,5. Fall??, Milutinov??, Μεταγραφή

Δεν ειναι ξεκάθαρο δηλ τι θα γίνει με τους ψηλούς ενω και ο Έβανς είναι ερωτηματικό όσο δεν τον βλέπουμε να παίζει
ο Φαλ θα μου πειτε εχει συμβόλαιο αλλά 1,8 είναι πολυ γιαυτόν

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Μάιος 26, 2025 10:30 pm

shaq7 έγραψε:
ο λεντει δηλαδη θα πεταει την σκουφια του να κανει τα ρεπα του σασα..η φενερ απο αναγκη εβαζε τον μελι 5ρι δεν νομιζω οτι το εκανε επιτηδες..γιαυτο και δοκιμαζε ποσα 5ρια ανα την σεζον..επισης ο μελι ειναι 6π ψηλοτερος του ζακ.

ειδικα με την τριαδα που ειπες αν ειναι ο μπαρτζωκας προπονητης θα χει 17λ τον φαλ :roulette: 3 τον λεντει και 20 τον χειζ

Κάνεις λάθος, τον Μέλι τον προόριζε για πεντάρι ο Σάρας. Στο 4 δεν έχει παίξει σχεδόν καθόλου. Για πεντάρι τον πήρε, και τον είχε στο μυαλό του σε σχήματα με Χειζ-Κόλσον να ρίχνουν ξύλο. Το ότι έψαχνε πεντάρι όλη την χρόνια είχε να κάνει γιατί δεν είχε καν πρώτο πεντάρι και ήθελε κάτι καλύτερο από Μπίρτς, ασχέτως αν ο τελευταίος έκανε τα ματς της ζωής του στο f4.

Κάνεις δεν θέλει να κάνει τα ρεπα του Σάσα φίλε μου, αλλά είναι αναγκαίο να έχεις ένα tweener στις μέρες μας να πατάει και στις δυο θέσεις. Σου δίνει ευελιξία σε σχήματα και επιλογές. Άλλο που εμείς έχουμε τον κορυφαίο σε αυτό, αλλά δεν θέλει να έρθει να παίξει σε εμάς.

Τον Λεντέι τον αναφέρω με αφορμή αυτό που έγραψε ο Chris. Δεν τον είχα σκεφτεί προηγουμένως, αλλά μου κάνει καλό φιτ γιατί προσθέτει αυτό που θέλουμε: αθλητικοτητα.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Δευ Μάιος 26, 2025 10:30 pm

shaq7 έγραψε:

Ποιον χειζ ; Τον κεβαριους ; Εμεις τον θελουμε , οχι ο μπαρτζωκας :wink:

Για λεντει συμφωνω κι εγω οτι χαμενος θα παει αν δεν εχει τουλαχιστον 15 λεπτα στο 4 .

Και καλο θα ειναι να μην το συζηταμε και πολυ μη παει και τον παρει ο παναθηναικος πισω απο τον χουαντσο και κλεισει για τα καλα οτι κενα εχει :wink:

Άβαταρ μέλους
redbull7

Reactions:

Δευ Μάιος 26, 2025 10:31 pm

pg: Μίτσιτς, Έβανς, Γουόκαπ
sg: Φουρνιέ, Λι, Λαρεντζάκης
sf: Γουόρντ, Παπανικολάου
pf: Βεζένκοφ, Πήτερς
c: Μιλουτίνοφ, Οτούρου, Πετρούσεφ

Είναι εφικτή η παραπάνω σύνθεση; Πως την κρίνετε;