Επειση αναφερθηκε το ονομα μου σε καποιες αναρτησεις πιο πανω.
1. Ο εβανς μπορουσε να παιξει απο αρχες Μαρτιου σωματικα. Ψυχολογικα εχω αρχισει να πιστευω οτι ισως υπαρχει οντως σοβαρο αλλα παρα τις διαβεβαιωσεις που πηρα καθως το χω συναντησει και εγω σε αθλητες
2. Ο Ραιτ θεωρω μεγαλη απωλεια που φευγει καθως για τριτος ηταν τρομερη πολυτελεια. Ο ραιτ εχει κατι που εχει πολυς κοσμος που με την συγχρονη ιατρικη θα ζησει μια απολυτα φυσιολογικη ζωη.
Εγω ημουν σε αυτους που γελουσα με τα σχολια για φουρνιε περυσι οπως γελαω και με αυτα για μισιτς.
Το εγραψα και νωριτερα το απογευμα σε ενα διαλειμα μου αλλα δεν ξερω γιατι δεν περασε. Πληροφοριες απο νεο ασθενη (η γυναικα του ειναι πελατισσα μου τα τελευται δυο χρονια) μου που δηλωνει μανατζερ σημερα τον γνωρισα και (ανηκει σε ομαδα ισως και απο το ιδιο γραφειο του Heisenberg):
1. Του μισιτς ειναι υπαρκτο, εχει γινει πρωτη κουβεντα απλα δεν ηταν απλα διερευνητικη αλλα και με ποσα. Κοντα δεν ειναι αλλα ουτε και μακρια. Με την χαποελ χαλασε το deal. Επισης ακουστηκε οτι ο προεδρος της δεν προκειται να προσφέρει τοσα χρηματα σιγουρα καθως δεν εχει επιλυθει οτι στην ευρωλιγξα θα παιζει στο Ισραηλ τα εντος εδρας.
2. Μιλαμε με επιπλεον γκαρντ που σε ομαδα ευρωλιγκας της πρωτη διετια ηταν το πρωτο βιολι αλλα δεν ειναι τοπ 8. Περα απο μακινταιρ, κρις τζοουνς και εντουαρντς.Ανεξαρτητο θεμα με του Μισιτς.
3. Ο γουορντ εχει υπογραψει.
4. Ειμαστε πολυ κοντα σε 4-5 που εχει παρελθον στην ελλαδα. Λεντει, Καμπεγκελε και Πετρουσεφ μπορω να σκεφτω μονο.
5. Ο εβανς θα μεινει με αναπροσαρμογη.