Έκλεισε ο κύκλος του Μπαρτζωκα ;

Συντονιστής: Captains

Ώρα για αλλαγή;

Ναι
58
56%
Όχι
38
37%
Μόνο αν χάσει και πρωτάθλημα
7
7%

Σύνολο ψήφων: 103
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6593
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Μάιος 26, 2025 10:55 pm

georbap έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 10:33 pm
shaq7 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 10:12 pm
Βρε shaq μην παίζουμε με τις λέξεις.
Προφανώς δεν φταίει και ούτε θα μπορούσε να φταίει ο κόσμος για την φετινή αποτυχία, αλλά είναι γεγονός ότι υπάρχει μια ποδοσφαιρίζουσα νοοτροπία (τι είπα τώρα;) , που διαχρονικά έχει βλάψει την ομάδα όπως τότε με το πάρκινγκ.
Δηλαδή πες μου εσύ , θεωρείς ότι βοηθάει όλος αυτός αυτός ο χαμός των ημερών όταν σε λίγες μέρες ξεκινάνε οι τελικοί.
Είναι δυνατόν στα social να ζητάνε δεξιά και αριστερά το κεφάλι του Μπαρτζώκα και ταυτόχρονα να έχουν και την απαίτηση να τους φέρει το πρωτάθλημα σε λίγες μέρες από τώρα;

Όσο για τον κόσμο που γέμιζε το ΣΕΦ , νομίζω δεν χρειάζεται να σου πω ποιος και μεν ποιον τρόπο τον έφερε κοντά στην ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Αν λοιπόν θέλουμε το τμήμα να πάει μπροστά και να μην γυρίσει σε εποχές ανυποληψίας , θα πρέπει ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ να κοιτάξουμε τις ευθύνες μας.
Διοίκηση, προπονητής, παίκτες, κόσμος, ΟΛΟΙ!!!!
Εγω μιλαω για τωρα τα χρονια που ειναι ο μπαρτζωκας που εχεις δικιο οτι αυτος εφερε τον κοσμο πισω στο γηπεδο..η εστω ηταν κομβικος σε αυτο..Εχεις δει εσυ κατι αρνητικο απο το κοσμο παρα τις συνεχομενες αποτυχιες?χανει απο 2-0 και κουπα με μπαρτζωκα τον αποθεωναν..φετος τα ιδια οπου και να παει θεο τον ειχαν..Ειδικα φετος ο κοσμος ειναι ΑΨΟΓΟΣ.
μαλιστα ενω οι αφοι τον εχουνε αφησει απροστατευτο ο κοσμος παλευει για αυτον στα σοσιαλ..

Εντωμεταξυ ακομα και μετα απο τετοια κατραπακια στο φ4 ..ουτε ακουστηκαν υβριστικα συνθηματα,η 7 στηριξε μεχρι και τον σασα και ουτε απαιτηση καμια παραιτηση που θα γινοταν με οποιονδηποτε αλλο προπονητη..
ενω αν καπου συμβαινει το χαος αυτο ειναι στην ομαδα..αλλοι φευγουν αλλοι δηλωνουν τραυματιες..αλλοι λενε θα ρωτησω τον μανατζερ μου αν θα παιξω..αλλος κανει επιθεση στον προπονητη..

Εντωμεταξυ νομιζω κανενας δεν νοιαζεται για το πρωταθλημα..τουλαχιστον που να εχω δει η να ξερω γω..αυτο λεει πολλα νομιζω.

οποτε αν καποιοι πρεπει να σεβαστουν τους εαυτους τους πρωτα αυτοι ειναι παικτες και προπονητης..ο κοσμος ειναι 2εκ δεν μπορεις να τον ελενξεις..και παλι καλα ειναι θα πω εγω..Στην μπαλα αλλα και σε ολα τα αλλα αθληματα ειναι ακριβως ο ιδιος κοσμος αλλα παει απο επιτυχια σε επιτυχια..κατι μαλλον σημαινει και αυτο

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2992
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μάιος 26, 2025 11:00 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 10:39 pm
Στην ερώτηση σου λοιπόν ποιον κατηγορώ για αντί - Μπαρτζωκισμό και καλά, η απάντηση μου είναι απλούστατη….θεωρείς ότι αναφέρομαι σε εσένα? Αν ναι, ρώτα με ευθέως. Η γενικολογία δεν είναι το φόρτε μου!
Αν με ενδιέφερε να μάθω τι πιστεύεις για μένα, θα σε ρωτούσα. Δεν υπάρχει θέμα :D Δεν είναι κάτι προσωπικό btw. Παρ'όλα που δεν είναι το φόρτε σου, έκανες μια γενική δήλωση που δεν συνάδει με το τι έχω δει εγώ στο φόρουμ και σε ρώτησα να γίνεις συγκεκριμένος. Αυτό για δύο λόγους: είτε να δω που κάνω λάθος, είτε να δεις εσύ πως τα πράγματα δεν είναι όπως τα παρουσιάζεις.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 550
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Δευ Μάιος 26, 2025 11:20 pm

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 10:47 pm

ο γιαννακης το 2010 πηγε τελικο δηλαδη πηγε καλυτερα απτο 2009
Και κύπελλο νομίζω πήρε. Ακόμα κι ο ίδιος όμως δύσκολα θα την έλεγε επιτυχημένη τη σεζόν.

Αν μείνει ο Μπαρτζωκας και με κάποιο μαγικό τρόπο καταφέρει να βγάλει την χρονιά και να φτάσει μέχρι τον τελικό αλλά τον χάσει, θα ναι πετυχημένη η σεζόν; Να σου βάλω κι ένα κύπελλο δώρο.

0
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 788
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μάιος 26, 2025 11:26 pm

Θα κάνω μια δεύτερη τοποθέτηση μου επί του θέματος για να λυθούν (αν και δεν το νομίζω) κάποιες παρερμηνείες…….
1) Ξεκινώ θέλοντας να ξεκαθαρίσω ότι ΝΑΙ, πρέπει να ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ η εποχή Μπαρτζώκα διότι το πλάνο έχει όντως ταβανιάσει!! Να τελειώσει όμως όπως του αρμόζει, διότι τα στερνά τιμούν τα πρώτα, να μην το ξεχνάμε αυτό. Θυμόμαστε σε τι επίπεδο μας παρέλαβε?? Αν ναι, του οφείλουμε να φύγει σαν ένας γνήσιος Ολυμπιακός, με τιμές και πολλά ευχαριστώ, διότι μπορεί το σήμα του δαφνοστεφανωμένου να είναι πάντα πάνω από όλους μας , όμως ξέρει και να τιμά και να αναγνωρίζει!!! Συνεπώς δεν θα φύγει όπως θέλουν και ευελπιστούν κάποια παλικαράκια να φύγει, δηλαδή με δόλιους τρόπους που το προσπαθούν είτε εξώφθαλμα ειτε με φορεμένο τον « αντικειμενικό μανδύα» εδώ και μία πενταετία!!! Θα φύγει όπως ΠΡΕΠΕΙ!!!ΤΕΛΕΙΑ…….
2) Τολμάμε κάποιοι συνοπαδοί και κάνουμε διαγωνισμό λουζεριάς με αντιπαραβολή άλλους προπονητές ( καλά για τους πράσινους , έστω και τους αντικειμενικούς να το καταλάβω) για να αποδείξουμε και καλά τι??? Και αφού κάναμε αντιπαραβολή γιατί ρε μάγκες δεν αναφέρεται κανείς και στον ΣΠΟΥΔΑΙΟ Αϊτο Ρενέσες που έφτιαξε ομαδάρες?……γιατί προφανώς δεν μας βολεύει η σύγκριση σωστά??? Μεγαλύτερος λουζερ δεν ήταν από τον Μπι να υποθέσω?? Ή όχι?
3) Συμφωνώ σε πολλά (όχι σε όλα) που είπε ο Steve και τα στηλιτεύω και εγώ από την αρχή της χρονιάς……όμως αυτός ο άνθρωπος προκειμένου να δουλεύει απρόσκοπτα ώστε να έχουμε το δικαίωμα του απολογισμού και του καταλογισμού ευθυνών, του παρείχαμε σαν διοίκηση όλα τα εχέγγυα για να το κάνει αυτό??? Ή τον αφήσαμε απροστάτευτο στους μηχανισμούς προπαγάνδας και εξευτελισμού προσωπικοτήτων των γνωστών sites που έχουνε στηθεί από τον σωτήρα γόνο γνωστής οικογένειας??? Διότι κάποια στιγμή πρέπει και η διοίκηση να αναλάβει τις ευθύνες της και να προστατεύσει και το προϊόν της που ανήκει σε αυτό και ο εκάστοτε προπονητής της!!
Υγ: Προφανώς αρκετοί θα διαφωνήσετε, αλλά μάγκες μεταξύ μας ας μην κοροϊδευόμαστε!!!!

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4434
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Μάιος 26, 2025 11:32 pm

Sokos έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 11:20 pm
τουλουμπα έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 10:47 pm

ο γιαννακης το 2010 πηγε τελικο δηλαδη πηγε καλυτερα απτο 2009
Και κύπελλο νομίζω πήρε. Ακόμα κι ο ίδιος όμως δύσκολα θα την έλεγε επιτυχημένη τη σεζόν.

Αν μείνει ο Μπαρτζωκας και με κάποιο μαγικό τρόπο καταφέρει να βγάλει την χρονιά και να φτάσει μέχρι τον τελικό αλλά τον χάσει, θα ναι πετυχημένη η σεζόν; Να σου βάλω κι ένα κύπελλο δώρο.
ο γιαννακης δεν προλαβε να φτασει τα ρεκορ του μπαρτζωκα δηλαδη τα 4 σερι χαμενα φ4 αφου τον στειλατε στις 2
επισης ο παο εκεινης της εποχης ηταν απτις καλυτερες ομαδες της ιστοριας του και μια απτις καλυτερες ομαδες ολων των εποχων στην ευρωπη

στην α1 προφανως αλλο να εχεις να ανταγωνιστεις τον παο του τοτε και αλλο τον παο εσοδα εξοδα με μποχωριδη και οκαρο

2
2 Εικόνα
manhac

senior
Reactions: 232

Δευ Μάιος 26, 2025 11:33 pm

Sokos έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 10:42 pm
Η όλη φάση πάντως μου θυμίζει έντονα το καλοκαίρι του 2009. Μετά από μια αποτυχημένη σεζόν με 0/3 (κάντε λίγο υπομονή, και φέτος 0/3 θα έχουμε), η διοίκηση αποφάσισε να στηρίξει τον Γιαννάκη για έναν ακόμα χρόνο. Το αποτέλεσμα γνωστό. Προφανώς ο Μπαρτζωκας είναι πολύ καλύτερος προπονητής από τον Γιαννάκη. Έχει όμως και πολύ περισσότερο καιρό στην ομάδα. Αν παραμείνει, πιστεύω θα έχουμε μια επανάληψη του 2010 (αν και εφόσον βγάλει τη σεζόν, που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες).

Αυτά που λέγονται να αλλάξει φιλοσοφία, να ρίξει νερό στο κρασί του, να μην δίνει προτεραιότητα στα αγαπημένα του παιδιά ακόμα κι αν δεν παίζουν καλά , να είναι επιδραστικός κατά τη διάρκεια του αγώνα, είναι άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε, με το συμπάθειο πάντα. Δεν θα αλλάξει χαρακτήρα ο Μπαρτζωκας στα 60. Παραείναι ξεροκέφαλος για κάτι τέτοιο.

Κι επειδή η κασέτα με την πίεση παίζει στο repeat εδώ και μήνες, ακόμα και από τον ίδιο τον Μπαρτζώκα, υπάρχει άνθρωπος στα λογικά του να πιστεύει ότι η πίεση του χρόνου δεν θα ναι ακόμα μεγαλύτερη; Δεν θα υπάρχουν ακόμα περισσότερες απαιτήσεις; Ας είμαστε ρεαλιστές. Αν δεν μπορεί να την διαχειριστεί κι ο ίδιος και η ομάδα γενικότερα τώρα, δεν θα μπορεί ούτε το χρόνου.
Δεν υπάρχουν αγαπημένα παιδιά. Υπάρχουν παίχτες που εκτελούν το πλάνο του προπονητή καλά (βλέπε Γουόκαπ, Γκος), παίχτες που το εξυπηρετούν λιγότερο καλά (βλέπε Μακίσικ, Λι) και παίχτες που για διάφορους λόγους δεν το εκτελούν καθόλου (βλέπε Ντόρεσευ, Ράιτ).

1
1 Εικόνα
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 788
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μάιος 26, 2025 11:34 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 11:00 pm
Slow horses 7 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 10:39 pm
Στην ερώτηση σου λοιπόν ποιον κατηγορώ για αντί - Μπαρτζωκισμό και καλά, η απάντηση μου είναι απλούστατη….θεωρείς ότι αναφέρομαι σε εσένα? Αν ναι, ρώτα με ευθέως. Η γενικολογία δεν είναι το φόρτε μου!
Αν με ενδιέφερε να μάθω τι πιστεύεις για μένα, θα σε ρωτούσα. Δεν υπάρχει θέμα :D Δεν είναι κάτι προσωπικό btw. Παρ'όλα που δεν είναι το φόρτε σου, έκανες μια γενική δήλωση που δεν συνάδει με το τι έχω δει εγώ στο φόρουμ και σε ρώτησα να γίνεις συγκεκριμένος. Αυτό για δύο λόγους: είτε να δω που κάνω λάθος, είτε να δεις εσύ πως τα πράγματα δεν είναι όπως τα παρουσιάζεις.
Δεν είναι βρε αδερφέ που κανείς λάθος εσύ ή εγώ …..είναι τελείως άσκοπο ( κατ’ έμε) το να αναλίσκεται και να αναλίσκεται ο καθένας σε αποδείξεις κλασμάτων τύπου 2/8, 1/7 , 3/6 κοκ προκειμένου να απαντηθεί το ερώτημα αν έκλεισε ο κύκλος ενός προπονητή!!!!! Sorry, αλλά πιο πολύ δεν μπορώ να στο εξηγήσω!!!

1
1 Εικόνα
manhac

senior
Reactions: 232

Δευ Μάιος 26, 2025 11:39 pm

SteveNashidis έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 10:53 pm
manhac έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 10:02 pm

Όλα όσα αναφέρεις είναι προς επίρρωση του αντιμππαρτζωκισμού. Το έχασε τα αποδυτήρια από που προκύπτει ? Από άρθρα συγκεκριμένων σάιτ και από εικασίες. Εκτός αν γνωρίζεις κάτι εκ των έσω. Είναι άλλο η κριτική για την εικόνα στο φάιναλ φόρ και η επόμενη μέρα και άλλο αυτό που γίνεται γενικά και στο φόρουμ. Πιάνεστε από πράγματα που δεν έχετε εικόνα πραγματική και τα αναφέρετε σαν να είναι δεδομένα. Τους παίκτες τους παρηγορεί ο αντίπαλος προπονητής και το προπονητικό σταφ είναι σαν να έχει κηδεία τα καταλογίζεις στον Μπαρτζώκα ? Για την εικόνα του Μιλουτίνοφ πιστεύεις φταίει ο Μπαρτζώκας και το σταφ? Όλα όσα αναφέρεις δείχνουν ότι μέσα στην απογοήτευση σου ενστερνίζεσαι όλα όσα αναφέρουν όσοι αρθρογραφούν κατά του Μπαρτζώκα. Δεν είναι καθαρή κρίση αυτό συγνώμη. Ο Μπαρτζώκας και οι Αφοί έφεραν πράγματα στο μπάσκετ που δεν τα συναντάς στον αθλητισμό στην Ελλάδα, έχεις μυαλό τα εκτιμάς δεν έχεις πας παρκινγκ (δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά). Απέτυχαν σίγουρα για τον περισσότερο κόσμο γιατί δεν έφεραν αυτά που όλοι θέλουμε, αλλά αν θες συμβόλαιο με την επιτυχία μόνο στη μπάλα. Η μεγαλύτερη πληγή του μπασκετικού Ολυμπιακού είναι οι φίλαθλοι του και για αυτό δεν θα δούμε χαΐρι ποτέ όποιος προπονητής και να έρθει όποιους παίχτες και να φέρουμε.
Συμπεράσματα για τα αποδύτηρια έβγαλα από τις δηλώσεις παικτών και από την στάση σώματος τους στον αγωνιστικό χώρο. Πόσο επικοινωνούσαν μεταξύ τους, πόσο έδιναν τα χέρια κλπ
Επίσης ξεχωρίζει ο παίκτης που παίζει με πάθος (Φουρνιέ) από τον αδιάφορο.
Εικόνα του σταφ, διάθεση παικτών, αγωνιστική κατάσταση αθλητών και ότι έχει σχέση με την παρουσία μας στο παρκέ ναι έχει ευθύνη ο πρώτος προπονητής. 100%

Δεν περίμενα να διαβάσω κάποιο άρθρο για να βγάλω άποψη ούτε μιλάνε συναισθήματα. H εικόνα μας στο παρκέ και τίποτα άλλο.
Αν γίνεται γίνε πιο συγκριμένος στις δηλώσεις ποιων παιχτών αναφέρεσαι και ποιους θεωρείς ότι ήταν αδιάφοροι. Πάντως οι ίδιοι παίχτες έβγαλαν την ομάδα άνετα πρώτη στη regular season, πέρασαν σχετικά εύκολα της Ρεάλ στα Play off και την οδήγησαν στο final four. Εκτός αν θεωρείς ότι μετά τα playoff χάλασε το γλυκό.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Δευ Μάιος 26, 2025 11:40 pm

Sokos έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 10:42 pm
Κι επειδή η κασέτα με την πίεση παίζει στο repeat εδώ και μήνες, ακόμα και από τον ίδιο τον Μπαρτζώκα, υπάρχει άνθρωπος στα λογικά του να πιστεύει ότι η πίεση του χρόνου δεν θα ναι ακόμα μεγαλύτερη;
Όχι απαραίτητα :) Αν θεωρήσουμε (μπορεί να μην είναι έτσι, αλλά πες πως είναι) πως όλοι (οπαδοί, ομάδα, διοίκηση) είναι σούπερ απογοητευμένοι τότε μπορεί η επόμενη χρονιά να είναι "Ε κλαιν, το πολύ πολύ να αποτύχουμε πάλι. Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια". Οπότε δεν υπάρχουν και τόσες απαιτήσεις και *ίσως* (εδώ μπαίνει μεγάλος αστερίσκος) αυτό να λειτουργήσει ευεργετικά όσον αφορά στην πίεση.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Δευ Μάιος 26, 2025 11:43 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 11:34 pm
Δεν είναι βρε αδερφέ που κανείς λάθος εσύ ή εγώ …..είναι τελείως άσκοπο ( κατ’ έμε) το να αναλίσκεται και να αναλίσκεται ο καθένας σε αποδείξεις κλασμάτων τύπου 2/8, 1/7 , 3/6 κοκ προκειμένου να απαντηθεί το ερώτημα αν έκλεισε ο κύκλος ενός προπονητή!!!!! Sorry, αλλά πιο πολύ δεν μπορώ να στο εξηγήσω!!!
Μα συμφωνώ μαζί σου. Αν και διαφωνώ σχετικά με το αν πρέπει να φύγει ο Μπαρτζώκας (τείνω να συμφωνώ με την γνώμη του βήματαεκτόςφάσης εδώ) δεν πιστεύω ότι έχει κάποια αξία από μόνο του αυτό το επιχείρημα. Γι'αυτό άλλωστε δεν το χρησιμοποίησα πουθενά.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

senior
Reactions: 531

Δευ Μάιος 26, 2025 11:54 pm

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 11:32 pm
στην α1 προφανως αλλο να εχεις να ανταγωνιστεις τον παο του τοτε και αλλο τον παο εσοδα εξοδα με μποχωριδη και οκαρο
αυτή η παραχάραξη της ιστορίας ξεκίνησε από το αγαπημένο μας σάιτ και επεκτάθηκε και στη συνείδηση μεγάλου μέρους του κόσμου του Παναθηναϊκού με προφανή σκοπό να ξεπλυθεί ο παρορμητικός και να μη του χρεωθεί η αποτυχία.

το τελευταίο πρωτάθλημα του Μπαρτζώκα δεν ήταν με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό των εσόδων εξόδων.

ήταν με τον Παναθηναϊκό της επιστροφής ντιπιτζί, του "τώρα ποιος θέλει κλιματιστικό;", του αυξημένου μπάτζετ, του Μπέικον και του Ματ Τόμας ως προσθήκες μεσούσης της χρονιάς κτλ κτλ

το παρκάρισμα κράτησε 2 χρόνια και όχι 3 όπως διαβάζουμε πλέον.

αν θέλουμε να κάνουμε ουσιαστική κουβέντα για τα "έργα και ημέρες" του Μπαρτζώκα καλό είναι να θέτουμε τα πράγματα στη σωστή τους βάση και το ότι πήρε πρωτάθλημα απέναντι σε μια παρατημένη ομάδα το 2023 δεν είναι η σωστή βάση.

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1889
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Μάιος 27, 2025 12:09 am

kite26 έγραψε:
Δευ Μάιος 26, 2025 9:26 pm
Οτιδήποτε σε -ισμός είναι επικίνδυνο.
Συμφωνώ, πρέπει να φυλαγόμαστε απ' τον αλτρουισμό, ηρωισμό, ιδεαλισμό, ρομαντισμό, ανθρωπισμό, εθελοντισμό, οραματισμό, δυναμισμό, διαλογισμό, ειρηνισμό. Είναι επικίνδυνα πράματα αυτά!

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Μάιος 27, 2025 12:23 am

ο βετακης μολις ειπε οτι ο σπανουλης εχει αουτ στο συμβολαιο του..αν ισχυει αυτο βασιλη σπανουλη καλως ηρθες στην ομαδα της καρδιας σου :wave:

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4434
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Μάιος 27, 2025 12:25 am

shaq7 έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 12:23 am
ο βετακης μολις ειπε οτι ο σπανουλης εχει αουτ στο συμβολαιο του..αν ισχυει αυτο βασιλη σπανουλη καλως ηρθες στην ομαδα της καρδιας σου :wave:
ειχε ακουστει εδω και καιρο οτι εχει αουτ για οσφπ

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Μάιος 27, 2025 12:26 am

το λιθουανικο τριο στουτζες ομως λεει οτι δεν υπαρχει.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”