Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
kwstantinos13

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
5
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ξερω πως θα φαινεται στον αντιπαλο!Η χαρα των επιτιθεμενων!kwstantinos13 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 9:45 amΘελω να δω ταυτοχρονα τετραδα Μισιτς, Φουρνιέ , Βεζενκοφ , Μιλουτινοφ.Πώς σας φαινεται;
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
σε λιβιο ζαν σαρλ πηγε το μυαλο μου κι εμενα για να πω την αμαρτια μου γιατι για μπολομποι δεν το βλεπω με την καμια .Christofis έγραψε: ↑Δευ Μάιος 26, 2025 9:50 pmΕγω απλα ανεφερα 3 4-5 που μου ηρθαν στο μυαλο που εχουν παρελθον στην ελλαδα. Μπορει να ειναι κανενας Γουατσον ή ο Σιλβιο ζαν Σαρλ και να ξενερωσουν τη ζωη τους καποιοι.montechristo έγραψε: ↑Δευ Μάιος 26, 2025 9:34 pm
Κατά τη γνώμη μου, από τα 3 τεσσαροπεντάρια που αναφέρθηκαν, ο Λεντέι είναι αυτός που παικτικά στέκει καλύτερα από όλους. Είναι παικταράς, αλλά δεν ξέρω αν θέλει πάλι Ολυμπιακό. Κάτι έβλεπε ο Ζοτς και τον είχε τρεις σεζόν στην Παρτίζαν.
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- Airman

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Μετράει και πόσα θα φάς ή μόνο πόσα θα βάλεις ;kwstantinos13 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 9:45 amΘελω να δω ταυτοχρονα τετραδα Μισιτς, Φουρνιέ , Βεζενκοφ , Μιλουτινοφ.Πώς σας φαινεται;
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και μενα ο δικος μου χθες δεν μου ελεγε. Μου αρχισε τα και πολλα ειπα γιατρε απλα να ξερεις εχει παρελθον με ελλαδα . Λες και ειναι επτασφραγιστο μυστικο του εθνουςHeisenberg έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 12:53 amτελευταια νεα, κοντα στα 4 φτανει η προσφορα στον Μισιτς συν αρκετα μπονους ,πολυ πιθανον να πει ναι
προσπαθω να μαθω για τον ψηλο που ειναι κοντα και δεν μπορω.
-
kwstantinos13

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
5
Ας την κανω πενταδα Μισιτς, Βιλντοζα ,Φουρνιέ , Βεζενκοφ , Μιλουτινοφ.Airman έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 10:29 amΜετράει και πόσα θα φάς ή μόνο πόσα θα βάλεις ;kwstantinos13 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 9:45 amΘελω να δω ταυτοχρονα τετραδα Μισιτς, Φουρνιέ , Βεζενκοφ , Μιλουτινοφ.Πώς σας φαινεται;
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παντως για Μισιτς αυτο μου ειπε χθες καινο αλλος οτι εχει γινει συζητηση για ποσα και δεν ηταν απλα εκδηλωση ενδιαφεροντος. Λεπτομερειες για ποσα δεν μου ειπεSlow horses 7 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 1:42 amΣελίδα 22 του παρόντος άρθρου τα έχω γράψει αδερφέ! Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να τα δεις!Heisenberg έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 1:33 am
ναι αλλα πες μας την δικη σου . εγω βγαινω και λεω οτι μαθαινω. δεν βγαινουν φυσικα ολα αλλα πες μας να ξερουμε τι αλλο παιζει.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Airman

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Christofis έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 10:57 amΕνα ροστερακι πως θα σας φαινοταν
1. Μισιτς, Γουοκαπ, Λι
2. Φουρνιε, Εβανς, Ελαιτζα Μητρου Λονγκ
3.Γουορντ, Κορντινιε, Παπανικολαου
4. Βεζενκοφ, Πετρουσεφ, Χουγκαζ
5.Μιλουτινοφ, Λεντει ή Καμπεγκελε, Κωστακουμπο
Κακό. Αυτό το ρόστερ δεν έχει το παραμικρό κενό να αναπνεύσει. Πόσα λεπτά πχ θα παίζει ο Πετρούσεφ ; τα 10 που δεν παίζει ο Σάσα; Στα γκαρντ πχ Λι, Εβανς δεν πρόκειται να παίξουν ποτέ....
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κατσε ρε συ.Airman έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 11:00 amChristofis έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 10:57 amΕνα ροστερακι πως θα σας φαινοταν
1. Μισιτς, Γουοκαπ, Λι
2. Φουρνιε, Εβανς, Ελαιτζα Μητρου Λονγκ
3.Γουορντ, Κορντινιε, Παπανικολαου
4. Βεζενκοφ, Πετρουσεφ, Χουγκαζ
5.Μιλουτινοφ, Λεντει ή Καμπεγκελε, Κωστακουμπο
Κακό. Αυτό το ρόστερ δεν έχει το παραμικρό κενό να αναπνεύσει. Πόσα λεπτά πχ θα παίζει ο Πετρούσεφ ; τα 10 που δεν παίζει ο Σάσα; Στα γκαρντ πχ Λι, Εβανς δεν πρόκειται να παίξουν ποτέ....
Μιλαμε ουσιαστικα για δυο καλους παικτες σε καθε θεση
Μισιτς, Γουοκαπ
Φουρνιε, Εβανς
Γουορντ, Κορντινιε
Σασα, Πετρουσεφ
Μιλουτινοφ, Καμπεγκελε.
Δηλαδη το
Σορτς, Γκραντ
Ναν, Σλουκας
Οσμαν, Γκριγκονις ή αλλος
Χουαντσο, Μητογλου
Λεσορ, Γκαμπριελ
Το ιδιο προβλημα δεν υπαρχει;
Ο λι θα ηταν οντως υπερβολη για 5ος γκαρντ αλλα με τον Γουοκαπ και τον Εβανς μετα απο τραυματισμους θα ηθελα ενα καλο μπακ απ.
Μητρου Λονγκ , Λαρε, Παπανικολαου Χουγκαζ, Αντετοκουμπο να κλεισουν την δεκαπενταδα που χρειαζεται και κυριως στην Α1.
- Airman

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Christofis έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 12:24 pmΚατσε ρε συ.
Μισιτς, Γουοκαπ
Φουρνιε, Εβανς
Γουορντ, Κορντινιε
Σασα, Πετρουσεφ
Μιλουτινοφ, Καμπεγκελε.
Δηλαδη το
Σορτς, Γκραντ
Ναν, Σλουκας
Χουαντσο, Μητογλου
Λεσορ, Γκαμπριελ
Ο λι θα ηταν οντως υπερβολη για 5ος γκαρντ αλλα με τον Γουοκαπ και τον Εβανς μετα απο τραυματισμους θα ηθελα ενα καλο μπακ απ.
Μητρου Λονγκ , Λαρε, Παπανικολαου Χουγκαζ, Αντετοκουμπο να κλεισουν την δεκαπενταδα που χρειαζεται και κυριως στην Α1.
Καταρχήν έχεις κάνει τον Λι Μωραίτη. Το δέχεται αυτό ο παίχτης ;
κατά δεύτερον έχεις βάλει 10 ξένους !! (8 είναι στο 2ο ρόστερ σου χωρίς ΛΙ καν μέσα).
Πετρούσεφ έφυγε επειδή ήθελε να παίζει...να παίζει 25+.
Τώρα εσύ τον βάζεις να κάνει τα χασομέρια του Σάσα στο 4 και στο 5 τον βάζεις μαζί με Μιλου Και Καμπεγκέλε, που κάπως σαν τριπλέτα μπουκώνει. Ο Πετρούσεφ θα θέλει λεπτά στο 5 κυρίως και εσύ έχεις και 4ο σέντερ εκεί, τον Κωστακούμπο ο οποίος λογικά δεν θα παίζει ΠΟΤΕ.
Εχεις βάλει τον Κορντινιέ καθαρό SF, ενώ ο άνθρωπος θα θέλει λεπτά και στο 2 γιατί αυτή είναι η κανονική θέση του, όπου εκεί έχεις Φουρνιέ, έναν Εβανς που περιμένεις να παίξει και έναν Λι που δεν ξέρω τι κάνει σε αυτό το ρόστερ.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φιλε μου κοιταξε.Airman έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 12:34 pmChristofis έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 12:24 pm
Κατσε ρε συ.
Μισιτς, Γουοκαπ
Φουρνιε, Εβανς
Γουορντ, Κορντινιε
Σασα, Πετρουσεφ
Μιλουτινοφ, Καμπεγκελε.
Δηλαδη το
Σορτς, Γκραντ
Ναν, Σλουκας
Χουαντσο, Μητογλου
Λεσορ, Γκαμπριελ
Καταρχήν έχεις κάνει τον Λι Μωραίτη. Το δέχεται αυτό ο παίχτης ;
κατά δεύτερον έχεις βάλει 10 ξένους !! (8 είναι στο 2ο ρόστερ σου χωρίς ΛΙ καν μέσα).
Πετρούσεφ έφυγε επειδή ήθελε να παίζει...να παίζει 25+.
Τώρα εσύ τον βάζεις να κάνει τα χασομέρια του Σάσα στο 4 και στο 5 τον βάζεις μαζί με Μιλου Και Καμπεγκέλε, που κάπως σαν τριπλέτα μπουκώνει. Ο Πετρούσεφ θα θέλει λεπτά στο 5 κυρίως και εσύ έχεις και 4ο σέντερ εκεί, τον Κωστακούμπο ο οποίος λογικά δεν θα παίζει ΠΟΤΕ.
Εχεις βάλει τον Κορντινιέ καθαρό SF, ενώ ο άνθρωπος θα θέλει λεπτά και στο 2 γιατί αυτή είναι η κανονική θέση του, όπου εκεί έχεις Φουρνιέ, έναν Εβανς που περιμένεις να παίξει και έναν Λι που δεν ξέρω τι κάνει σε αυτό το ρόστερ.
1 Σου ανεβασα και το ροστερ του Παο. Και εκει στους δεκα οι 8 ειναι ξενοι ή αυτο δεν θα ειναι το ροστερ του Παο για του χρονου. Επισης εβαλα 9 ξενους οχι 10.
2. Ο Λι ειναι οντως υπερβολη για 5ος γκαρντ και το καταλαβαινω αλλα…. Στο χερι του ειναι να παρει το χρονο απο τον Γουοκαπ. Με μισιτς δυο χρονια off, τον γουοκαπ να εχει χασει τη μιση χρονια σχεδον και να μην ξερουμε καθε ποσο θα εχει υποτροπες και τον Εβανς μετα απο δυο σοβαρους τραυματισμους δεν γινεται το πρωτο μισο της σεζον να μην εχεις αλλο ενα καλου επιπεδου γκαρντ που στο χερι του ειναι να τους φαει. Τωρα θελει δεν θελει ειναι αλλη κουβεντα. Δικο μου ροστερ ειναι και δεν ειμαι προπονητης
3. Ο κορντινιε καινο Γουορντ πρωτη φορα θα παίξουν σε ομαδα πρωταθλητισμου στονεπιπεδο της ευρωλιγκας. Θα μοιραστουν την θεση 3. Σε ψηλα χαμηλα σχηματα προφανως αναλογα τον αντιπαλονθανπαρουν χρονο.
4. Ο πετρουσεφ εφυγε γιατι υπηρχε Βεζενκοφ, Πιτερς που την προηγουμενη σεζον ηταν αναπληρωματικος του, Φαλ, Μιλουτινοφ και Ραιτ. Τωρα τον εβαλα με Σασα, Μιλουτινοφ και Καμπεγκελε(πρωτη φορα σε αυτο το επιπεδο και αντε ο Λεντει ηταν υπερβολη). Δηλαδη να εχουμε φροντ λαιν μονο με 3 παικτες;
5. Κωστακουμπο ειναι για 5ος ψηλος (ολες οινομαδες εχουν) αλλα δεν με νοιαζει κιολας βαλε οποιον θες απο τους ελληνες.
6. Καθε σοβαρη ομαδα θα εχει 10 καλους παικτες και 5 συμπληρωματικους. Εβαλα σε εμας Μητρου Λονγκ, Λαρεντζακη, Παπανικολαου, Χουγκαζ, Αντετοκουμπο. Ε η υπερβολη μου ειναι ο Λι. Το καταλαβαινω οτι ειναι.
Στην ομαδα του Παο δεν θα υπαρχει του χρονου Καλαιτζακης, Τολιοπουλος, Σαμαντουροβ, Παπαπετρου ή καποιος αλλος συν ενα τριτο πενταρι ελληνας;
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
kwstantinos13 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 27, 2025 9:45 amΘελω να δω ταυτοχρονα τετραδα Μισιτς, Φουρνιέ , Βεζενκοφ , Μιλουτινοφ.Πώς σας φαινεται;

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο