Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Christofis

euroleague
Reactions: 1291
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Μάιος 27, 2025 10:47 am

Slow horses 7 έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 1:42 am
Heisenberg έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 1:33 am

ναι αλλα πες μας την δικη σου . εγω βγαινω και λεω οτι μαθαινω. δεν βγαινουν φυσικα ολα αλλα πες μας να ξερουμε τι αλλο παιζει.
Σελίδα 22 του παρόντος άρθρου τα έχω γράψει αδερφέ! Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να τα δεις!
Παντως για Μισιτς αυτο μου ειπε χθες καινο αλλος οτι εχει γινει συζητηση για ποσα και δεν ηταν απλα εκδηλωση ενδιαφεροντος. Λεπτομερειες για ποσα δεν μου ειπε

0
Christofis

euroleague

Τρί Μάιος 27, 2025 10:57 am

Ενα ροστερακι πως θα σας φαινοταν

1. Μισιτς, Γουοκαπ, Λι
2. Φουρνιε, Εβανς, Ελαιτζα Μητρου Λονγκ
3.Γουορντ, Κορντινιε, Παπανικολαου
4. Βεζενκοφ, Πετρουσεφ, Χουγκαζ
5.Μιλουτινοφ, Λεντει ή Καμπεγκελε, Κωστακουμπο

0
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 840
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μάιος 27, 2025 11:00 am

Christofis έγραψε:

1. Μισιτς, Γουοκαπ, Λι

Κακό. Αυτό το ρόστερ δεν έχει το παραμικρό κενό να αναπνεύσει. Πόσα λεπτά πχ θα παίζει ο Πετρούσεφ ; τα 10 που δεν παίζει ο Σάσα; Στα γκαρντ πχ Λι, Εβανς δεν πρόκειται να παίξουν ποτέ....

0
Christofis

euroleague

Τρί Μάιος 27, 2025 12:24 pm

Airman έγραψε:
Christofis έγραψε:

1. Μισιτς, Γουοκαπ, Λι

Κακό. Αυτό το ρόστερ δεν έχει το παραμικρό κενό να αναπνεύσει. Πόσα λεπτά πχ θα παίζει ο Πετρούσεφ ; τα 10 που δεν παίζει ο Σάσα; Στα γκαρντ πχ Λι, Εβανς δεν πρόκειται να παίξουν ποτέ....
Κατσε ρε συ.

Μιλαμε ουσιαστικα για δυο καλους παικτες σε καθε θεση

Μισιτς, Γουοκαπ
Φουρνιε, Εβανς
Γουορντ, Κορντινιε
Σασα, Πετρουσεφ
Μιλουτινοφ, Καμπεγκελε.

Δηλαδη το

Σορτς, Γκραντ
Ναν, Σλουκας
Οσμαν, Γκριγκονις ή αλλος
Χουαντσο, Μητογλου
Λεσορ, Γκαμπριελ

Το ιδιο προβλημα δεν υπαρχει;

Ο λι θα ηταν οντως υπερβολη για 5ος γκαρντ αλλα με τον Γουοκαπ και τον Εβανς μετα απο τραυματισμους θα ηθελα ενα καλο μπακ απ.

Μητρου Λονγκ , Λαρε, Παπανικολαου Χουγκαζ, Αντετοκουμπο να κλεισουν την δεκαπενταδα που χρειαζεται και κυριως στην Α1.

0
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece

Τρί Μάιος 27, 2025 12:34 pm

Christofis έγραψε:
Airman έγραψε:

Κατσε ρε συ.

Μισιτς, Γουοκαπ
Φουρνιε, Εβανς
Γουορντ, Κορντινιε
Σασα, Πετρουσεφ
Μιλουτινοφ, Καμπεγκελε.

Δηλαδη το

Σορτς, Γκραντ
Ναν, Σλουκας
Χουαντσο, Μητογλου
Λεσορ, Γκαμπριελ

Ο λι θα ηταν οντως υπερβολη για 5ος γκαρντ αλλα με τον Γουοκαπ και τον Εβανς μετα απο τραυματισμους θα ηθελα ενα καλο μπακ απ.

Μητρου Λονγκ , Λαρε, Παπανικολαου Χουγκαζ, Αντετοκουμπο να κλεισουν την δεκαπενταδα που χρειαζεται και κυριως στην Α1.

Καταρχήν έχεις κάνει τον Λι Μωραίτη. Το δέχεται αυτό ο παίχτης ;
κατά δεύτερον έχεις βάλει 10 ξένους !! (8 είναι στο 2ο ρόστερ σου χωρίς ΛΙ καν μέσα).
Πετρούσεφ έφυγε επειδή ήθελε να παίζει...να παίζει 25+.
Τώρα εσύ τον βάζεις να κάνει τα χασομέρια του Σάσα στο 4 και στο 5 τον βάζεις μαζί με Μιλου Και Καμπεγκέλε, που κάπως σαν τριπλέτα μπουκώνει. Ο Πετρούσεφ θα θέλει λεπτά στο 5 κυρίως και εσύ έχεις και 4ο σέντερ εκεί, τον Κωστακούμπο ο οποίος λογικά δεν θα παίζει ΠΟΤΕ.
Εχεις βάλει τον Κορντινιέ καθαρό SF, ενώ ο άνθρωπος θα θέλει λεπτά και στο 2 γιατί αυτή είναι η κανονική θέση του, όπου εκεί έχεις Φουρνιέ, έναν Εβανς που περιμένεις να παίξει και έναν Λι που δεν ξέρω τι κάνει σε αυτό το ρόστερ.

2
2 Εικόνα
Christofis

euroleague

Τρί Μάιος 27, 2025 1:07 pm

Airman έγραψε:
Christofis έγραψε:

Κατσε ρε συ.

Μισιτς, Γουοκαπ
Φουρνιε, Εβανς
Γουορντ, Κορντινιε
Σασα, Πετρουσεφ
Μιλουτινοφ, Καμπεγκελε.

Δηλαδη το

Σορτς, Γκραντ
Ναν, Σλουκας
Χουαντσο, Μητογλου
Λεσορ, Γκαμπριελ

κατά δεύτερον έχεις βάλει 10 ξένους !! (8 είναι στο 2ο ρόστερ σου χωρίς ΛΙ καν μέσα).
Τώρα εσύ τον βάζεις να κάνει τα χασομέρια του Σάσα στο 4 και στο 5 τον βάζεις μαζί με Μιλου Και Καμπεγκέλε, που κάπως σαν τριπλέτα μπουκώνει. Ο Πετρούσεφ θα θέλει λεπτά στο 5 κυρίως και εσύ έχεις και 4ο σέντερ εκεί, τον Κωστακούμπο ο οποίος λογικά δεν θα παίζει ΠΟΤΕ.
Εχεις βάλει τον Κορντινιέ καθαρό SF, ενώ ο άνθρωπος θα θέλει λεπτά και στο 2 γιατί αυτή είναι η κανονική θέση του, όπου εκεί έχεις Φουρνιέ, έναν Εβανς που περιμένεις να παίξει και έναν Λι που δεν ξέρω τι κάνει σε αυτό το ρόστερ.
Φιλε μου κοιταξε.

1 Σου ανεβασα και το ροστερ του Παο. Και εκει στους δεκα οι 8 ειναι ξενοι ή αυτο δεν θα ειναι το ροστερ του Παο για του χρονου. Επισης εβαλα 9 ξενους οχι 10.

2. Ο Λι ειναι οντως υπερβολη για 5ος γκαρντ και το καταλαβαινω αλλα…. Στο χερι του ειναι να παρει το χρονο απο τον Γουοκαπ. Με μισιτς δυο χρονια off, τον γουοκαπ να εχει χασει τη μιση χρονια σχεδον και να μην ξερουμε καθε ποσο θα εχει υποτροπες και τον Εβανς μετα απο δυο σοβαρους τραυματισμους δεν γινεται το πρωτο μισο της σεζον να μην εχεις αλλο ενα καλου επιπεδου γκαρντ που στο χερι του ειναι να τους φαει. Τωρα θελει δεν θελει ειναι αλλη κουβεντα. Δικο μου ροστερ ειναι και δεν ειμαι προπονητης

3. Ο κορντινιε καινο Γουορντ πρωτη φορα θα παίξουν σε ομαδα πρωταθλητισμου στονεπιπεδο της ευρωλιγκας. Θα μοιραστουν την θεση 3. Σε ψηλα χαμηλα σχηματα προφανως αναλογα τον αντιπαλονθανπαρουν χρονο.

4. Ο πετρουσεφ εφυγε γιατι υπηρχε Βεζενκοφ, Πιτερς που την προηγουμενη σεζον ηταν αναπληρωματικος του, Φαλ, Μιλουτινοφ και Ραιτ. Τωρα τον εβαλα με Σασα, Μιλουτινοφ και Καμπεγκελε(πρωτη φορα σε αυτο το επιπεδο και αντε ο Λεντει ηταν υπερβολη). Δηλαδη να εχουμε φροντ λαιν μονο με 3 παικτες;

5. Κωστακουμπο ειναι για 5ος ψηλος (ολες οινομαδες εχουν) αλλα δεν με νοιαζει κιολας βαλε οποιον θες απο τους ελληνες.

6. Καθε σοβαρη ομαδα θα εχει 10 καλους παικτες και 5 συμπληρωματικους. Εβαλα σε εμας Μητρου Λονγκ, Λαρεντζακη, Παπανικολαου, Χουγκαζ, Αντετοκουμπο. Ε η υπερβολη μου ειναι ο Λι. Το καταλαβαινω οτι ειναι.

Στην ομαδα του Παο δεν θα υπαρχει του χρονου Καλαιτζακης, Τολιοπουλος, Σαμαντουροβ, Παπαπετρου ή καποιος αλλος συν ενα τριτο πενταρι ελληνας;

0
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1364
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Μάιος 27, 2025 1:25 pm

kwstantinos13 έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 9:45 am
Θελω να δω ταυτοχρονα τετραδα Μισιτς, Φουρνιέ , Βεζενκοφ , Μιλουτινοφ.Πώς σας φαινεται;
Εικόνα :D :D

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece

Τρί Μάιος 27, 2025 1:26 pm

Christofis έγραψε:
Airman έγραψε:

Φιλε μου κοιταξε.

1 Σου ανεβασα και το ροστερ του Παο. Και εκει στους δεκα οι 8 ειναι ξενοι ή αυτο δεν θα ειναι το ροστερ του Παο για του χρονου. Επισης εβαλα 9 ξενους οχι 10.

2. Ο Λι ειναι οντως υπερβολη για 5ος γκαρντ και το καταλαβαινω αλλα…. Στο χερι του ειναι να παρει το χρονο απο τον Γουοκαπ. Με μισιτς δυο χρονια off, τον γουοκαπ να εχει χασει τη μιση χρονια σχεδον και να μην ξερουμε καθε ποσο θα εχει υποτροπες και τον Εβανς μετα απο δυο σοβαρους τραυματισμους δεν γινεται το πρωτο μισο της σεζον να μην εχεις αλλο ενα καλου επιπεδου γκαρντ που στο χερι του ειναι να τους φαει. Τωρα θελει δεν θελει ειναι αλλη κουβεντα. Δικο μου ροστερ ειναι και δεν ειμαι προπονητης

3. Ο κορντινιε καινο Γουορντ πρωτη φορα θα παίξουν σε ομαδα πρωταθλητισμου στονεπιπεδο της ευρωλιγκας. Θα μοιραστουν την θεση 3. Σε ψηλα χαμηλα σχηματα προφανως αναλογα τον αντιπαλονθανπαρουν χρονο.

4. Ο πετρουσεφ εφυγε γιατι υπηρχε Βεζενκοφ, Πιτερς που την προηγουμενη σεζον ηταν αναπληρωματικος του, Φαλ, Μιλουτινοφ και Ραιτ. Τωρα τον εβαλα με Σασα, Μιλουτινοφ και Καμπεγκελε(πρωτη φορα σε αυτο το επιπεδο και αντε ο Λεντει ηταν υπερβολη). Δηλαδη να εχουμε φροντ λαιν μονο με 3 παικτες;

5. Κωστακουμπο ειναι για 5ος ψηλος (ολες οινομαδες εχουν) αλλα δεν με νοιαζει κιολας βαλε οποιον θες απο τους ελληνες.

6. Καθε σοβαρη ομαδα θα εχει 10 καλους παικτες και 5 συμπληρωματικους. Εβαλα σε εμας Μητρου Λονγκ, Λαρεντζακη, Παπανικολαου, Χουγκαζ, Αντετοκουμπο. Ε η υπερβολη μου ειναι ο Λι. Το καταλαβαινω οτι ειναι.

Στην ομαδα του Παο δεν θα υπαρχει του χρονου Καλαιτζακης, Τολιοπουλος, Σαμαντουροβ, Παπαπετρου ή καποιος αλλος συν ενα τριτο πενταρι ελληνας;
Φίλε στην ομάδα που έγραψες τα θέματα είναι πάρα πολλά για εμένα. Μπορεί να το βλέπουμε διαφορετικά.
Στο ρόστερ του ΠΑΟ πχ, υπάρχει ένας Γκραντ, υπάρχει ένας Μήτογλου, υπάρχει ένας Γκριγκόνις ή καλαιτζάκης, παίχτες δηλαδή που είτε παίξουν 30 λεπτά είτε 10 σχετικά είναι ΟΚ. Εσύ βαζεις 9 ξένους στην Ευρώπη και 6 στην Ελλάδα (2 διαφορετικά ρόστερ επί της ουσίας), παίχτες με πολύ star quality για ένα ρόστερ (Μίσιτς, Φουρνιέ, Σάσα, Μιλου, Κορντινιέ κτλ), παίχτες που σίγουρα δεν θα θέλουν να παίζουν 10 λεπτά του χρόνου (Λι, ward, καμπεγκέλε) και μία βόμβα, δηλαδή έναν μελλοντικό mega star στην Ευρώπη για εμένα, που είναι ο πετρούσεφ, στον οποίον δημιουργείς ακριβώς την ίδια συνθήκη για την οποία έφυγε, δηλαδή τον κάνεις αναπληρωματικό καθαρά στο 4 και του βάζεις δύο σέντερ μπροστά του και μάλιστα 2 παίχτες που ο ένας είναι καθαρό 5άρι, ο αλλος είναι 5άρι που όμως έχει φοβερό επιθετικό πακέτο, σουτάρει απ'έξω, παίζει δυνατά, έχει ποστ απ, δηλαδή μπορεί να κάνει τα πάντα ίσως καλύτερα από τον Πετρούσεφ. Το ρόστερ αυτό είναι για εμένα προβληματικό. Μπορεί να κάνω λάθος.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6575
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Μάιος 27, 2025 1:34 pm

Η εθνικη σερβιας παντως παιζει αρκετα με μισιτς μπογκντανοβιτς γκουντουριτς πετρουσεφ μιλουτινοφ(οταν ξεκουραζεται ο γιοκιτς) και παιζει την αμερικη στα ισια..ο παο περσι ειχε την καλυτερη αμυνα στην ευρωλιγκα και επαιζε με σλουκα γκριγκονις μεσα και τον μητογλου..

Οποτε παιζει πολυ ρολο και η διαθεση στην αμυνα.. Δεν λεω οτι παιζει ποτε να σκοτωνει πισω το μισιτς φουρνιε γουορντ σασα μιλου αλλα ανεκδοτο δεν θα ναι που το περιμενετε πολλοι..ο σασα ειναι η τρυπα μονο και αυτο γιατι πλεον την εχει δει και πισω δεν προσπαθει καν.. ακομα και τον πετρουσεφ να βαλεις στο 4 που δεν ειναι κανενας αμυντικος ογκολιθος αλλα προσπαθει η 5δα ειναι τοπ επιθετικα,κομπλε αμυντικα..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3553
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τρί Μάιος 27, 2025 1:38 pm

Airman έγραψε:
Christofis έγραψε:

Κατσε ρε συ.

Μισιτς, Γουοκαπ
Φουρνιε, Εβανς
Γουορντ, Κορντινιε
Σασα, Πετρουσεφ
Μιλουτινοφ, Καμπεγκελε.

Δηλαδη το

Σορτς, Γκραντ
Ναν, Σλουκας
Χουαντσο, Μητογλου
Λεσορ, Γκαμπριελ

Αυτές είναι οι αντιστοιχίες στο περίπου
Γκος-> Μίσιτς
Γουοκάπ->Γουόκαπ
Βιλντόζα-> 'Εβανς
Μακκίσικ-> Κορντινιέ
Φουρνιέ-_Φουρνιέ
Παπανικολάου-> Γουόρντ
Σάσα->Σάσα
Πίτερς->Πετρούσεφ
Φαλ->Καγκεμπελέ
Μιλού-Μιλού
Ντόρσεϊ-Λι
Ράιτ-> Κ. Αντετοκούνμπο
Λάρυ-> Παπανικολάου
Λι-> Χουγκάζ
Ναζ Μήτρου Λονγκ-Ελ. Μήτρου Λονγκ

Όπως το βλέπω είναι υπερβολή το Κορντινιέ-Γουόρντ καθώς έτσι υποθέτουμε ότι ο Παπ μένει τελείως εκτός ροτέιτον, κάτι που δεν είναι και πολύ πιθανόν.
Στο 4-5 και δεδομένου ότι ο Πετρούσεφ δεν θα ερχόταν για τον ρόλο του Πίτερς όσο και να μειωθεί ο χρόνος του Σάσα προϋποθέτει ότι ο Καγκεμπελέ θα δεχτεί να έρθει και να ξεκινήσει ως τρίτος σέντερ.

0
Christofis

euroleague

Τρί Μάιος 27, 2025 1:43 pm

Airman έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 1:26 pm
Christofis έγραψε:

Φιλε μου κοιταξε.

Φίλε στην ομάδα που έγραψες τα θέματα είναι πάρα πολλά για εμένα. Μπορεί να το βλέπουμε διαφορετικά.
Στο ρόστερ του ΠΑΟ πχ, υπάρχει ένας Γκραντ, υπάρχει ένας Μήτογλου, υπάρχει ένας Γκριγκόνις ή καλαιτζάκης, παίχτες δηλαδή που είτε παίξουν 30 λεπτά είτε 10 σχετικά είναι ΟΚ. Εσύ βαζεις 9 ξένους στην Ευρώπη και 6 στην Ελλάδα (2 διαφορετικά ρόστερ επί της ουσίας), παίχτες με πολύ star quality για ένα ρόστερ (Μίσιτς, Φουρνιέ, Σάσα, Μιλου, Κορντινιέ κτλ), παίχτες που σίγουρα δεν θα θέλουν να παίζουν 10 λεπτά του χρόνου (Λι, ward, καμπεγκέλε) και μία βόμβα, δηλαδή έναν μελλοντικό mega star στην Ευρώπη για εμένα, που είναι ο πετρούσεφ, στον οποίον δημιουργείς ακριβώς την ίδια συνθήκη για την οποία έφυγε, δηλαδή τον κάνεις αναπληρωματικό καθαρά στο 4 και του βάζεις δύο σέντερ μπροστά του και μάλιστα 2 παίχτες που ο ένας είναι καθαρό 5άρι, ο αλλος είναι 5άρι που όμως έχει φοβερό επιθετικό πακέτο, σουτάρει απ'έξω, παίζει δυνατά, έχει ποστ απ, δηλαδή μπορεί να κάνει τα πάντα ίσως καλύτερα από τον Πετρούσεφ. Το ρόστερ αυτό είναι για εμένα προβληματικό. Μπορεί να κάνω λάθος.
Καταλαβαινω αυτο που λες αλλα και η δεκαδα του Παο εχει ξεκαθα τα ιδια θεματα. Εννοειται πως ο γκραντ και ο Μητογλου (για αυτο ηθελε και κοντα στα δυο εκατομμυρια) θα γκρινιαξουν αν παιζουν επι σταθερης βασης 10 λεπτα. Ο καλιτζακης ειναι στους συμπληρωματικους οπως ο Λαρεντζακης αρα μην τον αναφερεις.

Σορτς, Ναν, Γκρανρ, Οσμαν, Σλουκας, Χουαντσο, Λεσορ εχουν το ιδιο ή και μεγαλυτερο star quality απο Εβανς, Μισιτς, Φουρνιε, Σασα, Μιλου, Κορντινιε.

Ο γουορντ γιατι να γκρινιαξει περισσοτερο απο τον Γκριγκονις που ειχε ερθει απο ολοκληρη ΤΣΣΚΑ.

Δηλαδη περαν του Ερυθρου σε ποια αλλη ομαδα της ευρωλιγκας τοπ6 δεν θα εχει ανταγωνισμο ο Πετρουσεφ αντε εκτος της Φενερ που θα παιζει μονο Πενταρι ομως.

Τον παικτη τον γραφω γιατι ειναι παικτης που ανηκει στην ομαδα, ανηκει στον Μισκο που μπορει να κανει ανοιγμα σε ενδεχομενη φυγη Μπαρτζωκα και η παραμονη πετρουσεφ θα ειναι ειναι ενα καλο χαρτι.

0
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 788
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τρί Μάιος 27, 2025 2:06 pm

Μετά την Φενέρμπαχτσε και την Παρτιζάν, μπήκε και η Ρεάλ για Μίσιτς (ΝΒΑ ο Μαλεντόν??? ….who knows)……….επαναλαμβάνω ότι δεν μου προκύπτει από πουθενά όσα λέγονται για εμάς και τον Βάσα!!! Νέα προ πεντάλεπτου αυτά!!!!

0
Rivers15

junior
Reactions: 97

Τρί Μάιος 27, 2025 2:14 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Μετά την Φενέρμπαχτσε και την Παρτιζάν, μπήκε και η Ρεάλ για Μίσιτς (ΝΒΑ ο Μαλεντόν??? ….who knows)……….επαναλαμβάνω ότι δεν μου προκύπτει από πουθενά όσα λέγονται για εμάς και τον Βάσα!!! Νέα προ πεντάλεπτου αυτά!!!!
Ελπιζω μονο να μην ακουμε τοπ ονοματα κανα διμηνο και τελικα τον Αυγουστο να καταληξουμε με καναν ανθυπομετριο του βεληνεκους του Μπραζντεικις και φτασουμε να λεμε γκος και να κλαιμε.

0
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 788
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τρί Μάιος 27, 2025 2:24 pm

Rivers15 έγραψε:
Τρί Μάιος 27, 2025 2:14 pm
Slow horses 7 έγραψε:
Ελπιζω μονο να μην ακουμε τοπ ονοματα κανα διμηνο και τελικα τον Αυγουστο να καταληξουμε με καναν ανθυπομετριο του βεληνεκους του Μπραζντεικις και φτασουμε να λεμε γκος και να κλαιμε.
Εγώ πάντως, δεν βλέπω απίθανο αυτό που λες!

1
1 Εικόνα
Dimmitz

euroleague
Reactions: 755

Τρί Μάιος 27, 2025 2:31 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Μακάρι ρε φίλε, γιατί αν έρθει ο Μισιτς θα μας γλεντάει ο ΠΑΟ όλο το χρόνο με την σοφτιλα που θα βγάζουμε!

Με τα ρόστερ που γράφετε μερικοί, ειλικρινά εχω αρχίσει και τείνω προς την παραμονή Μπαρτζώκα.

Δεν έχετε καταλάβει ότι χωρίς 2way ομάδα κούπα δεν παίρνουμε ακόμα και να το κάνουμε all star game. Επαναλαμβάνω ότι δεν μας λείπει το σταριλίκι κατά την άποψη μου, αλλά παίκτες τύπου Blossomgame και Ντιαλό που καταπίνουν παιδάκια για πρωινό! Ο ΠΑΟ πέρυσι πήρε την κούπα γιατί έπαιζε εκπληκτική άμυνα πέραν του αναμενόμενου. Το ίδιο και η Φενερ φέτος. Ακόμα και η Μονακό έβγαλε τρελή σκληράδα στο φ4. Τρανό παράδειγμα τα σκορ των αγώνων.

Ειδικά αυτό με την εθνική Σερβίας είναι από άλλο ανέκδοτο. Συγκρίνουμε τι γίνεται στην FIBA με την Ευρωλίγκα; Πέραν του ότι έπαιξαν τρεις φορές με Αμερική και τις δυο έφαγαν τριάντα πόντους στο κεφάλι, άλλες 19 να παίζανε πάλι 30+ θα τρώγανε.

Ο Ζερβας είπε ότι είτε θα πάμε σε star player στα guard, είτε θα στηριχθεί ο Έβανς και θα πάμε σε απόκτηση μιας πιο μέτριας λύσης στα γκάρντ. Για μαντέψτε με το παρελθόν που έχουμε στις μεταγραφές τι από τα δυο θα ισχύσει.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”