Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
οκ οφτοπικ εδω μεσα να λεμε για του παο ..αλλα και φετος αν τον σορτς τον υπολογιζει για ρολο βιλντοζα /μπραουν και αυτος παραλιας θα βγει..ο σορτς ερχεται για βασικος και 27-30λ..ο σλουκας πρεπει να παιξει τον ρολο αυτο κανονικα.Αν παλι παρετε κανα γκουντουριτς που ακουστηκε παλι μπλοκαρει το πραγμα.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
το πιο πιθανο ειναι ναν 25 σορτς 25 και γκραντ με σλουκα τα υπολοιπαshaq7 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 30, 2025 7:42 pmοκ οφτοπικ εδω μεσα να λεμε για του παο ..αλλα και φετος αν τον σορτς τον υπολογιζει για ρολο βιλντοζα /μπραουν και αυτος παραλιας θα βγει..ο σορτς ερχεται για βασικος και 27-30λ..ο σλουκας πρεπει να παιξει τον ρολο αυτο κανονικα.Αν παλι παρετε κανα γκουντουριτς που ακουστηκε παλι μπλοκαρει το πραγμα.
αλλα αυτο δεν παει με το ρολοι σε καποιο παιχνιδι μπορει να παιξει πιο πολυ ο σλουκας ας πουμε
αλλα σαν μ.ο χρονων κατι τετοιο το κοβω
φυσικα εξαρταται και την εικονα του σορτς αν καθε δευτερη πασα η μπαλα παει σε αντιπαλο οπως εκανε ο μπραουν η κανει τις ποικιλιες του βιλντοζα θα τρωει παγκο
- eddiedimitris

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
1)Θα μπορούσαν πάντως με 4 μυρια απ τον Ιανουάριο να έχουν κλείσει Μαλεντον και Ελαιζα Μπράιντ και να μην παλεύουμε τώρα για Μισιτς
2)Επειδή η ΚΑΕ δεν παύει να είναι μια εταιρία με πανάκριβα μάλιστα εισητηρια διαρκείας αλλά και γενικά κατά τη γνώμη μου φέρθηκε σκάρτα στους πελάτες της...Όταν ο εκάστοτε οπαδός πάει αγοράζει εισιτήριο θεωρώντας δεδομένο ότι φέτος θα απολαύσει Πετρουσεφ και από Φεβρουάριο τον Έβανς και τελικά του πασάρεις Μενσα και έναν ευνουχισμένο Λι δε το λες και δίκαιη επαγγελματική συμπεριφορά...
2)Επειδή η ΚΑΕ δεν παύει να είναι μια εταιρία με πανάκριβα μάλιστα εισητηρια διαρκείας αλλά και γενικά κατά τη γνώμη μου φέρθηκε σκάρτα στους πελάτες της...Όταν ο εκάστοτε οπαδός πάει αγοράζει εισιτήριο θεωρώντας δεδομένο ότι φέτος θα απολαύσει Πετρουσεφ και από Φεβρουάριο τον Έβανς και τελικά του πασάρεις Μενσα και έναν ευνουχισμένο Λι δε το λες και δίκαιη επαγγελματική συμπεριφορά...
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
μια χαρα βγαινουν οι χρονοι. 25 shorts, 25 nunn, 20 σλουκας & 20 grant.τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Μάιος 30, 2025 7:46 pmτο πιο πιθανο ειναι ναν 25 σορτς 25 και γκραντ με σλουκα τα υπολοιπαshaq7 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 30, 2025 7:42 pmοκ οφτοπικ εδω μεσα να λεμε για του παο ..αλλα και φετος αν τον σορτς τον υπολογιζει για ρολο βιλντοζα /μπραουν και αυτος παραλιας θα βγει..ο σορτς ερχεται για βασικος και 27-30λ..ο σλουκας πρεπει να παιξει τον ρολο αυτο κανονικα.Αν παλι παρετε κανα γκουντουριτς που ακουστηκε παλι μπλοκαρει το πραγμα.
αλλα αυτο δεν παει με το ρολοι σε καποιο παιχνιδι μπορει να παιξει πιο πολυ ο σλουκας ας πουμε
αλλα σαν μ.ο χρονων κατι τετοιο το κοβω
φυσικα εξαρταται και την εικονα του σορτς αν καθε δευτερη πασα η μπαλα παει σε αντιπαλο οπως εκανε ο μπραουν η κανει τις ποικιλιες του βιλντοζα θα τρωει παγκο
80 λεπτα στο 1-2. τα 50 στους shorts nunn (μ.ο) 20 ο σλουκας 10 ο grant. ο grant απο τον ataman χρησιμοποιειτε και στο 3. οποτε αλλο ενα 10λεπτο θα παιρνει χαλαρα και απο εκει.
οσο περισσοτερα λεπτα παιρνει στο 3 ο grant τοσο περισσοτερα θα μενουν ελευθερα στα guard για οποιους ειναι για περισσοτερα.
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
και 5 εδινα για maledon + 3αρι και δεν ειναι αναγκη να ειναι ο περικεφαλαιας.eddiedimitris έγραψε: ↑Παρ Μάιος 30, 2025 8:12 pm1)Θα μπορούσαν πάντως με 4 μυρια απ τον Ιανουάριο να έχουν κλείσει Μαλεντον και Ελαιζα Μπράιντ και να μην παλεύουμε τώρα για Μισιτς
τα 4-5 για micic μου βρωμανε. ειδικα οταν εχει ερθει Fournier με 2... με ιδια περιοδο "αποχης" απο το παιχνιδι και πολυ μεγαλυτερη καριερα πισω του.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Καρλικ Τζοουνς πολυ μου αρεσει και τον ηθελα απο περυσι, πριν συμφωνησει με την Παρτιζαν. Αλλα το σουτ του με προβληματιζει. Βεβαια οπως παει το πραγμα μας βλεπω με καναν PG απο eurocup εν τελει.Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 30, 2025 7:21 pmΠροτάσεις για point guard free agent από NBA……Ευρώπη την δουλειά μας την κάνει μονο ο Βάσα και ο Karlic Jones πλέον…οι άλλοι όλοι έχουν κλείσει. Έχουμε λοιπόν
Dante Exum
Keon Ellis
Monte Morris
Kαι για πεντάρια…..
Day’Ron Sharpe
Paul Reed
Sandro Mamukelashvili
Mo Bamba
Και φυσικά ο υποτιμημένος James Wiseman
Ακούω γνώμες………![]()
![]()
![]()
ΥΓ: απο τα 3 παραπανω γκαρντ κανενα δεν με ενθουσιαζει γι αυτο που μας λειπει.
Κιον Ελλις και Σαρπ δεν φευγουν απο ΝΒΑ. Ειδικά Σαρπ είναι πουλεν, τρομερό ταλέντο, αν κοιμόντουσαν στο ΝΒΑ και τον άφηναν θα άφηνε εποχή Ευρώπη αλλά πολύ δύκολο μου φαίνεται. Βέβαια και Μάμου ή Μπάμπα μα φέρναμε πλάκα θα έκαναν.Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 30, 2025 7:21 pmΠροτάσεις για point guard free agent από NBA……Ευρώπη την δουλειά μας την κάνει μονο ο Βάσα και ο Karlic Jones πλέον…οι άλλοι όλοι έχουν κλείσει. Έχουμε λοιπόν
Dante Exum
Keon Ellis
Monte Morris
Kαι για πεντάρια…..
Day’Ron Sharpe
Paul Reed
Sandro Mamukelashvili
Mo Bamba
Και φυσικά ο υποτιμημένος James Wiseman
Ακούω γνώμες………![]()
![]()
![]()
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνω απολυτα . Το προβλημα του ολυμπιακου ειναι οτι συχνα επαιζε με τρεις απο τους γκος γουολκαπ μακισικ σαμπεν ταυτοχρονα στο παρκε .Stam Tziant έγραψε: ↑Παρ Μάιος 30, 2025 3:51 pmΚόλλησε με τη μοσιον. Βρε συ για under αντιμετώπιση σε pick n roll μιλάμε. Η μοσιον δεν εμπλέκεται κάπου σε αυτό. Αν το 2, το 3 και το 4 ανοίγουν το παρκέ (σε μοσιον ή όχι) δεν πα να παίξεις under τον άσσο μια χαρά χώρους θα βρει.coach blue έγραψε: ↑Παρ Μάιος 30, 2025 3:25 pm
Οι ομαδες τους δεν παιζουν μοσιον .Ανοιγουν το παρκε με αρκετους σουτερ , ακομα και οι σεντερ απειλουν απο το τριποντο .
Δεν ηταν μονο ενας .
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
το τοσο φουσκωμενο προσωπο (σαν του ντονσιτς ας πουμε) αν δεν εισαι 150 κιλα ειναι σημαδι , πινω και μεθω.Giwrgos_AEK έγραψε: ↑Παρ Μάιος 30, 2025 9:21 pmΜιας και ο Μίσιτς είναι το πρόσωπο των ημερών στα μεταγραφικά. Εγώ στα βίντεο μου δειχνει πολύ πιο "βαρύς" σε σχέση με τα χρόνια που ήταν στην Εφές. Βλέπω κάτι μπράτσα, φουσκωμένο πρόσωπο μου θυμίζει λίγο σωματικά τον Ντονσιτς. Ή κάνω λάθος?
- tsoureki

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Βλέπω τώρα τον 1ο τελικό( προφανώς τα παραλέω, εννοώ όσο αντέχω και με διαλλείματα) και σκέφτομαι:
Βεζε, Φουρνιέ, Πιτερσ πρέπει με το στανιό να μείνουν.
Μίλου με λίγη προσοχή και φροντίδα πρέπει να μείνει.
Κόμπρα για προφανείς και κατανοητούς λογους που δεν μπορώ να εξηγήσω θα μείνει.
Παπ ας του κάνουμε την γιορτή του χρόνου.
Όλοι οι άλλοι και μαζικά να φύγουν πιο πολύ εντύπωση θα μου κάνει παρά θα στεναχωρηθώ.
Θα μου πείς Έβανς πχ δεν το είδαμε να παίζει και πως θα επανέλθει και ίσως είναι καλός και και και και...
Μπα, βαρέθηκα τα στοιχήματα και τις μετριότητες κάθε χρονο.
Πιστεύω δεν θα επανέλθει ποτέ στα καλά του στάνταρ μέχρι αποδείξεως του ενταντίου.
Όλοι οι άλλοι και μαζικά να φύγουν πιο πολύ εντύπωση θα μου κάνει παρά θα στεναχωρηθώ.
Θα μου πείς Έβανς πχ δεν το είδαμε να παίζει και πως θα επανέλθει και ίσως είναι καλός και και και και...
Πιστεύω δεν θα επανέλθει ποτέ στα καλά του στάνταρ μέχρι αποδείξεως του ενταντίου.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Απιστευτα χαλια, δεν βλεπονται.tsoureki έγραψε: ↑Παρ Μάιος 30, 2025 10:18 pmΒλέπω τώρα τον 1ο τελικό( προφανώς τα παραλέω, εννοώ όσο αντέχω και με διαλλείματα) και σκέφτομαι:
-
Arkoudiarhs 7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο