Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μάιος 30, 2025 8:22 pm

eddiedimitris έγραψε:
Παρ Μάιος 30, 2025 8:12 pm
1)Θα μπορούσαν πάντως με 4 μυρια απ τον Ιανουάριο να έχουν κλείσει Μαλεντον και Ελαιζα Μπράιντ και να μην παλεύουμε τώρα για Μισιτς

2)Επειδή η ΚΑΕ δεν παύει να είναι μια εταιρία με πανάκριβα μάλιστα εισητηρια διαρκείας αλλά και γενικά κατά τη γνώμη μου φέρθηκε σκάρτα στους πελάτες της...Όταν ο εκάστοτε οπαδός πάει αγοράζει εισιτήριο θεωρώντας δεδομένο ότι φέτος θα απολαύσει Πετρουσεφ και από Φεβρουάριο τον Έβανς και τελικά του πασάρεις Μενσα και έναν ευνουχισμένο Λι δε το λες και δίκαιη επαγγελματική συμπεριφορά...
και 5 εδινα για maledon + 3αρι και δεν ειναι αναγκη να ειναι ο περικεφαλαιας.

τα 4-5 για micic μου βρωμανε. ειδικα οταν εχει ερθει Fournier με 2... με ιδια περιοδο "αποχης" απο το παιχνιδι και πολυ μεγαλυτερη καριερα πισω του.

2
2 Εικόνα
Rivers15

junior
Reactions: 97
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μάιος 30, 2025 8:32 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Παρ Μάιος 30, 2025 7:21 pm
Προτάσεις για point guard free agent από NBA……Ευρώπη την δουλειά μας την κάνει μονο ο Βάσα και ο Karlic Jones πλέον…οι άλλοι όλοι έχουν κλείσει. Έχουμε λοιπόν
Dante Exum
Keon Ellis
Monte Morris
Kαι για πεντάρια…..
Day’Ron Sharpe
Paul Reed
Sandro Mamukelashvili
Mo Bamba
Και φυσικά ο υποτιμημένος James Wiseman
Ακούω γνώμες……… :banana: :banana: :banana:
Ο Καρλικ Τζοουνς πολυ μου αρεσει και τον ηθελα απο περυσι, πριν συμφωνησει με την Παρτιζαν. Αλλα το σουτ του με προβληματιζει. Βεβαια οπως παει το πραγμα μας βλεπω με καναν PG απο eurocup εν τελει.
ΥΓ: απο τα 3 παραπανω γκαρντ κανενα δεν με ενθουσιαζει γι αυτο που μας λειπει.

0
John15

Reactions: 0

Παρ Μάιος 30, 2025 8:36 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Παρ Μάιος 30, 2025 7:21 pm
Προτάσεις για point guard free agent από NBA……Ευρώπη την δουλειά μας την κάνει μονο ο Βάσα και ο Karlic Jones πλέον…οι άλλοι όλοι έχουν κλείσει. Έχουμε λοιπόν
Dante Exum
Keon Ellis
Monte Morris
Kαι για πεντάρια…..
Day’Ron Sharpe
Paul Reed
Sandro Mamukelashvili
Mo Bamba
Και φυσικά ο υποτιμημένος James Wiseman
Ακούω γνώμες……… :banana: :banana: :banana:
Κιον Ελλις και Σαρπ δεν φευγουν απο ΝΒΑ. Ειδικά Σαρπ είναι πουλεν, τρομερό ταλέντο, αν κοιμόντουσαν στο ΝΒΑ και τον άφηναν θα άφηνε εποχή Ευρώπη αλλά πολύ δύκολο μου φαίνεται. Βέβαια και Μάμου ή Μπάμπα μα φέρναμε πλάκα θα έκαναν.

0
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1363
Αγαπημένη θέση: PG

Παρ Μάιος 30, 2025 8:46 pm

Stam Tziant έγραψε:
Παρ Μάιος 30, 2025 3:51 pm
coach blue έγραψε:
Παρ Μάιος 30, 2025 3:25 pm

Οι ομαδες τους δεν παιζουν μοσιον .Ανοιγουν το παρκε με αρκετους σουτερ , ακομα και οι σεντερ απειλουν απο το τριποντο .
Κόλλησε με τη μοσιον. Βρε συ για under αντιμετώπιση σε pick n roll μιλάμε. Η μοσιον δεν εμπλέκεται κάπου σε αυτό. Αν το 2, το 3 και το 4 ανοίγουν το παρκέ (σε μοσιον ή όχι) δεν πα να παίξεις under τον άσσο μια χαρά χώρους θα βρει.
Συμφωνω απολυτα . Το προβλημα του ολυμπιακου ειναι οτι συχνα επαιζε με τρεις απο τους γκος γουολκαπ μακισικ σαμπεν ταυτοχρονα στο παρκε .

Δεν ηταν μονο ενας .

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6571
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Μάιος 30, 2025 8:47 pm

ο μισιτς 3.5 επαιρνε πριν 3 χρονια χωρις τον πληθωρισμο και χαποελ ντουμπαι..ο φουρνιε το χε και ονειρο να ρθει ο μισιτς δεν νομιζω..

0
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 1020
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Παρ Μάιος 30, 2025 9:21 pm

Μιας και ο Μίσιτς είναι το πρόσωπο των ημερών στα μεταγραφικά. Εγώ στα βίντεο μου δειχνει πολύ πιο "βαρύς" σε σχέση με τα χρόνια που ήταν στην Εφές. Βλέπω κάτι μπράτσα, φουσκωμένο πρόσωπο μου θυμίζει λίγο σωματικά τον Ντονσιτς. Ή κάνω λάθος?

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Παρ Μάιος 30, 2025 9:28 pm

Giwrgos_AEK έγραψε:
Μιας και ο Μίσιτς είναι το πρόσωπο των ημερών στα μεταγραφικά. Εγώ στα βίντεο μου δειχνει πολύ πιο "βαρύς" σε σχέση με τα χρόνια που ήταν στην Εφές. Βλέπω κάτι μπράτσα, φουσκωμένο πρόσωπο μου θυμίζει λίγο σωματικά τον Ντονσιτς. Ή κάνω λάθος?
το τοσο φουσκωμενο προσωπο (σαν του ντονσιτς ας πουμε) αν δεν εισαι 150 κιλα ειναι σημαδι , πινω και μεθω.

0
Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions: 446
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods

Παρ Μάιος 30, 2025 10:18 pm

Βλέπω τώρα τον 1ο τελικό( προφανώς τα παραλέω, εννοώ όσο αντέχω και με διαλλείματα) και σκέφτομαι:

Βεζε, Φουρνιέ, Πιτερσ πρέπει με το στανιό να μείνουν.
Μίλου με λίγη προσοχή και φροντίδα πρέπει να μείνει.
Κόμπρα για προφανείς και κατανοητούς λογους που δεν μπορώ να εξηγήσω θα μείνει.
Παπ ας του κάνουμε την γιορτή του χρόνου.

Όλοι οι άλλοι και μαζικά να φύγουν πιο πολύ εντύπωση θα μου κάνει παρά θα στεναχωρηθώ.
Θα μου πείς Έβανς πχ δεν το είδαμε να παίζει και πως θα επανέλθει και ίσως είναι καλός και και και και...
Μπα, βαρέθηκα τα στοιχήματα και τις μετριότητες κάθε χρονο.
Πιστεύω δεν θα επανέλθει ποτέ στα καλά του στάνταρ μέχρι αποδείξεως του ενταντίου.

1
1 Εικόνα
Rivers15

junior
Reactions: 97

Παρ Μάιος 30, 2025 10:32 pm

tsoureki έγραψε:
Παρ Μάιος 30, 2025 10:18 pm
Βλέπω τώρα τον 1ο τελικό( προφανώς τα παραλέω, εννοώ όσο αντέχω και με διαλλείματα) και σκέφτομαι:

Βεζε, Φουρνιέ, Πιτερσ πρέπει με το στανιό να μείνουν.
Μίλου με λίγη προσοχή και φροντίδα πρέπει να μείνει.
Κόμπρα για προφανείς και κατανοητούς λογους που δεν μπορώ να εξηγήσω θα μείνει.
Παπ ας του κάνουμε την γιορτή του χρόνου.

Όλοι οι άλλοι και μαζικά να φύγουν πιο πολύ εντύπωση θα μου κάνει παρά θα στεναχωρηθώ.
Θα μου πείς Έβανς πχ δεν το είδαμε να παίζει και πως θα επανέλθει και ίσως είναι καλός και και και και...
Μπα, βαρέθηκα τα στοιχήματα και τις μετριότητες κάθε χρονο.
Πιστεύω δεν θα επανέλθει ποτέ στα καλά του στάνταρ μέχρι αποδείξεως του ενταντίου.
Απιστευτα χαλια, δεν βλεπονται.

0
Arkoudiarhs 7

senior
Reactions: 177

Παρ Μάιος 30, 2025 10:46 pm

και μετα μερικοι σας χαλαει ο Μισιτς χαχαχαχα
Καθιστε με τους οικοδομους ρε μια χαρα
Δεν αντεχω αλλο ασουτους γκαρντ ΗΜΑΡΤΟΝ
ας βαζω 100 ποντους και να τρωω 98 ειλικρινα δεν με ενδιαφερει

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Giwrgos_AEK έγραψε:
Ε λογικό είναι, 1 χρόνο δε παίζει μπάσκετ.....Πως αυτός ο παίκτης αξιώνει 5 μύρια για να παίξει ευρωλίγκα απορίας άξιο....Προφανώς και δεν θα τα δικαιολογήσει πουθενά αυτά τα χρήματα, αλλά ξέρει ότι κάπου θα καταλήξει με έστω λίγο λιγότερα.

0
Arkoudiarhs 7

senior
Reactions: 177

Παρ Μάιος 30, 2025 10:51 pm

Jimmyrogue84 έγραψε:
Giwrgos_AEK έγραψε:
Ε λογικό είναι, 1 χρόνο δε παίζει μπάσκετ.....Πως αυτός ο παίκτης αξιώνει 5 μύρια για να παίξει ευρωλίγκα απορίας άξιο....Προφανώς και δεν θα τα δικαιολογήσει πουθενά αυτά τα χρήματα, αλλά ξέρει ότι κάπου θα καταλήξει με έστω λίγο λιγότερα.
παιδια για τον Μισιτς μιλαμε οχι για τον Μαντζαρη
Δηλαδη δεν θα βρει τα πατηματα του ε τον φαγανε και τα χρονια πηγε 31

0
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 1020
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Παρ Μάιος 30, 2025 10:57 pm

Jimmyrogue84 έγραψε:
Giwrgos_AEK έγραψε:
ναι εκει θελω να καταλήξω. Σίγουρα δεν θα είναι στην ιδια κατάσταση όπως τη τελευταία φορά που ήταν στην Ευρώπη, θεωρώ ρίσκο να δωσει κάποιος τα λεφτά που ζητάει

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4415
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Μάιος 30, 2025 10:58 pm

Giwrgos_AEK έγραψε:
Παρ Μάιος 30, 2025 10:57 pm
Jimmyrogue84 έγραψε:

ναι εκει θελω να καταλήξω. Σίγουρα δεν θα είναι στην ιδια κατάσταση όπως τη τελευταία φορά που ήταν στην Ευρώπη, θεωρώ ρίσκο να δωσει κάποιος τα λεφτά που ζητάει
και στα καλα του ο μισιτς δεν ηταν και τερας αθλητικοτητας

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Παρ Μάιος 30, 2025 11:02 pm

Arkoudiarhs 7 έγραψε:
Παρ Μάιος 30, 2025 10:51 pm
Jimmyrogue84 έγραψε:

παιδια για τον Μισιτς μιλαμε οχι για τον Μαντζαρη
Δηλαδη δεν θα βρει τα πατηματα του ε τον φαγανε και τα χρονια πηγε 31
Δεν έχει σημασία, το ότι θα τα βρεί ναι θα τα βρει, αλλά δεν είναι και κανένας Ντόντσιτς .

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2025-2026”