Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 537
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Ρέινολντς είναι πολύ ταλαντούχος ψηλός, είχε κάνει εξαιρετικές σεζόν με Μακάμπι και Μπάγερν, αλλά δεν είχαν ακουστεί και τα καλύτερα για τον χαρακτήρα του τότε. Από Τζεκιρί και Πόιθρες πάντως, θα τον προτιμούσα.
Μιας και πιάσαμε την ρωσική αγορά, υπάρχει και ο Ismael Bako που παίζει στην Ούνιξ Καζάν νομίζω. Αρκετά καλός αμυντικός και ριμπάουντερ.
Μιας και πιάσαμε την ρωσική αγορά, υπάρχει και ο Ismael Bako που παίζει στην Ούνιξ Καζάν νομίζω. Αρκετά καλός αμυντικός και ριμπάουντερ.
0
-
- Reactions: 1293
- Προειδοποιήσεις:
1
- kojito
- Reactions: 2697
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτός έπαιζε 27 λεπτά στο Dallas φέτος και έχει γενικά καλά νούμερα καριέρας, πάντα έβρισκε συμβόλαιο. Δεν είναι μικρός βέβαια (τα 32 κλείνει). Νομίζω θα ήταν περίπτωση παρόμοια με τον Fournier. Προτάσεις σίγουρα θα βρει από απέναντι. Το θέμα είναι αν θα προτιμούσε να παίζει στο ΝΒΑ 20-25 λεπτά με μικρό σχετικά συμβόλαιο (λογικά το minimum για veterans) ή αν θα δεχόταν να έρθει στην Ευρώπη για παραπάνω.Christofis έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 3:12 pmSpencer Dinwiddie θα θελαμε;
Δεν τον εχω παρακολουθησει φετος καθολου αλλα νομιζω στο dallas εχει μικρο συμβολαιο. Με 3 καθαρα μπορει καιννα το σκεφτοταν
0
-
- Reactions: 1340
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
Το
Γουοκαπ
Φουρνιε
Γουόρντ
Βεζενκοφ
Μιλουτινοφ
Και το
Έβανς
Ντόρσεϊ/ λι
Παπ/Μακισικ
Πιτερς
Οτουρου
Εμένα μου αρέσουν αλλά έχουν πολλά αν.
Αν ο Έβανς θα είναι όπως τον περιμένουν μετά από 1.5 χρόνο έξω
Αν ο Ντόρσεϊ θα έχει την εικόνα των τελικών και όχι όλης της χρονιάς.
Αν ο λι θα γίνει κανονικός παίκτης η θα παίζει σαν τον μητρουλονγκ.
Εγώ επιμένω ότι θες μια μεταγραφή στα γκαρντ και ενα 4αρο5αρι στην θέση του Ράιτ, εκτός από το δεύτερο 5αρι που πρέπει να είναι τούμπανο.
Το να μείνει ο βιλντοζα μόνο ως αστείο μπορώ να το πάρω, ο τύπος έκανε διακοπές.
Εγώ και τον λι θα άφηνα για κάτι καλύτερο.
Γουοκαπ
Φουρνιε
Γουόρντ
Βεζενκοφ
Μιλουτινοφ
Και το
Έβανς
Ντόρσεϊ/ λι
Παπ/Μακισικ
Πιτερς
Οτουρου
Εμένα μου αρέσουν αλλά έχουν πολλά αν.
Αν ο Έβανς θα είναι όπως τον περιμένουν μετά από 1.5 χρόνο έξω
Αν ο Ντόρσεϊ θα έχει την εικόνα των τελικών και όχι όλης της χρονιάς.
Αν ο λι θα γίνει κανονικός παίκτης η θα παίζει σαν τον μητρουλονγκ.
Εγώ επιμένω ότι θες μια μεταγραφή στα γκαρντ και ενα 4αρο5αρι στην θέση του Ράιτ, εκτός από το δεύτερο 5αρι που πρέπει να είναι τούμπανο.
Το να μείνει ο βιλντοζα μόνο ως αστείο μπορώ να το πάρω, ο τύπος έκανε διακοπές.
Εγώ και τον λι θα άφηνα για κάτι καλύτερο.
2
2

-
- Reactions: 9
- Αγαπημένος παίκτης: Jason Williams
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλησπέρα παίδες!!!
Σχετικά μς το νέο ρόστερ νομίζω ότι γίνεται χωρίς λόγο πολύ ντόρος.
Οι ανάγκες της ομάδας είναι συγκεκριμένες και όχι πολλές κατά την γνώμη μου.
Επειδή όμως η δεξαμενή παιχτών, χρόνο με τον χρόνο, για αυτό το επίπεδο μικραίνει , το έργο της στελέχωσης δυσκολεύει και γίνεται πιο πολύπλοκο.
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα και έχοντας ως σίγουρο τον WARD , νομίζω ότι χρειαζόμαστε έναν καλό δημιουργό PG υψηλού επιπέδου, Μίσιτσ ο ιδανικός .
Έναν ψηλό αθλητικό και ένα tweener(4/5) και έναν ψυχολόγο.
That's all.
Επίσης έχω την αίσθηση ότι αν βρεθούν αυτοί που θέλει η ομάδα τότε λογικά Lee θα ψάξει για ομάδα.Βιλντόζα σίγουρα φεύγει.
Επειδή όμως η δεξαμενή παιχτών, χρόνο με τον χρόνο, για αυτό το επίπεδο μικραίνει , το έργο της στελέχωσης δυσκολεύει και γίνεται πιο πολύπλοκο.
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα και έχοντας ως σίγουρο τον WARD , νομίζω ότι χρειαζόμαστε έναν καλό δημιουργό PG υψηλού επιπέδου, Μίσιτσ ο ιδανικός .
That's all.
Επίσης έχω την αίσθηση ότι αν βρεθούν αυτοί που θέλει η ομάδα τότε λογικά Lee θα ψάξει για ομάδα.Βιλντόζα σίγουρα φεύγει.
1
1

- Giwrgos_AEK
- Reactions: 1025
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 762
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλώς όρισες φίλε.WHITE CHOCOLATE έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 3:44 pmΚαλησπέρα παίδες!!!
That's all.

1
1

-
- Reactions: 206
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 67
- Αγαπημένος παίκτης: Patrick Ewing
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά, ο Μποζικας είπε και ότι η μεταγραφή του Μένσα ήταν επιτυχημένη...yawn.brigade έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 12:05 pmστην περίφημη συνέντευξη του ο Μποζίκας είπε για τον Λι ότι δυσκολεύτηκε φέτος αλλά μέσα από το σύστημα θα αναδειχτεί το ταλέντο του και το πόσο καλός σκόρερ είναι οπότε μάλλον θα πρέπει να τον υπολογίζουμε κανονικά στο ρόστερ του χρόνου εκτός κι αν ζητήσει να φύγει ο ίδιος.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κοινώς... λευκή πετσέτα του χρόνουkaramelitsa έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 12:21 pmΕγώ σίγουρο έχω μόνο τους 2 ψηλούς, Guard και Ward δεν είμαι και τόσο σίγουρος....ότι έμεινε ο Μακίσικ, ότι πιστευουν στον Εβανς και Λι και όσο ο Βιλντόζα δεν φεύγει, μεταγραφή άλλη από το 1 έως το 3 δεν θα δούμε...big_lebowski έγραψε: ↑Τρί Ιουν 17, 2025 12:18 pmΕγώ δεν έχω αντιληφθεί από που έχουν προκύψει όλες οι φήμες η οι προσδοκίες πως ο Ολυμπιακός φέτος θα πήγαινε σε μερικό rebuild,θα έπαιρνε 6-7 νέους παίκτες κλπ.Ειδικα από τη στιγμή που έμεινε ο κοουτς Μπι .
Η χρονιά έκλεισε πετυχημένα για την ομάδα,η ανάγνωση για το φ4 κατά δηλωση των υπευθύνων ήταν πως έτυχε ένα κακό ματς, η regular ήταν πετυχημένη. Ο ίδιος ο κοουτς δήλωνε χαρούμενος πως ο Μακισσικ δε θα αποσυρθεί (και ξέρουμε ποια η εκτίμηση του στον Μακισσικ),ο ίδιος θεωρεί τον Έβανς νέα μεταγραφή για του χρόνου άρα τι πιθανότερο να αντικατασταθεί ο Γκος κ τέλος?
Και στο 2 λόγω της αγοράς του Ward ,μετατοπιζεται ο Φουρνιε (που είναι και η πιο φυσική του θεση) ενώ υπάρχει ο Λι για τον οποίον δαπανήθηκαν ένα κάρο λεφτά (άρα παράλογο να διωχθεί 6 μήνες μετα ενώ και όλοι δηλώνουν πως τη νέα σεζόν τον περιμένουν καλυτερο)
Νομίζω η λογική λέει πως έναν γκαρντ θα πάρετε συν 2 ψηλούς.Και τον Ward φυσικα
Μεχρι τώρα και μέχρι αποδείξεως του εναντίου από την θέση 1 εως 3 θα πάμε έτσι:
1) Γουόκαπ, Λι, Βιλντόζα
2) Εβανς, Ντόρσευ
3) Φουρνιε, Παπ, Μακίσικ
Και μπαλαντερ στην θέση 2 σαν 6ος πάικτης στα Guards ο Λαρετζάκης. Ουσιαστικά ο Εβανς θα πάρει την θέση του Γκος στα guards και τέλος, κλείσαμε.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Τζεκιρι θα ταίριαζε περισσότερο στον Παναθηναϊκό (θα έκανε ομηρικές μάχες με Μιλουτινοφ).
Για εμάς υπάρχει πάντα και ο κλώνος του Λεσορτ.
0