Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Dimmitz

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιουν 18, 2025 9:00 am

Εντάξει δεν φταίει ο Σπανουλης, η Μονακό παρουσιάζει εικόνα διάλυσης και παίζει τους τελικούς χωρίς Ταις και Τζέιμς. Σαν να έπαιζε ο ΠΑΟ χωρίς Ναν και Λεσόρ ή εμείς χωρίς Φουρνιέ και Μιλου. Είναι και το γνωστό ψυχολογικό άδειασμα μετά τον τελικό της Ευρωλίγκας.

Christofis

allstar
Reactions:

Τετ Ιουν 18, 2025 9:04 am

golitog7 έγραψε:
Τετ Ιουν 18, 2025 8:52 am
Βλέπω κ άλλη 25αρα η Μονακό. Θέλουν ακόμα τον Σπανούλη για αντι-Μπαρτζωκα οι φίλοι του Οσφπ;
Αν εμεις μετα το φαιναλ φορ πεσαμε αυτοι διακυθηκαν. Το περιστατικο με την αργοπορια στις πληρωμες σε καποιους παικτες και το γεγονος οτι παρολιγον μα μην κατεβουν οι παικτες σε προπονησεις και η ιστορια κε τον τζειμς νομιζω διαλυσε τα αποδυτηρια. Επιπλεον ολες αυτες οι γημες για τις μεταγραφες δεν εκανε καλο. Αν ναλεις σε αυτα τις φυσικες παρουσιε Τζειμς και Ταις δεν ειναι τοσο θεμα προπονητη

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Τετ Ιουν 18, 2025 9:06 am

Η Μονακό μετά από εμάς δεν προλαβαίνει τις φαπες. Και ο TjShorts κάνει τα ματς της ζωής του. Για τον Σπανούλη εγώ δεν θα πω κάτι γιατί δεν έχει δικιά του ομάδα. Του χρόνου θα κριθεί με αυτούς που θα επιλέξει. Αλλά μετά από 1 μήνα και βλέποντας την Μονακό θα πω πόσο αδικήσαμε τους εαυτούς μας και χάσαμε από μια ομάδα που με το ζόρι πέρασε την μέτρια Μπαρτσελόνα ,που έχασε στον τελικό που στο τελευταίο 10λεπτο ήταν μαμά κακά και από μια ομάδα που η Παρί την έχει διαλύσει στους τελικούς της Γαλλίας.
Και επίσης αναρωτιέμαι αν κάναμε πατάτα με τον TjShorts που δεν τον κλείσαμε άμεσα και μας τον πήραν οι απέναντι..ενώ εμείς τον είχαμε περισσότερο ανάγκη.

Άβαταρ μέλους
Airman

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Τετ Ιουν 18, 2025 9:12 am

georbap έγραψε:
Τετ Ιουν 18, 2025 1:11 am
Airman έγραψε:
Τετ Ιουν 18, 2025 12:53 am

Χριστοστάθμιση;;; Σίγουρα η επαφή σου είναι ο ίδιος ο κόουτς (ΓΜΤΧ) :mrgreen:
Ξέρω ότι θα μας βγάλω εκτός κλίματος και πιθανόν να φανώ γραφικός, αλλά αυτή η κάκιστη συνήθεια του coach δεν υπάρχει να λόγος να επαναλαμβάνεται για χαβαλέ.

Ελπίζω να μην το πάρετε ως μομφή .
Είπα να αλλάξω και λίγο ρότα στην αέναη συζήτηση των μεταγραφών.

Εχεις δίκιο. Είναι κακή συνήθεια, ιδίως όταν το άθλημα είναι και τηλεοπτικά μεταδιδόμενο καθότι το βλέπουν παιδιά και κυρίως επειδή προέρχεται από έναν μπασκετάνθρωπο και γενικά η εικόνα εξύβρισης των θείων δεν είναι καλή. Και φυσικά κακή συνήθεια και από εμάς να αστειευόμαστε με αυτό. Δεν το εκλαμβάνω ως μομφή, άλλωστε πάντα γράφεις μεστά και ορθολογικά. Εχεις δίκιο.

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Τετ Ιουν 18, 2025 9:13 am

Coach Periklis έγραψε:
Τετ Ιουν 18, 2025 2:29 am
shaq7 έγραψε:
Τετ Ιουν 18, 2025 2:07 am

παντως ο διαμαντοπουλος τσαμπα εχει φαει κραξιμο για μιροτιτς και τζειμς..ο πρωτος ειχε κλεισει απλα οχι μονο με μας αλλα με ολη την ευρωπη και ο δευτερος ειχε συμφωνησει και δεν τον αφησε η μονακο..

ο ιωαννου πχ η κατι ζερβες μελαγιες δεν πετυχαινουν τιποτα ποτε και ολο αρλουμπες λενε.
καθόλου τζάμπα για Μιροτιτς , καταγεγραμμένο δημόσια σε εκπομπή το ο Μιροτιτς είναι παίκτης του Ολυμπιακό , κατι το οποίο όπως είδαμε δεν ισχύει

γιατί με το ίδιο σκεπτικό άδικα τρώει κράξιμο ο Μελαγιες και ο Παπαθεοδώρου του σδνα με το 1%

για μένα Διαμαντόπουλος , Ζερβας , Παπαθεοδώρου , Μελάγιες ολικό cancel ακόμα και μέσα να πέσουν απλά προσπερνάω οτιδήποτε λένε
'Ετσι ακριβώς. Και πιο πολύ από όλα εμένα μου τη σπάει και το ύφος τους, που λένε τις μ@@@ες τους με στόμφο. Που από τη στιγμή που σας το λέω έγω ο χ, ψ κτλ, είναι εγγυημενό, γκαραντί που λέν και στο χώριο. O λόγος τους στην αθλητική (λέμε τώρα) δημοσιογραφία θέλουν να αντιμετωπίζεται ως θέσφατο.

Άβαταρ μέλους
Airman

euroleague
Reactions:

Τετ Ιουν 18, 2025 9:17 am

prime7 έγραψε:
Η Μονακό μετά από εμάς δεν προλαβαίνει τις φαπες. Και ο TjShorts κάνει τα ματς της ζωής του. Για τον Σπανούλη εγώ δεν θα πω κάτι γιατί δεν έχει δικιά του ομάδα. Του χρόνου θα κριθεί με αυτούς που θα επιλέξει. Αλλά μετά από 1 μήνα και βλέποντας την Μονακό θα πω πόσο αδικήσαμε τους εαυτούς μας και χάσαμε από μια ομάδα που με το ζόρι πέρασε την μέτρια Μπαρτσελόνα ,που έχασε στον τελικό που στο τελευταίο 10λεπτο ήταν μαμά κακά και από μια ομάδα που η Παρί την έχει διαλύσει στους τελικούς της Γαλλίας.
Και επίσης αναρωτιέμαι αν κάναμε πατάτα με τον TjShorts που δεν τον κλείσαμε άμεσα και μας τον πήραν οι απέναντι..ενώ εμείς τον είχαμε περισσότερο ανάγκη.

Φίλε, θα δανειστώ ένα από αυτά που κατά καιρούς έχει προτείνει ο κόουτς Ιτούδης. Δεν υφίσταται κανένας απολύτως λόγος να τελειώνουν τα πρωταθλήματα μετά την Ευρωλίγκα. Η Ευρωλίγκα όντας ο πραγματικός τίτλος της χρονιάς και όντας μεγαλύτερος από καθετί, θα πρέπει να κάνει "το σβήσιμο" της χρονιάς και το Φ4 να ακολουθεί όλων των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Η δυναμική της Ευρωλίγκας είναι τέτοια που όσο πιο κοντά φτάνεις στον τίτλο, τόσο περισσότερο αδειάζεις ψυχολογικά για να μετέχεις στα εγχώρια πρωταθλήματα μετά. Μπορώ να θυμηθώ πχ τα πρώτα δύο ματς των δικών μας τελικών όπου ο ΠΑΟ ήταν σαν παιδική ομάδα, ενώ λίγες μέρες πριν είχε πάρει εύκολα σχετικά το τρόπαιο. Η Μονακό παρά τα προβλήματά της, έχει αδειάσει και ψυχολογικά. Απλά η όλη φάση με τον Τζέιμς, Χίφι κτλ μοιάζει περίεργη. Πιθανότατα ξεκινάει από τον ιδιοκτήτη και όχι από κάτι στο οποίο φέρει ευθύνη ο Σπανούλης.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Τετ Ιουν 18, 2025 9:43 am

JohnnyPao έγραψε:
Τετ Ιουν 18, 2025 5:50 am
Ήδη φέτος ήταν υπερφορτωμένο το ροστερ σας και πολλοί έκαναν παράπονα για τον χρόνο και τον ρόλο τους (Dorsey, Peters, Petrusev, Wright, κλπ). Ωραία τα βαθειά ροστερ αλλά έχει σημασία και η ψυχολογία των παιχτών. Μην φοβάστε για τον Evans, αν δεν ήξερε ο Μπαρτζώκας πως μπορεί να βγάλει εις πέρας του χρόνου έστω έναν ρόλο σαν του φετινού Vildoza δεν πρόκειται να τον ανανέωνε (1,7 εκατ θα παίρνει).
συμφωνώ σε όσα έγραψες αλλά ο Μπαρτζώκας το βλέπει αλλιώς. σε όλες τις δηλώσεις του λέει το ίδιο πράγμα : το μεγάλο ρόστερ μας έσωσε στους τελικούς, πολλοί τραυματισμοί, οι αγώνες θα αυξηθούν του χρόνου, πάντα θα υπάρχει γκρίνια στις ομάδες.

ξεκάθαρα προτιμάει τη γκρίνια από το να μην έχει παίκτες και πιστεύω ότι έτσι θα πορευτούμε και φέτος. ειδικά τώρα που τον δικαίωσαν οι Ντόρσεϊ και ΜακΚίσικ στους τελικούς.

μένει βέβαια να δούμε τι αντίκτυπο θα έχει στους ίδιους τους παίκτες αυτό, αν θα θέλουν να φύγουν κάποιοι, ποιοι θα θέλουν να έρθουν κτλ

Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιουν 18, 2025 9:46 am

Η μονακο ειναι σκορποχωρι με τα θεματα πληρωμων που ειχε και την αποχη παικτων αλλα φυσικα και την απουσια τζειμς και Ταις, κατι συμβαινει και διοικητικα δεν ειναι τυχαιο οτι εχασε τον χιφι και απ'οτι φαινεται ουτε ο κεβάριους θα παει εκει.
Τι να πρωτομαζεψει ο Σπανουλης απ'ολο αυτο; αλλα φυσικα αυτο ηταν τροφη για την πορτοκαλι μηχανη προπαγανδας.

Δεν μπορουν παντα να πεφτουν μεσα σε οσα λενε insiders και δημοσιογραφοι. αλλιως θα ηταν προφήτες.καποιοι μπορει να εχουν πληροφοριες, οπως π.χ ο Διαμαντοπουλος καποιοι οχι και κανουν οτι ξερουν (ιωαννου, μελαγιες κλπ)
ο Μιροτιτς ειχε συμφωνησει σε ολα, το εμαθε ο Διαμαντοπουλος και το ειπε με σιγουρια(αυτο ηταν το λαθος του), που να ηξερε οτι θα χαλασει στη συνεχεια. ετσι πανε αυτα, συμφωνιες χαλανε, διαβεβαιωσεις παιρνονται πισω και ολα ειναι ρευστα στην τελικη.
Ο διαμαντοπουλος αλλη φορα ειχε διαρρευσει σωστα οτι θα παιρναμε Ντορσει (την πρωτη φορα που ηρθε) το ιδιο ειχε γινει και τοτε, ο ντορσει ειχε συμφωνησει οπως και ο Μιροτιτς.
Αυτα αλλαζουν απο ωρα σε ωρα, κανεις δεν πεφτει μεσα 100%.

Και καλο ειναι οτι μαθαινει καποιος και το μοιραζεται εδω μεσα να μην αντιμετωπιζεται με ειρωνια.
Ναι δεν βγαινουν ολα προφανως αλλα αυτο ειναι το λογικο να συμβαίνει.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τετ Ιουν 18, 2025 10:58 am

Αν ακυρωθεί και του Κεβάριους στη Μονακό και θεωρήσουμε ότι και ο Οτούρου δεν πάει Ισραήλ, ποιον από τους δύο θα προτιμούσαμε και γιατί?
Εγώ είμαι στο 50-50 δεν μπορώ να αποφασίσω. Ο Κεβάριους φαίνεται να είναι καλύτερος αμυντικός, πράγμα που το χρειαζόμαστε πάαααρα πολύ, ο δε Οτούρου μπορεί να βάλει την μπάλα κάτω και να μην περιμένει μόνο το τάισμα από τους κοντούς. Στην πάσα νομίζω είναι πάνω κάτω στα ίδια.
Αν λάβουμε υπόψιν βέβαια και το κόστος τότε μάλλον γέρνει προς τον Κεβάριους.

Άβαταρ μέλους
Airman

euroleague
Reactions:

Τετ Ιουν 18, 2025 11:08 am

golitog7 έγραψε:
Τετ Ιουν 18, 2025 10:58 am
Αν ακυρωθεί και του Κεβάριους στη Μονακό και θεωρήσουμε ότι και ο Οτούρου δεν πάει Ισραήλ, ποιον από τους δύο θα προτιμούσαμε και γιατί?
Εγώ είμαι στο 50-50 δεν μπορώ να αποφασίσω. Ο Κεβάριους φαίνεται να είναι καλύτερος αμυντικός, πράγμα που το χρειαζόμαστε πάαααρα πολύ, ο δε Οτούρου μπορεί να βάλει την μπάλα κάτω και να μην περιμένει μόνο το τάισμα από τους κοντούς. Στην πάσα νομίζω είναι πάνω κάτω στα ίδια.
Αν λάβουμε υπόψιν βέβαια και το κόστος τότε μάλλον γέρνει προς τον Κεβάριους.
Είναι ακριβώς όπως τα γράφεις. Ο Οτούρου έχει ένα μεγαλύτερο επιθετικό οπλοστάσιο και μπορεί να δομήσει φάσεις ακόμα και αν δεν έχει γκαρντ που να παίζουν αποκλειστικά PNR δράσεις. Στην κλίμακα αυτόφωτου είναι μερικά σκαλιά παραπάνω. Σαφέστατα ο Κεβάριους είναι καλύτερος αμυντικός, αλλά εκτιμώ ότι overall ο Οτούρου είναι καλύτερος παίχτης. Θεωρώ ότι ο Οτούρου δεν έχει αγγίξει και τη βέλτιστη εκδοχή του εαυτού του ακόμα. Ο ΟΣΦΠ και ίσως και ο ΠΑΟ να είναι καλό περιβάλλον ώστε να το κάνει. Φυσικά, πάντα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν τα χρήματα που είναι διατεθειμένη να δώσει η ομάδα και τον ανταγωνισμό που θα βρει για καθέναν από τους δύο. Δεν θα μου φανεί παράξενο αν ο ΟΣΦΠ πάει για 2 παίχτες εκεί, ένα 5άρι και ένα αθλητικό 4-5.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Airman την Τετ Ιουν 18, 2025 11:14 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 5

Τετ Ιουν 18, 2025 11:10 am

Heisenberg έγραψε:
Τετ Ιουν 18, 2025 9:46 am

Και καλο ειναι οτι μαθαινει καποιος και το μοιραζεται εδω μεσα να μην αντιμετωπιζεται με ειρωνια.
Ναι δεν βγαινουν ολα προφανως αλλα αυτο ειναι το λογικο να συμβαίνει.
Συμφωνώ μαζί σου. Δυστυχώς, υπάρχουν κάποια μέλη που, δεν ξέρω για ποιό λόγο, ειρωνεύονται τους φίλους που λόγω ειδικών γνώσεων ή επαφών μάς μεταφέρουν και μοιράζονται μαζί μας αυτά που ξέρουν. Πρόχειρα-πρόχειρα μου έρχονται στο νου οι ειρωνείες που δεχτήκατε εσύ ο ίδιος, ο Αργάλογος (προτιμώ αυτή την εκδοχή του nickname του από το πρώην ΜΙ5) κι ο Χριστοφής. Και οι τρεις έχετε τον σεβασμό μου.

"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
Dimmitz

allstar
Reactions:

Τετ Ιουν 18, 2025 12:00 pm

prime7 έγραψε:
Σίγουρα κάναμε λάθος με τον Shorts, θεωρώ ότι έπρεπε να γίνει πλειστηριασμός με ΠΑΟ για τον παίχτη. Ο ΠΑΟ κινήθηκε πολύ γρήγορα όταν εμείς είμασταν ακόμα μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας για το αν πρέπει να μείνει ή όχι ο Γκός και το τι θα γίνει με Μπραρτζώκα μετά την αποτυχία του φ4. Ακούστηκε και μια φήμη ότι μεταφέραμε στον παίκτη την επιθυμία να ματσαρουμε οποιαδήποτε προσφορά και να του δώσουμε και παραπάνω, αλλά ο παίκτης έκλεισε στον ΠΑΟ γιατί προτιμά να παίζει στο σύστημα του Άταμαν για να έχει περισσότερες ελευθερίες.

Τώρα πέταξε το πουλάκι, και δεν ξέρω αν πράγματι τον ήθελε ο Μπι, επειδή είναι κοντός και θέλει πολύ την μπάλα στα χέρια του.

Η μόνη μου ελπίδα είναι ότι ενώ ο παίκτης είναι κίλερ, δεν πιστεύω ότι ταιριάζει στον ΠΑΟ (για την ακρίβεια θεωρώ ότι δεν ταιριάζει καθόλου). Αν βρουν χημεία με τον Ναν θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τετ Ιουν 18, 2025 12:14 pm

Βγήκε δημοσίευμα ότι Μπράιντ και Οτούρου μάλλον ακυρώνουν τη συμφωνία με Χάποελ. Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να κινηθούμε και για τους δυο, αλλά ειδικά για τον πρώτο.

Μπορεί να μην παίζει άσσος, αλλά στην Εφές είχε αναλάβει χρέη οργανωτή όσο ήταν τραυματίας ο Λάρκιν. Είναι πολύ έμπειρος παίκτης και δεν κρύβεται στα δύσκολα. Παίζει και on ball και off ball και είναι καλός αμυντικός.

Ουόκαπ-Φουρνιέ-Ward-Σάσα-Μίλου

Έβανς-Ντόρσει-Μπράιντ-Πίτερς-Οτούρου

Ή

Έβανς-Μπράιντ-Παπ-Πίτερς-Οτούρου

Σκοτώνουν τα παραπάνω ρόστερ.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Τετ Ιουν 18, 2025 12:29 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Τετ Ιουν 18, 2025 12:40 am
Αυτό που οι άκρες όλων των ειδών πάνε διακοπές στο χειρότερο σημείο... steamingears.gif
εχουμε ακομα την ελπιδα να κανουν διακοπες στη Συρο και να χρειαστουν κατι απο το φαρμακειο . εκειιιιιι να τον εχεις τον αλλο καμμενο απο τον ηλιο και να του λες δεν σου δινω ΑfterSun αν δεν μου πεις τι εγινε με τα μεταγραφικα... :twisted:

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τετ Ιουν 18, 2025 12:36 pm

Από τη στιγμή που πήραμε Ward δεν μπορείς να πάρεις Bryant. Ναι μεν μπορεί να παίξει και ως άσσος, όμως η primary θέση του είναι στο 3-2. Εκεί είμαστε ήδη κομπλέ, δεν χωράει άλλος. Το μεγάλο πακέτο πρέπει να πάει στον dominant άσσο.

Στο σενάριο που δεν παίρναμε Ward, θα μπορούσαμε να πάμε σε Bryant, παίνροντας για άσσο έναν πιο φτηνό παίχτη αλλά σούπερ αμυντικό.

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να πάρουμε 4/5άρι και 5άρι που να ξεκινάνε από την άμυνα.
Εγώ θα ήθελα Οτούρου ή Κεβάριους για το 5, Τάισον Πέρεζ για 4-5αθλητικό που υπό συνθήκες μπορεί να παίξει ακόμα και στο 3 (αν βάλει πχ τα κλάματα ο Ward με τον Ντιαλό, πετάς τον Πέρζε μέσα να του ρίξει μερικές) και φυσικά στον άσσο πρέπει να πάρουμε τον Μίσιτς αν μπορούμε.

Σημείωση: θεωρώ ότι φέτος μας παίρνει να σκεφτούμε και λίγο out of the box. Αν καλύψουμε δλδ μια από τις 2 σημαντικές μας θέσεις, το 5 και τον άσσο, μπορούμε να πάμε και σε ένα στοίχημα από G-League ή ΝΒΑ ή ακόμα και από άλλη λίγκα. Για να κερδίσεις πρέπει να ρισκάρεις. Ο Παο το πήρε επειδή ρίσκαρε με Ναν και του βγήκε, ο Σάρας έφτασε τελικό με τη βοήθεια του Μακκόλουμ, ενός παίχτη δλδ που δεν θα τον έπαιρνε κανένας άλλος. Η Ρεάλ πριν μερικά χρόνια πήρε από το πουθενά τον Ταβάρες, έναν παίκτη που κυριάρχησε τα επόμενα χρόνια στη θέση 5. Το ίδιο πιο πριν και η Φενέρ με Ούντο.
Χωρίς ρίσκο και ανακυκλώνοντας τους ίδιους και τους ίδιους θα είσαι μεν στον αφρό αλλά δεν θα έχεις αυτό το κάτι παραπάνω, που δεν θα το περιμένει κανείς και θα σου δώσει το συκριτικό πλεονέκτημα.
Πρέπει να ανοίξουμε νέους δρόμους, σ αυτό είμαστε πολύ κακοί.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”